- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
- #2.521
canım yapma böylee bızde az konusuruyoz ama napalım böle seyleride cekıcekler benm askermde cok pis die sıkayet edıo ıkı yatagı bırlestırp 5 kısı yatıolarmş dus yok köpek baglasan durmaz dıo :26:
bızımde sevk yerlerımızın bellı olmasını beklıoduk gene bellı olmadi
doguya gidicegi kesn diildir nerden cıkmş o durum onlarn ustabırlıgı orasi soncta :26:
Yarın belli olur inşallah Senacım
Hiç bilmiyorum ki balım ya böyle dedi. Tekrar dağıtılcaklarmış büyük ihtimalle:26: Zaten oraya jandarma acemiliğinden giden çok az kişi varmış. :26:
Kendi isteğinle de gidebiliyosun dedi. Gitmek de istiyo sanırım :44:O kadar eğitim gördük burda elimize ne silah verdiler ne bi şey dedi. Amelelik yaptırıyolar dedi:26: Telefon konusu da sıkıntı olacak içerden ayarladım ben bi telefon ama kullanamam alsam bile dedi
evet canım sıkı oldugunu söyluyodu herkes ama işte en azndn sen rahat oluosunda tehlıke olmadigi icin
sevdırırse kendısını yollamazlar bence orda tutarlar ama eger bunaldıysa cok gitmek isteyeblr :26:
gitmek ıstersede cnm engl olma cunku bız cekmıyoruz gercektenbelkı alt devereleri gelene kdr öyle surer amelelik dedigi durum yani snra rahatlayablr
tim olrkmi dagtm gördu senınkı tek mi
Tek gitti balım.
Her imkanı çok güzelmiş temizmiş yemekleri de güzelmiş ama ben nefret ettim diyo işte.
Kendini sevdirir de komutanlar yüzlerine bakmıyomuş ki
Engel olmam canım ya kendisi de daha iyi biliyo sonuçta o kadar arkadaşı gitti geldi akrabaları filan. Zaten telefon olmazsa ben biliyorum illa gitmek ister. En büyük derdi telefon orda onun. :26:
Doğuda maaşı da fazlaymış Batıda yapanlara göre :44: Rahat olurum diyip duruyo işte
Alt devreyi bekler mi bilmiyorum ki canım ya. Kendi de bilmiyo daha tam olarak neyin ne olduğunu ama gitme imkanı varsa gidecek gibi duruyo :26:
hayırlısı canım benmkide tek gitti öncelikle timleri dagtıolar onlarn öle oldu yani
tek olanlar daha snra dgtılcak eger oda giderse ztn bırcok yere dagtm olmş olur tehlıkeli yerlere gtmez bence sen ıcını ferah tut
bzmkınınde en buyuk derdı telefon bı kullnsa onu rhtlck pislikten bıle sıkayet etmez yani
daha tam olrk ustabrlıklerınde napckları bellı olmadi ztn yenı gttiler yabancı gözlerle bakınıolar kuzular
bı sure gectktn snra hersey netleşr en azından
Sadece oralara gönderiyolarmış ama kuzum ya
İnşallah gitmez ama bilmiyorum ki
O süre bi geçse zaten tek istğimiz o ama geçmiyo işte böyle gözünün içine baktıkça da nalet
İlle telefon zaten onlara cidden telefonları olsa gözleri hiçbir şey görmicek
Bi de benim şehir değiştirme durumum var ya 3 kez aradı bugün. Hepsinde de gittin mi gidiyo musun diyo yavrum
Yazıcıyı seçmeselerdi yazıcı olucaktık biz ama kısmet artık napalım.Bakalım nolucak:44:
dua et canım anlıyorum seni bende ılk duydugumda cokmustum resmen ama alısılıyo heralde :44:
öle bı ıhtımal var sende en azından kesınlık yok sen dua et bol bol icinide ferah tut nere giderse gtsn sag saglım gelsn rahat olmaları cok önemli yoksa ezıyet cektıkce bızlerede cektırırler
ama sölede bişi var mantıgın bittigi yerde askerlik baslıyo derler cok dogru yani
senın sehır deiştirme durumun ne canım
Canım ya bu askerlik yüzünden psikolojisi bozulup tedaviye başlayanlar oluyo askerlikten sonra yani. Böyle olmasındansa bana çektirmesini tercih ederim :26:
Ediyorum zaten her duam askerlerimize artık
Benim şehir değiştirme durumumu da anlatıyım. Anneannem hasta baya balım Geçen yazdan beri beni yanında istiyo kuzenimle birlikte. Dedem vefat edince yalnız kaldı evde. Dayımları da istemiyo öyle kalabalık çoluk çocuk kafası götürmüyo. Benim pek gidesim yoktu açıkçası yani ben ordayken bişey olursa vicdan azabı çekerim diye hep geçiştiriyodum. Ama ben de boş beleş böyle nereye kadar devam edebilirim artık evdeyim sürekli çok fena sıkıldım bunaldım. Geçen gün ailemle de aramız açıldı öyle olunca gitme işine sıcak bakmaya başladım :44: Bilmiyorum iyi mi yapıyorum kötü mü yapıyorum ama şu evden artık uzaklaşmam lazım :26:
gecmıs olsun canım..
sen bılırsın belkı bı sure uzaklaşmak iyi gelir ama
fazla bı zaman kalırsan sıkılırsın dıe dusunuyorum yani ben öyle oluyorum genelde :))
Sağol canım.
Tek olsam sıkılırdım da kuzenle olunca sıkılmam
iyi olur ozaman canım vakit gecerr hem kafan daglıır şafak atar oohh
tatlım ben cıkıyorum görusuruz iyi geceleeerr
Evet biraz kopuk da olsa iletişiyoruz balım
Kızlar yaa askerim aradı bugün. Geç gitti ya kendisi cumartesi gitmesi gerekiyodu aslında. Cumartesi gidenlere ot falan yolduruyolarmış. Hep amelelik diyo :26: Nefret ettim ilk günden diyo. Komutanlar hiç diyalog kurmuyolarmış askerle. en fazla çavuşla uzman çavuşla falan muhabbet edebiliyolarmış. İzmir'de samimiydi baya komutanlarıylaZaten 4 kişiyiz 10.bölükte dedi. Çok da disiplinliymiş.
Yazıcı olmasını umuyoduk onu da cumartesi seçmişler
Ve dedi kii 4 bölge var. Buraya jandarma olarak gelenleri genelde oralara yolluyolarmış tekrar bi dağıtım olacak büyük ihtimalle 1 ay sonra dedi. Ve o 4 bölgenin 3ü Hakkari Şırnak Diyarbakır 4.yü unutmuş neresi olduğunu ama yine böyle Doğuda bi ilmiş.
saol canım benım artık bende bol bol glrm snn icin :) uzuntuden hıc bısı yapasım gelmıodu sımdı daha iiyim
biliorum o catısma olayını ya cok uzulmştm cok ii anlıyorum seni surekli tedirgin surekli huzursuz oluyo insan Allah bidaha yaşatmasın
benımki suan bingölde ama sevk yerleri belli olucaktı bugun arıcaktı nolcak bakalım merakla beklıyorum inş tehlikeli yere yollamazlar ama heryer aynı sonucta bingöl
surekli böyle eylemmı oluyo ya terör eylemlerimi peki halkın kendı kendıne yaptıgı seylermi :26:
askerimle konuştum eğitim görüyolarmş yaklaşık 1 ay acemilikteki gibi çarşı olmıcakmş
Tek gitti balım.
Her imkanı çok güzelmiş temizmiş yemekleri de güzelmiş ama ben nefret ettim diyo işte.
Kendini sevdirir de komutanlar yüzlerine bakmıyomuş ki
Engel olmam canım ya kendisi de daha iyi biliyo sonuçta o kadar arkadaşı gitti geldi akrabaları filan. Zaten telefon olmazsa ben biliyorum illa gitmek ister. En büyük derdi telefon orda onun. :26:
Doğuda maaşı da fazlaymış Batıda yapanlara göre :44: Rahat olurum diyip duruyo işte
Alt devreyi bekler mi bilmiyorum ki canım ya. Kendi de bilmiyo daha tam olarak neyin ne olduğunu ama gitme imkanı varsa gidecek gibi duruyo :26:
Zaten beni en iyi dogu yarenleri anlar canim..
Banada bildir canim gidecek yerini belki bingolde kalir..
Tam bende bilmiyorum canim halki sanirim eylem yapiyor bizimkilerde guvenlik saglamak icin gidiyorlar sis bombasi falan atiyorlar dagilsinlar die olay cikarsada catismaya girerler hemen.ama eylem disinda sirf catismayada gidiyorlar gece.allaha emanetler canim allah yardimcilari olsun..bildir bebegim bana gelismeleri..
Bu durum çok kötü oldu bizim için canım en azından çarşı izinleri olduğunda zaman daha çabuk geçiyordu şu kadar kaldı diyorduk.Nöbet durumunuz nasıl bahsettimi askerin begüm.
Bu durum çok kötü oldu bizim için canım en azından çarşı izinleri olduğunda zaman daha çabuk geçiyordu şu kadar kaldı diyorduk.Nöbet durumunuz nasıl bahsettimi askerin begüm.
sormayı unuttum canım ya yazıcı oldu işte ama başlayamıyo komutan yokmş şu an ...ama kesin yazıcıymş...eğitim yapıolarmş işte spor falan diyo acemiliğin aynısı çarşıda yok 25 gün ayda 1 ay işte öyle cnm ya sesi iyi geliodu allahtan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?