- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
- #2.001
amin canım sağol allah razı olsun sizinde allah yardımcınız olsun hepimizin yardımcı olsun..
yok cnm şehirden demiyorum sadece.biz ankara olsun diye çok bekledik ama kısmet değilmiş.üzülme askerinide üzme onun tek tesellisi sensin güzel şeylerden bahset şanslı oldğnuzu dile getir hep.görceksin bak çok rahat edecek ve bizede yazacaksın çok güzel herşey msjlaşıyoruz konuşuyoruz sürekli vs. diye
İnşallah canım ya
İyi demişsin. Ayrıca gizli kapaklı bişey de değil ki nası çıkıcam ben desin. Orda kalcaklarmış madem sabaha kadar otursunlar ama sabah illa ki gelecek
Ya of o konuda zaten çok sinirliyim ona kuzum bilerek yapama bak dedim kaç kere yok uyuz ya ayı
Dinlemezler yavrum dinlemezleer uyuzluk olsunda illa yaparlar. Benimde sinirlerim tepemde canım düşündükçe sinirleniyorumZaten anlayamadığım rahat rahat görüşebilmek içinde adını koyalım dedik ama bizim ki kıt biraz :44: Bide demez mi cumartesi akşam gelirim 5-10 dk görüşürüz diye iyi ya hiç gelme istersen gitmedn önce uğrarsın 5-10 dk dedim. Kızma diyo birde. Dalga geçiyo sanki ya
Aynen kuzum aynen ben de sinir oldum bak yine
Öyle der de duramaz bence balım hep gelir yanına diye düşünüyorum
Olmadı sen onlara git artık
Amin canımmm.
Biz acemide çok rahattık balım 13 gün sonra telefon soktu içeriye. Ama gittiği yerde sokabilceğini hiç sanmıyorum malesef.
bune sınır kızlar gelınce bi kaşık suda bogcanıızz aaaa
Siz nasıl yapabiliyosunuz o yanınızda yokken ben 77 gün olmuşken yapamyrm.alıştınız mı nasıl önüne geçiyosunuz?
Kızlar son 3 gün sevdiğimize doya doya sarılmaya :119: :119:
cumartesi günü büyük gün Allahn izniyle otogardan almaya gidicem daha da heycanlıyım orda ailesinden kimse olmasın bi sarılıyım bi daha bırakmıyım =) yemin töreninde herkes sarıldı ben en sona bekledim içim içimi yedi kalbim çıkcaktı yerinden =)
gene sen sanslısın cnm yemın törenıne gittin ben onada gidemedimhavaalanında yatım ben ozaman walla canım yedık acemligi sıra ustabırlıgıne geldi hayırlısıyla bıtırelımde kurtulalım :))
kızzzlaaaaaaaaaaaaar dağtımınızın tadını çıkarın
askerlerinize bir an önce kavuşup gönderin, gönderin ki benim nişanlım gelsiiiiiin
sadistleştim yinee kusura bakmayın
şaka maka yediniz askerliği tuğbacımm ya burda böyle şafakları görüpte şimdi bu sayıları görmek geçti gitti dedirtiyo insana ben bile 377 ye indiğimize inanamıyorum =)
öyle cnm bi şekild egeçip gidio iştee, yeri gelio lanetler okuyorus, yeri gelio sabır taşımızın çatladığını ve artık dağılmaya başladığını hissedioruz ama özlemekten ve sevmekten hiçbir zaman vazgeçmiyoruz, bizi ayakta tutan da zaten özlem ve sevgimiz oluo.. Sizin d einş böyle böyle geçecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?