- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
- #2.861
yok canım inşallah her zaman knşruz güzel haberlerimizi veririz birbirimize
Düşünüyor tatlım tlfon girdirmeyi bakalım çok yoğunlar yine konuşamayız kesin.Bunada şükür tabi.
Nasıl girdiriyorlar bilmiyorumki tatlım onunda bir yöntemi vardır girdirenlere sorsunlar.Tlfon olmadan olmuyor.
İnşallah rahatça girdirirler canım sorunolmadan.Benim askerim gittiğinden beri oradaki askerlerden arıyor beni ankösörlüden çok aramaz oldu tlfon olsa daha iyi olacak tabikide.
telefon olsa çok iyi olurda olmasada arasın günde 1 yada 2 kere ankesörlüden o da yeter...telefon kartıda yolladm bitane :)
Esincim özel msj attım bakarsın =)
Askerimin ajandasında okudum
Her sabah traşla,
Uygun adım marşla,
12lira maaşla
Biter mi la bu askerlik.. :)
Nasılınız yarenler =)
Hoşgeldin TertooBen iyiyim, sen nasılsın canım ?
Hoşbuldum zeyno , çok şükür iyiy sayılırım
Bir geleyim dedim seni gördüm
Şu askerler telefonunu yakalatmış ya , kötü olmuş harbiden . 2 ay çarşı kitleyip , bi ay geç çıkmaları
Sakata gelmemek lazım
İyi yapmışsın uğramaya devam et arada görelim seni buralarda
Aynen öyle çok kötü olmuş canım askerim söyleyince üzüldüm bende dedim sende telefonunu var birine olmaz böyle 1 ay sonuçta o 1 ayda kolay geçmiyo değil mi terto :26:
Uğramamamın sebebi şu canım , bazen gerçekten kötü şeyler okuyorum . Morelim ister istemez bozuluyor .
Morelimi yüksek tutmam gerek ve bu yüzden az uğruyorum canım .
Valla ben telefon sokmasından yana değilim askerimin . Beni vakit buldukça arıyor . Aradı mıda bi saate yakın konuşuyoruz . Gün içinde iki üç kere konuşabiliyoruz . Gün içinde zaten eğitimde oydu buydu derken arayamadığı zamanlarda oluyor . Ama bi şekilde fırsat bulup arıyor . Allah bin kere razı olsun .
Nelere varmış , yani kasıtlı olarak sevgilisini aramayanlarından tut , haftada bir kere görüşen askerler bile varmış .
Kız şımarmasın diye
Böyle saçmalık olur mu ya , kız orda meraktan ölsün etsin . Çocuk sırf kızın bi tarafları kalkmasın diye aramasın . Yuh
Sende haklısın canım..
SAÇMALIK !
Bana da askerim bazı şeyler anlatmıştı çok şaşrmıştım.
Benimki öyle birşey yapsa, gebertirim onu ben burda meraktan ölüp ölüp dirileyim onun yaptığına bak derim çakarım bi tane
Askerimde günde bi kez arıyordu telefon kullanmadığında şimdi yemekhanedeyken iki kez arıyor telefon kullanmıyo iki gündür elinden de yok etse rahatlıycam valla.
Marga ben çıkıyorum yavrum, kendine çok iyi bak görüşürüz
Kızlar bende askerimle konştm bugün nizamiyeye bi askerin kız arkı gelmş görmeye,,temas yasakmış tıpkı hapishanedeki gibi kızda askeri yanağından öpmş sanırım asker hakkında tutanak falan tutulcakmş biraz abartmşlar ama işte mantığın bittiği yer diye boşuna demiyolar
Askerim aradı kapama telefonu gitme dedm doyamadm konşmaya dedm
Kız kıyamam sana ya :26: Tek tesellimiz sesleri.. Hangimiz doyuyoruz ki seslerine..
Askerim aradı bizde tartştık öküz sinir etti beni
size noldu ki :S ben de senin askerine bi tekme atmak istiyorum bulmş senin gibi kızı nasıl üzüyo nasıl kıyıyo ya gittiği günden beri valla üzdü seni çok nadir iyi günler
Aynen öyle yavrum siz bile anladınız o anlamıyor
Tekmeyi vur gitsin iznim var hatta kürekle vuracağım ağzınaa !!
Kartlar çok gidiyo dedi bende az ara o zaman dedim. Yemekhaneci olduğundan beri günden 6 kez bile aradığı oluyor boş vakitlerinde..
Bende az ara çok gitmesin günde 2-3 kez arasan yeterli dedim. Bana demez mi sadece ''seni mi arıyorum be'' diye sert bi ses tonuyla ne dedim ki ben dedim birşey demedin esin tamam dedi. Birden ismimle hitap etmeye başladı bunu yapmaz aşkım demese bile kullanmaz. Çok nadiren. Düzgün konuş ne oluyo ne dedim seni düşündüğüm için konuştum cebindeki paran bitmesin diye ayrıca ailenden çok beni arıyorsun o yüzden yetmiyor sanki sana aileni arama diyorum dedim. Uff tamam esin sus ben kapatıyorum görüşürüz dedi. Telefon kapandı. Sinirden ağladım annemde arasın bana veriyorsun ne bu böyle sürekli ağlatıyor seni o asker diye herşeyi alttan alman gerekmiyor dedi. Benim kötü bi niyetim yoktu ki yoktu yani.. Sürekli aramasını istemiyorum açıkçası günde iki üç kez arasa yetiyo sonra konuşacak birşey bulamıyorum bu kezde kızıyor. Off offf :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?