- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
- #2.461
Sen demesende ilk öyle yapacaktır zaten yavrum
Bizimki hep ilk beni arar sonra aşkım kapatalım annemi arayacağım der
bizimde öylee hatta 4 5 gun aramadıgı oluyo onlari annesi dayanamıo benı arıyo aradımı seni diince
mahcup oluyorum aradı diyorum bizi hıc aramadi 4 gundur dio bişi diemıorum hep sallıyorum musait olamıyomuş yoksa arıcakti falan dieartık her konuşmamızda annenleri aradınmı dıyorumda aratıyorum dagtımda geldiginde babası demiş bızı 4 5 gunde bi arıyo sevgılısını her gun die sitem etmişler :))
Bugün gitti canımBoşluğa düştüm resmen. Olumsuzluklar da onun gitmesini beklemiş heralde bir bir karşıma dikiliyo bütün sorunlar
Telefon da götürmüştü yanında ama içeri sokamadı sanırım :44:
Off çok disiplinli bi yermiş ya herkes öyle diyo
Acemide gül gibi kullandık ama sanırım ustada sıkıntı çekicez
Sen nasılsın hastaymışsın geçmiş olsun :26:
Saol kuzum iyiyim şuan.Allah kavuştursun tatlım inşallah düzelir herşey.Hayırdır ne oldu olumsuzluklar oldu demişsin.
Hahhayat tertip aynı bizim kiKaynanamda arıyo yada kaynım arıyor soruyor aradı çok yorgunmuş 1 dk bile konuşamadık sonra ararım dedi kapattı iyiym merak etme dedi sadece diyorum. Napim Niye aramıyorsun diye soruyorum, senin sesin teselli veriyo annem habire soru soruyo arayasm gelmiyo diyo. Aramayınca da ben zorluyorum
Kızlar nasılsınız.Nasıl gidiyor askerleriniz nasıl?Senacım haber geldimi askerinden birliğine ulaşmışmı?
Kızlar nasılsınız.Nasıl gidiyor askerleriniz nasıl?Senacım haber geldimi askerinden birliğine ulaşmışmı?
bizimde öylee hatta 4 5 gun aramadıgı oluyo onlari annesi dayanamıo benı arıyo aradımı seni diince
mahcup oluyorum aradı diyorum bizi hıc aramadi 4 gundur dio bişi diemıorum hep sallıyorum musait olamıyomuş yoksa arıcakti falan dieartık her konuşmamızda annenleri aradınmı dıyorumda aratıyorum dagtımda geldiginde babası demiş bızı 4 5 gunde bi arıyo sevgılısını her gun die sitem etmişler :))
hahaha aynen canım bende dıorm nıe aramıosn die morelmı bozuyolar cok soru soruyolr dıodu
aramayıncada bız arada kalıyoruz
Seleen hoşgeldin yavrumİyiyim çok şükür, nasıl gidiyor askerimle düzelmedi aramız hala aynı özür faln diledi ama iştee :26: Telefon sokmuştu ya içeriye dün üst devrelerinden 90 günü kalan bi askerle arkadaşlık kurmuş askerime sen paşasın bundan sonra kimse ezemez seni demiş dün gece 1 saat mesajlaştık arayamadığı için aradı bi mesaj atıyo sesini dymak yerine mesajını görüyorum işte :26: Onun dışında şikayetçii izmir de izmir diyo
Sen nasılsın canım, ya askerin nasıl ??
Bizi arayacaklar tabi canım benimki 1 hafta aramıyor annesigili genelde hep ben haber veriyorum son görüşmelerden.Çok hoşuma gidiyor bu durum ama ne yalan söyleyeyim.
Eveeeeet bizi arada bırakıyorlar ama napak çokta üstelemk istemiyorum kaynanam harbiden çok soru soruyo
Hoşbuldum tatlım.İyi olmana sevindim inşallah aranızdaki sorunlarda en kısa zamanda çözülür.Üstler iyiler yaa benim askerimede çok yardım ediyorlar ama senin askerin gibi benimkide izmiri çok arıyor.Askerimle sanah konuştum sanırım şöför olacak ama kendisi hiç istemiyor arabalar çok büyükmüş kullanamam diyor üzerlerine zimmetliyorlarmış birde arabaya birşey olursa parasını askerden alıyorlarmış bakalım ne olacak son gelişmeleri akşam öğreneceğim.
walla benımde hosuma gidio
haha bunalıyolar ama onlarda haklı morel bulmak ıstıyolr sorguya cekınce kacıyolar
hahaha aynen canım bende dıorm nıe aramıosn die morelmı bozuyolar cok soru soruyolr dıodu
aramayıncada bız arada kalıyoruz
iyiz cnm sukur sen nasılsınnn
aradi canım sag saglım varmiş fakat sımdıde sevk yerlerını beklıyoruz gene telefn beklıyorum yani dua et sende cnm kötu yere yollamasnlar
İzmirde de buluyolardı ama genede dert yapacak birşey
Gelişmelerden bizi de haberdar et yavrum
Seleeen, senaaa ne güzel aynı düşüncelere sahibiz benimde hoşuma gidiyo
izmirde vakit geçiyordu tatlım sürekli spor yapıyorlardı burada sıkılıyorlar bunlarada ne yapsan yaranamazsın işte tatlımHaber alınca mutlaka veririm tatlım.Ailesi hergün beni arıyor yusuftan haber almak için askerimin sekreteri gibiyim artık
AhahahaytEvet öyle yavrum yaranmak zor sanki beyefendiler askere değilde, tatile gittiler de herşey tas tamam olsun istiyolar O arada kalma da çok feci ya beni aradıklarında suratım domates gibi kızarıyor, ellerim ter içinde oluyor
İzmirde de buluyolardı ama genede dert yapacak birşey
Gelişmelerden bizi de haberdar et yavrum
Seleeen, senaaa ne güzel aynı düşüncelere sahibiz benimde hoşuma gidiyo
ederim tatlım inşallah Askerinin gönlüne göre verir Rabbim.En azından varmış birliğine canım azda olsa sıkıntın gitmiştir darısı sevk yerine.
Bak ben günde annesini ablasını 5 halasına rapor veriyorum telefon kulağımda yaşıyorum ama sağ olsunlar çok iyiler sırf ben yanlız kalmayayım diye ararlar bende seviniyorum üzerime titreyince hoşuma gidiyor.
Kızlaar gülşen bu sene yıkılıyo
Neyleyim ben sensiz beni,
Bedenim ruhum enkaz
[video=youtube;JwV1gGjK9vY]http://www.youtube.com/watch?v=JwV1gGjK9vY[/video]
Gittiği günden beri annesini aramadım henüzKardeşi zaten sabah akşam arıyo abim napıyo, nasılmış falan. Allah bozmasın kuşum Allah hiç bozmasın. Hani şey derler ya kaynanalar gerçek yüzlerini nişanlıyken belli etmez, evlendikten sonra belli eder diye bu laf doğru mu hep merak etmişimdiir artık seneye görücez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?