- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
- #2.321
benimkide gidiyomuş birliğe şimdi bi daha arayamayabilirim dedi bakalm inşallah rahat bi yerdir...
Haklısın tatlım benim askeriminde sesi çok keyifsiz geliyordu moral vermeye çalıştım ama olmadı sabredecegiz yine 1 hafta.Zaten biliyorduk gönderirken durumun böyle olacağını sabır canım yine deneyimliyiz acemilikten.
Hepsi geçecek canım yarın güzel haberlerini alırsın inşallah kendi birliğinde olmasa bile sonuçta askeriyede o yönden için rahat olsun inşallah en kısa zamandada kendi birliğine geçer seninde için rahat eder
Slm canım iyiyim ben sen nasılsın askerin nasıl haber aldın mı?
Bende real olacam bende kıvranıyorumBende 11de konuştum eşofmanlar üzerimizde oturuyoruz bir kaç askerle kaynaştım dedi onlardan tlfon almış öyle aradı dün çok kötü geliyordu sesi çok sıkıldığı için bugün gayet iyiydi bakalım ne olacak ilerleyen günlerde.Siz neden kavga ettiniz canım.
Günaydın kızlar ,benim askerim yazıcı olmuş gittiği yer çok güzelmiş yemekler falan da çok güzelmiş her şey iyi başladı dedi usta askerlerde karşılamşlar falan inşallah hep böyle güzel gidr ...
Günaydın tatlım, oh ne güzel yazıcı olmuş işte rahatı yerindedir. Bizimki yemekler berbat falan diyordu. İzmirden daha sıkıcı, daha işkenceli bir yer diyordu. Bakalım hakkımızda hayırlısı
Napacaksın canım sende askerlik bitene kadar idare edeceksin.Bizimkide şöför olacaktı vazgeçti arabalar çok büyükmüş kullanamam belki dedi.Askerimde yemeklerden çok şikayetçi izmirde teyzeler veriyordu burada askerler veriyor birde her ay bulaşık yıkama sırası varmış sinirleniyordu.Ah Ah hiç şikayet bitmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?