93/1 yarenleri burayaa

çok şükür kabul etti canım benim sende çok sağol eksik olmaaa
valla çok şey öğretti şu askerlik bize..
Amiiin tatlım inşallaahhh..
sen nasılsın?nerede askerin?ve nasıl?

Bugün keyfim yerinde yeni yeni tarifler alıyorum habire netten bizimkilerin mideleri coşuyo
Ankara/Güvercinlik amelelik yapıyor canım. Günde bi kez arıyor, üst devresi verirse telefonu gece mesaj atıyor çok şükür buna da

benimde yerinde canım çok şükür
oh oh hamarat kızzz aferin sana
banada verirsin bi ara yada hangi siteden yapıyorsun güzel oluyor mu baktığın siteden?öner bana site tatlım bende yapcam 15 gün snra 12 arkadaşım gelcek bana yapim onlara değişik güzel bol bol çeşitler
benimkide günde 1 kez arıyor hemde 6 aylık asker yani sizin bi üst devreniz telde kullanmıyor..
canım çıkıyorum ben şimdi akşama gelirim yada cepten yazablrsem yazarım öpüyorum seni çok

Şımartma beni tatlım Nefis Yemek Tarifleri — Kolay ve Resimli Yemek Tarifleri bu sayfadan alıyorum genelde tarifleri bak bi canım Çoğu tariflerim burdan, tarif defterimde hep yazılan tariflerin adresii güzel oluyor Aaa olsun canım şükretmeyi öğrendik sonuçta onlar iyi olsunlarda :26: Bende çıkacağım birazdan canım zaten, bende seni öpüyorum kendine çok iyi bak

Ahh türkan aahh
Askerim askere gittiğinden beri telefon sesi buna ayarlı sabah veya gece aradığında rahat uyanabilmem için
Şarkı her çaldığında telefonum çalıyo sanıyorum

Neyseeee benim tertiplerim ortada yok, ben çıkıyorum canlarıımm
Yarın görüşürüüzzz..
Ne albay ne yarbay hadi bay bay

[video=youtube;iI9kH-KbsWI]http://www.youtube.com/watch?v=iI9kH-KbsWI[/video]

Sagol tatlim site icin
canim bizim topigede gelsene ben genelde ordayim..
92/3 ve 92/4 yarenleri buraya
adli topik canim..

cok sukur canım inş bıdaha olmaz yaa rahat olsn olay olmasında
ınsan telefonsuzlugada razı carsisi olmamasınada razi yeterki catısma falan yasamasınlar
cok zor canım ya dusuncesi bile yetıyo bna Allah hayırlısıyla dönmelerini nasıp etsin
hep dua edıyorum sukrediyorumm yeterki Allah dualarımızı kabul etsn korusun onlari
yaşlanmamamız gerekıo ama baksana halımize sınemcim yaa kafaya taka taka geldıklerınde yaslanmıs olmaylm yada icimiz gecmiş fln

Ahh sağol yavrum Pastamıı yaptımmmmm
Eki Görüntüle 700131

Abimle yengem bizdeydii yol ettim, bi 5-10 dk oturayım dedim iyi etmişim dimi Sen napıyosun yavrum

tv izliodum canım bende yenı gectim pc basına siz yoksunz sanırım :44:
pastayada bayıldım affrm kız hamarat senii tarifini alırım bı ara burdan yakında tarif paylasırız
gelsin kilolar sonraaaaa

KIZLAR ASKERİME YARIN KARGOYLA BİR ŞEYLER GÖNDERECEM İÇİNE MEKTUP KOYMAYI DÜŞÜNÜYORUM WORD YAZDIM YARIN SABAHTA KAĞIDA GEÇİRECEĞİM BEĞENİR Mİ SİZCE

Hayatıma farklı duygular yaşatan tek insana, ömür boyu istesem de vazgeçemeyeceğim unutulmaz duygular yaşatan tek varlığıma Canım Askerime;
Söze nasıl başlamalıyım bilmiyorum. Anlatmanın kâfi gelmediği yerlerde yazmaya sığınan yüreğim, bu defa onu bile başaramamanın ezikliğini duyuyor içinde.
Karanlık gecelerimin aydınlık sabahı! Bir günü daha özleminle kapatıyorum. Aşkların en güzeli…
Çok özledim sana bunu söylemeyi ‘günaydın aşkların en güzeli hadi uyan artık çok özledim seni ‘
Her sabah bunu yazmamak için zor tutuyorum kendimi Sen aradığında söyleyemedim ama çok kötüyüm Seni görmediğim bu aylar asır gibi geldi Sensizlik çok zormuş inan çok zor dayanıyorum doldum taşıyorum sevgilim Sensiz bir yanım boşken bir yandan doldum taşıyorum
dayanamıyorum sensiz sabahlara her uyanıp ta telefonu elime aldığımda içim acıyor sensiz çok canım yanıyor sevgilim sana belli etmiyorum bunları konuşurken hep gülüyorum dayan diyorum
ama ben dayanamıyorum
Çoğu zaman bir soluk kadar yakın olsan da bana, bazen bir ufuk kadar uzak olduğunu hissediyorum içim parçalanarak. İstediğinde dokunamamanın ezikliğini şimdi daha iyi anlıyor buruk yüreğim. Senin düşünerek daha kaç sabah tüketirim ve kaç gece daha adını sayıklayarak uyanırım? İnan bilmiyorum?
Özleminin talan ettiği bu yürek şimdilerde mahşer yeri sevdiğim. Acımasız bir gün doğumu alıp gider diye seni ellerimden, karanlık gecelere mahkûm ettim kendimi. Doğmasın günlerim yanımda sen olmayacaksan. Ve bitmesin günler sabahına kaderimde yazmayacaksan.
Seni çok özlüyorum askerim, varlığınla ısınan ellerim hiç soğumadı biliyormuşsun. Ayrı şehirlerde ayrı havayı da solusak hep yüreğimin en sıcak yerinde hissettim seni. Aşk insanın hayatı boyunca gördüğü en güzel rüyaymış sende benim için böyle bir şeysin. Gözlerine baktığımda kendimi bulduğum ellerini tuttuğumda dünyadan koptuğum her gün aklımı işgal eden kalbimi hiçbir atışında yalnız bırakmayan hayallerimin tamamını kaplayan mükemmel birisisin. Ben senin için ömrümden koca bir parça verdim, geriye baktığımda yokluğunda kaybettiğim zamanlara üzüldüm. Ağlamamı hiç istemezdin hep kızardın bana ama gözlerimden süzülen yaşlara hiç engel olamadım askerim. Bana o kadar çok şey öğrettin ki gözün arkada kalmasın başım hep dik sevdiceğim. Düşüncelerimde, gözlerimdeki hayal ışığında, gecemde, gündüzümde hep sen varsın. Öyle çok ihtiyacım var ki sana biraz olsun sarılmak hiç bırakmamacasına Canımdan can koparcasına çok seviyorum seni, kim demiş uzaklık sevgiyi bitirir diye hepsi yalan bunların her şeyim, sana olan sevgim hiç eksilmedi gurur duyuyorum seninle benim sevdiğim asker diye. Siz varsınız diye biz burada rahat uyuyoruz bir tanem, Allah’ım seni ve bütün askerlerimizi başımızdan eksik etmesin. Ben bıraktığın gibi seni bekliyorum seni canımdan çok seviyorum. Bu günlerimizde geçecek bir tanem beklediğimizden çok daha zormuş bu bizim ilk ve son ayrılığımız... Sevgimizin kıymetini o kadar iyi anladık ki Allahtan başka kimse bizi koparamaz rahat et ömmrümm sen ben biliyorum seninde beni düşündüğünü hep diyorum sen ii olduğun sürece bende iiim ve diosun ya hani Allaha emanetsin aşkım diye ben seni her gece Allah’ıma emanet ederek uyuyorum. Önceden yatağıma yattığımda uyuyamıyorum aşkım dediğimde beni bekliyordun uykum gelince duamızı edip uyuyorduk ya şimdi gözlerim yanana uykum deli gibi gelene kadar yummuyorum gözlerimi, önceden karanlıktan korkardım gece olunca şimdi sensizlikten yalnızlıktan korkuyorum her gece. ... Ne dualar ediyorum bir bilsen

inşallah canımmm..
amiiiinnnn :26:
benimde hep dilimde dua tatlım..
valla ya sıyırmayalım bu gidişle
aaa biz onları beklicez beklicez onlar için paralıcaz kendimizi onlar gelince bizi beğenmicek ha yok öyle bi dünya naparız biz adamı

hahaha aynennnn yok öle bi dunya gebertırızz okdr ceremesini biz cekıyoruz sefayıda surucez elbett

canım yaaa cok guzeel yazmıssın icindeki duyguları cok guzel anlatmişsin ama benm bile gözlerim doldu okurken askerini dusunemıyorum
bence aglar begenmek ne kelime cocugun icine yer edıcek bencee

ölee canım benm sen napıosn nasıl gecıyo gnler ben evde cok sıkılıyrom

napim be cnm bende evdeyim hep istisnalar (arada arkadaşlarıma ve akrabalarıma gitmek dışında) hariç.bende sıkılıyorum zaman hiç geçmiyor banada şimdi yaz belki daha çabuk geçer dicem ama yazında günler uzun şafak zor atcak :26: bide yazın normalde terör olayları daha çok oluyordu :18:
inşallah bu gerçi çekilme olur giderler ülkemizdende rahat bir yaz geçiririz..

of evett ya haklsın cnm ama yaz daha cabuk gecmeli bıze kışa girdikmi gelmelerine az kalmiş olcaak
su geri cekılme tam anlamıyla olsnda bızde rhat bı nefes alalım yaa :18:

sen neler yapıyorsun tatlım nasıl zaman geçiriyorsun?:44:

ıs arıyorum cnm bulsam daha rht gecer belkı
ama ustaya gittinden beri aklım onda ya iş miş dusunemıyorum yani icimden gelmıo ne aramak ne gitmek belli olsa nolucagı rhtlasam
iş dusunmeye baslayablrm ama suan lafta yani :44:

bu yaz bitince ztn tmm olay bitti diyorum ama ne kadar bitcek olay şubata kadar bilmiyorum
(olaydan kastımda terör olayı değil, şafak olayı )
benimki çalışmamada asla izin vermiyor canım :26:
sabırla bekliyorum bende bakalım..
sen üni okudun mu cnm ne tür bi iş bakıyorsun?

bende yaz bıtınce btti dıyorum hele senınki geldımı azkaldı die hawalara ucarım
evet canım unv btrdm ztn benmkylede unv de tanıstık grafık tasarım bitirdim canım arıyorumda bakalımm
sen hıc dusunmuyomsn calısmayı yoksa senınkı askerden gelene kdrmi öle pisikolojilere giriolar ya öle bişimi yani yada sende istemiyo olablrsn öle bısımı

canım benim benimki gelince bile birlikte mutluluk yaşıcaz ne güzeeelll :109:
evde sıkıldığım için çalışmak istiyorum tatlım..ama benimki kesinlikle istemiyor..
askerden gelincede aynı mı düşünür bilmiyorum zaten o gelene kadar belki kendime mağaza açarım burda ama ne üzerine bilmiyorum onu kesin olarak düşünüp karar vercez..:44:
yalnız çocuğum olduktan sonra pek çalışma taraftarı değilim kimseye emanet etmek istemem çocuklarımı..kendi işim olursa bilmiyorum şimdiden bişey söylemem çok erken olur kararlar değişebilir çünkü..
bide benimkinin bi hayali var evlendiğimizde bana kuyumcu dükkanı açmak istiyor
bakalım inşallah gönlümüze göre ve hayırlısı olur..

ne guzel canım inşş
cocuk oldugunda bende öle dusunyodum ama istanbulda cok zor die dusunuyorum suan tabiki kısmet bide ben calısmakta isterim yani meslegimi sevıyorum
suan ıcın böle dusunyos ama bı gelseler askerden kısmet yani cnm ozmnlar gelınce kımblr nolucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…