93/1 yarenleri burayaa

valla begümcüm benimkide yakınımda olsaydı bende kullanmazdım yada yarısını kullanırdık ama ta 1300 Km olunca mecbur kullanıcaz gitme şansım yok

bu ara denk gelemdik edam ya sizin topic boştu bende hiç girmedm oraya ...bizimki yazıcı oldu ama yarın kesinleşcek ...valla ben para biriktirip bi ara kaçıcam ama 2-3 ay geçmesi lazm

evet yaa bende öle dusunuyorum ustada bellı olsa artık neyın ne oldugu belkı dahada rht olcaz
özlcez mecbur ama nekdr uzun tutarsak okdr iyi olur onun icinde bizim icinde alısıyoruz cunku zamanla görmemeye bazen tak edıyor ama etsede etmesede mecburz yani

bu ara denk gelemdik edam ya sizin topic boştu bende hiç girmedm oraya ...bizimki yazıcı oldu ama yarın kesinleşcek ...valla ben para biriktirip bi ara kaçıcam ama 2-3 ay geçmesi lazm

aynen cnm gördm sen teskereci güzeller topiindeydin
ohh yazıcımı kebap valla
git cnm ahh ahh benm elimde olsa Artvine bile gidicemde olmuyo işte

aynen cnm 1 hafta geçsin yeri belli olunca dahada rahatlıcaksın m.etme
dayanabilidğiniz kadar dayanın canım

yazıcı yarın da astsubay mı ne haber verilcekmiş öyle ustanın yerine görevine başlıcakmş çocuğun 1 ayı kalmış ne güzel onun yerine geçicek işte...şu an iyi yemeklerde güzelmş öyle diyo bakalm komutan ve rütbeli çokmş işte onuda biliyodk zaten yazıcı oluncada içtima falan olmıcakmş benimkine çok seviniyodu =)

2 saat tutr nöbet cnm içtima yok mıntıka yok kebappp

evet canım ztn belırsızlık can sıkan

ne guzel begumcum yaaa darisi basimaa diim bari de bian önce belli olsn

Kızlar nasılsınız bakalım askerleriniz nasıl benimki çok sıkılıyormuş sabah 8 akşam 5 iş mesaisi gibi yatıyorum burada anca diyor.

Kızlar nasılsınız bakalım askerleriniz nasıl benimki çok sıkılıyormuş sabah 8 akşam 5 iş mesaisi gibi yatıyorum burada anca diyor.

İyi olmaya gelince iyiyiz çok şükür canım askerimi boşver suratsız :) Sen nasılsıın askeriin nasıl ?
Yatması bile güzel canım, sıkılsın şimdilik eğitim başlar yakında :26:

Okudum neden surat yaptığını merak etme benimkide aynı hiç biryere gidemiyorum konuşmuştuk zaten o yüzden hiç sıkma canını anca üzüldüğümüzle kalıyoruz.Bende iyiyim canım hastayım işte yattım bugün hep askerim iyi ne yapsın beyfendi yatarak göbek büyütüyor eğitim başlayınca sızlanmaya başlar görecem ozaman sıkılıyorum diyecekmi

evet canım ztn belırsızlık can sıkan

ne guzel begumcum yaaa darisi basimaa diim bari de bian önce belli olsn

kuzucum darısı başına kendini sevdirsin birazda atak olsun yazıcı olmak isteyen falan derlerse atlasın yani bizimki acemilikte ilk gün posta başı seçilmişti ... daha belirsizlikler bizde de var tam oturmadı hiç bişey yani o herkeste var sıkma canını hep demiomuydk hayrlısı olsun diye demekki böylemş sen moralini yüksek tut askerininde inşallah iyi olcak her şey...bizim arkadaş bitliste çarşısı falan yok ama o kadar rahat ki diyo batıda olsam böyle olmazdı o yüzden hiç belli olmaz bu işler tek ihtiyacmz zaman 1 ay falan geçsin anlıcaz her şeyi...

Ah yavrum zaten ikimiz hep aynı şeyleri yaşıyoruz ama he Neyin var canım hayırdır ? :26:
Sıkılıyorum lafı düşer mi sence ağızlarından canım Yatsalar sıkılıyorlar, eğitim olsa sıkılıyorlar sonuç hep sıkılıyorlar dertleri bitmez ya hu

haklısın canımm hep hayırlısı die dua ettık inş burda rahat olur ben tehlıkesinden dolayı takıyorum cok yaa su bariş surecıne bişi olucak die aklım cıkıyo resmen hıc bı seyı takıp etmedigim kdr onu takıp edıyorum
dedıgın gibi 1 ay gecınce bellı olur hersey bıde alt devreler gelsee :26:

Son düzenleme:
Regal oldum tatlım biraz kötü geçiriyorum.Öyle böyle bitireceğiz bu askerliği esincim evimizde oturacağızki kafaları rahat olsun bizim heriflerin gelincede onların çekeceği var ama bizden

walla aynısınız kızlar yaa :)

Regal oldum tatlım biraz kötü geçiriyorum.Öyle böyle bitireceğiz bu askerliği esincim evimizde oturacağızki kafaları rahat olsun bizim heriflerin gelincede onların çekeceği var ama bizden

Bu ara hepimizn denk gelmiş günleri önce ben sonra begüs sonra sen galiba yavrum Çok geçmiş olsun ağrı kesici falan al hafifliyo
Oooo ne çekmek ne çekmek askerliği özleyecekler yavrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…