93/1 yarenleri burayaa

ay kıyamam yaa benım annemde öyle olur kesinn
ama cok zor onlar icinde alışanakadar alısılıyoda sonucta evladi zordur tabi ilk senmisin abın ablan varmi önden evlenen

İki kardeşiz canım bi abim var oda evlendi Haziranda 1 yıl olacak evleneli..

Son düzenleme:

Esincim benim annemde ben seni vermicem diyo napcan turşumu mu kurcan diyorum amannn diyo sen benle otur anane olmak istemiomusun diyorm ben sana kıyamıyorum ki diyo ...aynen kına gecesine gidelim hemen o ağlar =)

ama doğanın kanunu işte =)

Aynen tatlım doğanın kanunu Eee bizler de evlenelim de, anneanne yapak onları
Abimin askerliği var daha tecilli bi süre daha çocuk düşünmüyorlar, bende diyorum ki abimden önce ben veririrm torun diyorum. Deli git başımdan diyo hemen

bizimkide çocuk delisi ama bende hemen istemiyorum ya 2 sene falan birbirimize doyalım bi kaç senedir bekliyoruz =)

İki kardeşiz canım bi abim var oda evlendi Haziranda 1 yıl olacak evleneli..

kız vermek daha zor canım
zor olucak ama olmasi gereken bişi ii aileyede gidiosan ztn tanıyodu sızınkılr sanırım annen bı yerden snra alısıcak
onlar nasıl evlendyse bızlerde evlenicez allah hayırlısını versin analar tahtını yaparda bahtını yapamaz derler ya bundan snrası kısmet yani

bizimkide çocuk delisi ama bende hemen istemiyorum ya 2 sene falan birbirimize doyalım bi kaç senedir bekliyoruz =)

Bende öyle düşünüyorum tabi canım Allah nasip ederse 2014'te evli olacağım 2016/2017 gibi inşallah

İstemeye iki kez geldiler beni abim ilk istemede vermedi, ikinci istemeye geldikleride kahveler dağıtıldıktan sonra annem dayımın karısına kız almak kolayda, kız vermek ne zor işmiş diyordu. Ne güzelde konuştun canım. Annemde hep der analar tahtını yapar, bahtını yapamaz bahtın güzel olur inşallah kızım diye..
Evet tanışıyorlardı anneler çocukluk arkadaşı, babalarda öyle.. Tabi şimdi herşey toz pembe, evlendikten sonra belli olur herşey sonuç olarak canım hep öyle drler ya :26: Rabbim hakkımızda hayırlısını versin ya

bugün telefonda öyle kötü oldum ki konuşuyoduk böyle hasretinle yanıyo gönlüm dedm asker adama böyle deme aşkm ya ben daha kötü oluyorum diyo askeriyeye adım attıkları anda herkesin duygusu değişik oluyo sen onu düşünüosun o seni düşünüyo ailesini düşünüyo zor dönem

evet canım hepimiz icin öyle suan toz pembe yani bız daha aileyede girmedik henuz söz nısan bişi yok yani sen en azından bısıleri görmussundur artık bızım daha göruceklermiz var su askerlik bitse önumuze bakablcez yani

of canım bende öyleyım ama hıc söyliemıorum kötu olcak dusuncek hep diee
nkdr zor olursa olsn sag saglım dönsunlerde bitsindee atlatalm gitsn
askerlik bi dönem gelip gecıyo

bende normalde demiyorm da mevzu oraya geldi dedmm acemililkte özledm dediğimi bilmiyorm bi kere demştm o da bende özledim dedi 1*2 dk sustuk sesimiz çıkmadı tutulduk ağır geldi özlem kelimesi

O hasretin yüklerini öyle bi atacağız ki üstümüzden gelsinlerde..
Biz hala düzelmediğimiz için özlem cümlelerine giremiyoruz canım. :44:

Tatlım, artık ben düğün telaşına girdiğimde siz isteme telaşına girersiniz bende sizi teselli ederim
Alllahın izniyle o günlere geleceğiz

bende normalde demiyorm da mevzu oraya geldi dedmm acemililkte özledm dediğimi bilmiyorm bi kere demştm o da bende özledim dedi 1*2 dk sustuk sesimiz çıkmadı tutulduk ağır geldi özlem kelimesi

evet cnm öyle oluo agr gelıo gercektn söyliyemıyorum

haha olablr canm kısmet bakalım askerlık bıttıkten snra daha hızlı akıcak zaman

Gece kuşu olsun denk gelemiyoruz ama sonuçta bi şekilde konuşuyoruz
Yarenlikk ama bizim gibi herkes yapımıyo balım

Bingöle ulaşmış mı yani sağ salim tatlım ?

Evet biraz kopuk da olsa iletişiyoruz balım

Senaa şafak kaç tezkereci güzeller sayfasına da gel çok tatlı arkadaşlar var

tamam canım bakarm pek fazla bakmıodum oraya bundn snra girerim

Evet biraz kopuk da olsa iletişiyoruz balım

Amin canım benim hepimizi kavuştursun Rabbim

Ailemle aram bozuldu anneannemin yanına gitmeyi düşünüyorum şu an :26:

pekmezimmmmm nasılsınn noldu hayırdırrrr :26:

Son düzenleme:
Kızlar yaa askerim aradı bugün. Geç gitti ya kendisi cumartesi gitmesi gerekiyodu aslında. Cumartesi gidenlere ot falan yolduruyolarmış. Hep amelelik diyo :26: Nefret ettim ilk günden diyo. Komutanlar hiç diyalog kurmuyolarmış askerle. en fazla çavuşla uzman çavuşla falan muhabbet edebiliyolarmış. İzmir'de samimiydi baya komutanlarıyla Zaten 4 kişiyiz 10.bölükte dedi. Çok da disiplinliymiş.

Yazıcı olmasını umuyoduk onu da cumartesi seçmişler

Ve dedi kii 4 bölge var. Buraya jandarma olarak gelenleri genelde oralara yolluyolarmış tekrar bi dağıtım olacak büyük ihtimalle 1 ay sonra dedi. Ve o 4 bölgenin 3ü Hakkari Şırnak Diyarbakır 4.yü unutmuş neresi olduğunu ama yine böyle Doğuda bi ilmiş.

tamam canım bakarm pek fazla bakmıodum oraya bundn snra girerim

pekmezimmmmm nasılsınn noldu hayırdırrrr :26:

Valla canım hiiiç iyi değilim ben bugün

Telefona nası alışmışım direk bi boşluğa düştüm konuşmam gereken şeyler oldu ama yok yani aradığı 4 dakikada da konuşamadım ona sormaktan

Sen nasılsın

canım yapma böylee bızde az konusuruyoz ama napalım böle seyleride cekıcekler benm askermde cok pis die sıkayet edıo ıkı yatagı bırlestırp 5 kısı yatıolarmş dus yok köpek baglasan durmaz dıo :26:
bızımde sevk yerlerımızın bellı olmasını beklıoduk gene bellı olmadi
doguya gidicegi kesn diildir nerden cıkmş o durum onlarn ustabırlıgı orasi soncta :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…