- 30 Ocak 2013
- 1.582
- 27
- 108
- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
- #2.301
bu sabah gitti askerim elazıg a ordan ktm le bıngole gecıcek bakalım nezmn gecıcek nezaman araya bılıcek
ilk gitti gunden daha iyim oda öleydi..
bakalım ustada bızı neler beklıyo kızlarr bol bol dua edelım askerlerimize
su cekılmede gercekleşşede bız dogu yarenleride rahat nefes alsak en azından
sizler nasılsın
Sabah askerimle konuştum canım burası çok sıkıcı acemi birliğini özlüyorum dedi seninki ne durumda.
Bende yeni konuştum canım benimkide suskun neşeli ses tonu yok bende o öyle neşesiz olunca canım sıkılıyor sabahtan beri eşortmanlar üzerimizde yatırıyoruz hayatım çok sıkıcı dedi yemekleri askerler yapıyormuş koguşlar çok pis izmir narlıdereyi çok arıyorum dedi.Burayada alışacaklar sabır canım.
azcık sabretcekler alışcaklar yapcak bişi yok ki bide mayısta alt devre gelince daha iyi olcak bizimkilerde kıdem kazancaklar bizim askerlerde hemen her şeyi dört dörtlük isityolar ya ona kızıyorm daha dün bir bugün iki ya :)
Onlar alışırlarda canım biz çok düşünüyoruz ne yedi açmı kafası rahatmı diye bizde resmen burada askerlik yapıyoruz.
ben dün akşam bi ağladım döktüm içimi bugün daha iyiyim şu an dışarda ya bide onun rahatlığını yaşıyorum gene başlıcak ne zaman arıcak diye düşünmeler falan nasıl olcak bilmiyorum... ama ilk gittiği zaman çok kötüydüm ben kendimi alıştrmşm gidicek diye bu sefer
Nasıl olacağını hiç birimiz bilmiyoruz ama olacak ve BİTECEK.
Ben ilk gittiğinden daha kötü oldum o otogarda.. :26:
ben otogara gitmedm gece bindi ayrılırkende yanımzda ailesi vardı böyle tam sarılamadm bile ...otobüste ağlamaya başladmm eve geldim tabi daha beter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?