- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
- #2.581
ne guzel canım inşş
cocuk oldugunda bende öle dusunyodum ama istanbulda cok zor die dusunuyorum suan tabiki kısmet bide ben calısmakta isterim yani meslegimi sevıyorum
suan ıcın böle dusunyos ama bı gelseler askerden kısmet yani cnm ozmnlar gelınce kımblr nolucak
evet tatlım diyorum ya herşey değişebilir
ama mesleğini sevmen çok güzel zevkle yapmalı insan işini..
doğru söylüyorsun istanbulda zor tekirdağda bi derece kolay..
Günaydıın canlarımNasılsınız, Napıyosunuz? Ben biraz sonra kahvaltı sofsanını toplamaya başlıycam
İnternet faturası bu ay babama baya pahalıya patlayacak sanırım dün biraz laf işittim dee
Amelelik lafını bizimkide çok kullanıyor canım oysa ki perşembe gitti erken bile gitti ama anlattığı kadarıyla sabah 9-12 kum taşıyorlarmış. Sonra 12'den 9'a kadar ot yolup çuvalllara dolduruyorlarmış yorgunluktan ölüyorum diyordu :26: 5 kişiler bizimkilerdeÇok şükür üst devreleriyle arası iyi, telefonda pek sıkıntı olmuyor ama bana diyor ki ya 7 günü kalan adama bile iş yaptırıyorlar amele değilsinde nesin her yerim yara bere içinde her gün dikenleri çıkartıyorum diyor :26:
Çok üzme kendini balım, napıyoduk ? Bol bol dua ediyorduk değil miRabbim seninde,askerininde dualarını kabul etsin, inşallah dağitım olursa iyi bi yere düşer
Canım benimkide bin pişman ankara olduğuna izmiri çok arıyor keşke doğu çıksaydı dedi bana bugün komutanları kendini beğenmiş havalılarmış asker bitene kadar kafayı sıyırmazdam iyi diyor. Batı diye sevindik ama yanıldık sanırım canım.
yavrum gitmemiş benimki çıkmamış herhalde olayçok şükür allahımmm sanaaaa!!
çok merak edio insan ya valla yaşayan bilir onun haricinde kimse pek anlamaz..
alt devremizde geldi bugün ktm den
canım seni şu an çok iyi anlıyorum zamanla doğu yareni olmaya alışacaksın ben ilk zamanlar çok kötüydüm ama alışıyorsun ister istemez ne kadar alışamıcan gibi gelsede sana..
ama çatışma kelimesini ne zaman duysan alışamazsın tüylerin diken diken olup kalbin deli gibi atar nefesin kesilir..malesef buda bi gerçek
Yüce Rabbim hepimiz hakkında hayırlı yazılar yazsın tüm askerlerimiz gittikleri gibi gelirler inşallah..
benimki olay olmadığı sürece taburda rahat olduğunu söylüyor ne kadar tel kullanmasaa ve çarşısı olmasada artı sosyal aktiviteside yok.olsun buna şükür..
hiçbi zaman isyan etme tatlım hep şükret!
yaşlanmamamız gerekiyor ama
aynen öyle canım
neyse ben cıkıyorum uykum geldi cok öpuyorumm
görusruz tatlım ıyı geceler
Benimki de ağaç dikmiş bugün bir sürü canım
Ağaç iyidir ya ağaç candır.
Elimde kazma kürek dolaşıyorum öyle dedi tutamadım kendimi güldüm valla
Benim askerim de üstleriyle iyi tutuyo arasını. Zaten koğuşta 6 kişilermiş. Bi ben varım 93/1 diğerleri hep üst devre diyo.
Dağıtım olmasa da gitmek istiyo balım malesef
Öyle bi imkan varsa gidecekmiş
Ankarada zaten ya çok süper geçermiş askerlik ya da kabus gibi geçermiş tatlım. Arası yokmuş yani :26:
Biz de İzmiri çok arıyoruz valla.
Canım senin askerin jandarma komando mu :44:
bende uyuyorum senacım kib görüşmek üzere..askerinin yeri belli olunca mutlaka bildir banada özelden msj at hatta burdan görmeyebilirim..
iyi geceler tatlı rüyalar fıstığım mucccuuukkk
evet canım jandarma komando..seninki ne tatlım ve nerede?
Çatışma filan diyince merak ettim balım. Allah sabır versin
Benimki jandarma. Ankara/Gölbaşı Özel Kuvvetler Komutanlığı'nda şu an ama tekrar Doğuya dağıtım olma durumu var. Olmasa bile gidebilirse gitmek istiyo :26:
amiiiin canım benimmm...
merak etme cnm sadece onun istemesiyle olmuyor..kısmet tabi yine..
bizde hep ankara çıkcak die bekledik tunceliyi duyunca şok olduk donduk zaten :26:
kaderimizde burası varmış napalım allahın dediği olur..
çok şükür şu an iyi tek duamız askerliğin düşmesinden önce terörün gerçek anlamda bitmesi ve artık bu ülkeyi terketmeleri geri çekilmeleri!!
inşallahta öyle olur sorunsuz çıkıp giderler..
Bilmiyorum ki canım işte hep bi belirsizlik
İnşallah biter artık şu olaylar ya.
inşallah canım..
sizinde hakkınızda en hayırlısı neyse o olur inşallah..
tatlım ben çıkıyorum öpüyorum seni kib görüşmek üzere iyi geceler
sıkma sakın canını herşey olacağına varır.. (demesi kolay deme bunu sölicek en son kişi biz doğu yarenleriyiz malesef canımsenide çok iyi anlıyorum belirsizlik kötü ama hayırlısı olsun die dua et sadece :26:)
gunaydın kızlar masallah actıgım konuda cok aktif bakıyorumda
nasılsınız alısabildinizmi artık ustaya gecenler rahatmı yeriniz
tv izliodum canım bende yenı gectim pc basına siz yoksunz sanırım :44:
pastayada bayıldım affrm kız hamarat seniitarifini alırım bı ara burdan yakında tarif paylasırız
gelsin kilolar sonraaaaa
KIZLAR ASKERİME YARIN KARGOYLA BİR ŞEYLER GÖNDERECEM İÇİNE MEKTUP KOYMAYI DÜŞÜNÜYORUM WORD YAZDIM YARIN SABAHTA KAĞIDA GEÇİRECEĞİM BEĞENİR Mİ SİZCE
Hayatıma farklı duygular yaşatan tek insana, ömür boyu istesem de vazgeçemeyeceğim unutulmaz duygular yaşatan tek varlığıma Canım Askerime;
Söze nasıl başlamalıyım bilmiyorum. Anlatmanın kâfi gelmediği yerlerde yazmaya sığınan yüreğim, bu defa onu bile başaramamanın ezikliğini duyuyor içinde.
Karanlık gecelerimin aydınlık sabahı! Bir günü daha özleminle kapatıyorum. Aşkların en güzeli
Çok özledim sana bunu söylemeyi günaydın aşkların en güzeli hadi uyan artık çok özledim seni
Her sabah bunu yazmamak için zor tutuyorum kendimi Sen aradığında söyleyemedim ama çok kötüyüm Seni görmediğim bu aylar asır gibi geldi Sensizlik çok zormuş inan çok zor dayanıyorum doldum taşıyorum sevgilim Sensiz bir yanım boşken bir yandan doldum taşıyorum
dayanamıyorum sensiz sabahlara her uyanıp ta telefonu elime aldığımda içim acıyor sensiz çok canım yanıyor sevgilim sana belli etmiyorum bunları konuşurken hep gülüyorum dayan diyorum
ama ben dayanamıyorum
Çoğu zaman bir soluk kadar yakın olsan da bana, bazen bir ufuk kadar uzak olduğunu hissediyorum içim parçalanarak. İstediğinde dokunamamanın ezikliğini şimdi daha iyi anlıyor buruk yüreğim. Senin düşünerek daha kaç sabah tüketirim ve kaç gece daha adını sayıklayarak uyanırım? İnan bilmiyorum?
Özleminin talan ettiği bu yürek şimdilerde mahşer yeri sevdiğim. Acımasız bir gün doğumu alıp gider diye seni ellerimden, karanlık gecelere mahkûm ettim kendimi. Doğmasın günlerim yanımda sen olmayacaksan. Ve bitmesin günler sabahına kaderimde yazmayacaksan.
Seni çok özlüyorum askerim, varlığınla ısınan ellerim hiç soğumadı biliyormuşsun. Ayrı şehirlerde ayrı havayı da solusak hep yüreğimin en sıcak yerinde hissettim seni. Aşk insanın hayatı boyunca gördüğü en güzel rüyaymış sende benim için böyle bir şeysin. Gözlerine baktığımda kendimi bulduğum ellerini tuttuğumda dünyadan koptuğum her gün aklımı işgal eden kalbimi hiçbir atışında yalnız bırakmayan hayallerimin tamamını kaplayan mükemmel birisisin. Ben senin için ömrümden koca bir parça verdim, geriye baktığımda yokluğunda kaybettiğim zamanlara üzüldüm. Ağlamamı hiç istemezdin hep kızardın bana ama gözlerimden süzülen yaşlara hiç engel olamadım askerim. Bana o kadar çok şey öğrettin ki gözün arkada kalmasın başım hep dik sevdiceğim. Düşüncelerimde, gözlerimdeki hayal ışığında, gecemde, gündüzümde hep sen varsın. Öyle çok ihtiyacım var ki sana biraz olsun sarılmak hiç bırakmamacasına Canımdan can koparcasına çok seviyorum seni, kim demiş uzaklık sevgiyi bitirir diye hepsi yalan bunların her şeyim, sana olan sevgim hiç eksilmedi gurur duyuyorum seninle benim sevdiğim asker diye. Siz varsınız diye biz burada rahat uyuyoruz bir tanem, Allahım seni ve bütün askerlerimizi başımızdan eksik etmesin. Ben bıraktığın gibi seni bekliyorum seni canımdan çok seviyorum. Bu günlerimizde geçecek bir tanem beklediğimizden çok daha zormuş bu bizim ilk ve son ayrılığımız... Sevgimizin kıymetini o kadar iyi anladık ki Allahtan başka kimse bizi koparamaz rahat et ömmrümm sen ben biliyorum seninde beni düşündüğünü hep diyorum sen ii olduğun sürece bende iiim ve diosun ya hani Allaha emanetsin aşkım diye ben seni her gece Allahıma emanet ederek uyuyorum. Önceden yatağıma yattığımda uyuyamıyorum aşkım dediğimde beni bekliyordun uykum gelince duamızı edip uyuyorduk ya şimdi gözlerim yanana uykum deli gibi gelene kadar yummuyorum gözlerimi, önceden karanlıktan korkardım gece olunca şimdi sensizlikten yalnızlıktan korkuyorum her gece. ... Ne dualar ediyorum bir bilsen
Benimki de ağaç dikmiş bugün bir sürü canım
Ağaç iyidir ya ağaç candır.
Elimde kazma kürek dolaşıyorum öyle dedi tutamadım kendimi güldüm valla
Benim askerim de üstleriyle iyi tutuyo arasını. Zaten koğuşta 6 kişilermiş. Bi ben varım 93/1 diğerleri hep üst devre diyo.
Dağıtım olmasa da gitmek istiyo balım malesef
Öyle bi imkan varsa gidecekmiş
gunaydın kızlar masallah actıgım konuda cok aktif bakıyorumda
nasılsınız alısabildinizmi artık ustaya gecenler rahatmı yeriniz
of of canım sıkkın ... askerimle 2 dk konuştuk çok yoruluyomş eğitim diyo acemiliğin aynısı diyo çokta sıcakmş bunalmış iyice annesini de arıcaktı kapadık hemen ...dünde 1 kere konşmştk çok yoruldum nereye oturdumu bilmiyorm diyo aklım onda kaldı hep
of of canım sıkkın ... askerimle 2 dk konuştuk çok yoruluyomş eğitim diyo acemiliğin aynısı diyo çokta sıcakmş bunalmış iyice annesini de arıcaktı kapadık hemen ...dünde 1 kere konşmştk çok yoruldum nereye oturdumu bilmiyorm diyo aklım onda kaldı hep
Benimde canım sıkkın dün sabah 11'den beri hiç aramadı :26: Bekliyorum aramıyo, kardeşini aradım aradımı abin diye evet aradı iyiymiş dedi. Peki canım dedim ne diyeceğim ki başka :26:
gerçekten vakit bulamıolar heralde ya bende düşünüyorm koskoca gün diyorum hep mi eğitim diye ama telefon kuyruğunu olduğunu varsayarsak beklemek o botlarla işkence oluyo galiba hele ki ankaranın sıcağı da fenadır yani kuru bi sıcak annesine dedm ki gitmeden güneş koruyucu alalım yüzü yanmasın dedm yok alır dedi çarşısıda yok şimdi kavruluyolar biz bi tshrtle pişiyoruz onlar botlarla o pantolonlara ...allahm şu askerlik tez vakitte bitsin ya
Tamam çok yoruluyorlar ama yemeğe hiç gitmiyo mu bunlar ya :44: Yemeğe gidince de olsa aramak isteyen insan her türlü arar. Bide bizm ki bana telefon sırası hiç olmyor sadece akşamları oluyr burda nasılsa hepsinin elinde telefonu var 93'lüler kullanıyo genelde ankesörlüyü diyordu :26: Allah yardımcıları olsun canım ya, benimki domates gibi kızarmıştır geldiğinde de güneş yakmış elini de suratını da ellerini kap kara olmuştu, suratı domates gibi bi de Ankara sıcağını düşününce o botlarla.. :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?