93/1 yarenleri burayaa

of canımorda sımdı yenı ortam bıde daha bıngöle gidemedi merak edıyorum işte elimde deil aklım hep onda
hepimiz aynıyız bıdaha kımblr nezaman görucez bugun annesıyle konuştm cok kötuydu ondan snra ben daha kötu oldum ztn

Haklısın tatlım benim askeriminde sesi çok keyifsiz geliyordu moral vermeye çalıştım ama olmadı sabredecegiz yine 1 hafta.Zaten biliyorduk gönderirken durumun böyle olacağını sabır canım yine deneyimliyiz acemilikten.

orasi öyle canım ama benımki daha ustabırlıgınde deil malesef elazıg da o yuzden merak edıyorum en son konstugumzda ne yatak ne bişi hıc bişi bellı deildi öle duruodu boş boş

Hepsi geçecek canım yarın güzel haberlerini alırsın inşallah kendi birliğinde olmasa bile sonuçta askeriyede o yönden için rahat olsun inşallah en kısa zamandada kendi birliğine geçer seninde için rahat eder

Slm canım iyiyim ben sen nasılsın askerin nasıl haber aldın mı?

Eh canım regl dönemindeyim kıvranıyorum daa :26:
Askerim kum taşıyorlarmış dün ilk tartışmayı da yaptık gitti ya gene eski tavırları başladı, yemekhanedeydi en sonra mesaj atmişti bende attım cevap vermedi.
Senin askerin nasıl balım ?

Bende real olacam bende kıvranıyorum Bende 11de konuştum eşofmanlar üzerimizde oturuyoruz bir kaç askerle kaynaştım dedi onlardan tlfon almış öyle aradı dün çok kötü geliyordu sesi çok sıkıldığı için bugün gayet iyiydi bakalım ne olacak ilerleyen günlerde.Siz neden kavga ettiniz canım.

Günaydın kızlar ,benim askerim yazıcı olmuş gittiği yer çok güzelmiş yemekler falan da çok güzelmiş her şey iyi başladı dedi usta askerlerde karşılamşlar falan inşallah hep böyle güzel gidr ...

Ahhh ahh kadın olmak çok zoor ya hu Ben sancı hepsinden beter Aman az çok biliyorsun canım sende benim askerimi. Durduk yere surat yapması meşhurdurr Şimdilik rahatlar gene de ya eğitim başlar 15 güne diyordu askerim. Bi bölük bulmuş ordada bi askerin teskeresine 6 gün kalmış gidiyormuş üstelik o da elektirikçiymiş, bizimkide elektrikçi onun yerine geçebilirsem rahat olucam diyordu. Bakalım inşallah geçirirler yavrum

Günaydın tatlım, oh ne güzel yazıcı olmuş işte rahatı yerindedir. Bizimki yemekler berbat falan diyordu. İzmirden daha sıkıcı, daha işkenceli bir yer diyordu. Bakalım hakkımızda hayırlısı

Napacaksın canım sende askerlik bitene kadar idare edeceksin.Bizimkide şöför olacaktı vazgeçti arabalar çok büyükmüş kullanamam belki dedi.Askerimde yemeklerden çok şikayetçi izmirde teyzeler veriyordu burada askerler veriyor birde her ay bulaşık yıkama sırası varmış sinirleniyordu.Ah Ah hiç şikayet bitmiyor

Günaydın tatlım, oh ne güzel yazıcı olmuş işte rahatı yerindedir. Bizimki yemekler berbat falan diyordu. İzmirden daha sıkıcı, daha işkenceli bir yer diyordu. Bakalım hakkımızda hayırlısı

şimdilik iyi yani canım yemekleri dışardan geliyomş masada peçete bile vardı dedi =) usta asker ona işini öğretckmiş işte bir sürü geri dönüşümlü ankesörlü var dedi boş olduğumda konşuruz dedi telefon sokamamşlar daha yeni zaten zaman geçsin bakarz dedi sesi iyi geliyodu ya ...onun sesi iyi geldikçe ben daha iyi oluyorum

Biter mi yavrum biter mi ? Bizi rahatlatacaklarına iyice içimizi daraltıyorlar. 1 hafta geçsinde o zaman bakalım bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…