- 12 Şubat 2013
- 7.374
- 552
- 398
- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
- #2.401
ay kızlar çok güldüm ya askerlerimiz ankarada reglliler aynı gün falan kardeş olsak olmaz :)))
ay kızlar çok güldüm ya askerlerimiz ankarada reglliler aynı gün falan kardeş olsak olmaz :)))
Saol tatlım kader ortağıyız nede olsa onlarda aynı baksana
Valla tatlım esinle baştan beri çok benziyor askerlerimiz ikimizde çekiyoruz ama bir okadarda çok seviyoruz.
walla aynısınız kızlar yaa :)
Begüşşşşş ama haklısın bu kadar denk gelmez yavrum
Kader ortağıyız canım ondandır
düğünler denk gelmez heralde bizim daha söz nişan yok Esinn önden gidici :)
düğünler denk gelmez heralde bizim daha söz nişan yok Esinn önden gidici :)
Esin beklede onlarıda aynı güne ayarlayalım canım ama daha bizim begümle nişan olayımız var dayanamazsın sen
Balım haziranda yapın nişanları bende düğünü yapayım denk gelsin
Canım senin askerden ne haber ulaştımı birliğine kaç gündür soracam denk gelmiyorsun.
Ben zaten nişanla düğün arasını uzatmayı düşünmüyorum askerimde öyle diyor 3 senedir beraberiz daha fazla beklemem Allah izin verirse.
bu sabah konustuk canım bıngöle yola cıkıcaklardı sonra noldu bılmıyorum :26:
arasın dıe beklıyorum
Oy kuzum bak gideceğini haber vermiş en azından varınca yerleşince haber verir sana mutlaka Dua et bol bol Allaha emanet hepsi.
Esin beklede onlarıda aynı güne ayarlayalım canım ama daha bizim begümle nişan olayımız var dayanamazsın sen
Balım haziranda yapın nişanları bende düğünü yapayım denk gelsin
Çok bile beklemişiniiz yavrumBiz 4 ayda yaptık nişanı
Çok bile beklemişiniiz yavrumBiz 4 ayda yaptık nişanı
Yavrukuşlar balayına da Ankaraya gidelim anlamı çok büyük :)))
kısmet canım bi gelsinde ama artık olması lazım ben böyle rahatsızım aile içinde gidip gelme falan olayı ben gitmek zorunda kalıyorum falan gelin adayı diyo annesi canımı sıkıyo ...belki tezkereci güzellerde kaynana muhabbetini okumşsndr :)
4 aymııbune hız kızz bak biz 6 yıldırr halaa cıkıosss askerden gelınce artık cnku anca okul bitti sımdı askerlık cıktı oda bitsin kısmetse:dd
Yavrukuşlar balayına da Ankaraya gidelim anlamı çok büyük :)))
kısmet canım bi gelsinde ama artık olması lazım ben böyle rahatsızım aile içinde gidip gelme falan olayı ben gitmek zorunda kalıyorum falan gelin adayı diyo annesi canımı sıkıyo ...belki tezkereci güzellerde kaynana muhabbetini okumşsndr :)
Oh valla en iyisini yapmışsınız valla benim annem istemiyor yusufumda ondan dolayı okulun bitmesini beklemeden gitti askere şimdide işi bahane ediyor bakalım ne olacak.Jandarma mülakatını bekliyoruz işte inşallah dua edin kızlarda olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?