- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
- #2.541
Kızlaaar askerimle avatardaki resmimizi tablo yaptırmayı düşünüyrum nasıl olur sizce ? :44:
Gerçekten bu bizim için kötü oldu kızlar :44: Askerimde dedi 1 ay çarşı olmayacakmış diye, oluncada 2 haftada bi olacakmış zaten :26: Yazıcı olması çok güzel canım, rahat olur ilerleyen aylarda inşallah. Spor mu? Bizimkiler onu bile yapmıyorlarmış amelelik yapıyoruz diyo başka birşey demiyo :26: Rabbim onlarında bizimde yardımız olsun.
tmm canım bildiririm suan beklıyoruz sevk yerlerını 1 hfta daha orda timleri dagıtmıslar tek gittigi icin onlarn dagtımı olmamiş henuz
ya anlamıyorum cekılme var denılıyo nasıl catişmaya giriliyo yaa Allaha emanetler gercekten dua edıcez bol bol canım aklın surekli ondadır sımdı seninde
Allah sabır versn askerinede sureklı böle bişide cok zor
Amin Esinim hepsi rahat etsinler nerde varsa...bizimki ilk gün seçilmiş usta gidickms son 1 ayı kalmş onun yerine geçickte geçemedi henüz...spor yapıyoruz eğitim diyo yemek yicez dedi ay ben bi duygulandm gene nedeninide bilmiyorm bugün 1 mayıs dedm ondan bile haberi yok aa dedi regl zamanında çok ağlarm zaten böyle içimden bişi koptu gene yaa kıyamadm hiç
inşallah en hayırlı yere gider canım..
ah şu geri çekilmede hayırlısıyla bi gerçekleşse oda beni çok korkutuyor
amin canım amin allah çoook büyük sabırlar versiiinnn..
aklım tamamen onda hiçbişeye odaklanamıyorum.akşam konuştğmzda "yarın gidersen bana mutlaka haber ver" dedim tmm dedi daha aramadı ses yok.gitmediler mi acaba yoksa bana mı haber veremedi :44:
gündeme hiçbişey yansımıyor tatlım herşey gizli!!!
Kızlar nerdesiniz çok sıkılıyorum çok sıcakkkkkk zaman hiç geçmiyor tvde hiçbirşey yok
Tatlıım arada bi bakıp bakıp çıkıyorumEvdeyiim boş boş oturuyorum, evet hiç birşey yok tv de TV2'yi açıyorum sürekli eski dizileri baştan sona gösteriyor. Ayrıca pandispanya tarifi alıyorum, akşama pasta yapacağım Sen napıyosun tatlım ?
Oh en iyisini yapıyorsun tatlım yap güzel olursa bizede ver tarifini.Bende tüm gün evdeydim askerimle konuştum koguş nöbeti tutuyormuş oda sıktı canımı sıkılıyorum diyip durdu.Yarında kargoyla gözlük tlfon kitap istedi onları yollayacağım halasına canım
Sıkılıyorum sözleri zaten insanı hepten sıkıyor ya :26: Tabi yavrum veririm tabiKoğuş nöbeti tutmaya başlamış mı canım ?
Ne yazıkki başladı canım birde izmirdeki gibi 2 saat değil sabahtan akşama kadar gecede denk gelirse akşam başlıyormuş sabaha kadar sonra serbestmiş uyuyorlarmış.Bugünde diğer nöbetleri belli olacaktı silah vermişler dün kapıda tutacaklarmış oda 8 saat.
8 saatt ? Allah yardımcıları olsun canım ya.. Bizim ki daha nöbete başlamadı canım, amelelik yapıyor onun deyimiyle :26: İzne geldiğinde ot yolmaktan elleri kararmıştı şimdi allah bilir nasıl göreceğim 5 ay sonra :26:
Seleeeen teskereci güzeller topiğine uğra askerime birşeyler yazdım bak bakalım nasııl
Zor günler şimdi başlıyor canım sıcaklarda geliyor Allah gerçekten yardımcıları olsun tatlım.Hemen bakıyorum canım.
Evet tatlım, sıcaklıklar başlıyor. Ama şu havanın durumu da bi net değil ya bi soğuk bi sıcak askerlerimiz gitti ya gitti gideli hep sıcak
Dışarı çıkmayalım diye bence bu havalar askerlerimiz dua etmiş gibi
Aynen öyle tatlım düğün var bu hafta hala oğlunun bakalım ne yapacağımbenim çıkmam gerek akşam gireceğim öpüyoruumm
of walla yaaa(
hayırlısıyla bı gercekleşşe rahatlıcaz
belkı gitmemiştir canım yoksa haber verirdi bılıo sonucta merak ettigini :26: inş gitmemişlerdir
böyle olunca ınsan sureklı dusunuyo aklı onda kalıo benmde suan öyle hıc bıseyımz belli deil bide doguda olunca dahada merak edıo insan
walla canım onlar gelene kdr yaşlanıcaz ya ömrumden ömur gidio ztn
yavrum gitmemiş benimki çıkmamış herhalde olayçok şükür allahımmm sanaaaa!!
çok merak edio insan ya valla yaşayan bilir onun haricinde kimse pek anlamaz..
alt devremizde geldi bugün ktm den
canım seni şu an çok iyi anlıyorum zamanla doğu yareni olmaya alışacaksın ben ilk zamanlar çok kötüydüm ama alışıyorsun ister istemez ne kadar alışamıcan gibi gelsede sana..
ama çatışma kelimesini ne zaman duysan alışamazsın tüylerin diken diken olup kalbin deli gibi atar nefesin kesilir..malesef buda bi gerçek
Yüce Rabbim hepimiz hakkında hayırlı yazılar yazsın tüm askerlerimiz gittikleri gibi gelirler inşallah..
benimki olay olmadığı sürece taburda rahat olduğunu söylüyor ne kadar tel kullanmasaa ve çarşısı olmasada artı sosyal aktiviteside yok.olsun buna şükür..
hiçbi zaman isyan etme tatlım hep şükret!
yaşlanmamamız gerekiyor ama
Yorumlamıyordum ama okuyordum. Rabbim dualarını kabul etmiş canım çok şükür
Şu askerlik her ne kadar kötü şeyler olursa olsun, şükrettirmeyi öğretiyor insana.. Allahım dualarımızı kabul etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?