93/1 yarenleri burayaa

aynen canım dua edıyorum doguyada gtse yapıcak bıseyım yok dua etmekten baska.. cok kısıye sordum herkes komndo olrsa dogu dıolar acemıye bı gtsnde bellı olr senın sevgln 4 tertıpmı gtti cnm

aynen canım dua edıyorum doguyada gtse yapıcak bıseyım yok dua etmekten baska.. cok kısıye sordum herkes komndo olrsa dogu dıolar acemıye bı gtsnde bellı olr senın sevgln 4 tertıpmı gtti cnm
Evet canm 92/4 benmki burda birsürü yaren var sevdiği doguda olan için rahat olsun Allah korur askerlerimizi biran önce yapıp gelsinler üzülme şu askerlik herseye engel bizim icin bitirmeden rahat yok malesef o yüzden biran önce gidip gelsinler..

aynen cnm bende öle dusunuyorm.. ya bu topıkte bendn baska kmse yokmu gönderecek olan :))

enemmmmmmmmmm torunlarımmm sizde mi hasret bağrına düştünüz şimdiden Neyse kızlar ben 92/3'lerdenim askerim balıkesir bandırmada havacı albay şoförü şafağımız 278 zorlu günler sizi bekliyor kavgalar gürültüler en önemlisi tabikide hasret. özleyeceksiniz ağlayaacaksınız lanet edeceksiniz bi yandanda sabırı öğreneceksiniz. Benim en büyük destekçim benim Kendi kendime büyük destek oluyorum motive olabiliyorum aklıma geldiğinde evde bağıra bağıra şarkı söyleyebiliyorum kalkıp oynayabiliyorum Kendinizi yıpratmayın sadece sabır edin elbet alışıyorsunuz. Milletten destek yerine kendinize destek olun kuzucuklar torunlarım benim :) rabbim hepinizi sağ salim kavuşturur inşallah

Tuğba 93/1 ler bizim torunlarımız olmuyor çömezlerimiz oluyor
93/2 ler torunlarımız olucak

bende aranıza yeni katıldım kızlar benimkide perşembe akşamı gidiyor şimdiden düşündükçe kötü oluyorum Allah yardımcımız olsun :-(

bende aranıza yeni katıldım kızlar benimkide perşembe akşamı gidiyor şimdiden düşündükçe kötü oluyorum Allah yardımcımız olsun :-(

Hosgeldin Canım.
Benim Sevdicek de carsamba gidecek
Nereye Cikti Acemiliginiz?
Bu Arada Benim bulundugum Yerde internet yok cok az giriyorum boyle arada. Kendi evime gidince rahat rahat girerim. Buralarda olurum yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…