93/1 yarenleri burayaa

bende yeni katıldım aranıza
persembe aksamı qidiyor
Allah sabır versin canm bizde gectik bu yollardan nasıl üzücü nasıl yıpratıcıdır bilirim. Üzülme gönder sevdiğini paşalar gibi yapsın askerliğini bak bizde gönderdik asker ocagı peygamber kucagıdır bu yüzden korkma bi süre sonra alısacaksınız acıyada caresizliğe de dinmek bilmeyen gözyaslarına da.. bi süre sonra alısacaksınız.. son günlerinizi iyi gecirin bilirim cok zor daha 2bucuk ay önce gönderdim bende sevdiğimi.. Allah sabrı veriyor yeterki beklemeyi bil yeterki aç ellerini dua et bitecek insallah buda bitecek..

canım izmir diye sevinirler cıkınca ama izmirin en zor yerıdır foca.genelde doguya yda sınıra falan verırler agırdır egıtımlerı.korkma ama Allah'ın izniyle buda biter ..

7 subatta canım haftaya yani izmir yenifoça jandarma komando doğu olur dıe endıselenıyorum ama hayırlısı artık.. senın sevgln nerdeydı canım ustası nereye cıktı?

canım izmir diye sevinirler cıkınca ama izmirin en zor yerıdır foca.genelde doguya yda sınıra falan verırler agırdır egıtımlerı.korkma ama Allah'ın izniyle buda biter ..

evet cnm öyleymiş oraya gidince anlıcaz artık inşş biticek de kötuyum yani hıc bıyere sıgamıyorum işteym suan ama nasıl calısıyorum hıc blmıyorum boslukta gibiyim

Manisa merkez yarın akşam 10.30 da biniyor kardeşim gidiyor benimde allah sevdiklerimizi bizlere kavuştursun hayırlısı ile gidip gelsinler

yarenler anladığım kadarıyla gönderiyorsunuz askerlerinizi çok zor biliyorum ama sabırlı olun.kolay mı? diye soruyorsunuz kesin ama başka çaremiz yok ne yazık ki.ağlıycaksınız çok üzülceksiniz ama bir süre sonra geçiyor emin olun.onsuzluğa değil ama yokluğuna alışıyorsun
ilk günler zor geçicek ama sonra her şey yoluna giricek heleki 457 gün sonra!!!
bakın daha yeni gönderdim gibi ama gideli 165 gün olmuş.1,5-2 ay sonra askerliği yarılıyoruz bile.sizde bu yollardan geçiceksiniz.yeterki sabırlı ve hoşgörülü olun yoksaaa hiç geçmiyor gibi gelir siz..
sevdiklerinize sarılın koklayın bol bol.. sakın kalplerinizi kırmayın son günlerde..
bir şey sormak isterseniz ustalarınız olarak yardımcı olmaya çalışırız 92/3 topicce

Son düzenleme:
sağ ol canım Allah o günleri bizede nasip eder inşallah herkesin sevdiğini bağışlasın Sağ salim dönmeleri tek dileğimiz Allahtan.

Allah sabır versin cok zor sanki o gönderdiğim ilk anlara geri dönüyorum bu konuya girdiğimde...
Alan Allah bir yerdende veriyor sabrı kızlar merak etmeyin, şu önünüzdeki 2 3 ay içerisinde o kadar büyüyeceksiniz olgunlasacaksınız ki gecmise dönüp baktıgınızda farkedeceksiniz.. hayat işte..
artık yeni bambaska acısı tatlısı hasreti olan bi yola giriyorsunuz dilerim sevdiğinize bi an önce kavusursunuz hepimiz bi an önce kavusuruz dilerim zaman su gibi gecer güclü olun ilk zamanlar askerlerinize destek olun sizden güc bulsun..

Dün kapımızın önünde asker eğlencesi vardı,kızlar falan da vardı sanırım sevgililerinin gidişine destek olmak için gelmişlerdi,keyifleri yoktu belli ki.Balkondan baktım öylece..O an o kadar üzüldüm kii,amaçsızca kaldım onlara bakarak.Çok zor kızlar çok zor..Ama bi o kadar da güzel.Çünkü herkese nasip oluyor bu bekleyişş.Hepinize ve de hepimize hayırlı tezkereler,Allah sağ salim kavuşmayı nasip etsin.Biz buralardayz üstlerin bizle paylaştıkları tecribeleri bzim de sizlerle paylaşacağmza emin olabilirsiniz.

sağ ol canım Allah o günleri bizede nasip eder inşallah herkesin sevdiğini bağışlasın Sağ salim dönmeleri tek dileğimiz Allahtan.

inşallah canım.şu zamanlarda yapabileceğimiz tek şey bol bol dua etmek ..Allah'ım sevdiklerimizi kavuşturur inşallah ben buna çok inanıyorum sende inan canım

sevgilisi
nısanlısı
eşi
ısparta merkeze giden yok mu :/

üzülerek söylüyorum ki benim sözlüm ısparta merkezde yaptı acemiliğini.. tim çavusu mayın arama taramacı olarak görevlendirildi.ve 1 şubatta bitirdi geldi. bu cuma günü de şırnak-seslice namı değer gabar a gönderiyorum.. baştan bil. sakın batı çıkıcak diye ümitlenme kendini ve askerini en kötüsüne hazırla ki sonradan hayal kırıklığına uğrama..doğu da değil güney doğuya gönderiyor çünkü ama üzülme her askere nasip olmaz o piyade komando olmak. o mavi bere yi her asker takamaz.. gururla bekle sevdiğini.. üzülüp ağlıcaksın doğal. ama bunu sevdiğine asla belli etme.. allah kolaylık ve sabır versin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…