- 12 Şubat 2013
- 7.374
- 552
- 398
- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
- #2.841
direkt tabura teslim ettiler canım...saklama kabına koymadım...keki kalıptan çıktığı gibi kesmeden folyoya sardm poşetledm ,börekleride folyoya sardm üstüste,kurabiyeleride folyo herşeyi folyolayıp poşetledim üstlerinide bantladım koli bantıyla açılmasın diye...ıvır zıvırlarıda poşete koydm...
Bizimkini ederler mi acabaa hımmm :44:
Begüüşş senin sayende şimdi hepimiz düşünmeye başladık kız
Bizimki ıspanaklı böreği çok bozulmak heralde dimi :44:
Çok sevindim tatlım dahada iyi olur inşallah benimkide çok yoruluyor tek sıkıntım günde bir kez sesini duyuyorum alıştı yoksa birliğine.hossbulduk bebeyımmmm nabım bende aynıı
iyim canım bende askerimde iyi rahat cok sukur bı sıkıntımız yok sımdılık senınkı naslmş
alıştı heralde artık askerlerimiz bırlıklerine
ptt kargoyla çünkü daha ucuz dün öğlen verdm bugün öğlen gitmş 1 günde gitti yani ama adam 2 günde de gidebilr demşti tamam demştm...
bana adam şey demşti 2 günde de gidebilir cuma için tamam demştm ben bilsedim böyle gitceğini sarma yapardm ...ıspanaklı börek bozulmaz hemen sanırım ya sonuçta içinde bitek soğan var ...genede annene sor onlar daha iyi biliyolar bu konuları =)
Valla esincim benimde aklımda hiç yoktu valla bi anda oldu :)
Kurabiyeler yaparım sadece annemin elinden seviyo o geneldeKaynanasına söylerim yapar
Sorayım ben onada bi bakalım, 1 ay sonra gönderirim bende şimdi biraz tam alışsında hem ona da o zaman moral olur
Yollayacağım zaman gene sana danışırım zaten
Bi anda olan şey, bizede akıl oldu ama canım hiç fena olmadı da askerler sevindi en azından
Canlarım ben çıkıyorum, öpüyorum sizii görüşmek üzereeeeeeeee
Çok sevindim tatlım dahada iyi olur inşallah benimkide çok yoruluyor tek sıkıntım günde bir kez sesini duyuyorum alıştı yoksa birliğine.
Bende ptt yolladım gerçekten çok uygun bende yollayacağım pasta sevdiği şeylerden.
iyi olmş cnm zamanla belkı telde kullanabılır
Düşünüyor tatlım tlfon girdirmeyi bakalım çok yoğunlar yine konuşamayız kesin.Bunada şükür tabi.
Düşünüyor tatlım tlfon girdirmeyi bakalım çok yoğunlar yine konuşamayız kesin.Bunada şükür tabi.
bizimkiler götürdüler telefon ama sokamadılar emanet gibi bıraktılar... çok sıkıymş bu konuda belki dedi daha sonra kullanırız
tabi canım ama alt devrelerı gelınce rahatlarlar ozmn tel olayıda kolay olur belkı illa vardr orda tel kullanan askerler
benmkıde göturmustu cnm xraydan gecmıs hatta tel var cantanda demısler yok demiş tmm demişler :)
tel rahat olcak sanırım yaaa oda olsun ama orda
Nasıl girdiriyorlar bilmiyorumki tatlım onunda bir yöntemi vardır girdirenlere sorsunlar.Tlfon olmadan olmuyor.bizimkiler götürdüler telefon ama sokamadılar emanet gibi bıraktılar... çok sıkıymş bu konuda belki dedi daha sonra kullanırız
tabi canım ama alt devrelerı gelınce rahatlarlar ozmn tel olayıda kolay olur belkı illa vardr orda tel kullanan askerler
benmkıde göturmustu cnm xraydan gecmıs hatta tel var cantanda demısler yok demiş tmm demişler :)
tel rahat olcak sanırım yaaa oda olsun ama orda
telefon olsa çok iyi olurda olmasada arasın günde 1 yada 2 kere ankesörlüden o da yeter...telefon kartıda yolladm bitane :)
rahatı iyi olsunda canım ...inşallah yakalanmazda çok dikkat etsn ...
Nasıl girdiriyorlar bilmiyorumki tatlım onunda bir yöntemi vardır girdirenlere sorsunlar.Tlfon olmadan olmuyor.
İnşallah rahatça girdirirler canım sorunolmadan.Benim askerim gittiğinden beri oradaki askerlerden arıyor beni ankösörlüden çok aramaz oldu tlfon olsa daha iyi olacak tabikide.
kızlar şaka maka askerlikte 100 günü yedik tam 360 kaldı ...
Valla tatlım onu bunu bilmiyorumda bizim askerlerimiz çok şanslı bizim gibi yarenleri olduğu için 24 saat onları düşünüyoruz onlar için nefes alıyoruz sanki inşallah kıymetimizi bilirler döndüklerinde.
Esinim,Beğüşüm,Senam,Gece kuşumuda (Pekmez akıllı) unutmadım hepinizi gerçekten çok özlemişim iyiki varsınız benim şimdi çıkmam lazım öpüyorum hepinizi kendinize dikkat edin Allaha emanet olun iyi geceler görüşürüz yarın.
inşallah valla onlardan beklentimiz bizi aramaları bizim kadar olmasada bizi düşünsünler =)
valla gelsinler hepimiz bi isteme töreni yaşıcaz heralde =)
görusuruz canım
heralde begumcum yaa banada öyle gelıo ozamanda kopmayalım amaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?