93/1 yarenleri burayaa

evet cnm teslm olurken konustuk en son telefonu bırakıodu teslm oldugunu bılıyorum sadece yani zaman bulursa arıcak.. sen nasılsın cnm nasıl gecıyo gunler

Canım şimdi onlar her şeyi sırayla yapcaklar,tuvalete git sıraya gir,telefon etmek iste onun için sıraya gir,yemekte sıraya gir vs.O yüzden arayamazsa da endişelenme,bizim de ilk günler 1dk bazensen 2 3 gün hiç konuşamadığmz zamanlar oldu.Bunlara hazırla kendini ve endişelenme Ben de iyiyim,artık alıştık sayılır şükür.Zman geçrmeye uğraşıyoruz topicte

Evet cnm bunlara hzrladm kendımıde genede zor yanı alısana kdr senınkı nerde yapıyo askerlıgını

tatlımmmmmm nasılsın napıyosun bakıyımm

tatlımmmmmm nasılsın napıyosun bakıyımm

Oyy kimler gelmiş sabahtan beri sıkılıyorum yaa bizden kimsecikler yokk,hoşgeldin canım beniimValla haftasonu falan gezmeye alıştık şimdi evdeyim evden çıkasım gelmiyo,okula derslere nasıl alışcam bilemedim böyle rahatlık iyiymişş Sen nasılsn gizemcm mehtaba günler kala

mehtaba az kaldı bebeğiimm 18 günn

rahatlık iyide tatlım sıkılmaya başladım ben yaa evde valla..

aöf ye çalışıyorum bende

mehtaba az kaldı bebeğiimm 18 günn

rahatlık iyide tatlım sıkılmaya başladım ben yaa evde valla..

aöf ye çalışıyorum bende

Okul olunca zaman şıp diye geçiyo ama evde olunca 2 kat yavaş o sorun var evett,ne yazııkkii 18 mii?Yani benim 200lere geçtiğim gün senin yarin gelecekk.O zman sen mehtabı sayıyorsun ben de 200lere geçmeyi son 18 gün bekle bizii:))

Doğru cnm acemisi orda bakalım ustabırlıgı nereye cıkıcak

Kendini her türlüsüne hazırla canım ,bolca da dua et.Adın neydi bu arada?

aynen tatlım okulda hızlı geçiyo baya da şimdi yavaşladıı bide benm 3. hafta tatilin allahtan pzt başlıyo artık..

ortak mehtabımız olduu edanında tam o gün okul başlıyo yani 25 şubat baya önemli bi tarih
haftasonuda diğer mervemle beraberdim senin nişan mı vardır o nasıldıı

Sena cnm senınde merve sanırım?

Sena cnm senınde merve sanırım?

Evet canım Merve ben de memnun oldum:)

O zamaann gelsin 25 şubat hatta mart bile gelebilir yani hiç hiç sorun değil benim içinn bizim de bu hafta açılıyoo,vay anasını yav sınavlar bitti tatil girdi ve bitti bilee. Gelelim nişan olayına,biz kız tarafıydık anneler ağladı falan baya bi duygusala bağladılar.Biz pek bi şey anlayamadk canım,evdeydi öyle hizmet et bulaşık yıka falan takıldık kendi çapımzda ama yine de güzeldi eğlendim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…