- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
Evet canım Merve ben de memnun oldum:)
O zamaann gelsin 25 şubat hatta mart bile gelebilir yani hiç hiç sorun değil benim içinnbizim de bu hafta açılıyoo,vay anasını yav sınavlar bitti tatil girdi ve bitti bilee. Gelelim nişan olayına,biz kız tarafıydık anneler ağladı falan baya bi duygusala bağladılar.Biz pek bi şey anlayamadk canım,evdeydi öyle hizmet et bulaşık yıka falan takıldık kendi çapımzda ama yine de güzeldi eğlendim:))
gittiler pekmezimmAllah sag saglım bizlere kavustursun inş su gibi gecsin su zaman..
üzülerek söylüyorum ki benim sözlüm ısparta merkezde yaptı acemiliğini.. tim çavusu mayın arama taramacı olarak görevlendirildi.ve 1 şubatta bitirdi geldi. bu cuma günü de şırnak-seslice namı değer gabar a gönderiyorum.. baştan bil. sakın batı çıkıcak diye ümitlenme kendini ve askerini en kötüsüne hazırla ki sonradan hayal kırıklığına uğrama..doğu da değil güney doğuya gönderiyor çünkü ama üzülme her askere nasip olmaz o piyade komando olmak. o mavi bere yi her asker takamaz.. gururla bekle sevdiğini.. üzülüp ağlıcaksın doğal. ama bunu sevdiğine asla belli etme.. allah kolaylık ve sabır versin canım
Aaamin canım inşallah
Aradı mı senin askerin yerleşmiş mi ne yapmış :26:
selam arkadaslar benm askerimde bugun teslim oldu
Gitti kızlar sevdiğim çok zormuş canım çok yanıyor:-(
Cerenin dediği gib i ilk günler ilk 1 hafta çok zor geçiyor kızlar...
Telefon elde arama saatleri belirsiz.Ama sonra bir alışıyorsunuz valla...Sizde şaşırıcaksınız üzmeyin boşuna tatlı canınızı
Öyle canım ama işte insan engel olamıyorki boşluga dusmus gibiyim
Canım bizimde çok olmadı altta şafağım yazıyor görüyosundur bir üst devrenizim bende ama inan evet boşluğa düşmüş gibi oluyosun ama alışıyosun tatlım benimkide yarın ustaya gidicek 1 haftadır yanımdaydı aynı acıyı yaşıyorum ama alışıyosun alışmak zorundasın
Haklısın canım mecburuz alışıcaz baska yolu yok ztn Allah hepimize sabır versin onlarada kavusmamızı nasıp etsin.. su gibi geçsin
Amin canım inşallah
Bu arada eda ben İstanbuldayım.20 yaşındayım sevgilim acemiliğini çanakkelde yaptı şimdi artvine gidiyor usta birliğine
Tanıtıyım dedim kendimi :)
iyi yaptın canım :) sena bende 22 yasndym benmkıde izmir yenıfocaya gitti bakalım ustası nereye cıkıcak.. memnun oldum cok:)
Bende memnun oldum komando okuluydu sanırım orası.?
Bu arada askerin ne zaman gitti şafak 451 yazıyo yanlış hesaplıyo olmayasın*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?