- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
yok tatlım 2 yıllık okuduk o acıktn aöf e devam edıyor ama kendısı istedi gitmeyı hem okul hem askerlık yani bıde onunde cok buyk engel erkekler ıcın bende bısı sölemek ıstemedım gitsn onu acılsın bıan önce dıe dusunuyorum..
sen bu sene hzırlanıyosn ozmn tekrar unv ıcın dımı?
Hımm anladım. Hayırlısı olsun o zaman. Benim sevdicek de aöfye kayıtlıydı tecilliydi. Bu sene kayıt tarihini kaçırınca tecil bozuldu
Yani bu sene başlıyorum tekrar hazırlanmaya ama bu sene sınava girmiyorum 2014 için güzelce hazırlanmam gerek. Yazdan beri hiç doğru düzgün çalışmayınca girmek istemedim boşu boşuna. :26:
selam kızlar..
92-3 lerdenim bende görmemişim sizin topiği görünce tabi hemen yazayım dedimm.. hoşgeldiniz. hoş olmadığını bilsemde işte başka denecek bişey yok malesef..
zaman geçiyo demekki sizler geldiniz inş sizinde gelir biran önce alt devreleriniz.. zaman su gibi geçsin
yanlız değiliz hepimiz aynı zor yollardan geçiyoruz buralarda işte vakit geçiriyoruz .yaşamayan bilmiyo destekte olamıyo birbirimizin destekçisi olucaz zor günlerde..
bu arada daha sevgililerinizi yollamadınızz sanırım heranı değerlendirin derim ben.. çünkü çok özlüyo insan tartışma kavga küslükkle falan geçirmeyin birbirinize en çok ihtiyaç duyduğunuz anlar..tadını çıkarın.
bol sabırlı günler diliyorum hepimize:)
Sağol tatlım evet zorlu bı surec senin askerin nereye dustu allah yardımcımız olsun :)
hepimizin canım allah yardımcısı olsun
benim acemisi burdurdaydı canım şuan ankarada .. senin ki? belli oldumu
evet canım izmir yenifoca jandarma komandodoguya yolluyo yuksek ıhtımal askere gidiceginden cok ona uzuluyorum..
izmir yenifoça canım bende duymuştum öyle ama inan belli olmuyo askeriyenin işleri her işleri bi garip hiç beklemediğin şeylerde oluyoüzme kendini hem doğuda da askerlik rahat olabiliyo tamamen ortamına bağlı.
ismim gizem bu arada seninki neydi?
inş canım ya dogu olmassa koşa koşa buraya yazmaya gelicem cılık cılıga :)) memnun oldum canım benmde sena
evet cnm haklısın o konuda iyice hazırlanman lzm.. bızımde bayadır tecıllıydı ama artık vakıt geldi dedik bozdurduk sımdıde cekıyoruz yani :)
selam kızlar..
92-3 lerdenim bende görmemişim sizin topiği görünce tabi hemen yazayım dedimm.. hoşgeldiniz. hoş olmadığını bilsemde işte başka denecek bişey yok malesef..
zaman geçiyo demekki sizler geldiniz inş sizinde gelir biran önce alt devreleriniz.. zaman su gibi geçsin
yanlız değiliz hepimiz aynı zor yollardan geçiyoruz buralarda işte vakit geçiriyoruz .yaşamayan bilmiyo destekte olamıyo birbirimizin destekçisi olucaz zor günlerde..
bu arada daha sevgililerinizi yollamadınızz sanırım heranı değerlendirin derim ben.. çünkü çok özlüyo insan tartışma kavga küslükkle falan geçirmeyin birbirinize en çok ihtiyaç duyduğunuz anlar..tadını çıkarın.
bol sabırlı günler diliyorum hepimize:)
Artık sevdiceğimi gönderdikten sonra ne zaman toparlanabilirsem hemen başlamam lazım çalışmaya :26:
Aradan çıkacak diye bakıyoruz biz de beklenmedik anda olduğu için.
Teşekkür ederiz canım
Gerçekten yaşamayan bilemez bu durumu :44: Zaman geçsin de biz de 93/2,3lere sevinelim bi an önce
Allah yardımcımız olsun hepimizin
Artık sevdiceğimi gönderdikten sonra ne zaman toparlanabilirsem hemen başlamam lazım çalışmaya :26:
Aradan çıkacak diye bakıyoruz biz de beklenmedik anda olduğu için.
Teşekkür ederiz canım
Gerçekten yaşamayan bilemez bu durumu :44: Zaman geçsin de biz de 93/2,3lere sevinelim bi an önce
Allah yardımcımız olsun hepimizin
Evet ya hıc beklemıyoduk bızde pazartesiden beri kendıme gelemedimalışmak lazım bian öncee.. gelsın su 93 2 ler icimz rhtlasın :) onlar nezaman gidiyo sayi
Evet ya hıc beklemıyoduk bızde pazartesiden beri kendıme gelemedimalışmak lazım bian öncee.. gelsın su 93 2 ler icimz rhtlasın :) onlar nezaman gidiyo sayi
Daha bu 93/1lerde a b durumu varmış. Şubatta gidecekler yani bizimkiler a grubu. B grubu olanlar martta gidecekmiş böyle yapmışlar :44:
93/2ler de sanırım mayısta gelir :26:
Daha biz göndermedik neleri düşünüyoruz
aynen ya kendımızı rahatltma cabalaribu sene ne cok deişmiş sistem ya a b si eksikti bi yanii..
Bilmem ki hep böyle değil miydi
Bu sene takip etmeye başladım ben
Ama 6 Şubata alındığını normalde 21i olduğunu biliyorum bak
bende yenı takıp etmeye basladm onların sayesınde ögrenıyoruz hıc blmıyodum tertip mertip yeni ögrendim
Aynen aynen
O da bilmiyo ama ben ona soruyorum önce cevap alamayınca gelip burda soruyorum burdan öğrendim baya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?