93/1 yarenleri burayaa

Amin canımmm.

Biz acemide çok rahattık balım 13 gün sonra telefon soktu içeriye. Ama gittiği yerde sokabilceğini hiç sanmıyorum malesef.

Dinlemezler yavrum dinlemezleer uyuzluk olsunda illa yaparlar. Benimde sinirlerim tepemde canım düşündükçe sinirleniyorum Zaten anlayamadığım rahat rahat görüşebilmek içinde adını koyalım dedik ama bizim ki kıt biraz :44: Bide demez mi cumartesi akşam gelirim 5-10 dk görüşürüz diye iyi ya hiç gelme istersen gitmedn önce uğrarsın 5-10 dk dedim. Kızma diyo birde. Dalga geçiyo sanki ya

Son düzenleme:

Aynen kuzum aynen ben de sinir oldum bak yine

Öyle der de duramaz bence balım hep gelir yanına diye düşünüyorum

Olmadı sen onlara git artık

Aynen kuzum aynen ben de sinir oldum bak yine

Öyle der de duramaz bence balım hep gelir yanına diye düşünüyorum

Olmadı sen onlara git artık

Olan olmuş sakin yavrum sakiin :26:
Tek çıkmama laf yapmasa giderim evleri bize uzak canım iki otobüs değiştiriyorsun giderken
Ama hele bi gelmesin suratlardan surat beğensin

Amin canımmm.

Biz acemide çok rahattık balım 13 gün sonra telefon soktu içeriye. Ama gittiği yerde sokabilceğini hiç sanmıyorum malesef.

bizde acemide çok rahattık cnm aynı şekilde tel vardı..çok rahat görüşüyorduk ama ustalığa gidince hiç öyle olmadı telde kullanamıyor 5 aylık asker..iyi olsunlar yeterki cnm.ve en önemlisi şansları bol olsun..:109:

Mecburuz canım şafaklar azaldıkça umutlanıyoruz başka çaremiz yok özlem o kadar büyük bir acı ki bunu ögreniyoruz herşeyin kıymetini öğretiyor bize onların mutlu sesi herşeye değiyor tek düşüncemiz seneye bu zamanlar yanımızda olacaklar ve bir daha hiç ayrılmayacağımızı düşününce umutlanıyoruz bu şekilde teselli bulmaya çalışıyoruz mecburuz tek sığınağımız Allah dua edip sabır çekmekten başka yapacağımız birşey yok

Siz nasıl yapabiliyosunuz o yanınızda yokken ben 77 gün olmuşken yapamyrm.alıştınız mı nasıl önüne geçiyosunuz?

Şubatın kaçında gitti canım askerin? Bizimkiler Şubat 5 gittiler 4 şubatta asker sayıldıkları için, Nisan 19 da tam 75 günlük oluyorlarda o yüzden soruyorum.. Önüne geçemiyoruz lakin zorundayız bunu bildiğimiz için Rabbim sabır veriyor. Onların sesi güzel gelirse, günümüz geçiyor. Her gece yarısı umutlanıyoruz, kavuşacağız diye. Zor ama geçecek elbet geçecek. Hasretin yükü yeterince ağır. Hayaller bizi ayakta tutan.. Alışmak mı? Kendimizi alıştırmıyoruz ki biz nasılsa dönecekler Allahın izniyle

Kızlar son 3 gün sevdiğimize doya doya sarılmaya :119: :119:

Benim için 4 yavrum Cumartesi görüşeceğiz :44:

Son düzenleme:
cumartesi günü büyük gün Allahn izniyle otogardan almaya gidicem daha da heycanlıyım orda ailesinden kimse olmasın bi sarılıyım bi daha bırakmıyım =) yemin töreninde herkes sarıldı ben en sona bekledim içim içimi yedi kalbim çıkcaktı yerinden =)

gene sen sanslısın cnm yemın törenıne gittin ben onada gidemedim havaalanında yatım ben ozaman walla canım yedık acemligi sıra ustabırlıgıne geldi hayırlısıyla bıtırelımde kurtulalım :))

gene sen sanslısın cnm yemın törenıne gittin ben onada gidemedim havaalanında yatım ben ozaman walla canım yedık acemligi sıra ustabırlıgıne geldi hayırlısıyla bıtırelımde kurtulalım :))

inşallah canım ya ben sonrada görmeye gittim bi ara =) inşallah bitsin şu ustabirliğide bizde adını koyucaz bazı şeylerin =)

kızzzlaaaaaaaaaaaaar dağtımınızın tadını çıkarın

askerlerinize bir an önce kavuşup gönderin, gönderin ki benim nişanlım gelsiiiiiin

sadistleştim yinee kusura bakmayın

kızzzlaaaaaaaaaaaaar dağtımınızın tadını çıkarın

askerlerinize bir an önce kavuşup gönderin, gönderin ki benim nişanlım gelsiiiiiin

sadistleştim yinee kusura bakmayın

şaka maka yediniz askerliği tuğbacımm ya burda böyle şafakları görüpte şimdi bu sayıları görmek geçti gitti dedirtiyo insana ben bile 377 ye indiğimize inanamıyorum =)

şaka maka yediniz askerliği tuğbacımm ya burda böyle şafakları görüpte şimdi bu sayıları görmek geçti gitti dedirtiyo insana ben bile 377 ye indiğimize inanamıyorum =)

öyle cnm bi şekild egeçip gidio iştee, yeri gelio lanetler okuyorus, yeri gelio sabır taşımızın çatladığını ve artık dağılmaya başladığını hissedioruz ama özlemekten ve sevmekten hiçbir zaman vazgeçmiyoruz, bizi ayakta tutan da zaten özlem ve sevgimiz oluo.. Sizin d einş böyle böyle geçecek

inşallah canım benim ...acemiliği yedik sıra ustada valla bende 93/2 leri bekliyorum gelsin alt devremiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…