93/1 yarenleri burayaa

Kızlaarrr kavga ediyormuşunz falan strestendir o anlıyorum çok iyi,ama gittiklerinde inanın çok pişman oluyosunuz alttan alın boşverin,hele bi gidip gelsinler çıkacak bunların acısıı:)

haha benmkide öle ztn ögrendıgımden beri manyak oldum resmen heryerde bısıler arastırıyorum 460 bıtınce ztn bızde askerlık yapms kadr olcaz

Ben de gideceği yere falan bakıyorum bu hafta Önceden tam 460 mı oluyo kaç oluyo onu öğrenmeye çalışıyodum, askerliğin 12 aya düşme durumu vardı onu soruyodum hep artık bozdum iyice kafayı bu aserlikle

Yani evet psikolojik olarak yapmış kadar oluruz

Benimki kas yapmayı falan planlıyo ama bilemicem rahat bi bölüğe düşerse yatmaktan kas yapma fırsatı bulamayabilir

Kızlaarrr kavga ediyormuşunz falan strestendir o anlıyorum çok iyi,ama gittiklerinde inanın çok pişman oluyosunuz alttan alın boşverin,hele bi gidip gelsinler çıkacak bunların acısıı:)

Ohooo 15 ay sonrasına kadar unuturum ben acısını macısını hele de geldiği zaman

aynen cnm mumkun oldugunca sımdıden öyle dvranıyorum ama nasıl gecıcek blmıyorm sen nezmn yolladın cnm nereye gitti

dusmez askerlık ya dussede bızımkılere vurmaz iyice sınır harbi yaşarim bnmkıde öyle komando olursa yapar ama umarımki olmazzzz:/

dusmez askerlık ya dussede bızımkılere vurmaz iyice sınır harbi yaşarim bnmkıde öyle komando olursa yapar ama umarımki olmazzzz:/

Bilmiyorum Şubat başında düşecek söylentileri dolaşıyo hala :18:

Eğer yasayı değiştirirlerse bu dönem uygulamaya konulacakmış yeni anayasa :18:

Benim yine de umudum var :26:

Canım hiç bilmiyorum ben ya gittiği yer Jandarma komando olunca komando olmama durumu oluyo mu ki :26::44:

Eğer öyle bi imkan varsa inşallah olmaz senin sevdiceğin:26:

Allah kavustursun canım sizide bizleride Allah korusun askerlerimizi benmkıde yuksek ıhtımal dogu olcak ona uzuluyorm

Canım sizn acemiliğn olduğu yerden evet yüksek oran da doğuya gönderiyolar,ama bu işler nasip kısmet sen daha şimdiden bunu düşünme.Hele bi gitsin hakkınd hayırlısı olsun belki de çok rahat biyere düşecek sen bol bol dua et.Hepsi aslanlar gibi gidip gelicek Allahımn izniyle

saglıktan falan olmazsa olmaz bi die dusunuyorum hayırlısı ya kafamda okdr cok sey kuruyorumki artık yoruldum yani her kafadan bı ses cıkıyo söle yapsn böle yapsn gibi yada ayvayı yedı cok zor gibi.. herkes bısı sölıo beklemekten baska caremz yok :)

Amin canım inş öyle yapıcam baska yapcak bısı yok ztn :)

Evet bekleyip biz görcez artık başka çaresi yok

Öyle her kafadan ses çıkar zaten. Bize de de herkes bişeyler söylüyo herkesin dediği farklı farklı hiçbiri birbirini tutmuyo :44:

Hayırlısı olsun inşallah :26:

Bunalım topıgı 93/1

yapma canm senin gectiğin yollardanda 2 ay önce biz geciyoduk zor zorluydu cok sabır gerektiren bi yoldu ama sanırım alıstık460 dan 380 leri gördük baksana sanırım zaman geciyor bi sekilde insallah birlkte atlatıcaz üzülme 93/1 yarenleri olarak birbirinizi hic yalnız bırakmayın ihtiyacınız olacak hep birlkte olmak isteyeceksiniz onlar gittikten sonra..

Haklısın cnm bu fıkre alısmaya basladım ama gidince bıde yokluguna alısmakla ugrasıcam daha sımdıden zor gittinde dahada zor

Haklısın cnm bu fıkre alısmaya basladım ama gidince bıde yokluguna alısmakla ugrasıcam daha sımdıden zor gittinde dahada zor
Evet benim için bile hala zor ama alıstım sanki hissizlesiyor insan bi süre sonra birlkte gittiği sinemaları yediği yemekleri özlüyor askerlk cok tuhaf bi psikoloji onunla birlkte sende yasıyosun bu psikolojiyi..
yeriniz belli oldumu sizin canım? kacında gidiyor sevgilin?

Son düzenleme:

7 subatta canım haftaya yani izmir yenifoça jandarma komando doğu olur dıe endıselenıyorum ama hayırlısı artık.. senın sevgln nerdeydı canım ustası nereye cıktı?

7 subatta canım haftaya yani izmir yenifoça jandarma komando doğu olur dıe endıselenıyorum ama hayırlısı artık.. senın sevgln nerdeydı canım ustası nereye cıktı?
Hayırlı olsun canım ya komandoları bilmiyorum bi bilene sor derim
Benm sevgilimin acemisi Erzincandaydı topcu olarak gitti, ustasıda sıvas'a cıktı canm bu işler hic belli olmuyor ama komandoların dogu olabilir hazrla derim kendini:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…