- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
Unutmuş beyfendi söylemeyi
Özlemem canım ben tartışmalarımızı merak etme hiç özletmez benimki her aradığında bi tartışma faslı yaşatır
sizdedemi aynı durum yaa gitmeden basladik bızdee :d
Off sorma yaa bezdirdi beni 2 aydır
Sürekli kavga dövüş sonra da gelip buralarda zırlıyorum
Off sorma yaa bezdirdi beni 2 aydır
Sürekli kavga dövüş sonra da gelip buralarda zırlıyorum
Bence bu iyi gunlerimiz canım daha dur hele bı gitsnler ozaman baslıcaz asıl delirmeye
Canım ne kavga dövüşü ya aaaa.Çok arıycaksınız birlikte olduğunuz zamanları benden söylemesi.Askerdede kavga etmeyin sakına.Biz topu topu 2 kere tartıştık allah bir daha yaşatmasın yani diyorum.Sevgililerinizin yanında olun emin olun bu dönemde her şey daha bağlayıcı olucak sizin açınızdan
Gittikleri zaman ses de çıkaramayız nolucaz Allah bilir
Valla bence de ne kavga dövüşü aaaa ama işte olmuyo yani tutamıyo o saçma sapan düşüncelerini
Askerde etmeyiz umarım canım :26:
doğru walla bı seklde sabrılı ve anlayıslı olmayı ögrenicez gittiklernde nekdr az kavga edersek okdr iyi
Unutmuş beyfendi söylemeyi
Özlemem canım ben tartışmalarımızı merak etme hiç özletmez benimki her aradığında bi tartışma faslı yaşatır
Az kavga bile olmamalı canım.Sonra elin telefonda bekliyorsun huzurlu olmak en güzeli bu dönemde.Umarım karşılıklı anlayış çerçevesinde geçer sizin için askerlik :)
Benim kuzenim anlatıyor.Kuzenim askerdeyken sevgilisi,daha doğrusu sözlüsü bunun arkasında her haltı yemiş,etmiş.
Yok annen beni aramıyor hiç hal hatrımı sormuyor demiş,kuzenime.
Ulan aptal kız,büyük mü küçüğü arar,küçük mü büyüğü arar !
Bizimkide buna yol vermiş,yalan yanlış konuştuğu için.Ve kuzenim askerdeyken ona karşı hiç anlayışlı davranmıyormuş
İyi olmuş bitmeleri.
Sende canını sıkma çocuğun.Sen onun canını sıkarsan oda senin canını sıkar sonra üzülürsün şekerim
Karşılıklı canım o işler benden söylemesi :) Biz sevgilimle Allaha şükür karşılıklı anlayış ve sabır yolunda ilerliyoruz ve hiç bir problem olmuyor.Benden söylemesi bir de extra romantikleşiyorlar...Tabi seninkinde ne olur bilemem.Senin yapman gereken tek şey sabır ve ANLAYIŞ :) BİR DE çeneni tutcan güzelim
E ama o da şımarıkmış sanki biraz :44:
Sıkmam sıkmam (İnşallah)
Evet ya kavga ettikten sonra telefondan ayrılmaz artık gözlerim :26:
Gelir burda eser gürlerim artık ona bişey söylemeden
Çenemi tutmayı iyi bilirim ben ama o bilmiyo malesef biraz ters bizim durum
Hadi bakalım bizimki romantikleşecek mi
subatın kacında teslm olcak cnm?
6sında olacakmış canım ya
Seninki ne zaman olacak?
7si benımkidehaftaya değil öbur hafta askerler az kaldı
Ben göremicem de sevdiceğimi gitmeden
Zaten 26 Kasımda gördüm en son
Umarım acemiliği uzun olmaz
inş cnm nden göremıosn uzakmı sana
Öyle canım farklı şehirlerdeyiz biz
Anlatsana kendini tanışalım
anladım canım olsn uzakta yuruteblmek dahada baskadir :) ben ıstanbuldanm unv de tanıstık benmkıyle 5 yıllık beraberlıgımız war sımdı zor gelıyo yollamak sureklı beraberdık cnku ılk uzun ayrılıgımız olucak 22 yasndaym bu arada artık ıs gucle ugrasıyorz ogrenclk hayatı bitti:) sen anlat bakalm :)
E üni okuduysa neden uzun dönem gidecek ki :44:
Ben 18imSevdiceğim de 21. Sınavdan sonra tercihlerde çok düzgün bi tercih yapmadığım için evdeyim bu sene.
Bizim de 4yıl 7ay oldu başlayalı :78:
En başından beri farklı şehirlerdeyiz öyle olunca ilk uzun ayrılığımız olmayacak bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?