- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
- #1.941
anlat tabi canım oda söylentilere aldırmasın biz bizzat yaşadık
ne demek tatlım seni çok iyi anlıyorum ikimizde doğu yareniyiz iletişimi koparmayalım kader ortağım
seninkide bu kadar bilmez ktm hakkında bikez gitsin görceksiniz bak sakın ama sakın dert etmeyin.seninki ne olarak dağıtım gördü canım? benimki jandarma unimog şoförü olarak gördü acemiliğimizde 75 gün sürdü..sizin? (istersen 92/3 topiğine gel canım orda da sohbet güzel kızlar iyi genelde ben ordayım..seni bilgilendirmek için giriyorum buraya)
aynen kader ortagm iletişimi koparmayalmarada giriyorum tatlim bundn snra daha sık bakarm benımkıde jandarma olrk dagtm gördu 75 gun yaptı acemligini jandarmalarda tim olrk dgtıyomuş benmkının tuhaf oldu komando olrk gitti snra refuze oldu jandarma acemi birligine gönderiliyodu komutanı komando bırlıgınde kalmasini istedi refuze olrk jandrma acemi birliğine gitmesini istemedi refuze olrk komando bırlıgınde kaldi ama egtmde görmedi sonra jandarma olrk dagtm gördu nasıl olcak hıc bılmıyorum canım egtmde almadi cnku
canım bu arada doğuya gittiğinde ankesörlüden görüştüğünüzde sakın sana bilgi vermesin sende sorma çok çnkü komutanları çok tembihliyor karşı taraf hatta girebiliyormuş! bilgi alıyorlar o zmn sizin konuşmalarınızdan. yüzyüze gelince anlatırsa anlatsın sana izinde falan.cep telin frekanslarına bile giriyorlarmış sanırım.benimki cep tel kullanamıyor gerçi girişte teslim etti.ama ktmlerde çok rahat kullanıyorlar.. bu arada az önce söylediğim topik 92/3 ve 92/4 yarenleri imişkabul ettim seni arkadaşlıkta ordanda görebilirsin benim yazdğm yazılardan topiği
bende arada giriyordum canım ama sohbet çok hoş o yüzden her gün burdayım her konuda yardımlaşıyoruz kızlarla
neden refüze oldu canım buda önemli? timden çıkması daha iyi canım timler hep dağlarda oluyor..benimkide başta timdeydi sonra şoförlük sınavlarına girdi çok şükür çıktı timden
Selam canlarııımmm, Nasılsınııızz ?Mehtap ; 4 !
iyi canım sukur sen nasılsınnn hos geldinnn
tamam tatlim anladm ben seni
ankesörlude burda bile ole konsmuyoruz ama orda cep kullanır heralde cunku acemi dede cep sokmustu kullanıyo arada ama orda nolur bılmıyorum
karsı trfın dınledıgını bılmıyodummm!! cep telefonunun frekanslarına nasıl giriyolar ya ne bıcım işnasıl konusucaz böyle olursa izne geldımı canım seninki
tamam tatlim anladm ben seni
ankesörlude burda bile ole konsmuyoruz ama orda cep kullanır heralde cunku acemi dede cep sokmustu kullanıyo arada ama orda nolur bılmıyorum
karsı trfın dınledıgını bılmıyodummm!! cep telefonunun frekanslarına nasıl giriyolar ya ne bıcım işnasıl konusucaz böyle olursa izne geldımı canım seninki
bel fıtıgı var tatlim o yuzden komando olmadi iyikide olmadi
jandarma birligine yollasalardi belkı time katılırdı ama gerci jandarmalarda intikal egtımı göruyomuş komandolar daha agır göruyor 1 kere cıktı agır geldi tabi sonra sureklı istirat verdıler son intikal egtmı vardi bu hfta onada cıkmadi komando timleri cıkıyo tbi
bazı temel egtmleri aldi tabi ama böyle agır egtmleri görmedi
canım benimkide yemin töreninde daha soktu acemilikte telini ve çok rahat kullanıyordu yazıcı olmuştu 1 ay kadar.gündüz gece hiç farketmiodu msjlaşıyorduk hep..aldanma yani acemide soktu ustalıkta hayli hayli sokar diye.şans işi.gittiği yere ve komutanlara bağlı.bide diyorlar doğudakiler kullanabiliyor çok rahat cep tel komutanlar göz yumuyor diye.bde benimkinde çarşı iznide yok.ama tel konusunda da çok hassaslar kimse kullanamıyormuş üst devreleri bile arama yapılıyormuş falan şarj edemiyorlarmış fena yani o yönde..izne geldi benimki cnm evet 2-3 kez ktm ye katıldı benimki.belki bingölde rahat kullanılır bilmiyorum ki.arkadaşım bingölde 92/4 askerlik yapıyor ambulans şoförü cep telinide çok rahat kullanıyor hem nete,face e falan giriyorinşallah sizde rahatça kullanırsınız..biz günde bikez ankesörlüden konuşuyoruz oda gece yatarken :26:
şoför,yazıcı,posta vs. gibi bişeyler yaparlar belki canım.rahat eder ya ben inanıyorum
gelişmelerden benide haberdar et tatlım..hakkımızda hayırlısı neyse o olur inşallah canım..
Selam kızlarrr
size bir kaç bir şey söylemek istiyorum..
Öncelikle acemiliğiniz bitti gözünüz aydınn..Darısı teskereye ..
hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz ama elbet geçicek amaç en az yarayla atlatabilmek bu süreci..
Önünüzde 1 hafta gibi bir dağıtım izni var en en en güzeL şekilde değerlendirin..Sakına birbirinizi kırmayın üzmeyin hep rahatlatın...
Ustaya gönderirken acemiye gönderdiğinizden daha az üzüleceksiniz.Çünküü alışmış olacaksınız bu sürece deneyimli olucaksınız güçlü durucaksınızzz...Geçiyor bitiyor daha hiç başlamamış olanlar var diyeceksiniz ki ben hep böye diyip rahatatıyorum kendimi
Hayırlı izinler hepinizee öpüyorum
ben şimdiden planlar yapıyorum haftaya için bi gün kahvaltıya gideriz 75 gündür ben bile sinemaya gitmedim sinemaya gideriz onu yaparız bunu yaparız ama gelin görün bunlar olabilcek mi merak ediyorum alt tarafı 1 hafta ben görmek isticm ailesi yanında olmasını isticek ama ben genede dedm askerime sen nasıl istersen ne yapmak istersn dedm o desin hadi görüşelim diye yapışmıcam boğazına buluşalım görüşelim diye normalde olsa asla böyle davranmam buluşcaz derim ama şimdi kıyamıyorum :)
Sağol canım haklısın en guzel sekılde degerlendirmemiz lazım rahatlatmmız lzm rahatlamamiz lzm 93/2ler gidicek artık acemiliği bitirdik hepimiz aynı seyleri yasıyoruz iyi dileklerin icin teşekkurler canım öpuyorum
canım akşamları ailesiyle olsun ve erkek arkadaşlarıya kuzenleriyle gündüz senle biz öyle yapmıştık sabah 9-10 gibi buluşuyoduk akşam 7 ye kadar falan sonra eve dönüodu akşamda ailesiye oluyordu.1 günde ben onlara gittim annesi falan oturduk çay sohbet faan hatta dolma sarmıştım ve browni yapmıştım yine annesini fethetmiştim
bizde gitmedn önce öleydik her gün bulştk onlara gittik falan şimdi çok heycanlıyım ya herkes çok özledi onu da sıkmak istemiyorm gene gitmeden önceki gibi ben her gün 1 saat bile olsa görmeye razıyım :)benide annesi aradı cumartesi geliomusun diye falan bende bişiler yapıp götürcm gene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?