- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
- #2.481
Maşşallah kızlar keyifleriniz yerinde...Ne güzel ben ilk ustaya gittiğinde güçlü durmaya çalışmıştım ama uzaklığın verdiği acı vardı...sizin yakın tabi sevinin ohh valla
Evet canım çok güzel şarkıları yusufum askere gitti gideli sanki tüm şarkılar bize yazılmış gibi
En çok ta tarkandan inci tanem.
Göreceğiz tatlım ama inşallah doğru değildir
Maşşallah kızlar keyifleriniz yerinde...Ne güzel ben ilk ustaya gittiğinde güçlü durmaya çalışmıştım ama uzaklığın verdiği acı vardı...sizin yakın tabi sevinin ohh valla
Napalım tatlım mecburuz ayakta durmak zorundayız hayatı gırgıra alıyoruz yoksa gerçekten bende çok özlüyorum dün resimlerine baktım ağladım gece yatarkende dua ettim Allahım beni askerime göster onuda bana diye sabah askerim aradı seni rüyamda gördüm dedi çok şaşırdım mutlu oldum.
Selam edacım, uzaklık yakınlık farketmiyo ki sonuç olarak aramızda mesafeler var tamam siz daha uzaksınız o ayrı ama sonuçta bizde her gün görmüyoruz ki :26: Keyfimiz yerinde olmak zorunda, güçlü olmak zorundayıız çünküNeysee sonuç olarak hepimiz aynı hasretin yükünü taşıyoruz. Rabbim sağ salim kavuştursun hepimizee. Maksat muhabbet olsun, gülelim de. Yoksa bizde hasretten yanıyoruz.. Benim çıkmam lazım tatlım, kendine çok iyi bak görüşmek üzere
Bana da öyle geliyo hasret, ayrılık barındıran her şarkı direk dilime dolanıyo
Zaten asker şarkılarının hepsi ezberimde annem sırf güldürebilmek için arada bi bana söylettiriyo sesimde malum cırtlak olunca gülme krizine giriyoruz beraber
İnşallah değildir yavrum yoksa çekeceğimiz var
Canlarım benim çıkmam lazım dün yatakta ters yatmışım sanırım belim,boynum ağrıyo da
Senacıımm, üzme kendini dualarımız askerinlee(tüm askerlerimizle)
Haber alınca bize de söyle merak ediyorum.
Seleeeeennn, sende unutma haber etmeyi
Öpüyorum sizi kızlar akşam girerim olursanız konuşuruz görüşüürüüüüzzzz
Selam edacım, uzaklık yakınlık farketmiyo ki sonuç olarak aramızda mesafeler var tamam siz daha uzaksınız o ayrı ama sonuçta bizde her gün görmüyoruz ki :26: Keyfimiz yerinde olmak zorunda, güçlü olmak zorundayıız çünküNeysee sonuç olarak hepimiz aynı hasretin yükünü taşıyoruz. Rabbim sağ salim kavuştursun hepimizee. Maksat muhabbet olsun, gülelim de. Yoksa bizde hasretten yanıyoruz.. Benim çıkmam lazım tatlım, kendine çok iyi bak görüşmek üzere
Tabikide mecburuz cnm...Bende gömleğini vermişti parfümünü sıkıp onu koklamıştım ahh ahh ...
Ne güzel cnm kalp kalbe karşı işte
Sen hangi şehirdeydin ara ara gidebilirsin belki ankaraya ?
Ben adanada yaşıyorum tatlım mesafe çok yok sayılır 6 saat ama ailem yüzünden gidemiyorum.
bizimde öylee hatta 4 5 gun aramadıgı oluyo onlari annesi dayanamıo benı arıyo aradımı seni diince
mahcup oluyorum aradı diyorum bizi hıc aramadi 4 gundur dio bişi diemıorum hep sallıyorum musait olamıyomuş yoksa arıcakti falan dieartık her konuşmamızda annenleri aradınmı dıyorumda aratıyorum dagtımda geldiginde babası demiş bızı 4 5 gunde bi arıyo sevgılısını her gun die sitem etmişler :))
Hahhayat tertip aynı bizim kiKaynanamda arıyo yada kaynım arıyor soruyor aradı çok yorgunmuş 1 dk bile konuşamadık sonra ararım dedi kapattı iyiym merak etme dedi sadece diyorum. Napim Niye aramıyorsun diye soruyorum, senin sesin teselli veriyo annem habire soru soruyo arayasm gelmiyo diyo. Aramayınca da ben zorluyorum
kendimi gördüm bu konuşmalarda...bizimkide geneli önce beni arıyo ben soruodum anneni aradın mı bekler diye şimdi ama son olanlardan sonra ustaya gittiğinden beri sormuyorum aradın mı falan diye aramak isterse arasın ...
bizimde mesela beni hep aradı sağolsun onları 1 gün falan aramasın akşamına arıyolardı beni haber aldın mı diye bende bazen yok konşmadk diyodm bazende çok kısa konştk içtima varmş kapadı diyodm :) bu sefer hepten garezlencekler bak anasını babasını aramıyo diye ama işte askerde hakikakten böyle gerçekten sevgisi olan erkekler daha çok bağlanıyolar bu doğruymş...acemide bi gece hele biz msjlaşıorz annesi aradı ay bugün konşmadk diye dedm bizde konşmadk ama biz msjlaşıodk :) aman şimdiden herşeyi söylemenin anlamı yok boşverin =)
evet canım ama ben söyluyrm konstm zaman merak edıyo anneside soncta belkı kızıodur ogluna ama habersız kalmasından iidir dıyorum
ıyıkı numaranı almişim baska turlu hbr alamam bundan dıodu
genede bence her zaman söyleme bilemezsn çocuğa yüklenirler bizi aramıosun onu arıyosun diye keyfiniz kaçmasın ...tabi şimdi sizin durum ayrı daha tam yerleşemedi de düzene girince deme bence valla kıskanıyolar ya ...bizimkinin anneside şey diodu farketmez ha seni aramış ha bizi haber alalım yeter diodu da ben bunu ne kadar içten dediğini bilmiyorm
evet tabiki sen olsan nekdr icten dersn böle bişei annesine kafasını şişiririm walla aramıosun dıe onlarda yapıodur
öyle canım valla...bizimkilerinde eğitimi başlamş biraz biraz ama cidden çok rütbeli varmış çok rahat davranamıosun öyle dedi bi giriosun bi yere Astsubayı,subayı,çavuşu hepsinden var diyo =)
Gene ben genee beeeennn geldim
Senacım canım haber var mıı ?
hosgeldın canım
yok malesef ya hala beklıyorum aramasını
Arayacak arayacak canım beklemeye devam
Bugün annemle konuşuyoruz anne ben çok özledim,özlerim dedim yakupumu dedi. Yakupu çok özledim, sizi de özlerim dedim. Nasıl yani dedi. Bi sene 2 ay var evlenmeme dedim. Daha çok var dedi. Kendini böyle avutma geçiyor işte ben her ne kadar geçtiğini anlamasamda geçiyor gidince kendini hiç üzme tamam mı dedim. Nerden çıktı bu kızım şimdi sen beni ağlatmaya niyetlisin heralde dedi. Ne bilim içimden geldi konuşmak dedim. Başladı ağlamaya ayy kıyamam yaDün gece rüyamda evlendiğimi gördüm annem de ağlamaktan hasta olmuştu konuşmak istedim ama başladı ağlamaya..
ah canım yaa daha erken deme böyle seyler simdiden en azından bı sure snra hazırlar kendısını
benm arkdsmda evlendıgınde annesi cok aglamişti gelini bırakıp annesıyle ılgılendik yani özellıkle evden cıkarken ztn bol bol aglıcaklar sımdıden aglatma senınkı gelsn askerden alışmaya baslıcak mecburen
Kaynanamla bi araya geldiklerinde, kaynanam diyo ben oğlumun yolunu beklerken sende kızını yollamayı bekliyon dünürüüm yolla kızı artık bize dyo anneme annemde olsun iyi yere geliyo kızım diyo ama gözleri doluyo
Geçenlerde arkadaşım geldi şafak takvimim dolabın üstünde asılı gelen giden görüyo yaniAnneme diyo ki esin yakupa kvuşmak için gün karalıyo sende esinden kurtulmak için gün karalasana Annem git kız köpek dedi ne desem gözleri doluyo.
Kına ya gittiğimizde gelinin annesinden önce annem başlıyo ağlamaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?