93/1 yarenleri burayaa

canım dogu oldugu icin ktm le teslim olcak ya elazıgda suan bıngöle gitmedi cok sıkılıyomuş orda oof oof

Alışacak canım alışacak yeni ortam yeni insanlar sıkılması çok normal ve bi bakmışsın şafak bitmiş. Ah ahh :26:

Kızlaaaar

Nasılsınız

Selam tatlıımm. Seninle hiiç denk gelemiyoruz gece kuşu
İyi olmaya çalışıyoruz, sen nasılsııın ?

kızlar merhaba muşta askeri olan var mı

Merhaba canım, aramızda muşta askeri olan yok. Bingöl/Ankara var sadece..
Allah kavuştursun

Günaydın kızlar...

Günaydıın canıımmmm

Keyfim yok kızlaaaar :26:
Sabah saat 9'dan akşam 9'a hiç boş bırakmıyorlarmış. İzmirde alıştık sık sık telefonla konuşmaya şimdi günde iki kez en fazla üç.. Oysa orda 5-6 kez oluyordu. Her gün düzenli günde 2 kez mesaj atıp telefonuda kapatıyor. Üç günde karardım resmen, güneşin sıcaklığında yanıyorum diyor. Her yeri yara bere içindeymiş, dikenler varmış hep. Kurban olduğum, kıyamam ya :105:
Üstüne üstelik birde beyefendiyle dün tartıştık, cumartesi dayımlardaydım dün de halamlara gittim diye sürekli gezmek zorunda mısın evde otur gibisinden konuştu. Tek gezsem, dolşsam surat yapmakta haklı dicem ama annemsiz bi yere çıkmıyorum ki :26:
Bana işte yok seni aramayacağım gelene kadar falan laflarını kullanmaya başladı, yeter artık sıktın seni üzmemek için alttan alıyorum sürekli dediğin bi şeyi ikiletmiyorum da sırf aklın kalmasın diye tek gidip dolaşmıyorum, annemin peşimden ayrılmıyorum ama sen böyle yapıyorsun dedim. Tabi aradı sabah konuştu konuşmakta denilirse ona.. Nasılsın, napıyosun dedi temizlk iyiyim sen dedim iyiyim sağol dedi görüşürz diyip kapattı.
OOff bitsin şu askerlik bitsiin :84:

Canım valla bence hiç mızmızlanma bnm devremden 92/4 lerden bir arkadaş var askeri tuncelide ve günde 1 kez konuşuyorlar yani acemide 5-6 kez konuşuyormuşsunuz ustadada 2-3 kez çok şanslısın..Biz telefon sokmadan önce günde 1 kez konuşuoduk ustada..
üstelik beterin beteri var bnm askerim günde 4-5 saat uykuyla duruo günde 6 saat nöbet tutuo üstüne üstlük tüm gün adliye hastahanede mahkumlarla uğraşıo...yani askerinin çok fazla yorulduğu yok sıkma canını bence askerlik bu yani tatil değil yorulacaklar elbet...

Gözümün telefona takıldığı zamanlar ,her telefon çalışında acaba o mu diye heycanla telefona bakmalar ,napıyo ne ediyo diye manalı manasız düşünceler ,haddinden fazla duygusallaşma,bir an önce bitsin şu askerlik demeler,biter mi diye iç geçirmeler,mehtap bile istemiyorum bitsin şu işkence ötesi hasret demeler,acaba ne zaman onu görmeye gitsem diye daha 2 gün olsada düşünmeler,para biriktirmeler gereksiz masraflardan kaçıvermeler,her duygusal şarkıda burdan kopup taa Ankaraya gitmeler,06 nın ve 0312 nin hayatımda bu kadar önemli yere sahip olacağını daha önceden hiç düşünememek şimdi ise 0312 nin çalmasıyla yüzünde bitmeyen gülümsemeler...

sabah 10 gibi 1 dk konştk komutan doluymş orası bağaramıyorum dedi meraktan ölcem ya hiç ses yok derkene aradı şimdi dünyalar benim oldu =)

Son düzenleme:

İnsan kıyamıyor o bi anlatsa, benim içimden bin gidiyor her ne olursa olsun canım :26:
Durumları farklı olabilir ama sonuçta neyin ne olacağıda belli değil.. Allah sizinde yardımcınız olsun..

İnsan kıyamıyor o bi anlatsa, benim içimden bin gidiyor her ne olursa olsun canım :26:
Durumları farklı olabilir ama sonuçta neyin ne olacağıda belli değil.. Allah sizinde yardımcınız olsun..

tabiki kıyamıyor ama işte...geçicek elbet..benimde içimden gidiyor canım o uyumayınca ama işte...
aynen ne olacağı belli değil..sağol cnm sizinde yardımcınız olsun

tabiki kıyamıyor ama işte...geçicek elbet..benimde içimden gidiyor canım o uyumayınca ama işte...
aynen ne olacağı belli değil..sağol cnm sizinde yardımcınız olsun

Sağol canım tabi ki için gider insan kıyamıyor ki.. Bitecek inşallah önce sizin sonra bizim.

canım biticek elbet bak senınkının herseyı bellı bukdr kafana takma benımkı bugun sbh aradi bıngöle gidiorum die naptı ne ettı hıc bılmıorm gittimi ordamı kalıcak tekrar karakollaramı dgtılıcak suan hıc bişi bilmiyorum
ve senınki ankarada şanslısınız boşu boşuna yıpratma kendını askerlik heryerde zor ama inan doguda olmasi dahada zor
o yuzden sansınızın kıymetnı bılın..
senınkı bıraz fazla ustune dusuyo gezmeni istememesi fln bence izin verme senı sıkıyo cunku 15 ay eve kapanıcak diilsin sonucta

Canım KTM demi hala askerin ? nasılmış ktm öyle bahsedilen gibi değil dimi rahatmı ?
ayrıca tekrar dağıtılma olayına üzülme cnm önce il jandarmaya gidicek her jandarma olan böyle oluyor doğu batı farketmio sonra ordan karakola dağıtılcak biraz daha sabır cnm...

Orası öyle canım. İnşallah gitmiştir sağ salim askerin :26: Yıpratmamak elde mi surat yapıyor ne yapsam ne desem suç. Geçenlerde sadece sen askerlik yapmıyorsun sabırlı ol biraz bu ne ya kendine gel dedim. Nerden dediysem abimde tecilli bu ay 1 senelik evli olacak 2 yıl okudu, 2 yılda dışarıdan okuyr işte lafı ağzıma tıktı sen ne anlarsın, abin gitsin askere gör o zaman inşallah benim gibi zorluk çeker falan filan.. Ben abim gidince mi anlyacağım yani, senin gittiğinde anlayamam dimi kusura bkma hç askerlik yapmadım, hiç askerde yollamadım anlamıyormşm ya bi mantklı düşün senin bu suratnı benden başka çeken olmazdı dedim sustu o zaman. :26: Aman canım şu günler bitsede şu suratından kurtulsam diye bakıyorum :26:

bugun cıktı canım ktm den herkesi birligine göturuyolardi işte bahsedılen gibi diil ama hala sıkıntılar varmiş yatak bulamayanlar yerlerde bavullarn ustunde uyuyormuş hala komutanlar 2 kısı yatın yataklarda dıomş cok kalabalık cunku dıo hastaneye gitmek sorun dio fıtıgı oldugu ıcın fızık tedavı vermişlerdi ona acemiliginde ustaya gecınce baslasın die ama ktm yuzunden gitmem dıo ıl jandarmadan tehlıkeli bölgelerine dagtıcaklar die korkuyorum canım ya karakollarda carsı izni flnda olmuyomuş bingöl merkezde kalırsa iyi dıo herkes (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…