- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
- #2.241
6 Ay sonraymış tatlım hesapladık askerimle ekime geliyor
ay canım keske dusse yaa senın askerin nasıl emin olmuş ne duymuş :18:
Benimkide perşembe gidiyor canım cuma teslim olacak duyunca askerime sordum seninkinin cumartesi gideceğini doğuya gidenlere 2gün fazla veriyorlarmış öyle söyledi.
Canım bana dediğine göre öneri mi tasarı mı her neyse artık başbakan imzalamış diğer bakanlar da imzalayacaklarmış falan filan işte. :44:
Öyle anneler gününü bekliyorum merakla :26:
Doğuyla ilgisi yok diye biliyorum ben balım. Yol iznini gideceği yer uzaksa veriyolar o da kafalarına göre. 92/4lerde Eda'nın askeri İstanbuldan Artvine gitmişti ama vermemişlerdi:26:
Dağıtım izni 1 hafta oluyo. Cuma geldi sizinkiler cuma teslim olmaları lazım. Benim askerim cumartesi geldi cumartesi teslim olacak.
canımm dıkkatımı cekti nedir bu teyzelerınden cektıgın :44:
canım senınkı neden pers gidiyor bnmki ctesi sabah gidicek
Ah bilmiyorum tatlım. Bi soğukluk var bu aralar anlayamıyorum benim bi tane teyzem var onun 4 teyzesi var doğal olarak onlarada teyze diyorum ben.. Dün teyzesindeydik diğer teyzeleride ordaydı yakup gitsene artık ne işin var burda demezler mi :26: Anlamıyorum ya sanki yeğenlerini ellerinden alıyorum.
Perşembe sabah 8 de çıkcam dedi sormadım ki canım.. :26:
Canım bana dediğine göre öneri mi tasarı mı her neyse artık başbakan imzalamış diğer bakanlar da imzalayacaklarmış falan filan işte. :44:
Öyle anneler gününü bekliyorum merakla :26:
Doğuyla ilgisi yok diye biliyorum ben balım. Yol iznini gideceği yer uzaksa veriyolar o da kafalarına göre. 92/4lerde Eda'nın askeri İstanbuldan Artvine gitmişti ama vermemişlerdi:26:
Dağıtım izni 1 hafta oluyo. Cuma geldi sizinkiler cuma teslim olmaları lazım. Benim askerim cumartesi geldi cumartesi teslim olacak.
benımkide öyle canım ctesi geldı ctesi teslım olcak saat 5 e kadar ama bızde bıde ktm durumu var ktmlerde toplanıp bırlıklere daglıcaklar
inş dogrudur su askerlıgın dusmesi canım yaaaa anneler gunu gelsn bian önce :18:
nasılda hatırlıyorsun canm ya
dağıtımda yol izni olmuyo maalesef kızlarr
yada en azındanbizim 17 saat sürdü yolumuz yol izni falan vermemişlerdi...
Ktm ne ki balım :44: Hiç bilmiyorum böyle şeyleri ben ya :26:
İnşallah doğrudur bence de . Az kaldı anneler gününe de zaten :18:
Hatırlıyorum canım tabiValla baya takip ediyodum ama sonra benim modem internet teker teker bozuldu sonra bi baktım sayfa 1300lerde. Kaçtı gitti ucu sonra da bakamadım pek
Size verilmesi lazımdı ama ya bi uçtan bi uç resmen. Hadi bizimki 5 6 saatlik yol vermemelerinde bi sakınca yok da size lazımdı :26:
Merhaba kızlar ben 91/3 yareniydim baya eskiyim bana sorabilirsiniz aklınıza takılan birsey olursa
Karstaydı 365 dedigim günü hatırlıyorum 1 seneden düşüyoruz diye sevinmiştim seninki nerde
Endişelenme canım biter insallah içini ferah tut kuran okuyabiliyosan ben fetih suresini cok okumustum dualara Allaha sıgındım
Birbirinize destek olun canım telefondan ne kadar olursa. Arayacagı saat belli olmuyodu lavaboya bile o aramadan gitmezdim onunla konusup rahatlardım sonra:)
Ktm ne ki balım :44: Hiç bilmiyorum böyle şeyleri ben ya :26:
İnşallah doğrudur bence de . Az kaldı anneler gününe de zaten :18:
Hatırlıyorum canım tabiValla baya takip ediyodum ama sonra benim modem internet teker teker bozuldu sonra bi baktım sayfa 1300lerde. Kaçtı gitti ucu sonra da bakamadım pek
Size verilmesi lazımdı ama ya bi uçtan bi uç resmen. Hadi bizimki 5 6 saatlik yol vermemelerinde bi sakınca yok da size lazımdı :26:
Kızlarrr mehtap nasıl gidiyor ?
Canım inan okurken gözlerimden yaşlar aktı.. çokzorçok....alışamadan daha hop gidiyor..ama gerçekten geçecek..bak geçiyorda zor...çok zor ama şöyle düşün ankarada istediğin zaman gidebilirsin diye düşünüyorum..2 ayda birde olsa...nişanlının ailesiyle veya ne blm gidebilirsin...uzakta olanlar anca izinde görecekler napsın.. 1300 km var aramızda bir napalım he ? doğuda olanlar napsın veya...Şükret kesinlikle şükret..keşke bizimde ankara olsaydıda gitseydm 2 ayda birde olsa...Günaydın dert ortaklarımm.
Sanırım ilk askerini yollayan benim.. Dün 3 te gittik onlara annem ben babam eve dönüşte bırakmadı kayınpederim orda kaldım. Kamuflajları yıkanmıştı onları ütüledim giydi, gurur duydum askerimle. Öyle bi yakışmış ki ah kurban olduğum. Valizini hazırladım. Sabaha kadar bi kez kırpmadım gözümü.. Sarıldık, ağlaştık, güldük, hayallerimizi tekrar dile getirdik. Sabah 7 gibi bacağımda uyuya kaldı saçlarıyla oynadım onunla konuştum onu ne kadar çok sevdiğimi anlattım. 2 saat uyudu kaynanam geldi kaldırdı sonra kahvaltı yaptık otogara yol aldık. Gidene kadar gözlerini bi kez ayırmadı benden hep güldürmeye çalıştı. Lakin geldik son durağa, sarıldı bindi camdan bana baktı gidene kadar el salladı. Öyle dondum kaldım. Kuzeni geçecek geçecek diye sırtımı sıvazladı. Yolda hiç konuşmadan, ağlaya ağlaya geldim. Kuzeni beni eve bıraktı. 1 saat oluyo askerim yolda benden mesafelerle uzaklaşıyor.. Zor mu? Beter birşey. Otogara bi kez gitmiştim 2 sene önce kuzenimi askerimi uğurlamaya, şimdi ikidir kendi askerimi uğurluyorum. O yollar var ya o yollar. 6 ay daha ayırdı sevdiğimden beni.. Alışmışken varlığına, şimdi yokluğu..
Gözüm hiç arkada kalmayacak, sana sonsuz güveniyorum kızacağım şeyleri yapma üzme beni, söz verdim sana geri geleceğim vereceğim sana soyadımı dedi. Son sözleriydi bunlar askerimin.. Gider ayak bi kez daha aşık oldum. Bi adım uzaklaştı hasret tam o zaman yaktı kavurdu içimi.. Daha geçen hafta mehtap sayarken, şimdi şafak saymaya devam. Gözlerimde hal kalmadı uykusuzluk, ağlamalar derken babam anladı eve geldiğimde sarıldı bana gülümseyerek sarıldı sıkı sıkı. Kendimi ilk elini tuttuğum adama, ilk aşık olduğum adama bıraktım hıçkırıklarla ağlamaya başladım. Askerim giderken telefonunu götürdü, mesajlaşıyoruz şimdi bakalım sokabilecek mi içeri.. :26: Duşa girdim şimdi daha iyiyim.
Peki ya siz siz nasılsınız kızlar ?
Benim mehtap bitti. Mehtap karanlık canım :26: Sen nasılsın, sizin nasıl gidiyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?