93/1 yarenleri burayaa

Heeeyy bizim topikk sallanıyo. Herkes burda da bi gece kuşumuz yok

Topik topik olalıı bu kadar dolu kalmadıı !

Esin beklede onlarıda aynı güne ayarlayalım canım ama daha bizim begümle nişan olayımız var dayanamazsın sen

Balım haziranda yapın nişanları bende düğünü yapayım denk gelsin

Yavrukuşlar balayına da Ankaraya gidelim anlamı çok büyük :)))

kısmet canım bi gelsinde ama artık olması lazım ben böyle rahatsızım aile içinde gidip gelme falan olayı ben gitmek zorunda kalıyorum falan gelin adayı diyo annesi canımı sıkıyo ...belki tezkereci güzellerde kaynana muhabbetini okumşsndr :)

Çok bile beklemişiniiz yavrum Biz 4 ayda yaptık nişanı

Oh valla en iyisini yapmışsınız valla benim annem istemiyor yusufumda ondan dolayı okulun bitmesini beklemeden gitti askere şimdide işi bahane ediyor bakalım ne olacak.Jandarma mülakatını bekliyoruz işte inşallah dua edin kızlarda olur

Süper fikir gidelim valla Ben okudum tatlım Allah kolaylık versin aynı sorunda benim askerimde var benim annemde yusufuma karşı öyle ikisinin arasında kalıyorum askere gidince o sorundan biraz olsun kurtuldum.Çok zor valla

Olabiliiiiiiiir neden olmasın, balayıı mekanımız ANGARA

Tabiki de canım illa ki artık bi adı koyulması lazım.
Okumam mı canım okumam mı ah sabır yavrum sabııırr :9 Aday değilsin, ta kendisisin şahsen

Hep dua ediyorum ben canım tüm askerlerimizee.
Aileler tanışıyodu malum annesi, annemin çocukluk arkadaşı, babası babamın çocukluk arkadaşı. Anneanneler dedeler de çok uzun zamandır tanışıyorlar. Zaten biliniyodu adı koyulsun dediler adını koyduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…