93/1 yarenleri burayaa

Benimkinin de bugün kıyafetleri dağıtılcakmış aşı olcaklarmış. Sabah aramıştı naptı bilmiyorum:26:

Bu arada aramıza yeni katılan yarenler hoşgeldiniz
Benim internet imkanım kısıtlı olduğu için giremiyorum fazla. Girince de telefondan giriyorum. Hepinize tek tek yazamadım kusuruma bakmayın.
Eve gidince yazarım herkese tanışırız bi güzel

Merhaba kızlar:) Asker yareniyim diyemiyorum ne yazık ki gitmeden önce ayrıldı askerdeyken arkamda bırakamam diye. Gönül işte bende onu bırakamıyorum Şafak doğan güneş güneşim de benim olur inşallah. :)

Canım yanlış anlama ben eğer eksik hesaplıyosan artırmak zor olur diye söyledim haaa
Ee teslim oldu dimi ? Arayabildimi seni ? Nasılmış alışmış mı

yok cnm bnm haklısın :) artık arayınca sorarım teslm oldu carsamba gunu aradı konustuk cok zor dıo sıkayet edıyo bıraz ama alısıcam dıo :)

Canım silüs tarihiniz 31 ocaksa senin şafağın daha az olmalı. Bizim silüs 4 şubat ama şafaklarımız aynı.
Askeriyeden kağıdı alma tarihi olmasın o 31 ocak??

Asker kagıdı eve geldı ztn cnm 7 subata kdr teslm olması gerekıyor die snra gitti sulsu aldı ama 4 subattan itibaren sayılıyo dedi banada bende ona göre hesapladim öle yazdım yani bıseyı eksık bılıyorum sanırım anlayamadım su askerlık durumlarını ztn

yok cnm bnm haklısın :) artık arayınca sorarım teslm oldu carsamba gunu aradı konustuk cok zor dıo sıkayet edıyo bıraz ama alısıcam dıo :)

Alışır canım benim alışır 1 gün arayamadığında hemen koyverme kendini benimkinin 3 gün arayamadığı olmuştu eğitimlerden dolayı hiç sıkıntıya sokma kendini her şey sıra orda kantin telefon giyinme hatta ve hatta wc bile

evet öyleymiş yaa ptesi baslıcak egtımleri herlde ozaman zorlaşır araması

4 Şubata göre sayıyosan doğru canım

Benim de kafam karışıyo arada

4 Şubata göre sayıyosan doğru canım

Benim de kafam karışıyo arada

aynen canım yaa sımdı daha comezis yakında herseyı ögreticez

Evet canım sıkma canını o yüzden emin ol arayabildiği an arar hemen ne kadardır birliktesiniz ?

sagol cnm destegın ıcın ya burası olmasa rahatlayamam inanki 6.yılımız bu yıl 5 seneyı devirdiksiz nekadrdır bırlıktesiniz

aynen canım yaa sımdı daha comezis yakında herseyı ögreticez

sagol cnm destegın ıcın ya burası olmasa rahatlayamam inanki 6.yılımız bu yıl 5 seneyı devirdiksiz nekadrdır bırlıktesiniz

Rica ederim canım bende öyleydim çok iyi geldi burası ama ben 92/3 e takılıyorum ordakilerde kanka oldukta
4 yıldır birlikteyiz canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…