93/1 yarenleri burayaa

evet tatlım diyorum ya herşey değişebilir
ama mesleğini sevmen çok güzel zevkle yapmalı insan işini..
doğru söylüyorsun istanbulda zor tekirdağda bi derece kolay..

Benimki de ağaç dikmiş bugün bir sürü canım

Ağaç iyidir ya ağaç candır.

Elimde kazma kürek dolaşıyorum öyle dedi tutamadım kendimi güldüm valla

Benim askerim de üstleriyle iyi tutuyo arasını. Zaten koğuşta 6 kişilermiş. Bi ben varım 93/1 diğerleri hep üst devre diyo.

Dağıtım olmasa da gitmek istiyo balım malesef

Öyle bi imkan varsa gidecekmiş

Ankarada zaten ya çok süper geçermiş askerlik ya da kabus gibi geçermiş tatlım. Arası yokmuş yani :26:

Biz de İzmiri çok arıyoruz valla.

Canım senin askerin jandarma komando mu :44:

aynen öyle canım
neyse ben cıkıyorum uykum geldi cok öpuyorumm
görusruz tatlım ıyı geceler

bende uyuyorum senacım kib görüşmek üzere..askerinin yeri belli olunca mutlaka bildir banada özelden msj at hatta burdan görmeyebilirim..
iyi geceler tatlı rüyalar fıstığım mucccuuukkk

evet canım jandarma komando..seninki ne tatlım ve nerede?

amiiiin canım benimmm...
merak etme cnm sadece onun istemesiyle olmuyor..kısmet tabi yine..
bizde hep ankara çıkcak die bekledik tunceliyi duyunca şok olduk donduk zaten :26:
kaderimizde burası varmış napalım allahın dediği olur..
çok şükür şu an iyi tek duamız askerliğin düşmesinden önce terörün gerçek anlamda bitmesi ve artık bu ülkeyi terketmeleri geri çekilmeleri!!
inşallahta öyle olur sorunsuz çıkıp giderler..

Bilmiyorum ki canım işte hep bi belirsizlik

İnşallah biter artık şu olaylar ya.

Bilmiyorum ki canım işte hep bi belirsizlik

İnşallah biter artık şu olaylar ya.

inşallah canım..
sizinde hakkınızda en hayırlısı neyse o olur inşallah..
tatlım ben çıkıyorum öpüyorum seni kib görüşmek üzere iyi geceler
sıkma sakın canını herşey olacağına varır.. (demesi kolay deme bunu sölicek en son kişi biz doğu yarenleriyiz malesef canım senide çok iyi anlıyorum belirsizlik kötü ama hayırlısı olsun die dua et sadece :26:)

İnşallah canım benim sağ ol

En zoru Doğu yareni olmak zaten tatlım. Allah sabır versin diyorum tekrar

Dua tek çaremiz

İyi geceler canım görüşürüz

gunaydın kızlar masallah actıgım konuda cok aktif bakıyorumda
nasılsınız alısabildinizmi artık ustaya gecenler rahatmı yeriniz

gunaydın canım
alısmaya calısıyoruz benmkinin daha sevk yeri bellı olmadı onu beklıyoruz pek rahat olduklarınıda söyliemem
sen nasılsın cnım askern nasıl nerdeydı snnki

of of canım sıkkın ... askerimle 2 dk konuştuk çok yoruluyomş eğitim diyo acemiliğin aynısı diyo çokta sıcakmş bunalmış iyice annesini de arıcaktı kapadık hemen ...dünde 1 kere konşmştk çok yoruldum nereye oturdumu bilmiyorm diyo aklım onda kaldı hep

tv izliodum canım bende yenı gectim pc basına siz yoksunz sanırım :44:
pastayada bayıldım affrm kız hamarat senii tarifini alırım bı ara burdan yakında tarif paylasırız
gelsin kilolar sonraaaaa

Ben çıkmışım sen gelmişsin tatlım Pastanın dışı da içi kadar güzel olmuş gece oturup yedim Kilolar sorun değil yavrum, bu sinir strese veririz zaten

Seleniimm, heyt be aşka bak demek geldi içimden Çok güzel yazmışsın, çok güzel olmuş.
Askerin ağlamazsa iyidir Yüreğine sağlık yavrum.

Benim ki de gitmek istiyor tatlımm, doğuya düşseydim keşke deyip duruyor. :26:
Bende ne diyeceğimi şaşırıyorum hayırlısı buymuş deyip susuyorum napim :44:

gunaydın kızlar masallah actıgım konuda cok aktif bakıyorumda
nasılsınız alısabildinizmi artık ustaya gecenler rahatmı yeriniz

Günaydınnn Topiğii boş bırakmıyoruz canım
Yavaş yavaş alışmaya çalışıyoruz :26: yerin rahatlığına gelince ise rahat değil, amelelik yapıyo bizimki
Sen nasılsın, askerin nasıl ?

selam cnm..sıkma canını hepsi aynı yoldan geçiyor içini ferah tut hem olumlu düşün..benimkide dün bana dedi alt devre bugün geldi paso eğitim spor yapıyorlar şimdide ailelerini arıcaklar komutan izin verdi dedi..ama formlarından düşmesinler vücutları alışsın diye yaptırıyorlar canım uzun sürmez bu.bide silah eğitimi almadan nöbette tutmuyorlar.herşey yoluna girecek en kısa zamanda tatlım..

Benimde canım sıkkın dün sabah 11'den beri hiç aramadı :26: Bekliyorum aramıyo, kardeşini aradım aradımı abin diye evet aradı iyiymiş dedi. Peki canım dedim ne diyeceğim ki başka :26:

Benimde canım sıkkın dün sabah 11'den beri hiç aramadı :26: Bekliyorum aramıyo, kardeşini aradım aradımı abin diye evet aradı iyiymiş dedi. Peki canım dedim ne diyeceğim ki başka :26:

gerçekten vakit bulamıolar heralde ya bende düşünüyorm koskoca gün diyorum hep mi eğitim diye ama telefon kuyruğunu olduğunu varsayarsak beklemek o botlarla işkence oluyo galiba hele ki ankaranın sıcağı da fenadır yani kuru bi sıcak annesine dedm ki gitmeden güneş koruyucu alalım yüzü yanmasın dedm yok alır dedi çarşısıda yok şimdi kavruluyolar biz bi tshrtle pişiyoruz onlar botlarla o pantolonlara ...allahm şu askerlik tez vakitte bitsin ya

Tamam çok yoruluyorlar ama yemeğe hiç gitmiyo mu bunlar ya :44: Yemeğe gidince de olsa aramak isteyen insan her türlü arar. Bide bizm ki bana telefon sırası hiç olmyor sadece akşamları oluyr burda nasılsa hepsinin elinde telefonu var 93'lüler kullanıyo genelde ankesörlüyü diyordu :26: Allah yardımcıları olsun canım ya, benimki domates gibi kızarmıştır geldiğinde de güneş yakmış elini de suratını da ellerini kap kara olmuştu, suratı domates gibi bi de Ankara sıcağını düşününce o botlarla.. :26:

Canım bana kalsa da arasınlar 2 -3 dk da ayrıcak vakitleri yokmu diyoruz ya bazende üst üste arıyolar valla anlayamıoki insn..ama benmkinin sesi gitmşti resmen sinirlenmş acemilikte yaptıklarımzn aynısı diyo güneş tepemzde diyo ayakta durcak halim yok diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…