- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
Gitti askerim teslim oldu off cok zormuşş
safak 457
Hayırlı tezkereler olsun canım,Allah kavuştursunnasılsn tanıştık mı biz senle:26:
Sağol cnm amin hepimizi kavustursun.. walla hic iyi değilm suan tahmın edersin
Bilmez miyim hiçç,o ilk gün ve ilk gece çok zor:18: arayabildi mi gitmiş yerleşmiş mi?
Gitti askerim teslim oldu off cok zormuşş
safak 457
evet cnm teslm olurken konustuk en son telefonu bırakıodu teslm oldugunu bılıyorum sadece yani zaman bulursa arıcak.. sen nasılsın cnm nasıl gecıyo gunler
Canım şimdi onlar her şeyi sırayla yapcaklar,tuvalete git sıraya gir,telefon etmek iste onun için sıraya gir,yemekte sıraya gir vs.O yüzden arayamazsa da endişelenme,bizim de ilk günler 1dk bazensen 2 3 gün hiç konuşamadığmz zamanlar oldu.Bunlara hazırla kendini ve endişelenmeBen de iyiyim,artık alıştık sayılır şükür.Zman geçrmeye uğraşıyoruz topicte
Canım şimdi onlar her şeyi sırayla yapcaklar,tuvalete git sıraya gir,telefon etmek iste onun için sıraya gir,yemekte sıraya gir vs.O yüzden arayamazsa da endişelenme,bizim de ilk günler 1dk bazensen 2 3 gün hiç konuşamadığmz zamanlar oldu.Bunlara hazırla kendini ve endişelenmeBen de iyiyim,artık alıştık sayılır şükür.Zman geçrmeye uğraşıyoruz topicte
Evet cnm bunlara hzrladm kendımıde genede zor yanı alısana kdr senınkı nerde yapıyo askerlıgını
tatlımmmmmm nasılsın napıyosun bakıyımm
Oyy kimler gelmiş sabahtan beri sıkılıyorum yaa bizden kimsecikler yokk,hoşgeldin canım beniimValla haftasonu falan gezmeye alıştık şimdi evdeyim evden çıkasım gelmiyo,okula derslere nasıl alışcam bilemedim böyle rahatlık iyiymişş Sen nasılsn gizemcm mehtaba günler kala
Benimki Hatay'da Suriye sınırında bi karakolda yapıyor askerliğini canm senin ki Foça'da mıydı?Yanlış mı hatırlıyorum?
mehtaba az kaldı bebeğiimm 18 günn
rahatlık iyide tatlım sıkılmaya başladım ben yaa evde valla..
aöf ye çalışıyorum bende
Doğru cnm acemisi orda bakalım ustabırlıgı nereye cıkıcak
Okul olunca zaman şıp diye geçiyo ama evde olunca 2 kat yavaş o sorun var evett,ne yazııkkii18 mii?Yani benim 200lere geçtiğim gün senin yarin gelecekk.O zman sen mehtabı sayıyorsun ben de 200lere geçmeyi son 18 gün bekle bizii:))
Kendini her türlüsüne hazırla canım ,bolca da dua et.Adın neydi bu arada?
Okul olunca zaman şıp diye geçiyo ama evde olunca 2 kat yavaş o sorun var evett,ne yazııkkii18 mii?Yani benim 200lere geçtiğim gün senin yarin gelecekk.O zman sen mehtabı sayıyorsun ben de 200lere geçmeyi son 18 gün bekle bizii:))
Kendini her türlüsüne hazırla canım ,bolca da dua et.Adın neydi bu arada?
Sena cnm senınde merve sanırım?
aynen tatlım okulda hızlı geçiyo baya da şimdi yavaşladıı bide benm 3. hafta tatilin allahtan pzt başlıyo artık..
ortak mehtabımız olduuedanında tam o gün okul başlıyo yani 25 şubat baya önemli bi tarih
haftasonuda diğer mervemle beraberdimsenin nişan mı vardır o nasıldıı
Evet canım Merve ben de memnun oldum:)
bende memnun oldm cnm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?