93/1 yarenleri burayaa

aynen kader ortagm iletişimi koparmayalm arada giriyorum tatlim bundn snra daha sık bakarm benımkıde jandarma olrk dagtm gördu 75 gun yaptı acemligini jandarmalarda tim olrk dgtıyomuş benmkının tuhaf oldu komando olrk gitti snra refuze oldu jandarma acemi birligine gönderiliyodu komutanı komando bırlıgınde kalmasini istedi refuze olrk jandrma acemi birliğine gitmesini istemedi refuze olrk komando bırlıgınde kaldi ama egtmde görmedi sonra jandarma olrk dagtm gördu nasıl olcak hıc bılmıyorum canım egtmde almadi cnku

bende arada giriyordum canım ama sohbet çok hoş o yüzden her gün burdayım her konuda yardımlaşıyoruz kızlarla
neden refüze oldu canım buda önemli? timden çıkması daha iyi canım timler hep dağlarda oluyor..benimkide başta timdeydi sonra şoförlük sınavlarına girdi çok şükür çıktı timden

tamam tatlim anladm ben seni
ankesörlude burda bile ole konsmuyoruz ama orda cep kullanır heralde cunku acemi dede cep sokmustu kullanıyo arada ama orda nolur bılmıyorum
karsı trfın dınledıgını bılmıyodummm!! cep telefonunun frekanslarına nasıl giriyolar ya ne bıcım iş nasıl konusucaz böyle olursa izne geldımı canım seninki

bel fıtıgı var tatlim o yuzden komando olmadi iyikide olmadi
jandarma birligine yollasalardi belkı time katılırdı ama gerci jandarmalarda intikal egtımı göruyomuş komandolar daha agır göruyor 1 kere cıktı agır geldi tabi sonra sureklı istirat verdıler son intikal egtmı vardi bu hfta onada cıkmadi komando timleri cıkıyo tbi
bazı temel egtmleri aldi tabi ama böyle agır egtmleri görmedi

canım benimkide yemin töreninde daha soktu acemilikte telini ve çok rahat kullanıyordu yazıcı olmuştu 1 ay kadar.gündüz gece hiç farketmiodu msjlaşıyorduk hep..aldanma yani acemide soktu ustalıkta hayli hayli sokar diye.şans işi.gittiği yere ve komutanlara bağlı.bide diyorlar doğudakiler kullanabiliyor çok rahat cep tel komutanlar göz yumuyor diye.bde benimkinde çarşı iznide yok.ama tel konusunda da çok hassaslar kimse kullanamıyormuş üst devreleri bile arama yapılıyormuş falan şarj edemiyorlarmış fena yani o yönde..izne geldi benimki cnm evet 2-3 kez ktm ye katıldı benimki.belki bingölde rahat kullanılır bilmiyorum ki.arkadaşım bingölde 92/4 askerlik yapıyor ambulans şoförü cep telinide çok rahat kullanıyor hem nete,face e falan giriyor inşallah sizde rahatça kullanırsınız..biz günde bikez ankesörlüden konuşuyoruz oda gece yatarken :26:

canım benimkide yemin töreninde daha soktu acemilikte telini ve çok rahat kullanıyordu yazıcı olmuştu 1 ay kadar.gündüz gece hiç farketmiodu msjlaşıyorduk hep..aldanma yani acemide soktu ustalıkta hayli hayli sokar diye.şans işi.gittiği yere ve komutanlara bağlı.bide diyorlar doğudakiler kullanabiliyor çok rahat cep tel komutanlar göz yumuyor diye.bde benimkinde çarşı iznide yok.ama tel konusunda da çok hassaslar kimse kullanamıyormuş üst devreleri bile arama yapılıyormuş falan şarj edemiyorlarmış fena yani o yönde..izne geldi benimki cnm evet 2-3 kez ktm ye katıldı benimki.belki bingölde rahat kullanılır bilmiyorum ki.arkadaşım bingölde 92/4 askerlik yapıyor ambulans şoförü cep telinide çok rahat kullanıyor hem nete,face e falan giriyor inşallah sizde rahatça kullanırsınız..biz günde bikez ankesörlüden konuşuyoruz oda gece yatarken :26:

şoför,yazıcı,posta vs. gibi bişeyler yaparlar belki canım.rahat eder ya ben inanıyorum
gelişmelerden benide haberdar et tatlım..hakkımızda hayırlısı neyse o olur inşallah canım..

aynen canım haklısın ona aldanmamak lzm inş ustadada rahat kullanabılır bana sey dıolardi doguda olursa 6 ay sonra izne gelebılıyolar die öle bişi varmi yok sanırım senınkı gelmiş

şoför,yazıcı,posta vs. gibi bişeyler yaparlar belki canım.rahat eder ya ben inanıyorum
gelişmelerden benide haberdar et tatlım..hakkımızda hayırlısı neyse o olur inşallah canım..

inş tatlım dedigin gibi olur
tamam canım sende benı haberdar et konusurz sık sık ztn hayırlısı olsn sag saglım dönsunler rahat olsunlarda gerisi cokta önemli değil hep dua edıyorum askerlerimiz icin

Selam kızlarrr
size bir kaç bir şey söylemek istiyorum..
Öncelikle acemiliğiniz bitti gözünüz aydınn..Darısı teskereye ..
hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz ama elbet geçicek amaç en az yarayla atlatabilmek bu süreci..
Önünüzde 1 hafta gibi bir dağıtım izni var en en en güzeL şekilde değerlendirin..Sakına birbirinizi kırmayın üzmeyin hep rahatlatın...
Ustaya gönderirken acemiye gönderdiğinizden daha az üzüleceksiniz.Çünküü alışmış olacaksınız bu sürece deneyimli olucaksınız güçlü durucaksınızzz...Geçiyor bitiyor daha hiç başlamamış olanlar var diyeceksiniz ki ben hep böye diyip rahatatıyorum kendimi
Hayırlı izinler hepinizee öpüyorum

Son düzenleme:

Sağol canım haklısın en guzel sekılde degerlendirmemiz lazım rahatlatmmız lzm rahatlamamiz lzm 93/2ler gidicek artık acemiliği bitirdik hepimiz aynı seyleri yasıyoruz iyi dileklerin icin teşekkurler canım öpuyorum

ben şimdiden planlar yapıyorum haftaya için bi gün kahvaltıya gideriz 75 gündür ben bile sinemaya gitmedim sinemaya gideriz onu yaparız bunu yaparız ama gelin görün bunlar olabilcek mi merak ediyorum alt tarafı 1 hafta ben görmek isticm ailesi yanında olmasını isticek ama ben genede dedm askerime sen nasıl istersen ne yapmak istersn dedm o desin hadi görüşelim diye yapışmıcam boğazına buluşalım görüşelim diye normalde olsa asla böyle davranmam buluşcaz derim ama şimdi kıyamıyorum bi tek arkadaşlarıyla görüşcekse dışarda kesin o zaman peşine takılırım bende geliyorum diye gitmeden önce hergün görüştük şimdi de görüşürüz inşallah

Son düzenleme:

canım akşamları ailesiyle olsun ve erkek arkadaşlarıya kuzenleriyle gündüz senle biz öyle yapmıştık sabah 9-10 gibi buluşuyoduk akşam 7 ye kadar falan sonra eve dönüodu akşamda ailesiye oluyordu.1 günde ben onlara gittim annesi falan oturduk çay sohbet faan hatta dolma sarmıştım ve browni yapmıştım yine annesini fethetmiştim

Okuduğum kadarıyla askerin bingöle düşmüş canım üzülme vardır bir hayır hayırlısıya gidip gelicek hepsi inşallahh

bizde gitmedn önce öleydik her gün bulştk onlara gittik falan şimdi çok heycanlıyım ya herkes çok özledi onu da sıkmak istemiyorm gene gitmeden önceki gibi ben her gün 1 saat bile olsa görmeye razıyım :)benide annesi aradı cumartesi geliomusun diye falan bende bişiler yapıp götürcm gene

anladm cnm görüşemezseniz askerin çok pişman olur aylarca göremiyceksin eğer ustasını yaptığı yere gidemezsen...
bencede yap bir kaç bişey canımm

Saol tatlım darısıda 93/2 yarenlerine inşallah.Çok güzel ve sorunsuz geçeçek inşallah izinleri hem biz motive olacagız hemde askerlerimiz hayırlısıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…