93/1 yarenleri burayaa

Naptın tatlım merak ettim seni askerin gittimi usta birliğine.

Bugün gitti canım Boşluğa düştüm resmen. Olumsuzluklar da onun gitmesini beklemiş heralde bir bir karşıma dikiliyo bütün sorunlar

Telefon da götürmüştü yanında ama içeri sokamadı sanırım :44:

Off çok disiplinli bi yermiş ya herkes öyle diyo

Acemide gül gibi kullandık ama sanırım ustada sıkıntı çekicez

Sen nasılsın hastaymışsın geçmiş olsun :26:

Öyle canım yaa ben anca geceleri girebiliyorum işte

Ben de idare ediyorum balım nolsun yarenlik yani

canım dogu oldugu icin ktm le teslim olcak ya elazıgda suan bıngöle gitmedi cok sıkılıyomuş orda oof oof

canım nasılsın? girmiosun artık bizim topiğe :44:
ne zaman gitti tatlım seninki?elazığ ktm güzel aslında ya playstation falan var benimki oynuyordu arkadaşlarıyla hep fastfood u bile var.tunceli ktm o kadar renkli değilmiş ona göre elazığ ktm daha güzelmiş daha yeniymiş.seninki neden memnun değil?ama benimkide diyordu ne kdr zaman geçsede burda bir an önce birliğime katılmak istiyorum yerleşeyim yerime böyle beklemek iyi değil diyordu..
o yüzden sıkılmıştır seninkide canım..

iyim canımm sen nasılsınn
normalde burayada girmiodum dagtm ıznınde bakamadm nette pek bide gitti onunun üzüntüsü canım hıc bısı yapmak istemıodu burayada yenı basladm ztn cnm artık girerim tatlım merak etme ustunden gectı cunku atlattım sıkıntıyı:d
benmkide orda tekti arkdsı falan yoktu konusucak kimsede bulamamşti o yuzden sıkıldı ama cok kalabalık dıodu bide nekdr beklıcegını bılmıodu sıkılıodu bıan önce gidip yerleşmek bısılern kesınleşmesını ıstıodu canım ondan sıkılıyodu yani
senin askerin nasıl canım tuncelide durumlar nasılmş bı ara cok kötuydun sende

canım iyiym bende çok şükür..
bende pek girmezdim ama askerim gidince bide kader ortağım çok olunca burası iyi ya her konuda dertleşiyoruz kızlarla çok alıştım buraya bu topiğede senin için geldim
canım seninki dağıtımla birlikte gitti ya o yüzden çok kalabalıktır..benimki o konuda şanslı onun devresinden 10 gün sonra gitti o yüzden kalabalığa rastlamıyor..bide izne geldiğinde fln çok kalabalık olmaz o zaman daha az olurlar..
benimkide ne kdr memnun olsada beklemekten sıkılıyordu haliyle..
askerim iyi canım çok şükür c.tesi günü yine eylem oldu bi köye gittiler (unimog şoförü ya benimki aracı o kullandı) 8 unimog gitmiş sis bombası fln atmış bizimkiler dağılmaları için..belki biliosundur 19 nisanda da çatışmaya katılmıştı benimki gece o zaman çok fenaydım onunda ilk çatışmasıydı.şimdi daha alıştı ama alışsa nolcak tehlike aynı ve ben hiç alışamıyorum
ama bide ters olan çoğu asker izne çıkmıştı o gün o yüzden benimkide katıldı çatışmaya..
şimdi 1 mayıs yani yarından korkuyorum daha büyük bir eylem olcakmış..inşallah sağ salim hayırlısıyla biter yarında
ama sen yarından korkma tatlım çnkü seninki çıkmaz daha silah eğitimi almadan nöbet bile tutmuyorlar benimkide öyleydi ilk zamanlar..şanslısınız bu konuda güzelim..moralini hiç bozma dua et bol bol yeter..

saol canım benım artık bende bol bol glrm snn icin :) uzuntuden hıc bısı yapasım gelmıodu sımdı daha iiyim
biliorum o catısma olayını ya cok uzulmştm cok ii anlıyorum seni surekli tedirgin surekli huzursuz oluyo insan Allah bidaha yaşatmasın
benımki suan bingölde ama sevk yerleri belli olucaktı bugun arıcaktı nolcak bakalım merakla beklıyorum inş tehlikeli yere yollamazlar ama heryer aynı sonucta bingöl
surekli böyle eylemmı oluyo ya terör eylemlerimi peki halkın kendı kendıne yaptıgı seylermi :26:

Gece kuşu olsun denk gelemiyoruz ama sonuçta bi şekilde konuşuyoruz
Yarenlikk ama bizim gibi herkes yapımıyo balım

iyiim cnm haber aldm sevk yerlerini beklıyolarmiş onu söledi bellı olunca arıcam ddi gene telefon beklıyorum geneee

Bingöle ulaşmış mı yani sağ salim tatlım ?

evet canım ulaşmiş 4 saate cok yavas ve agır gitmişlr sımdıde sevkı beklıos işte canım dua eedın kötu bıyere gtmesn

En azından sağ salim gitmiş canım Regl döneminde olmasaydım dün kuran-ı kerim okuyacaktım askerlerimize ama dua ediyorum bol bol canım hayırlısıyla inşallah iyi bir yere gider :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…