- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
- #2.341
kızlr benm askerm hala ustabırlıgıne gidemedi offhala belirsizlkler
Nasıl yani anlamadım canım ? :44:
canım dogu oldugu icin ktm le teslim olcak ya elazıgda suan bıngöle gitmedi cok sıkılıyomuş orda oof oof
Kızlaaaar
Nasılsınız
kızlar merhaba muşta askeri olan var mı
Günaydın kızlar...
Keyfim yok kızlaaaar :26:
Sabah saat 9'dan akşam 9'a hiç boş bırakmıyorlarmış. İzmirde alıştık sık sık telefonla konuşmaya şimdi günde iki kez en fazla üç.. Oysa orda 5-6 kez oluyordu. Her gün düzenli günde 2 kez mesaj atıp telefonuda kapatıyor. Üç günde karardım resmen, güneşin sıcaklığında yanıyorum diyor. Her yeri yara bere içindeymiş, dikenler varmış hep. Kurban olduğum, kıyamam ya :105:
Üstüne üstelik birde beyefendiyle dün tartıştık, cumartesi dayımlardaydım dün de halamlara gittim diye sürekli gezmek zorunda mısın evde otur gibisinden konuştu. Tek gezsem, dolşsam surat yapmakta haklı dicem ama annemsiz bi yere çıkmıyorum ki :26:
Bana işte yok seni aramayacağım gelene kadar falan laflarını kullanmaya başladı, yeter artık sıktın seni üzmemek için alttan alıyorum sürekli dediğin bi şeyi ikiletmiyorum da sırf aklın kalmasın diye tek gidip dolaşmıyorum, annemin peşimden ayrılmıyorum ama sen böyle yapıyorsun dedim. Tabi aradı sabah konuştu konuşmakta denilirse ona.. Nasılsın, napıyosun dedi temizlk iyiyim sen dedim iyiyim sağol dedi görüşürz diyip kapattı.
OOff bitsin şu askerlik bitsiin :84:
Canım valla bence hiç mızmızlanma bnm devremden 92/4 lerden bir arkadaş var askeri tuncelide ve günde 1 kez konuşuyorlar yani acemide 5-6 kez konuşuyormuşsunuz ustadada 2-3 kez çok şanslısın..Biz telefon sokmadan önce günde 1 kez konuşuoduk ustada..
üstelik beterin beteri var bnm askerim günde 4-5 saat uykuyla duruo günde 6 saat nöbet tutuo üstüne üstlük tüm gün adliye hastahanede mahkumlarla uğraşıo...yani askerinin çok fazla yorulduğu yok sıkma canını bence askerlik bu yani tatil değil yorulacaklar elbet...
İnsan kıyamıyor o bi anlatsa, benim içimden bin gidiyor her ne olursa olsun canım :26:
Durumları farklı olabilir ama sonuçta neyin ne olacağıda belli değil.. Allah sizinde yardımcınız olsun..
tabiki kıyamıyor ama işte...geçicek elbet..benimde içimden gidiyor canım o uyumayınca ama işte...
aynen ne olacağı belli değil..sağol cnm sizinde yardımcınız olsun
Keyfim yok kızlaaaar :26:
Sabah saat 9'dan akşam 9'a hiç boş bırakmıyorlarmış. İzmirde alıştık sık sık telefonla konuşmaya şimdi günde iki kez en fazla üç.. Oysa orda 5-6 kez oluyordu. Her gün düzenli günde 2 kez mesaj atıp telefonuda kapatıyor. Üç günde karardım resmen, güneşin sıcaklığında yanıyorum diyor. Her yeri yara bere içindeymiş, dikenler varmış hep. Kurban olduğum, kıyamam ya :105:
Üstüne üstelik birde beyefendiyle dün tartıştık, cumartesi dayımlardaydım dün de halamlara gittim diye sürekli gezmek zorunda mısın evde otur gibisinden konuştu. Tek gezsem, dolşsam surat yapmakta haklı dicem ama annemsiz bi yere çıkmıyorum ki :26:
Bana işte yok seni aramayacağım gelene kadar falan laflarını kullanmaya başladı, yeter artık sıktın seni üzmemek için alttan alıyorum sürekli dediğin bi şeyi ikiletmiyorum da sırf aklın kalmasın diye tek gidip dolaşmıyorum, annemin peşimden ayrılmıyorum ama sen böyle yapıyorsun dedim. Tabi aradı sabah konuştu konuşmakta denilirse ona.. Nasılsın, napıyosun dedi temizlk iyiyim sen dedim iyiyim sağol dedi görüşürz diyip kapattı.
OOff bitsin şu askerlik bitsiin :84:
canım biticek elbet bak senınkının herseyı bellı bukdr kafana takma benımkı bugun sbh aradi bıngöle gidiorum die naptı ne ettı hıc bılmıorm gittimi ordamı kalıcak tekrar karakollaramı dgtılıcaksuan hıc bişi bilmiyorum
ve senınki ankarada şanslısınız boşu boşuna yıpratma kendını askerlik heryerde zor ama inan doguda olmasi dahada zor
o yuzden sansınızın kıymetnı bılın..
senınkı bıraz fazla ustune dusuyo gezmeni istememesi fln bence izin verme senı sıkıyo cunku15 ay eve kapanıcak diilsin sonucta
canım biticek elbet bak senınkının herseyı bellı bukdr kafana takma benımkı bugun sbh aradi bıngöle gidiorum die naptı ne ettı hıc bılmıorm gittimi ordamı kalıcak tekrar karakollaramı dgtılıcaksuan hıc bişi bilmiyorum
ve senınki ankarada şanslısınız boşu boşuna yıpratma kendını askerlik heryerde zor ama inan doguda olmasi dahada zor
o yuzden sansınızın kıymetnı bılın..
senınkı bıraz fazla ustune dusuyo gezmeni istememesi fln bence izin verme senı sıkıyo cunku15 ay eve kapanıcak diilsin sonucta
Canım KTM demi hala askerin ? nasılmış ktm öyle bahsedilen gibi değil dimi rahatmı ?
ayrıca tekrar dağıtılma olayına üzülme cnm önce il jandarmaya gidicek her jandarma olan böyle oluyor doğu batı farketmio sonra ordan karakola dağıtılcak biraz daha sabır cnm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?