93/1 yarenleri burayaa

Aynen bende bugün askerime bunu dedim nizamiyenin önünden beni aradı aşkım hiç giresim geliyor dedi bende bir adım at gerisi gelecek birtanem dedim sonunda bitecek canım sabır inşallah.

bu sabah gitti askerim elazıg a ordan ktm le bıngole gecıcek bakalım nezmn gecıcek nezaman araya bılıcek
ilk gitti gunden daha iyim oda öleydi..
bakalım ustada bızı neler beklıyo kızlarr bol bol dua edelım askerlerimize
su cekılmede gercekleşşede bız dogu yarenleride rahat nefes alsak en azından
sizler nasılsın

Gazeteleri okuyorum da hep çekilmenin yavaş yavaş gerçekleştirileceğini ve 1 kaç aya biteceğini yazmışlar. Rabbim inşallah bitirecek 30 yıldır süren bu savaşı
Ben iyiyim bugün daha bi iyiyim. Ne bilim çok özledim ama iyiyim iyi olmaktan başka çaremiz yok sonuçta..
Dualarımız hep askerlerimiz için yavrum allahım sağ salim onları bize kavuşturacak hayırlısıyla :26:

Sabah askerimle konuştum canım burası çok sıkıcı acemi birliğini özlüyorum dedi seninki ne durumda.

Şimdi gene aradı, çok sıkılıyorum diyor başka dediği birşey yok canım. Keyiflendirmeye çalışıyorum, şebeklik yapıyorum ama karşılık yok. Böyle olunca bende kötü oluyorum. Tertipleri 4 kişi var sadece 93'lü 5 kişiler yani sadece.. Başka konuştuğu hiç birşey yok gene susmalara başladık anlayacağın canım, bi alışsalar orayıda sevecekler ama işte.. :26:

Bende yeni konuştum canım benimkide suskun neşeli ses tonu yok bende o öyle neşesiz olunca canım sıkılıyor sabahtan beri eşortmanlar üzerimizde yatırıyoruz hayatım çok sıkıcı dedi yemekleri askerler yapıyormuş koguşlar çok pis izmir narlıdereyi çok arıyorum dedi.Burayada alışacaklar sabır canım.

azcık sabretcekler alışcaklar yapcak bişi yok ki bide mayısta alt devre gelince daha iyi olcak bizimkilerde kıdem kazancaklar bizim askerlerde hemen her şeyi dört dörtlük isityolar ya ona kızıyorm daha dün bir bugün iki ya :)

Narlıdere iyiydi ya rahatlık, temizlik falan derken iyiydi onlar için. Arkadaş ortamıda kurmuşlardı kendilerine.. İlk gittiği gün askerimde bütün gün sivil kıyafetleriyle dolaşmıştı. Şimdi iki haftada 1 çarşı izinleri varmş öyle dedi askerim bana :26: Yemekleri çok kötü yiyemiyorum dedi. Zaten zayıflamış hepten zayıflayacak. Bende alışacaksın aşkım izmirdede kötüydü ama sonradan alışmıştın dedim. 1 hafta geçsinde o zaman alışacaklar inşallah balım. :44:

bizimkinin gittiği bölüğe acemiden 4-5 arkadaşı var aynı koğuş olcak mı bilmiyorm ama şu an birlikteler birlikte gittiler falan moralleri iyi bakalm birlikte neler olcak artk hepsini iyi insanlarla karşılaştrsın yüce rabbim

Onlar alışırlarda canım biz çok düşünüyoruz ne yedi açmı kafası rahatmı diye bizde resmen burada askerlik yapıyoruz.

Ona hepimiz kızıyoruz zaten canım, ee rahatlığa alışmışlardı tekrar o zorluğun içine girmek onlar içinde kolay değil. :26:
Alt devrelerimiiz gelsinde, şafaklar düşsün askerlerimiiz rahatlasın

ben dün akşam bi ağladım döktüm içimi bugün daha iyiyim şu an dışarda ya bide onun rahatlığını yaşıyorum gene başlıcak ne zaman arıcak diye düşünmeler falan nasıl olcak bilmiyorum... ama ilk gittiği zaman çok kötüydüm ben kendimi alıştrmşm gidicek diye bu sefer

Nasıl olacağını hiç birimiz bilmiyoruz ama olacak ve BİTECEK.
Ben ilk gittiğinden daha kötü oldum o otogarda.. :26:

Bende ilk gönderdiğim gibi değilim canım 2 gün ağladım üzüldüm şimdi iyiyim Allaha şükür ilk gönderdiğimde 1 ay kandime gelemedim kafayı yiyecektim çok kötüydü.

ben otogara gitmedm gece bindi ayrılırkende yanımzda ailesi vardı böyle tam sarılamadm bile ...otobüste ağlamaya başladmm eve geldim tabi daha beter

Bizim yanımızda anneannesi, kuzeni, babası vardı sadece babasıda arkasını döndü biz tam sarılırkn ben utanmayayım diye.. Gözlerden yaşlar süzüldü dondum kaldım. Sonra arabada eve dönerken ağladım. :26: Ama geçecek bitecek hayırlısıyla.. Ankara'dan da bi alalımda onları, en uzak yer evi olacak daha uzağa yollamaaaam!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…