- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
- #1.961
Saol tatlım darısıda 93/2 yarenlerine inşallah.Çok güzel ve sorunsuz geçeçek inşallah izinleri hem biz motive olacagız hemde askerlerimiz hayırlısıyla.
anladm cnm görüşemezseniz askerin çok pişman olur aylarca göremiyceksin eğer ustasını yaptığı yere gidemezsen...
bencede yap bir kaç bişey canımm
inşallah her şey güzel olur canım şu 1 haftayı dolu dolu geçirmek istiyorum bende...ne yapsam diye kararsızım ya benim kekimi çok beğniolar hep giderken yapıyorum diye bu seferde brownie yapiyim diyorum bide mercimek köftesi falan =)
Darısı bize olur inşallah tatlım.
Biz ilk başta bocaladk askerliğin ilk günleri sonra karşılıklı anlayış içinde sürüyo benimde kızdığım şeyler oldu ama o benden iyi durumda değil orda diye ses çıkarmadm büyütülcek şeyler değil zaten bide işin içinde yalan olmayınca her şey iyi gidiyo benim arkadaşlarım derdi aman şöyle yaptım deme buraya gittim deme çok saçma geliyodu ben naptısam söyledim anlattım bi tek o özledim demeden diyemedm dilim varmadı ama bi gün geldi ikimizde özledim dedik birbirimize gel artık dedik hasret vurdu yüreklerimize delice ...Allahn izniyle usta birlikleri de rahat olur komutanları anlayşlı iyi insanlar çıkar da onlar iyi oldukça çünkü bizde iyi oluyoruz sonuç olarak bu askerliği bitiricez =)
aynen canım haklısın ona aldanmamak lzm inş ustadada rahat kullanabılır bana sey dıolardi doguda olursa 6 ay sonra izne gelebılıyolar die öle bişi varmi yok sanırım senınkı gelmiş
inş tatlım dedigin gibi olur
tamam canım sende benı haberdar et konusurz sık sık ztn hayırlısı olsn sag saglım dönsunler rahat olsunlarda gerisi cokta önemli değil hep dua edıyorum askerlerimiz icin
inşallah her şey güzel olur canım şu 1 haftayı dolu dolu geçirmek istiyorum bende...ne yapsam diye kararsızım ya benim kekimi çok beğniolar hep giderken yapıyorum diye bu seferde brownie yapiyim diyorum bide mercimek köftesi falan =)
ooo gelinimiz hamarat maşallah
kız bizede yaz tarifleri bizde faydalanalım
hatırlıyorum sen çarşıları çok takıyordun cnm ama gidip görünce rahatladın tabii
inş Allah güzel insanlarla karşlştrr cnm izin bitince gittiklerinde alışma evresi olucak birde bnmki 2 ay oldu hala pek alışamadı mesela
Selam kızlarrr
size bir kaç bir şey söylemek istiyorum..
Öncelikle acemiliğiniz bitti gözünüz aydınn..Darısı teskereye ..
hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz ama elbet geçicek amaç en az yarayla atlatabilmek bu süreci..
Önünüzde 1 hafta gibi bir dağıtım izni var en en en güzeL şekilde değerlendirin..Sakına birbirinizi kırmayın üzmeyin hep rahatlatın...
Ustaya gönderirken acemiye gönderdiğinizden daha az üzüleceksiniz.Çünküü alışmış olacaksınız bu sürece deneyimli olucaksınız güçlü durucaksınızzz...Geçiyor bitiyor daha hiç başlamamış olanlar var diyeceksiniz ki ben hep böye diyip rahatatıyorum kendimi
Hayırlı izinler hepinizee öpüyorum
Canıım çokk sıkılıyor kızlaaar, ZAMAN GEÇMİYOOORR
Okuduğum kadarıyla askerin bingöle düşmüş canım üzülme vardır bir hayır hayırlısıya gidip gelicek hepsi inşallahh
evet canım malesef o var 6 aydan önce izin kullanamıyorlar
benimkinin gelme sebebi ygs sınavına başvurmuştu askere gitmeden önce askerlerede sınava girme hakkı tanıyor devlet o yüzden 5 günlük izin vermişlerdi öyle geldi.haziranda kısmetse yine gelcek sınav için
ondan sonrada bidaha ne zaman izin verirlerse artık eylül olur belkide o hiç belli değil..
ya bide kötü olan cep tel yok çarşı yok izin yok hatta içerde yapabilecekleri sosyal hiçbi aktivite yok tv dışında askerime.tüm tabura öyle.çnkü tabur yeni bina 2 aylık falan.o yüzden eksikleri varmış daha yaparlar inşallah bu yaz bişeyler.askerim bitirmeden faydalansa bari aktivitelerinden..
Canıım çokk sıkılıyor kızlaaar, ZAMAN GEÇMİYOOORR
aç bi Ankaranın bağlarını keyfin yerine gelsin =)
benımde valla ama mehtp a az kaldi
İşe yaramıyorr canım, askerimi istiyorumm
Ahh ahh zaman geçmiyo geçmiyoo. Halil sezai gibi isyanlardayımm
aa ac hareketli sarkılar ac roman havasi hemen sıkıntın gecer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?