- 12 Şubat 2013
- 7.374
- 552
- 398
- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
- #1.981
Kızlar nasılsınız nası gidiyo
kuzucum aşk olsun =) ama bende netten bakarak yapıyorum ya birebir tarif tutan siteleri takip ediyorum portakal ağacı ve oktay ustanın tarifleri güzel oluyo hem her keseye uygun hemde yapılabilcek şeyler =)
ama şimdiden defter tutuyorum yemek defteri yaptığım sevdiğim şeyleri hamur işi ,kek,börek evlenince hemen internet olmazsa napcam diye :) ana yemekleri yapabiliyorum zaten ksacası yemekten çok yapmayı seviyorum ben :) malum diyetteyim 2 aydır :)
Askerim yatcam kalkcam yatcam kalkcam ordayımm diyo du bugün bunu dinliyorum bende
[video=youtube;zFD8ZF8svzw]http://www.youtube.com/watch?v=zFD8ZF8svzw[/video]
Kızlar nasılsınız nası gidiyo
İyiyim tatlım, gitmiyo ama gidincede sıkıcı gidiyoSen nasılsıın ?
inş canım sagol ılk gunler uzgundum ama alısıyorum napablrm baska:) hayırlısıyla rahat olsn bitirsinde baska bısı ıstemıyrm
hadı yaabenmkıde aöf e devam edıyo aynı zamanda acaba sınavlarda gelme ımkanı saglanırmı :18:
ay evet canım ya bunalırlar haklı olarak yani telefona izin verseler bari inş bitirmeden yaparlar bişilerde kafasını dagıtabılıcegi seyler olur
ay o sarkı ztn bizim icin yazılmiş :))
ay o sarkı ztn bizim icin yazılmiş :))
tatlım hosgeldn ii sukur sen nasılsın
Canım ya az kaldı bak sizin cuma günü yanınızda olacak askerleriniz
Biz taa pazartesi görüşücez
Ben de nasıl oluyum gideceği yeri çok takıyorum balım :44: hiçbir şey de bulamadım doğru düzgün
Jandarma olarak giden çok azmış oraya :44: Offf sinir oluyorum şu belirsizliğe ya:18:
Canım ya az kaldı bak sizin cuma günü yanınızda olacak askerleriniz
Biz taa pazartesi görüşücez
Ben de nasıl oluyum gideceği yeri çok takıyorum balım :44: hiçbir şey de bulamadım doğru düzgün
Jandarma olarak giden çok azmış oraya :44: Offf sinir oluyorum şu belirsizliğe ya:18:
gönderirler bence canım sınavlara..benimkide tercih olarak üni açıköğretim yazcak hatta ilk döneminde bile asker olacak..sınavları ne zaman oluyor onların şubattan önce varsa yine gelcek demektir ama yok sanırım :26:
Hahahayt aynen yavrum şimdi kendime gelmeye başladımRadyo da Marsis - Sevdugum diye bi şarkı var çok fena onunla duygusala bağladım gözler doldu hemen ağlamak isteyenler için on numara:44: Sonra direk onu kapattım bunu açtım
slm canım..nerede askerin ve ne olarak dağıtım gördü?
aglamak yok aglamak icin sebep yok Allah aglatmasın canım gelıyolar az kaldı
Hoşbuldum kuzum. Okudum hep geçmiş sayfaları ben de gördüğüm kadarıyla daha iyisin.
Sıkma canını Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın.
Ben de öyle idare ediyorum işte
Aaa bazılarının 22 nisan olacak diyordu askerim sizin öyle mi oldu bebeğim :44: Olsun vardır bunda da bi hayır bizden iki gün sonra askerin yanında olacak biz gönderdiğmizde askerin senin yanında olacak yavrum
Araştırma falan uğraşma, hep kaç yıl önceden yazılmş yazılar oluyor canım..
Ankaranın neresiydi canım ? :44:
Selam canım
İzmir Bornova'da şu an. Jandarma. Ankara Genelkurmay ve Özel Kuvvet Komutanlığı'na çıktı dağıtımı. :26:
sağol canım benım sıkılmak cozum değil yani gidince görucez herseyi yapıcak bişi yok dua etmekten baskasiznkıler ankryms cok sevındım
Yok kuzum cumartesi çıkacak ama biz farklı şehirlerdeyiz o yüzden pazartesi görüşücez mecbur
Siz gönderirken de yanımda olamayacak malesef bi pazartesi bi perşembe gelebilirse artık perşembe günü
Genelkurmay ve Özel Kuvvet Komutanlığı balım :26:
:13:
ne güzel kız neden üzülüyorsun terör yok bişi yok telde rahat kullanır çarşısıda var artı büyük biyere gidiyor.şükret canım çok güzel geçer sizin askerliğiniz.. olursada tek sıkıntınız aşırı disiplinden olur..oda ne olarak görev yapacağına bağlı belkide şoför seçilcek o zmn hep dışarda olur..bence çok şanslısınız cnm sakın üzülme.biz napalım ya benimkide tuncelide :26: çok tehlikeli yerde rabbim korusun :2: tel yok çarşı yok hiçbişi yok
Aaa anladım tatlım :44: Olsun bi gün sonsuza denk yan yana olacaksınız hayırlısıyla
Gerçi bende pek göreşeceğimiz konusunda kuşkuluyum. Teyzeleri gidip onlarda kalacakmış beyfendi önceden her sabah gelir alırım erkenden akşama kadar gezeriz akşam eve döneriz diyordu şimdi teyzemler gelecekmiş nasıl çıkacağım demez mi sinir ettiBende biz nişanlıyız ve ben seni çok özledim. Gündüzleri ister gel ister gelme akşamları teyzenlerle hasret giderirsin illaki dedim susttu o zaman :44:
Orası hakkında sadece oraya giden askerler özel olarak seçilmiş diye biliyorum tatlımGittiklerinde göreceğiz aslında nasıl bi yer olduğunu ne kadar araştırma yapsak boş. :44:
Şehir olarak evet şanslıyız canım ama gittiği yerde bordo bereliler varmış. Benim askerim jandarma napacak orda hiç anlamadım ki :44:
Hep de yüksek rütbeliler olacak:26: Bilmiyorum işte ya :26:
Sen de haklısın tabi herkesin derdi kendine dağ gibi oluyo Ankaraya düştü diye huzursuz oluyorum :26:
Ama Doğuda tabi ki çok daha zor onun stresi sıkıntısı. Allah yardımcınız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?