93/1 yarenleri burayaa

Evet az kaldı kızlar içim içeme sığmıyor halen inanamıyorum 70 gündür nasıl ayrı kaldığımıza ama geçiyor zorda olsa gelselerde sarılsak biran önce

Sizinde çok az kaldı hayırlısıyla bitiriyorsunuz siz sevdiceklerine kavuştuktan sonra her sarılıp şükürler olsun dediğinizde bizleri hatırlayıp dua edinki bizde bitirelim hemen canım

canım bi bizim safaga bak bi senın 1 yıl 18 gunnnnn
senın 18 kurtuldunuz canımm cok sukurki darisi başimiza olsun bian onceee

ah kuzum ahhh aslında ben sizi gördükçe imreniyorum, yine de çok güçlü durduğunuz için... Geçen sene bu zamanlarda 92/1 topiğini, işte şafak panosu topiğini okusanız anlarsınız benim ne isyanlarla bu şafağa geldiğimi Şafak 440 diye yazdığım yazılar bile var, şimdi ise sadece 18 diyorum ama bu şafakları bende yaşadım ve emin olun sizden daha acı bi şekilde yaşadım. O yüzden biraz daha sabırlı olun, eminim sizde güzel bir şekilde hayırlısıyla bu şafaklara geleceksiniz

inş canım amiiinnnnnn
ılk baslarda bızlerde kötuyduk ama zamanla alısıo ınsan cnku elden bısı gelmıo bitmek zorunda bu askerlik

senin askerin nerde yapıyor canım askerligini

napıosunuz fıstıklarımmm az kaldı gelmelerineee

Selaaam canıımmm Ben evde boş boş oturmayayım diye iş aldım eve tesbih diziyorum aylık 300 kağıt
Öyle vakit geçirmeye çalışıyorum malum beyefendi çalışmama izin vermiyoo. Sen napııyosun tatlım ??

kızzzlaaaaaaaaaaaaar dağtımınızın tadını çıkarın

askerlerinize bir an önce kavuşup gönderin, gönderin ki benim nişanlım gelsiiiiiin

sadistleştim yinee kusura bakmayın

Yenerin Tuğbasııı az kaldı az askerine kavuşuyorsun canım
Kavuşalım da geri göndermesi dert ya hu :18:
Ne kusuru senin askerin gelsin ki bizim şafaklar düşsün

Evet az kaldı kızlar içim içeme sığmıyor halen inanamıyorum 70 gündür nasıl ayrı kaldığımıza ama geçiyor zorda olsa gelselerde sarılsak biran önce

Bugün 72 günlük asker bizimkiler
Ama ben çoookk özlediimm :26:

Son düzenleme:

oh ıyı yapıosun canım napım bende evde oturyorum malesefff iş arıyorum cok sıkıcı evde hıc gecmıyomuş zaman :2:

oh ıyı yapıosun canım napım bende evde oturyorum malesefff iş arıyorum cok sıkıcı evde hıc gecmıyomuş zaman :2:

Aynen tatlım hiç geçmiyo ya. İnşallah bulursun yavrum Bizim ki laf yapmasa iş var direk gireceğim ama yok inat inaat. :26:

cnm ustabirliğine göndermeden önce askerlerinizle dolu dolu 1 hafta yaşayacaksınız, dağıtım izninden sonra tekrar göndermek gerçekten zor oluyor, sanki ilk defa gönderiyormuşsunuz gibi tam alışmışken sar baştan oluo ama siz bunu da atlatırsınız benim güzel pıtırcıklarım hiç canınızı sıkmayın, öyle veya böyle bitecek, sonra gelsin düğünler dernekler

inş canım amiiinnnnnn
ılk baslarda bızlerde kötuyduk ama zamanla alısıo ınsan cnku elden bısı gelmıo bitmek zorunda bu askerlik

senin askerin nerde yapıyor canım askerligini

benim askerim acemisini amasyada yaptı, şimdi ise Kıbrıs'ta yapıooo, 18 gün sonra inş alacağım askerimi o lanet yerden

Yok tatlım benimki napsamda izin vermez asla.İş başvurusu yaptım sosyal hizmetler çocuk esirgeme kurumuna olur inşallah evde oturunca hiç zamanda geçmiyor çünkü.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…