- 12 Şubat 2013
- 7.374
- 552
- 398
- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
- #2.261
Canım inan okurken gözlerimden yaşlar aktı.. çokzorçok....alışamadan daha hop gidiyor..ama gerçekten geçecek..bak geçiyorda zor...çok zor ama şöyle düşün ankarada istediğin zaman gidebilirsin diye düşünüyorum..2 ayda birde olsa...nişanlının ailesiyle veya ne blm gidebilirsin...uzakta olanlar anca izinde görecekler napsın.. 1300 km var aramızda bir napalım he ? doğuda olanlar napsın veya...Şükret kesinlikle şükret..keşke bizimde ankara olsaydıda gitseydm 2 ayda birde olsa...
Şimdi aklında soru işaretleri gideceği yer nasıl insanlar komutanlar..
1 haftaya oturucak her şey canım dahada rahatlıcaksınız çünkü düzene geçiş yapıcaksınız..Sıkma canını yani...Yakınında 5-6 saat istanbul ankara uçakla gitsen 1 saat hoop ordasın yani : )
Biz iyiyiz canım telefonumz var artık iyi gidiyor her şey hasret dışında..
Şükrediyorum bol bol hemde.. Rabbim tüm yarenlere ve askerlerimize sabır versin. Zor ama zoru başaracağız hayırlısıyla canım.. Çok sağol canım benim, içimi rahatlattın az da olsa.. Hayırlı insanlar çıksın karşısına başka birşy istemiyorum. Çok merak ediyorum, izmiri hiç sevmemişti sürekli söyleniyordu şimdi ne olacak acaba.. Birde benim ki şanslı hep akraba olan yerlere gidiyor. Kuzenim Ankarada oturuyor, eniştesinin kardeşide orda.. Oh iyi telefon güzel olmuş canım, şükür 300'den düşüyorsunuz yarın.. O hasret olmasa, geçecekte işte.. O hasret acıtıyor canı.. Annesi ''Esin kızım günler ne çabuk geçiyor dimi'' dedi. Bende ''anne ciddi misin?'' yaptım anlamadı sorun var kulağında da.. Kaynanama bile geçiyormuş günler, bana geçmiyor arkadaş. Bakalım bizim ki telefonu sokabilecek mi canım :26:
bak ne güzel tanıdıkta varmışşş daha ne olsun cnm ya ankara şurası istanbuldan m.etme gidersin ben eminm :)
canım telefonu bekleyn biraz biz bile 2 bçk ayda soktuk ki herkes kullanırken ankara sıkıntılı bir baksın devrecilik varmı yokmu devrecilik varsa yani üst devreler sıkıntı yapıcaksa sokmasın 5-6 aya sokar anca öyle...bizde devrecilik yok diye soktuk yani...
Birde en önemlisi askerini hep rahatlat alışamasa bile alışıcaz hayatm yanındayım falan de hep ama hep destek ol kesinliklede tartışmayın derim :)
ciddi misin....annesine nasıl geçer günler.Benimkinin annesiyle aynı durumdayız valla..İkimizde bunalım seninki .enteresan...
mehtabınız nasıldı canımm ?
Mesajlaşıyoruz şimdi ama sanki gel aşkım hadi dışarıya çıkart beni dediğimde gelecekmiş gibi. Bu güzel havada insan üşür mü ben donuyorum sanki kat kat giyindim. Sevdiğim gitti gene ellerim buz tuttu. Gene bi yanım eksik kaldı. Tekrar alışmak çok zor olacak ama alışacağım. Mecburum. Ankaraya varmasına pek birşey kalmadı en fazla 1 saate varır. Sivilden çıkıyor artık, kamuflajlı haline geri dönüyor askerim. Ve ben onu gerçekten çok özledim. Zorda olsa alışmıştım yokluğuna şimdi tekrardan alış alışabiliyorsan..
Saatlerce yazabilirim parmaklarımı klavyeden hiç çekmeden yorulmadan..
İçimden öyle sözcükler kopuyor ki, içimdeki fırtınanın dışa yansımış halidir belkide..
Rabbim hepimize sabır versin..
canım allah kavuştursun öncelikle..inş rahat bir yerde ve iyi insanlarla bir arada olur..
hepimize zor özellikle şu mehtap sonraları insan yeniden yıkılıyor.. tekrar onsuzluğa alışmak çok zor gerçekten.. bugün bende düşündüm şu güzel havada yanımda olsa ne vardı sanki diye.. antalyada yaz geldi yazlıklara geçtik onun çok sevdiği bi pantalonum var hep çok yakışıyor sana dediği onu giydim ve onla yaptıklarımızı düşündüm tüm gün.. bu ara bende iyi değilim nedense .her konuşmamızda o iyi ol geçicek devamlı teselli veriyor bana benim ona vermem gerekirken.. ama işte kim ne derse desin gün belli şafakta belli teskere tarihide.. kısacası hepsine çok var .. geçiyo diyoruz tamamda nasıl geçiyo
seni teselli edeceğime bende iyice düşürücem moralini ..offya psikolojim bozuldu zaten bi gülüyorum bir depresifim ağlıyorum..
SABIRR başkada ne diyecek bişey yok malesef..
Onu otogara götürürken bu şarkı çaldı.
Hem gözlerimden yaşlar akıyor, hemde ''neyleyim İstanbulu sonbaharda sen çünkü yoksun yanımda'' diye mırıldanıyordum.. :26:
[video=youtube;Y1IXCEpighs]http://www.youtube.com/watch?v=Y1IXCEpighs[/video]
Çok güzel bir şarkı tamda bizlik esincim
Ama kendini çok paralıyorsun...Zor biliyorum en iyi biz anlıyoruz seni ama çok hırpalama cnm ..teslim oldumu ?
Kuzum benim Allah kavuştursun günler su gibi geçsin.Bende 5te ayrıldım bugün askerimden çok zor geldi ayrılık bizde sizin gibi sabahtan başladık ağlaşmaya daha gitmedi gece 11de binecek otobüse ve ben uğurlamaya gidemiyorum bu sefer çok zorlandım Allah hepimize sabır versin kader ortaklarım.
Hadi gözün aydın canım sağ salim varmış teslim olmuş darısı bizim askerlerimize.Benimkide tlfon götürecek ama halasına bırakacak haftaya çarşı izninden sonra girdirecek ne olur ne olmaz dedi gidip ortamı bir hafta tanıyayım dedi.
Bende sevmiyorum otogarları artık.Bugün askerim bana askım 1 senemiz var nasıl geçeçek hiç gitmek istemiyorum senin kokuna nefesine alıştım orada nasıl duracağım dedi halen söyledikleri kulaklarımda bu sefer daha çok zorlanacağız canım yaa çok zor geldi bırakmak çok güzel 7 gün geçirdik dolu dolu her sabah ben uyandırdım öperek birsürü resim çekildik atletini aldım ama bunların hepsi avutmuyor artık bitsin şu askerlik.
Kuzum benim Allah kavuştursun günler su gibi geçsin.Bende 5te ayrıldım bugün askerimden çok zor geldi ayrılık bizde sizin gibi sabahtan başladık ağlaşmaya daha gitmedi gece 11de binecek otobüse ve ben uğurlamaya gidemiyorum bu sefer çok zorlandım Allah hepimize sabır versin kader ortaklarım.
Aradı teslim olmuş birliğine lakin salaklar yalnış yazmışlar cuma teslim olacağına perşembe yazmışlar bi gün fazladan benimle olacağına erkenden gitti ama olsun 1 gün önceden gelecek.. Teselli etmeye hiç çalışma canım hepimizin durumu ortada.. Sağol gene de düşünmüşsün cevap yazmışsın. Günlerin geçmesine gelince şu 6 gün nasıl geçti anlamadım ki ama o yokken geçmiyo ya geçmiyo.. Hele birde saatler uzadıktan sonra 1 gün 2 günmüş gibi geliyor. Telefonuda sokmuş bakalım nasıl kullanacak inşallah yakalatmaz ya :26:
Hayaller olmasa hiç birimiz bu kadar ayakta duramazdık ki :26: Ah şu günler bi geçse şöyle şafak ta mehtap ta 10 olsa ne güzel olurdu.. O günler bir gelse varya bugünlerin acısını nasıl çıkartacağım.
Sabırdan başka ne isteyebiliriz. Rabbim sabrını verecek inşallah. Hala şaka gibi geliyor ya, ilk gönderdiğim gibiyim durup durup ağlıyorum sanki gelecekmiş gibi.. Böyle alşmışken tekrar yollamak ne zormuş
Senin gibiyim bende, bi ağlıyorum bi gülüyorum. Askerlik psikolojisi derler ya hep, yaren psikolojisi olsa gerek bu da..
Rabbim hepimize sabır versin balım..
dokunsalar ağlıcam gene yanında hiç belli etmiyorum ben otogara gidemicem gece bincek gitmekte istemiyorum beni salya sümük görcek bide geç olcak akşamdan vedalaşıcam(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?