- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
- #2.421
bizde sen gibiyiz canım gelince şimdi iş falan sonra artık paket programya ben senin adını unuttum çok özür dilerim :S
4 aymııbune hız kızz bak biz 6 yıldırr halaa cıkıosss askerden gelınce artık cnku anca okul bitti sımdı askerlık cıktı oda bitsin kısmetse:dd
BİZ ÇOK HIZLIYIZDIRDAAA
Olsun yavrum ha nişanlı, ha sevgili nasılsa beklemiyoz mu
Süper fikir gidelim vallaBen okudum tatlım Allah kolaylık versin aynı sorunda benim askerimde var benim annemde yusufuma karşı öyle ikisinin arasında kalıyorum askere gidince o sorundan biraz olsun kurtuldum.Çok zor valla
aynen tatlım kısmet böleymiiş bıtsınde su askerlik hepsi olucak seyler ama yeterki bitsin
bi evin bi oğlu ve oğluna düşkün anne heleki askere gitti bin beter oldu ...işimiz işte bakalm ...kendimi geri çekme kararı aldm ne kadar etkili olursam askerim gelsede izne öyle çağrdılar diye gitmicem...annesi istedi hep evde olsun biz hiç dışarı çıkamadk yani evde de o maşallah oğlunu nası öpüyo ben izledm böyle ... işte şimdi hatalarımı anladm biraz böyle gitmemeliydm ama askerimide kıramadm ama bi daa izne gelse gitmicem 1 kere giderm o kdar ortada bişi yokken de çok tuhaf oluyo ya bana gelin adayı diyo bazı kişilere deli oluyorum başka adaylar varmş gibi...bazen de iyi ki gittim diyorm aileyi tanmş oldm davranşlarını falan ...kadın oğluna tapıyo resmen elinden alcamı sanıyo galiba çözemedm gözümün önünde oğlmmmm oğlmmmm benmm oğlm diyip öpmeleri hani o benim kimsede alamaz gibi...
bi evin bi oğlu ve oğluna düşkün anne heleki askere gitti bin beter oldu ...işimiz işte bakalm ...kendimi geri çekme kararı aldm ne kadar etkili olursam askerim gelsede izne öyle çağrdılar diye gitmicem...annesi istedi hep evde olsun biz hiç dışarı çıkamadk yani evde de o maşallah oğlunu nası öpüyo ben izledm böyle ... işte şimdi hatalarımı anladm biraz böyle gitmemeliydm ama askerimide kıramadm ama bi daa izne gelse gitmicem 1 kere giderm o kdar ortada bişi yokken de çok tuhaf oluyo ya bana gelin adayı diyo bazı kişilere deli oluyorum başka adaylar varmş gibi...bazen de iyi ki gittim diyorm aileyi tanmş oldm davranşlarını falan ...kadın oğluna tapıyo resmen elinden alcamı sanıyo galiba çözemedm gözümün önünde oğlmmmm oğlmmmm benmm oğlm diyip öpmeleri hani o benim kimsede alamaz gibi...
Hep dua ediyorum ben canım tüm askerlerimizee.
Aileler tanışıyodu malum annesi, annemin çocukluk arkadaşı, babası babamın çocukluk arkadaşı. Anneanneler dedeler de çok uzun zamandır tanışıyorlar. Zaten biliniyodu adı koyulsun dediler adını koyduk
çok iyi yapmışsınız tatlım keşke bizde böyle olsak darısı bize olur inşallah çünkü bende çok istiyorum ailesi çok iyi benide çok seviyorlar Allah şükür yusuf bazen kıskanıyor seleni benden çok seviyorsunuz diyor şaka niyetine tabi oda benim ailemden bekliyor ama annem işte yusufada hak veriyorum bu konuda
edıyorum canım aminn ama arasa icim rahatlıcak sesını duysam naptı ne etti bilesem
ay canım işin zor bence kabullenene kadar oglunun ılgısının sende olmasını kıskanıyo bazı kayınvalide adaylari dielim ozaman bizde :)) ama sen tatlı dilini kullan askerine karsı kendıne cevirirsin anneside zamanla anlar elbet oglunun mutlulugunu isticek cunku mecburen bı yerden snra gerı adım atıcak sen sıkılma sevgılını tanıyosun nasıl neler konusman gerktıgnıde bılıosn ona göree su akar yolunu bulur yanii sımdıden hıc sıkılma sen canım
Canlarııııııııııııııııııııımmm, dert/kader/hasret ortaklarım benim çıkmam lazım bugün çok kaldım net başında. Hepinizi öpüyorum selen, begüüşşş, senaaaAyrıca sena'cım ismini hiç sormak aklıma gelmedi hep canımlı konuşuyoruz ya kusura bakma begüş sordu sayesinde bizde öğrenmiş olduk Dua et bol bol bizde dua ederiz askerine. Sağ salim gider inşallah
Görüşürz kızlar, kendinize çok iyi bakın. Begüüşş seleenn sıcak su torbası ısıtın yatın kız
Begüşş sabret tatlım sadece sabret..
Yusufun ailesinden gördüğün sevginin, bin katını senin ailen yusufa gösterecektir canım. Herşey zamanla yoluna girecektir hayırlısıylaAnnemle sadece onlara bayramda gittiğimizde elini öper çekilirdi kenarı muhabbet bile yoktu ama annem onun küçüklüğünü biliyor. Nişandan sonra annem damadının üstüne çok düşüyo şakasına vuruyorum suratına kadın bana terlik fırlatıyo düşün artık
Canlarııııııııııııııııııııımmm, dert/kader/hasret ortaklarım benim çıkmam lazım bugün çok kaldım net başında. Hepinizi öpüyorum selen, begüüşşş, senaaaAyrıca sena'cım ismini hiç sormak aklıma gelmedi hep canımlı konuşuyoruz ya kusura bakma begüş sordu sayesinde bizde öğrenmiş olduk Dua et bol bol bizde dua ederiz askerine. Sağ salim gider inşallah
Görüşürz kızlar, kendinize çok iyi bakın. Begüüşş seleenn sıcak su torbası ısıtın yatın kız
Yusufun ailesinden gördüğün sevginin, bin katını senin ailen yusufa gösterecektir canım. Herşey zamanla yoluna girecektir hayırlısıylaAnnemle sadece onlara bayramda gittiğimizde elini öper çekilirdi kenarı muhabbet bile yoktu ama annem onun küçüklüğünü biliyor. Nişandan sonra annem damadının üstüne çok düşüyo şakasına vuruyorum suratına kadın bana terlik fırlatıyo düşün artık
Arar canım anca varmıştır sabır bizede haber ver haber alınca.
valla kadın ortadan olsa kimse kimseyi kendi çocuğu gibi sevemez kimse de kendi annesi gibi sevemez dedi ortadan ama yüzüme yanii o yüzden beni kendi kızı gibi görmesini hiç beklemiyorum bu saatten sonra beklentim sadece oğluyla aramıza girmesin yerini bilsin madem herkesin kendi çocuğu kendi annesi bende ona o kadar itibar etmicem bu saatten sonra acemilikte haftada bi kere arıodm şimdi aramıcam bile ...ortadan da olsa yüze karşı söyleniyo hemde oğlunun kızarkadaşına sevmiceksende sus içinde tut çok incindm
askerim biliyo kadında iyi hoş çocuklarına düşkünde oğluna çok fazla aşırı yani...ben valla güleryüzümü eksk etmiyorm saygıda kusur etmiyormm ama kadın ne düşünüyo bilmiyorm askerime dedm ben olmasam başkasıla evlncen yani elbet bi kadın gircek hayatınıza dedm ... işte bazı şeyler de kafama yeni dank etti de benim de işte amann şimdi salllamıcam işte askerimle iyi olayım yeter gerisini halletcez inşallah gelsinde o şu an gitme zorunluluğm zaten yok
çok iyi yapmışsınız tatlım keşke bizde böyle olsak darısı bize olur inşallah çünkü bende çok istiyorum ailesi çok iyi benide çok seviyorlar Allah şükür yusuf bazen kıskanıyor seleni benden çok seviyorsunuz diyor şaka niyetine tabi oda benim ailemden bekliyor ama annem işte yusufada hak veriyorum bu konuda
tamam canımm ztn hep burdym :))
ya begumcum walla en iyisi uzak durmak saygı cercevesinde sen saygıda kusur etmedıkten snra hıc bısı olmaz sonucta sende onu sevmek zorunda diilsin annenın yerıne ztn koyamazsin ama arada sevgılın var ilerde esın olck onun hatrına iyi dvranmak saygı duymak zorundayız hepmiz ıcın gecerli ama arada hep bı mesafeyı korumakta fayda var ben öyle dusunuyorum yani nekdr sevse kızımda deseler bı laf söylenir gelin olursun o yuzden canım benım sen kendı mesafeni koru saygınıda yap sevgılının sana söyliebılıcegi bişi olmaz ztn elinde oda enınde sonunda geri cekılıcek oglu soncta hangı anne ıster mutsuzlugunu incinmekte haklısın ben olsam benımde cok zoruma gider ama ne ekerse onu bicer tatlim..
valla kadın ortadan olsa kimse kimseyi kendi çocuğu gibi sevemez kimse de kendi annesi gibi sevemez dedi ortadan ama yüzüme yanii o yüzden beni kendi kızı gibi görmesini hiç beklemiyorum bu saatten sonra beklentim sadece oğluyla aramıza girmesin yerini bilsin madem herkesin kendi çocuğu kendi annesi bende ona o kadar itibar etmicem bu saatten sonra acemilikte haftada bi kere arıodm şimdi aramıcam bile ...ortadan da olsa yüze karşı söyleniyo hemde oğlunun kızarkadaşına sevmiceksende sus içinde tut çok incindm
Sen görevini yap tatlım özel günlerde ara Anneler günü geliyor mesala sonra şikayet eder seni beni aramıyor falan diye baktın tavırlar halen öyle kendi bilir sanada yazık çünkü.Kendi kızım yerine koyamam derkende orada çok ayıp etmiş sanki sana kabullen diyen var sakın yılma sen askerini sevmeye üzerine titremeye devam ettikçe anneside pes edecektir.Zaten evlenince tüm hayat ikinizin olacak geride kalanlar dışarıdan izleyecekler sizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?