- 30 Ocak 2013
- 1.582
- 27
- 108
- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
- #2.221
Yine ilk gönderdiğimiz gibi üzüleceğiz tatlım ama birbirimize destek olarak geçeçek bitecek bu askerlik inşallah.Ne çabuk geçti 7 gün ama gittiklerinde zaman durmuş gibi olacak aynı.Yarın sımsıkı sarıl kokla gözlerinin içine bak canım bende aynısını perşembe günü yapacağım.Şu 2 gün zaman dursa keşke
İlk gönderdiğimizden daha farklı bi duygu canım bu kez yaşadığımız.. Künye yaptırmış çıkartmıyorum, orda tuttuğu günlüğünü getirmiş onu okuyorum her gece bi sayfasının sayfanın bazı yerlerinde kalem akmış gözyaşı düşmüş.. Birde kamuflajlı fotoğrafı var iki tane..
Ben sizin desteğiniz olmasa bu kadr güçlü olamazdım canım :26: Ah şu askerlik, zamanımızı çalıyor.. Lakin öyle bi gün gelecek ki zamanın hepsi askerlerimizle geçireceğiz..
Gözlerime bakamıyor, direk doluyor gözleri.. O da diyor ''keşke yanımda olmadığında da bu kadar çabuk geçse..'' Bende bakamıyorum o ağlıyor diye bana bakmadığı anlarda hep onu izliyorum..
Çok yiyordu ama hala eski kilosuna çıkamamış. İkimize de teyzeleri kürdan diyorlar ..
Geçen gün tartştık ilk görştüğümüz gün çok üzdü beni teyzesi aradı beni nerdesiniz diye teyze 5 dk ya geliyorz çay koy dedim bi gittim çay yok ortada kadın hazırlanmş çıkıyo kapıdan selam verdim direk fırladım gittim dayımlara.. O da bana kızdı niye gidiyorsun diye.. Teyzene bak önce snra bana kız dedim bende :26:
Ebru Gündeş Gönlümün Efendisi - YouTube gidiyor gönlümün efendisi durdurun onsuz olamam artık( of of bende bugün dedim çok alıştık nası ayrılcaz diye sakın ağlamak yok diyo ama o sarılışı sımsıkı aklıma geldkçe ağlıyorm
ooff wallahı ben dha havaalanında gördugm zmn aglryk sarıldımgiderken daha kötu olcak
zor olcak çok zor ne zaman gelceklerini daha bilmiyoruz gittiği yerde acemilikte biz çok rahattık hergün konştk ankesörlüde falan her şey soru işareti sil baştan ...bugün dahaacemiliğe giderken videosunu izledim duygulandm off şu sene bitsin başka bir şey istemiyorum sonra o nerdese ben orda olmak istiyorum ..
Benimkide perşembe gidiyor canım cuma teslim olacak duyunca askerime sordum seninkinin cumartesi gideceğini doğuya gidenlere 2gün fazla veriyorlarmış öyle söyledi.
Benim askerimde bana künyesini verdi tatlım birde bana ismimizin yazdığı tespih izmir saat kulesi almış bugünde askeri kıyafetlerini giydi onu öyle görünce çok duygulandım.Allah sana yardım etsin tatlım ya insan üzülüyor ama elden birşey gelmiyor üzme kendini sen bunlar için ama senin şuan tek düşüneceğin askerin olsun.
bugün böyle hiç bitmeseydi dedim ama sonra bitsin şafak atsın dedim çok garip bi duygu ya ...
Evet bencede tatlım senin açından iyi oldu fazla göreceksin bizlere yol izni yokmuş perşembe gidiyor işte elimden hiçbirşey gelmiyor tek yapacağım su iki günde ona bol bol sarılmak :26:
Ah kızlar sanki tekrar başa dönüyoruz ilk gönderdiğimiz gibi çok daha yogun duygular başladı bende kokusunu içime çektikçe gideceği aklıma geliyor hiç gitmese hep benimle kalsa keşke
6 Ay sonraymış tatlım hesapladık askerimle ekime geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?