93/1 yarenleri burayaa

Saol tatlım darısıda 93/2 yarenlerine inşallah.Çok güzel ve sorunsuz geçeçek inşallah izinleri hem biz motive olacagız hemde askerlerimiz hayırlısıyla.

Askerlerinizle birbirinizi anlar anlayışlı olur kavga etmezseniz güzel geçiyor canım

biz 5 ayı devirdik 92/4 ler olarak kaldı 10 ay...geçicek elbet canım

anladm cnm görüşemezseniz askerin çok pişman olur aylarca göremiyceksin eğer ustasını yaptığı yere gidemezsen...
bencede yap bir kaç bişey canımm

inşallah her şey güzel olur canım şu 1 haftayı dolu dolu geçirmek istiyorum bende...ne yapsam diye kararsızım ya benim kekimi çok beğniolar hep giderken yapıyorum diye bu seferde brownie yapiyim diyorum bide mercimek köftesi falan =)

aynn canım da 1 hafta yetmiycek bile diğer izinler geçer ama dolu dolu :)
farklı bir şey yap canım browni yap ama kalıba yap borcama yapma çok dağılıyor kek kalıbına yap ben o hatayı yaptım çok dağıldı

Biz ilk başta bocaladk askerliğin ilk günleri sonra karşılıklı anlayış içinde sürüyo benimde kızdığım şeyler oldu ama o benden iyi durumda değil orda diye ses çıkarmadm büyütülcek şeyler değil zaten bide işin içinde yalan olmayınca her şey iyi gidiyo benim arkadaşlarım derdi aman şöyle yaptım deme buraya gittim deme çok saçma geliyodu ben naptısam söyledim anlattım bi tek o özledim demeden diyemedm dilim varmadı ama bi gün geldi ikimizde özledim dedik birbirimize gel artık dedik hasret vurdu yüreklerimize delice ...Allahn izniyle usta birlikleri de rahat olur komutanları anlayşlı iyi insanlar çıkar da onlar iyi oldukça çünkü bizde iyi oluyoruz sonuç olarak bu askerliği bitiricez =)

hatırlıyorum sen çarşıları çok takıyordun cnm ama gidip görünce rahatladın tabii
inş Allah güzel insanlarla karşlştrr cnm izin bitince gittiklerinde alışma evresi olucak birde bnmki 2 ay oldu hala pek alışamadı mesela

evet canım malesef o var 6 aydan önce izin kullanamıyorlar
benimkinin gelme sebebi ygs sınavına başvurmuştu askere gitmeden önce askerlerede sınava girme hakkı tanıyor devlet o yüzden 5 günlük izin vermişlerdi öyle geldi.haziranda kısmetse yine gelcek sınav için
ondan sonrada bidaha ne zaman izin verirlerse artık eylül olur belkide o hiç belli değil..
ya bide kötü olan cep tel yok çarşı yok izin yok hatta içerde yapabilecekleri sosyal hiçbi aktivite yok tv dışında askerime.tüm tabura öyle.çnkü tabur yeni bina 2 aylık falan.o yüzden eksikleri varmış daha yaparlar inşallah bu yaz bişeyler.askerim bitirmeden faydalansa bari aktivitelerinden..

ooo gelinimiz hamarat maşallah
kız bizede yaz tarifleri bizde faydalanalım

ooo gelinimiz hamarat maşallah
kız bizede yaz tarifleri bizde faydalanalım

kuzucum aşk olsun =) ama bende netten bakarak yapıyorum ya birebir tarif tutan siteleri takip ediyorum portakal ağacı ve oktay ustanın tarifleri güzel oluyo hem her keseye uygun hemde yapılabilcek şeyler =)

ama şimdiden defter tutuyorum yemek defteri yaptığım sevdiğim şeyleri hamur işi ,kek,börek evlenince hemen internet olmazsa napcam diye :) ana yemekleri yapabiliyorum zaten ksacası yemekten çok yapmayı seviyorum ben :) malum diyetteyim 2 aydır :)

aynen yırtındım resmen o sıralar bide insan okuduklarından da etkileniyo ya gerçkten :) amin canım cümlemizi...bizimkide biraz telaşlı bakalm Ankara diye seviniyoruz tabi ama ben hep diyorum ya en kötü şartlarda askerlik yapanlar var dağlarda gece gündüz doğuda sınırda geçicek elbet diyorum...Allah herkesin yar ve yardımcısı olsun

Topik topik olalı bu kadar dolmadıı Kızlar internet gidiyo arada girebiliyorum

Selam tatlım. Hele bi gelsiin de üzmek ne kelime, sarılmaktan boğucam onu Başlamak bitirmenin yarısıdır der askerim hep öyle birşey işte :44: Rabbim tez zamanda önce sizi, sonra bizleri kavuşturacak inşallah bende öpüyorum seni canım kendine dikkat ett.

Son düzenleme:
Okuduğum kadarıyla askerin bingöle düşmüş canım üzülme vardır bir hayır hayırlısıya gidip gelicek hepsi inşallahh

inş canım sagol ılk gunler uzgundum ama alısıyorum napablrm baska:) hayırlısıyla rahat olsn bitirsinde baska bısı ıstemıyrm

hadı yaa benmkıde aöf e devam edıyo aynı zamanda acaba sınavlarda gelme ımkanı saglanırmı :18:
ay evet canım ya bunalırlar haklı olarak yani telefona izin verseler bari inş bitirmeden yaparlar bişilerde kafasını dagıtabılıcegi seyler olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…