93/1 yarenleri burayaa

Ya gerçekten 2-3 dk ayıracak vaktleri yok, ya da 2-3 dk değil de boş olduğumda ararım bol bol konuşurum diye aramıyorlar :26:
Amelelik yapıyorlar canım resmen.. Askerim adamın teskeresine 7 gün var hala ot yoluyo diyordu geçenlerde :44:

mayıs ayına girdik şükür alt devre gelirse hemen oldukları yere düşer mi bilmiyorum ama daha rahat ederler inşallah..ya bizimkin ben rahatım diyo ama bazen komutanlar çok oluyomş mesela bi kere etraf dolu diye aradığı halde kapadk nbr iyiym oldu yani bide şu an acemiler napcaklarını da tam bilemiyolar heralde tanıyamadılar ki kim nasıldır nasıl davranır falan...ya da boş kalsalarda nasılsa konştm bi kere diyip oturuop dinleniyolar bide o içtimalar valla biz orda olsak ben diyorm hep arardm ederdm diyede ne kadar mümkün olurdu bilemiyoz şükür ki bi kerede olsa arıyolar ya ama akşam aramazsa bana o akşam öyle uzun ve sıkıcı geliyoki anlatamam dün dedm akşam arardın diye bekledm dedm o da o kadar yorgunmki vakit bulamadm nereye oturduğumu bilmiyrm dedi kıyamam ya havalarda iyice ısınıyo şimdi

Uuuff rabbim yardımcıları olsun canım benim :26: Geçecek bitecek bu günler.. Hayırlısıyla bi 12 ay'a düşse
Bana da çok uzun geliyo canım.. Dün sabahtan beri aramadı, annesini aramş bi saniye olsa beni de arayabilirdi :26: Akşam arayamaz zaten, kınaya gidiyorum üüfff :26:
Begüüşş ayrıca teskereci güzellerde paylaştığın kına şarkısına bayıldım, bende onu çaldıracağım kınamda

bende dün akşam kınadaydım canım ...gelin geldiğinde bu şarkı çaldı çok güzeldi =) inşallah gün içinde arar canım sıkma kendini biliyorum zor duruo insan ama elimizden bişi gelmiyo başka

bende dün akşam kınadaydım canım ...gelin geldiğinde bu şarkı çaldı çok güzeldi =) inşallah gün içinde arar canım sıkma kendini biliyorum zor duruo insan ama elimizden bişi gelmiyo başka

Beklemekten başka çaremiiz olmaması zor geliyor ya insana bebeğim :26:
Evet çok güzelmiş sahi
Annem bunu izletti geçen bana anne psikopat mısın dedim sus kız dinle dedi dinledim.
Hay Allahım ya dinlediğin şeylere bak alış alış diyorum da öyle bi surat ifadesi var ki insanı konuşmaktan soğutuyo

[video=youtube;cL419XMZDmA]http://www.youtube.com/watch?v=cL419XMZDmA[/video]

gunaydın kızlar masallah actıgım konuda cok aktif bakıyorumda
nasılsınız alısabildinizmi artık ustaya gecenler rahatmı yeriniz

Öyle bi çene var ki bizde aktif olmaması mümkün değil canım

Hoş ben pek giremesem de sonradan sonradan yazıyorum işte

Bizim yerimiz felaket çok sıkıymış. Yemeği temizliği her şey on numara ama ben nefret ettim burdan, komutanlar muhattap bile olmuyo bizimle anca çavuşla filan konuşabiliyoruz diyo benim askerim. Ağaç dikiyo 2 gündür Tekrar bi dağıtım olabilirmişDoğu taraflarına onun kesinleşmesini bekliyoruz. Dağıtım olmasa da kendi tercihimle gidebilirsem gitmek istiyorum diyo. Bakalım takmış kafaya napcak bilmiyorum.

Sen nasılsın askerin nasıl balım

Ya Doğunun tehlikesi olmasa rahatmış orda jandarma olmak balım. Karışan eden yokmuş. Bilmiyorum ne kadar doğru ama biz herkesten öyle duyduk yani :44:
Takmış bakalım gitmeye. Hayırlısı olsundan başka diyecek bi şey de bulamıyorum. Git desem bi türlü gitme desem başka türlü.

Son düzenleme:

Ovv gece kuşu gündüz buradasın
İnsan ne diyeceğini şaşırıyor tatlım ya.
Bizimki dün sabah aradığında askerlik 12 ay'a düşmezse geldiğimde nikahı kıyalım dedi ne diyorsun aşkım saçmalama dedim niye ama burda evliler çok rahat telefon kullanıyorlar dedi
Gülme krizine girdim hay allahım düşündüğüne bak ya

nerdese bende ağlıyodum =) bi gün herkes kısmetinde varsa evlenicek önemli olan gittğin yerde huzur mutluluk olsun evlenceğimiz insanlar değişmesn ailelerimize saygılı olsunlar bizde onlarınkine mutlu mesut geçirelim hayatmzı :)

Gelinler için derler ya hem ağlarım hem giderim bizimde o hesap =)

Rabbim hepimize o günleri nasip etsin, askerlerimiz gelsinde
Aynen yavrum ya, ama ben en çok abim belime kırmızı kuşağı bağlarken başlarım ağlamaya bi de kapıdan çıkarken babama sarılınca babama daha çok bağlıyım

gunaydın canım
alısmaya calısıyoruz benmkinin daha sevk yeri bellı olmadı onu beklıyoruz pek rahat olduklarınıda söyliemem
sen nasılsın cnım askern nasıl nerdeydı snnki

canım ins rahat biyer cıkar beklemek cok zor ya biliyorum. Ustaya gecis yaptıklarında rahatlıyolar gecici bu sürec sıkma canını acemide sıkıyolar biraz, benm askerimde sivasta canım 92/4 yareniyim bende

Senin askerindemi hala acemide canm ustaya gecis yapmadımı? jandarmamısınız. iyiyim canım bende yani mecbur iyi olmaya calısıyorum yapacak pek birsey yok oturup beklemekten ve dua etmekten baska

Senin askerindemi hala acemide canm ustaya gecis yapmadımı? jandarmamısınız. iyiyim canım bende yani mecbur iyi olmaya calısıyorum yapacak pek birsey yok oturup beklemekten ve dua etmekten baska

Yok canım ustaya gideli bugün tam 1 hafta ilk ben yolladım zaten askerimi Evet askerim jandarma.. Öyle canım mecbur iyi olmaktan, sabretmekten, beklemekten ve dua etmekten başka çare yok. Yapacak birşeyde yok napalım bekliyoruz işte bi gelsinlerdee önce sizinkiler sonra bizimkiler

benm nisanlımda ilk zamanlar cok kötüydü duramıyodu alısamıyodu simdi iyi cok sükür 2 3 ay gecsin daha iyi olucam diyo alt devrelerde geliyo ya yavastan. hersey zaman canım.. içimzdeki umut işte küçücük umut bizi ayakta tutann pek sanmıyorum ama anneler gününü bekliyorum belkide düser askerlik kücücük bi umut işte

Umut olmasa beklemek zor olurdu canım ya.. Tek iyi olsunlar da, sesleri bizim sabrımıza sabır katıyor
Sahii canıımm askerden gelince düğün ne zaman

Umut olmasa beklemek zor olurdu canım ya.. Tek iyi olsunlar da, sesleri bizim sabrımıza sabır katıyor
Sahii canıımm askerden gelince düğün ne zaman

düğünüde askerden geldikten 1 yıl sonrasına düsünüyoruz balım işinin gücünün basına gecmesi kendini toparlaması falan derken hemen evlenmek istemiyorum 2 yıl sonra 2015 nisan mayıs haziran ne olur artık bilemem hayırlısı olsunda siz ne zaman düsünüyosunuz canm

Öyle tatlım herşeyin hayırlısı 2014 Haziranda düşünüyoruz o gelmeden 6 ay önceden başlayacağız hazırlıklara Babam bi şartla verdi zaten beni askerden gelince çok bekletmeyeceksiniz dedi kayınpeder de aceleci olduğundan hayırda demedi öyle konuşuyorlar aradı babamla,babası haziran diyorlar işte bakalım canım hayırlısıyla bi gelsinler de yaa

Ayrıca söylesem şaşırırsın babası annesine sevdalanmış 2 hafta geçmiş istemişler nişan olmuş 1.5 ay sonra da düğünü yapmış adamda ki hıza bak ya hu

Son düzenleme:

hayırlısı olsun canım isi gücü yerindemi askerinin. valla kayınpederin baya aceleci davranms acıkcası ben öyle bi cılgınlık yapamazdım

hayırlısı olsun canım isi gücü yerindemi askerinin. valla kayınpederin baya aceleci davranms acıkcası ben öyle bi cılgınlık yapamazdım

Evet canım lise terk bizimkisi :26: Babası da sen okumayacaksan dükkanın başında duracaksın demiş odur budur elektrikçi oldu beyefendi kardeşi,abisi,askerim dükkanda duruyorlar işe gidiyorlar falan. Babasıda emlakçılık yapıyo işte ayrı bi dükkan var gene.. Ayy evet tatlım ya ben yapmazdıım hayatta keyfini çıkartacaksın şöyle yaa ondan sonra askerlik olmasaydı aradı askerimde öyle düşünüyordu bende git başımdan deyip duruyordum

Bakalım biz nolcaz daha aileler birbirini tanımıyo falan bakalım babam falan tanıyınca ne dicekler hepsi koca bi soru işareti :) bize kalsa bizde hemen sanki her şey çok kolaymş gibi evlenelm diyoruz ama ben daha iş bulamadm bşi yapamadm istanbulda tek kişinin çalışmasıyla hayat çok zor ...

Yalnız biz evlenmeden balayına nereye gidelim diye düşünüyoruz geldiğinde diyo nereye gidelim bende dedm egeye doğru gideriz yinede birlkte bunları konuşmakta güzel =)

Son düzenleme:

Hep iyi düşün iyi olacaktır canım hayırlısıylaa Babaların kafaları aynı olduğu sürece hiç bi sorun çıkmıyo. Benim sadece bi abim dert yapmıştı o kadar:26:
Rabbim herşeyin bi zorluğu varsa, çaresini verir canım

Kimse bilmiyo değil tabi ailemden bilenlerde var babam onun bazı ince davranışlarını görünce zaten bn görmeden sevdm falan dedi ama işte ailelerde evleniyo anlaşmak önemli gerçektn...ama hemen evlenmesekte gelince bi söz falan olur heralde ben böyle çünkü sıkılmadım aslında ama bişilerin yoluna girmesini istiyorum artık hayrlısıyla ama öncelikle o psikolojisi düzgün sağ salim gelsin kendi desin üstüne de gitmem hayrlısı hakkımzda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…