93/1 yarenleri burayaa

Hımm anladım. Hayırlısı olsun o zaman. Benim sevdicek de aöfye kayıtlıydı tecilliydi. Bu sene kayıt tarihini kaçırınca tecil bozuldu

Yani bu sene başlıyorum tekrar hazırlanmaya ama bu sene sınava girmiyorum 2014 için güzelce hazırlanmam gerek. Yazdan beri hiç doğru düzgün çalışmayınca girmek istemedim boşu boşuna. :26:

selam kızlar..

92-3 lerdenim bende görmemişim sizin topiği görünce tabi hemen yazayım dedimm.. hoşgeldiniz. hoş olmadığını bilsemde işte başka denecek bişey yok malesef..

zaman geçiyo demekki sizler geldiniz inş sizinde gelir biran önce alt devreleriniz.. zaman su gibi geçsin

yanlız değiliz hepimiz aynı zor yollardan geçiyoruz buralarda işte vakit geçiriyoruz .yaşamayan bilmiyo destekte olamıyo birbirimizin destekçisi olucaz zor günlerde..

bu arada daha sevgililerinizi yollamadınızz sanırım heranı değerlendirin derim ben.. çünkü çok özlüyo insan tartışma kavga küslükkle falan geçirmeyin birbirinize en çok ihtiyaç duyduğunuz anlar..tadını çıkarın.

bol sabırlı günler diliyorum hepimize:)

evet cnm haklısın o konuda iyice hazırlanman lzm.. bızımde bayadır tecıllıydı ama artık vakıt geldi dedik bozdurduk sımdıde cekıyoruz yani :)

Sağol tatlım evet zorlu bı surec senin askerin nereye dustu allah yardımcımız olsun :)

evet canım izmir yenifoca jandarma komando doguya yolluyo yuksek ıhtımal askere gidiceginden cok ona uzuluyorum..

izmir yenifoça canım bende duymuştum öyle ama inan belli olmuyo askeriyenin işleri her işleri bi garip hiç beklemediğin şeylerde oluyo üzme kendini hem doğuda da askerlik rahat olabiliyo tamamen ortamına bağlı.

ismim gizem bu arada seninki neydi?

inş canım ya dogu olmassa koşa koşa buraya yazmaya gelicem cılık cılıga :)) memnun oldum canım benmde sena

evet cnm haklısın o konuda iyice hazırlanman lzm.. bızımde bayadır tecıllıydı ama artık vakıt geldi dedik bozdurduk sımdıde cekıyoruz yani :)

Artık sevdiceğimi gönderdikten sonra ne zaman toparlanabilirsem hemen başlamam lazım çalışmaya :26:

Aradan çıkacak diye bakıyoruz biz de beklenmedik anda olduğu için.

Teşekkür ederiz canım

Gerçekten yaşamayan bilemez bu durumu :44: Zaman geçsin de biz de 93/2,3lere sevinelim bi an önce

Allah yardımcımız olsun hepimizin

rica ederim canım.. evet evt gelsinler biran önce onlarda :)

Evet ya hıc beklemıyoduk bızde pazartesiden beri kendıme gelemedim alışmak lazım bian öncee.. gelsın su 93 2 ler icimz rhtlasın :) onlar nezaman gidiyo sayi

Evet ya hıc beklemıyoduk bızde pazartesiden beri kendıme gelemedim alışmak lazım bian öncee.. gelsın su 93 2 ler icimz rhtlasın :) onlar nezaman gidiyo sayi

Daha bu 93/1lerde a b durumu varmış. Şubatta gidecekler yani bizimkiler a grubu. B grubu olanlar martta gidecekmiş böyle yapmışlar :44:

93/2ler de sanırım mayısta gelir :26:

Daha biz göndermedik neleri düşünüyoruz

aynen ya kendımızı rahatltma cabalari bu sene ne cok deişmiş sistem ya a b si eksikti bi yanii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…