93/1 yarenleri burayaa

ya herkes zorluk cekıyo sonucta surda sabredıcegı 2 ay tek o cekmıyo yani alt devreleri gelınce hepsi rhtlıck sabır etsn

anladım cnm...hayırlısıyla bir an önce teslim olsa.in merkezde kalır cnm evet ordan çarşı olur sanırım ama karakollardan merkeze inmek sıkıntı terör sebebiyle vermeyebilirler sıkma canını belki fıtık ameliyatı olur cnm hava değişimi alır bir kaç ay sonra

ya herkes zorluk cekıyo sonucta surda sabredıcegı 2 ay tek o cekmıyo yani alt devreleri gelınce hepsi rhtlıck sabır etsn

Sabırsız öküz ne olacak
Tatlım beni boşver de, dualarım askerinden yana inşallah bingöl merkez de kalır ya hayırlısı olsun Rabbim senin de onun da yardımcısı olsun. Sabrınıza sabır katsın inşallah

ay su fıtıga sevındıgım kdr hıc bı seye sevınmedım ztn yoksa komando olucakti daha da zor iyiki fıtık olmuşsun dıyorum :)) ama ameliat olck kdr diil keske ameliat olsa tedavı vermstı doktoru

inş canım amiin walla dualara cok ihtiyacımız var bu dönem bende hep edıyorum annesiyle konusunca kötu oluyorum cok agladı

evet canım o acıdan ıyı oldu senin askerin nasıl nezaman ızın kullanıcakmiş

Biz tek izin kullanıcaz cnm ağustos başı gibi düşünüyoruz bakalım inş istediğimiz gibi olur birazda komutana bağlı orda çünkü...
sonra 5 ayımız kalıcak zaten askerlik düşmezse tabi belkide düşerrr

inş canım amiin walla dualara cok ihtiyacımız var bu dönem bende hep edıyorum annesiyle konusunca kötu oluyorum cok agladı

Ayy canım benim ya :26: Geçecek geçecek, aşkınızın güçü bitirecek inşallah. Ben hep öyle derim askerime aşkımızın gücü sayesinde bitecek bitecek diye.. Ama bitecek hayırlısıyla zor da olsa bitireceğiz hepimiz.. Güçlü ol canım, sen güçlü ol ki askerinde aileside güçlü olmayı görsünler.

ay su fıtıga sevındıgım kdr hıc bı seye sevınmedım ztn yoksa komando olucakti daha da zor iyiki fıtık olmuşsun dıyorum :)) ama ameliat olck kdr diil keske ameliat olsa tedavı vermstı doktoru

canım komando olmamış ya önemli olan o ama bence ameliyat olsun deme. ayrıca fıtık deyip geçmemek lazım ameliyatları büyük oluyo ve riskli sonuçta omurlarla ilgili bir ameliyat bazen çok olumsuz sonuçları oluyo allah korusun.. hem zaten onu geçtm her ameliyatta risk var :26:

bızımkıde öle dusunuyo sımdıden
inş duser askerlik ama hıc sanmıorm kac senedir var bu söylenti

elımden geldıgınce öle duruyorum canım elden baska bısı gelmıo hayırlısıyla gelsinde bitsin bıan önce kabus gibi bu 2013

orasi öyle canım ama fıtık ameliatlri ilerledi bide ameliat olmadan kurtulamaz fıtıktan ya ıyı koruck buyurse mecbur olmasi gerekicek oncekı yıllara göre fıtık ameliatlari daha rht mış araştırmiştim fıtıktan kurtulmasını dusunerek dedım yani bide askerlik tabiki :44:

orası öyle tatlım ya ameliyat olmadanda tedavi olmuyo fıtıkta heleki büyüme yaparsa yani mecbur..

eski yıllara göre her alanda başarı arttı neyseki .. daha şanslı bir nesiliz..

canım size çok erken ağustos :26:
siz anca ekim gibi falan kullanmanız lazım :26:ki o zaman bile 7 ayınız kalıo tam ortada kullanın sonra zorlanmayın

yok canım agst diil ztn uzun bi sure kullanmamayı dusunuyo azaldiginda kullanmak istio senin askerin gibi yani kasım aralık gibi dıo hatta ama dayanabılırmi ozaman a kdr görucez arkdslarida erken kullanma bunalima girersin dönunce dıolar onlarda haklı dayanıcaz mecbur

Biz ekimde kullanmayı düşünüyoruz hayırlısıyla, hem doğum günümün olduğu ay, hem bayram

ekim bile erken aslında sizin için ama işte insna dayanamıyor bir yerde bizim ustaya gidişimiz 3 ay olucak hala yeni yeni alışıyo valla çok zor ya...
benimkide ramazan bayramında gelicek işte tabi izin o zamana denk gelirse

Erken ama diğer tertipleride öyle düşünüyormuş bilmiyorum canım ya hayırlısı :44:
Zor ama zoru başaracaklar, başaracağız hep beraber canım.

pardon ben yanlş anladım cnm aynen en güzeli ya valla zaten 1 haftadada özlüo insan orası ayrıda dayanılmaz oluyo işte gün geçtikçe deidğin gbi kullansın sonra avutursunuz kendinizi az kaldı zaten diye iizinden sonra biz öyle yapmayı düşünüyoruz çnkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…