- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
- #2.281
evet cnm hatırlıyorum kmse yoktu 93-1lerden sen vardın
bzim topic çok hareketli cnm sayfaya yetişememişindir tabi
evet vermediler ama normal izne geldiğinde sanrım 2- veya 3 gün olcak yol izini
selam kızlar
nasılsınız?herşey yolundadır umarım..
Selam tatlım. İyi olmaya çalışıyorum. Herşey yolunda gitmiyo şuanlık, hasret yükünü gene bindirdi omuzlarıma.. :26:
1-2 haftaya alışır inşallah askerimde, şimdi arada mesaj atıyor sıkılıyorum aşkım geçmiyo geçmiyo yazıyor. O geçmiyor dyince bana hepten geçmiyor sanki..
Sen nasılsın canım ?
her zaman pozitif düşün canım hiç moralini bozma ilk askerlik yapan bizimkiler değil son yapan yine bizimkiler değil..böyle düşün..ve kötünün kötüsü var şükredin halinize.1 haftayı bulur canım alışması şimdi.sonra gör bak sesi çok iyi gelecek arkadaşlarıyla yaptığı şakalaşmayı bile anlatır..her zaman dik, güçlü ol ki onada destek ol..tek destekçileri ailesinden çok bizleriz unutmayın..
banada geçmiyor günler askerim tehlikeli yerde günde 1 kez konuşuyoruz ve şu an bide hasta aklım tamamen onda.ben ne yapayım ya?
ama o aradığı zaman çok güzel olumlu konuşuyorum yüzüm gülüyor onu güldürüyorum güzel geleceğimizden ve komik şeylerden bahsediyorum günlük komik bişi olsa bile ona daha komik anlatıyorum ballandırarak gülüyor oda yapcak başka bişi yok
benimki telde kullanmıyor bak seninkinde telde var çoook şanslısınız bize göre çooookk..ne güzel maşallah yinede darısı bizim başımıza
canım neresiydi askerinin usta birliği?
ben iyiyim tatlım sağol bu dertlerimin dışında..ama buna şükür Allahım daha büyüğünü vermesin..
şu geri çekilme de hayırlısıyla olsada rahatlasak.. :26:
kızlarr nasıl gıdıyo heralde bu sıralar dagıtım ızınınız bıtmek uzere Allah kavustursun
Benim ki bitti dün sabah ayrıldık canım :26: Nasıl gidiyo şuanlık kesin net cevap veremem ama 1 hafta sonra verebilirim. Amiiin sizi de Allah kavuştursun canım :)
Sen nasılsın canım? Askerin nasıl ?
iyiyiz bizde canım işte gün sayıyoruzz ilk gittiği zamanlar gerçekten çok kötü oluyo ilk gönderirken özlemin nasıl bişi oldugunu bılmıyosun ama o kadar özlem cekıp gerı gondermek cok kötü oluyo ama geçiyo canım çünkü askerlık herkesın onunde buyuk engel bu engel kalkınca herseyın guzel olacagını dusununce bıraz daha zamanın geçmesi hızlanıyo
Dün çok zorlandım otogora gidince otobüse binip el salladığında ne bilim ilk gönderdiğimden daha çok zorlandım. Ağlamayı daha yeni kestim. Odada her yerde bir de resimleri olunca sanki varmış gibi geliyor. Geçecek hayırlısıyla hepimz bitireceğiz.
Kesinlikle öyle canım KOSKOCAMAN 460 GÜN ENGELİ. :44: Hele bi bitirelim hep beraber şu engelleri de ondan sonra düğün şafağı sayarız artık hayırlısıyla
inşallah canım yaa bak ne guzel koca bı yuk kalkıcak omuzumuzdan o yuzden uzulme sağ salim yapıp gelıcek ınsallah tatlım
Allah kavuştursun tatlım.Sağ sağlim birliğine ulaşır inşallah.7 gün çabuk geçti sanki bir gün gibi nasıl geçti anlam veremedim bende keşke şu 1 senede öyle hemen geçse dimi begümcüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?