93/1 yarenleri burayaa

evet bebişim tarif defteri şart zaten ben hamur işlerini yapmayı ve yemeği daha çok seviyorum
sulu yemek işine pek girmiyorum ama aslında girsem iyi olacak.adama hep hamur işi yedirmicem ya
oktay ustaya bende bakıyorum ama portakal ağacına bakmamıştım onuda denemeliyim tavsiyen için sağol bebişim

Son düzenleme:
İyiyim tatlım, gitmiyo ama gidincede sıkıcı gidiyo Sen nasılsıın ?

Canım ya az kaldı bak sizin cuma günü yanınızda olacak askerleriniz

Biz taa pazartesi görüşücez

Ben de nasıl oluyum gideceği yeri çok takıyorum balım :44: hiçbir şey de bulamadım doğru düzgün

Jandarma olarak giden çok azmış oraya :44: Offf sinir oluyorum şu belirsizliğe ya :18:

gönderirler bence canım sınavlara..benimkide tercih olarak üni açıköğretim yazcak hatta ilk döneminde bile asker olacak..sınavları ne zaman oluyor onların şubattan önce varsa yine gelcek demektir ama yok sanırım :26:

ay o sarkı ztn bizim icin yazılmiş :))

Hahahayt aynen yavrum şimdi kendime gelmeye başladım Radyo da Marsis - Sevdugum diye bi şarkı var çok fena onunla duygusala bağladım gözler doldu hemen ağlamak isteyenler için on numara:44: Sonra direk onu kapattım bunu açtım

slm canım..nerede askerin ve ne olarak dağıtım gördü?

Aaa bazılarının 22 nisan olacak diyordu askerim sizin öyle mi oldu bebeğim :44: Olsun vardır bunda da bi hayır bizden iki gün sonra askerin yanında olacak biz gönderdiğmizde askerin senin yanında olacak yavrum
Araştırma falan uğraşma, hep kaç yıl önceden yazılmş yazılar oluyor canım..
Ankaranın neresiydi canım ? :44:

benmki bu sene girdi cnm ocakta yada aralıkta die hatırlıyorum sonra sonuclari ögrenmiştik cunku daha sonra askerlik cıktı subattan önce sınv oluyo die hatırlıyorum canım sınavlar a gelırlerse cok guzel olur

aglamak yok aglamak icin sebep yok Allah aglatmasın canım gelıyolar az kaldı

Hoşbuldum kuzum. Okudum hep geçmiş sayfaları ben de gördüğüm kadarıyla daha iyisin.

Sıkma canını Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın.

Ben de öyle idare ediyorum işte

sağol canım benım sıkılmak cozum değil yani gidince görucez herseyi yapıcak bişi yok dua etmekten baska siznkıler ankryms cok sevındım

Yok kuzum cumartesi çıkacak ama biz farklı şehirlerdeyiz o yüzden pazartesi görüşücez mecbur

Siz gönderirken de yanımda olamayacak malesef bi pazartesi bi perşembe gelebilirse artık perşembe günü

Genelkurmay ve Özel Kuvvet Komutanlığı balım :26:

:13:

Selam canım

İzmir Bornova'da şu an. Jandarma. Ankara Genelkurmay ve Özel Kuvvet Komutanlığı'na çıktı dağıtımı. :26:

ne güzel kız neden üzülüyorsun terör yok bişi yok telde rahat kullanır çarşısıda var artı büyük biyere gidiyor.şükret canım çok güzel geçer sizin askerliğiniz.. olursada tek sıkıntınız aşırı disiplinden olur..oda ne olarak görev yapacağına bağlı belkide şoför seçilcek o zmn hep dışarda olur..bence çok şanslısınız cnm sakın üzülme.biz napalım ya benimkide tuncelide :26: çok tehlikeli yerde rabbim korusun :2: tel yok çarşı yok hiçbişi yok

Aaa anladım tatlım :44: Olsun bi gün sonsuza denk yan yana olacaksınız hayırlısıyla
Gerçi bende pek göreşeceğimiz konusunda kuşkuluyum. Teyzeleri gidip onlarda kalacakmış beyfendi önceden her sabah gelir alırım erkenden akşama kadar gezeriz akşam eve döneriz diyordu şimdi teyzemler gelecekmiş nasıl çıkacağım demez mi sinir etti Bende biz nişanlıyız ve ben seni çok özledim. Gündüzleri ister gel ister gelme akşamları teyzenlerle hasret giderirsin illaki dedim susttu o zaman :44:
Orası hakkında sadece oraya giden askerler özel olarak seçilmiş diye biliyorum tatlım Gittiklerinde göreceğiz aslında nasıl bi yer olduğunu ne kadar araştırma yapsak boş. :44:

Şehir olarak evet şanslıyız canım ama gittiği yerde bordo bereliler varmış. Benim askerim jandarma napacak orda hiç anlamadım ki :44:

Hep de yüksek rütbeliler olacak:26: Bilmiyorum işte ya :26:

Sen de haklısın tabi herkesin derdi kendine dağ gibi oluyo Ankaraya düştü diye huzursuz oluyorum :26:

Ama Doğuda tabi ki çok daha zor onun stresi sıkıntısı. Allah yardımcınız olsun

İnşallah canım ya

İyi demişsin. Ayrıca gizli kapaklı bişey de değil ki nası çıkıcam ben desin. Orda kalcaklarmış madem sabaha kadar otursunlar ama sabah illa ki gelecek

Ya of o konuda zaten çok sinirliyim ona kuzum bilerek yapama bak dedim kaç kere yok uyuz ya ayı

amin canım sağol allah razı olsun sizinde allah yardımcınız olsun hepimizin yardımcı olsun..
yok cnm şehirden demiyorum sadece.biz ankara olsun diye çok bekledik ama kısmet değilmiş.üzülme askerinide üzme onun tek tesellisi sensin güzel şeylerden bahset şanslı oldğnuzu dile getir hep.görceksin bak çok rahat edecek ve bizede yazacaksın çok güzel herşey msjlaşıyoruz konuşuyoruz sürekli vs. diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…