93/1 yarenleri burayaa

Sen demesende ilk öyle yapacaktır zaten yavrum
Bizimki hep ilk beni arar sonra aşkım kapatalım annemi arayacağım der

bizimde öylee hatta 4 5 gun aramadıgı oluyo onlari annesi dayanamıo benı arıyo aradımı seni diince
mahcup oluyorum aradı diyorum bizi hıc aramadi 4 gundur dio bişi diemıorum hep sallıyorum musait olamıyomuş yoksa arıcakti falan die artık her konuşmamızda annenleri aradınmı dıyorumda aratıyorum dagtımda geldiginde babası demiş bızı 4 5 gunde bi arıyo sevgılısını her gun die sitem etmişler :))

Hahhayat tertip aynı bizim ki Kaynanamda arıyo yada kaynım arıyor soruyor aradı çok yorgunmuş 1 dk bile konuşamadık sonra ararım dedi kapattı iyiym merak etme dedi sadece diyorum. Napim Niye aramıyorsun diye soruyorum, senin sesin teselli veriyo annem habire soru soruyo arayasm gelmiyo diyo. Aramayınca da ben zorluyorum

hahaha aynen canım bende dıorm nıe aramıosn die morelmı bozuyolar cok soru soruyolr dıodu
aramayıncada bız arada kalıyoruz

Kızlar nasılsınız.Nasıl gidiyor askerleriniz nasıl?Senacım haber geldimi askerinden birliğine ulaşmışmı?

iyiz cnm sukur sen nasılsınnn
aradi canım sag saglım varmiş fakat sımdıde sevk yerlerını beklıyoruz gene telefn beklıyorum yani dua et sende cnm kötu yere yollamasnlar

Kızlar nasılsınız.Nasıl gidiyor askerleriniz nasıl?Senacım haber geldimi askerinden birliğine ulaşmışmı?

Seleen hoşgeldin yavrum İyiyim çok şükür, nasıl gidiyor askerimle düzelmedi aramız hala aynı özür faln diledi ama iştee :26: Telefon sokmuştu ya içeriye dün üst devrelerinden 90 günü kalan bi askerle arkadaşlık kurmuş askerime sen paşasın bundan sonra kimse ezemez seni demiş dün gece 1 saat mesajlaştık arayamadığı için aradı bi mesaj atıyo sesini dymak yerine mesajını görüyorum işte :26: Onun dışında şikayetçii izmir de izmir diyo

Sen nasılsın canım, ya askerin nasıl ??

Bizi arayacaklar tabi canım benimki 1 hafta aramıyor annesigili genelde hep ben haber veriyorum son görüşmelerden.Çok hoşuma gidiyor bu durum ama ne yalan söyleyeyim.

Hoşbuldum tatlım.İyi olmana sevindim inşallah aranızdaki sorunlarda en kısa zamanda çözülür.Üstler iyiler yaa benim askerimede çok yardım ediyorlar ama senin askerin gibi benimkide izmiri çok arıyor.Askerimle sanah konuştum sanırım şöför olacak ama kendisi hiç istemiyor arabalar çok büyükmüş kullanamam diyor üzerlerine zimmetliyorlarmış birde arabaya birşey olursa parasını askerden alıyorlarmış bakalım ne olacak son gelişmeleri akşam öğreneceğim.

Bizi arayacaklar tabi canım benimki 1 hafta aramıyor annesigili genelde hep ben haber veriyorum son görüşmelerden.Çok hoşuma gidiyor bu durum ama ne yalan söyleyeyim.

walla benımde hosuma gidio

Eveeeeet bizi arada bırakıyorlar ama napak çokta üstelemk istemiyorum kaynanam harbiden çok soru soruyo

haha bunalıyolar ama onlarda haklı morel bulmak ıstıyolr sorguya cekınce kacıyolar

İzmirde de buluyolardı ama genede dert yapacak birşey
Gelişmelerden bizi de haberdar et yavrum

walla benımde hosuma gidio

haha bunalıyolar ama onlarda haklı morel bulmak ıstıyolr sorguya cekınce kacıyolar

Seleeen, senaaa ne güzel aynı düşüncelere sahibiz benimde hoşuma gidiyo

ederim tatlım inşallah Askerinin gönlüne göre verir Rabbim.En azından varmış birliğine canım azda olsa sıkıntın gitmiştir darısı sevk yerine.

izmirde vakit geçiyordu tatlım sürekli spor yapıyorlardı burada sıkılıyorlar bunlarada ne yapsan yaranamazsın işte tatlım Haber alınca mutlaka veririm tatlım.Ailesi hergün beni arıyor yusuftan haber almak için askerimin sekreteri gibiyim artık

Ahahahayt Evet öyle yavrum yaranmak zor sanki beyefendiler askere değilde, tatile gittiler de herşey tas tamam olsun istiyolar O arada kalma da çok feci ya beni aradıklarında suratım domates gibi kızarıyor, ellerim ter içinde oluyor

Kızlaar gülşen bu sene yıkılıyo

Neyleyim ben sensiz beni,
Bedenim ruhum enkaz

[video=youtube;JwV1gGjK9vY]http://www.youtube.com/watch?v=JwV1gGjK9vY[/video]

Bak ben günde annesini ablasını 5 halasına rapor veriyorum telefon kulağımda yaşıyorum ama sağ olsunlar çok iyiler sırf ben yanlız kalmayayım diye ararlar bende seviniyorum üzerime titreyince hoşuma gidiyor.

evet canıımmmm bızımkıde sımdı izmirin gözunu sevim buraları cok tuhaf dıo

ederim tatlım inşallah Askerinin gönlüne göre verir Rabbim.En azından varmış birliğine canım azda olsa sıkıntın gitmiştir darısı sevk yerine.

evet canım bi derece rahatladm smdı sevkte bllı olsa

Gittiği günden beri annesini aramadım henüz Kardeşi zaten sabah akşam arıyo abim napıyo, nasılmış falan. Allah bozmasın kuşum Allah hiç bozmasın. Hani şey derler ya kaynanalar gerçek yüzlerini nişanlıyken belli etmez, evlendikten sonra belli eder diye bu laf doğru mu hep merak etmişimdiir artık seneye görücez

Kızlaar gülşen bu sene yıkılıyo

Neyleyim ben sensiz beni,
Bedenim ruhum enkaz

[video=youtube;JwV1gGjK9vY]http://www.youtube.com/watch?v=JwV1gGjK9vY[/video]

Evet canım çok güzel şarkıları yusufum askere gitti gideli sanki tüm şarkılar bize yazılmış gibi
En çok ta tarkandan inci tanem.

Göreceğiz tatlım ama inşallah doğru değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…