- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
Hayırlı olsun canım ya komandoları bilmiyorum bi bilene sor derim
Benm sevgilimin acemisi Erzincandaydı topcu olarak gitti, ustasıda sıvas'a cıktı canm bu işler hic belli olmuyor ama komandoların dogu olabilir hazrla derim kendini:44:
Evet canm 92/4 benmki burda birsürü yaren var sevdiği doguda olan için rahat olsun Allah korur askerlerimizi biran önce yapıp gelsinler üzülme şu askerlik herseye engel bizim icin bitirmeden rahat yok malesef o yüzden biran önce gidip gelsinler..aynen canım dua edıyorum doguyada gtse yapıcak bıseyım yok dua etmekten baska.. cok kısıye sordum herkes komndo olrsa dogu dıolar acemıye bı gtsnde bellı olr senın sevgln 4 tertıpmı gtti cnm
Evet canm 92/4 benmki burda birsürü yaren var sevdiği doguda olan için rahat olsun Allah korur askerlerimizi biran önce yapıp gelsinler üzülme şu askerlik herseye engel bizim icin bitirmeden rahat yok malesef o yüzden biran önce gidip gelsinler..
Var var ruveyda var ama sanrım cevrimdışı görünce gelir o buraya, oda benden baska kimse yokmu diye aglıyodu aylarcaaynen cnm bende öle dusunuyorm.. ya bu topıkte bendn baska kmse yokmu gönderecek olan :))
Var var ruveyda var ama sanrım cevrimdışı görünce gelir o buraya, oda benden baska kimse yokmu diye aglıyodu aylarcasen takip et devamlı bu konuyu tanısırsın onunlada
Aynen canm yaa askerleriniz gittikten sonra herkes gelmeye baslar zaten bizim konuda öyle olmuştu gitmeden önce bostu sizinki gibi sonradan kaynastık gelrler yani burası iyi geliyor insana zamanla anlıycaksıntamam tatlım bayadır uyelıgım vardıda bu sayede kaynaşcaz artık sebep oldu:)
Aynen canm yaa askerleriniz gittikten sonra herkes gelmeye baslar zaten bizim konuda öyle olmuştu gitmeden önce bostu sizinki gibi sonradan kaynastık gelrler yani burası iyi geliyor insana zamanla anlıycaksın
enemmmmmmmmmm torunlarımmm sizde mi hasret bağrına düştünüz şimdidenNeyse kızlar ben 92/3'lerdenim askerim balıkesir bandırmada havacı albay şoförü şafağımız 278 zorlu günler sizi bekliyor kavgalar gürültüler en önemlisi tabikide hasret. özleyeceksiniz ağlayaacaksınız lanet edeceksiniz bi yandanda sabırı öğreneceksiniz. Benim en büyük destekçim benim Kendi kendime büyük destek oluyorum motive olabiliyorum aklıma geldiğinde evde bağıra bağıra şarkı söyleyebiliyorum kalkıp oynayabiliyorum Kendinizi yıpratmayın sadece sabır edin elbet alışıyorsunuz. Milletten destek yerine kendinize destek olun kuzucuklar torunlarım benim :) rabbim hepinizi sağ salim kavuşturur inşallah
aynen cnm bende öle dusunuyorm.. ya bu topıkte bendn baska kmse yokmu gönderecek olan :))
uleCanım ben varım ya
Ama şu hafta malesef çok sık giremicem internete
Tam zamanına denk geldi yani. Sevdiceğim gidecek benim burdan moral bulma hayallerim uçtu gitti nete giremicegim için
Canım ben varım ya
Ama şu hafta malesef çok sık giremicem internete
Tam zamanına denk geldi yani. Sevdiceğim gidecek benim burdan moral bulma hayallerim uçtu gitti nete giremicegim için
Torunlarım moraller nasıl, askerleriniz ne zaman teslim oluyor?
carsamba gunu cnm moreller kötuuuu
bende aranıza yeni katıldım kızlar benimkide perşembe akşamı gidiyor şimdiden düşündükçe kötü oluyorum Allah yardımcımız olsun :-(
İzmir narlıdere Allah sabrını verir inşallah sağlık olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?