- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
Allah sabır versin canm bizde gectik bu yollardan nasıl üzücü nasıl yıpratıcıdır bilirim. Üzülme gönder sevdiğini paşalar gibi yapsın askerliğini bak bizde gönderdik asker ocagı peygamber kucagıdır bu yüzden korkma bi süre sonra alısacaksınız acıyada caresizliğe de dinmek bilmeyen gözyaslarına da.. bi süre sonra alısacaksınız.. son günlerinizi iyi gecirin bilirim cok zor daha 2bucuk ay önce gönderdim bende sevdiğimi.. Allah sabrı veriyor yeterki beklemeyi bil yeterki aç ellerini dua et bitecek insallah buda bitecek..bende yeni katıldım aranıza
persembe aksamı qidiyor
7 subatta canım haftaya yani izmir yenifoça jandarma komandodoğu olur dıe endıselenıyorum ama hayırlısı artık.. senın sevgln nerdeydı canım ustası nereye cıktı?
canım izmir diye sevinirler cıkınca ama izmirin en zor yerıdır foca.genelde doguya yda sınıra falan verırler agırdır egıtımlerı.korkma ama Allah'ın izniyle buda biter ..
bende yeni katıldım aranıza
persembe aksamı qidiyor
Yarın aksam cıkıyo yola benmkide
Benimki de öyle olacak canım
Allah bıze sabır versin yaklastıkca dahada kötu
sağ ol canım Allah o günleri bizede nasip eder inşallah herkesin sevdiğini bağışlasın Sağ salim dönmeleri tek dileğimiz Allahtan.
sevgilisi
nısanlısı
eşi
ısparta merkeze giden yok mu :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?