93/1 yarenleri burayaa

Yarın belli olur inşallah Senacım

Hiç bilmiyorum ki balım ya böyle dedi. Tekrar dağıtılcaklarmış büyük ihtimalle:26: Zaten oraya jandarma acemiliğinden giden çok az kişi varmış. :26:

Kendi isteğinle de gidebiliyosun dedi. Gitmek de istiyo sanırım :44: O kadar eğitim gördük burda elimize ne silah verdiler ne bi şey, Amelelik yaptırıyolar resmen dedi:26: Telefon konusu da sıkıntı olacak içerden ayarladım ben bi telefon ama kullanamam alsam bile dedi

Son düzenleme:

evet canım sıkı oldugunu söyluyodu herkes ama işte en azndn sen rahat oluosunda tehlıke olmadigi icin
sevdırırse kendısını yollamazlar bence orda tutarlar ama eger bunaldıysa cok gitmek isteyeblr :26:
gitmek ıstersede cnm engl olma cunku bız cekmıyoruz gercekten belkı alt devereleri gelene kdr öyle surer amelelik dedigi durum yani snra rahatlayablr
tim olrkmi dagtm gördu senınkı tek mi

Tek gitti balım.

Her imkanı çok güzelmiş temizmiş yemekleri de güzelmiş ama ben nefret ettim diyo işte.

Kendini sevdirir de komutanlar yüzlerine bakmıyomuş ki

Engel olmam canım ya kendisi de daha iyi biliyo sonuçta o kadar arkadaşı gitti geldi akrabaları filan. Zaten telefon olmazsa ben biliyorum illa gitmek ister. En büyük derdi telefon orda onun. :26:

Doğuda maaşı da fazlaymış Batıda yapanlara göre :44: Rahat olurum diyip duruyo işte

Alt devreyi bekler mi bilmiyorum ki canım ya. Kendi de bilmiyo daha tam olarak neyin ne olduğunu ama gitme imkanı varsa gidecek gibi duruyo :26:

hayırlısı canım benmkide tek gitti öncelikle timleri dagtıolar onlarn öle oldu yani
tek olanlar daha snra dgtılcak eger oda giderse ztn bırcok yere dagtm olmş olur tehlıkeli yerlere gtmez bence sen ıcını ferah tut
bzmkınınde en buyuk derdı telefon bı kullnsa onu rhtlck pislikten bıle sıkayet etmez yani
daha tam olrk ustabrlıklerınde napckları bellı olmadi ztn yenı gttiler yabancı gözlerle bakınıolar kuzular
bı sure gectktn snra hersey netleşr en azından

Sadece oralara gönderiyolarmış ama kuzum ya

İnşallah gitmez ama bilmiyorum ki

O süre bi geçse zaten tek istğimiz o ama geçmiyo işte böyle gözünün içine baktıkça da nalet

İlle telefon zaten onlara cidden telefonları olsa gözleri hiçbir şey görmicek

Bi de benim şehir değiştirme durumum var ya 3 kez aradı bugün. Hepsinde de gittin mi gidiyo musun diyo yavrum

Yazıcıyı seçmeselerdi yazıcı olucaktık biz ama kısmet artık napalım. Bakalım nolucak:44:

dua et canım anlıyorum seni bende ılk duydugumda cokmustum resmen ama alısılıyo heralde :44:
öle bı ıhtımal var sende en azından kesınlık yok sen dua et bol bol icinide ferah tut nere giderse gtsn sag saglım gelsn rahat olmaları cok önemli yoksa ezıyet cektıkce bızlerede cektırırler
ama sölede bişi var mantıgın bittigi yerde askerlik baslıyo derler cok dogru yani
senın sehır deiştirme durumun ne canım

Canım ya bu askerlik yüzünden psikolojisi bozulup tedaviye başlayanlar oluyo askerlikten sonra yani. Böyle olmasındansa bana çektirmesini tercih ederim :26:

Ediyorum zaten her duam askerlerimize artık

Benim şehir değiştirme durumumu da anlatıyım. Anneannem hasta baya balım Geçen yazdan beri beni yanında istiyo kuzenimle birlikte. Dedem vefat edince yalnız kaldı evde. Dayımları da istemiyo öyle kalabalık çoluk çocuk kafası götürmüyo. Benim pek gidesim yoktu açıkçası yani ben ordayken bişey olursa vicdan azabı çekerim diye hep geçiştiriyodum. Ama ben de boş beleş böyle nereye kadar devam edebilirim artık evdeyim sürekli çok fena sıkıldım bunaldım. Geçen gün ailemle de aramız açıldı öyle olunca gitme işine sıcak bakmaya başladım :44: Bilmiyorum iyi mi yapıyorum kötü mü yapıyorum ama şu evden artık uzaklaşmam lazım :26:

gecmıs olsun canım..
sen bılırsın belkı bı sure uzaklaşmak iyi gelir ama
fazla bı zaman kalırsan sıkılırsın dıe dusunuyorum yani ben öyle oluyorum genelde :))

gecmıs olsun canım..
sen bılırsın belkı bı sure uzaklaşmak iyi gelir ama
fazla bı zaman kalırsan sıkılırsın dıe dusunuyorum yani ben öyle oluyorum genelde :))

Sağol canım.

Tek olsam sıkılırdım da kuzenle olunca sıkılmam

Burda evde sabahtan 5e kadar tek başımayım yapıcak hiçbir şey de yok. artık ot gibi yaşıyorum

Son düzenleme:
Günaydıın canlarım Nasılsınız, Napıyosunuz? Ben biraz sonra kahvaltı sofsanını toplamaya başlıycam
İnternet faturası bu ay babama baya pahalıya patlayacak sanırım dün biraz laf işittim dee

Evet biraz kopuk da olsa iletişiyoruz balım

Amelelik lafını bizimkide çok kullanıyor canım oysa ki perşembe gitti erken bile gitti ama anlattığı kadarıyla sabah 9-12 kum taşıyorlarmış. Sonra 12'den 9'a kadar ot yolup çuvalllara dolduruyorlarmış yorgunluktan ölüyorum diyordu :26: 5 kişiler bizimkilerde Çok şükür üst devreleriyle arası iyi, telefonda pek sıkıntı olmuyor ama bana diyor ki ya 7 günü kalan adama bile iş yaptırıyorlar amele değilsinde nesin her yerim yara bere içinde her gün dikenleri çıkartıyorum diyor :26:

Çok üzme kendini balım, napıyoduk ? Bol bol dua ediyorduk değil mi Rabbim seninde,askerininde dualarını kabul etsin, inşallah dağitım olursa iyi bi yere düşer

Zaten beni en iyi dogu yarenleri anlar canim..
Banada bildir canim gidecek yerini belki bingolde kalir..
Tam bende bilmiyorum canim halki sanirim eylem yapiyor bizimkilerde guvenlik saglamak icin gidiyorlar sis bombasi falan atiyorlar dagilsinlar die olay cikarsada catismaya girerler hemen.ama eylem disinda sirf catismayada gidiyorlar gece.allaha emanetler canim allah yardimcilari olsun..bildir bebegim bana gelismeleri..

askerimle konuştum eğitim görüyolarmş yaklaşık 1 ay acemilikteki gibi çarşı olmıcakmş

Bu durum çok kötü oldu bizim için canım en azından çarşı izinleri olduğunda zaman daha çabuk geçiyordu şu kadar kaldı diyorduk.Nöbet durumunuz nasıl bahsettimi askerin begüm.

Canım benimkide bin pişman ankara olduğuna izmiri çok arıyor keşke doğu çıksaydı dedi bana bugün komutanları kendini beğenmiş havalılarmış asker bitene kadar kafayı sıyırmazdam iyi diyor. Batı diye sevindik ama yanıldık sanırım canım.

tmm canım bildiririm suan beklıyoruz sevk yerlerını 1 hfta daha orda timleri dagıtmıslar tek gittigi icin onlarn dagtımı olmamiş henuz
ya anlamıyorum cekılme var denılıyo nasıl catişmaya giriliyo yaa Allaha emanetler gercekten dua edıcez bol bol canım aklın surekli ondadır sımdı seninde
Allah sabır versn askerinede sureklı böle bişide cok zor

Bu durum çok kötü oldu bizim için canım en azından çarşı izinleri olduğunda zaman daha çabuk geçiyordu şu kadar kaldı diyorduk.Nöbet durumunuz nasıl bahsettimi askerin begüm.

sormayı unuttum canım ya yazıcı oldu işte ama başlayamıyo komutan yokmş şu an ...ama kesin yazıcıymş...eğitim yapıolarmş işte spor falan diyo acemiliğin aynısı çarşıda yok 25 gün ayda 1 ay işte öyle cnm ya sesi iyi geliodu allahtan

Kızlaaar askerimle avatardaki resmimizi tablo yaptırmayı düşünüyrum nasıl olur sizce ? :44:

Gerçekten bu bizim için kötü oldu kızlar :44: Askerimde dedi 1 ay çarşı olmayacakmış diye, oluncada 2 haftada bi olacakmış zaten :26: Yazıcı olması çok güzel canım, rahat olur ilerleyen aylarda inşallah. Spor mu? Bizimkiler onu bile yapmıyorlarmış amelelik yapıyoruz diyo başka birşey demiyo :26: Rabbim onlarında bizimde yardımız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…