- 12 Şubat 2013
- 7.374
- 552
- 398
- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
- #2.881
haklısn cnm ya bizde bulamıyorz ki naptın napıosn iyimsn bitiyo konşmalar zaten özel konşamıosn ki ...valla annen haklı ne bu cnm 101 gün oldu gün yüzü göstermedi hep ağlatıyo o askerde diye sende burda onu bekliosn sonçta...
selam kızlar nasılsınız..?
esincim ya neden o kadar sert bir tepki vermiş .. senin arayabileceğin ankesörlü telefon yokmu bu arada:26:
burayada mı el attın
zaten ttnete gıcık oldm yarın net kesintisi yapıcaklarmış iyileştirme die tam çarşı günümüzde...Pfffff
selam kızlar nasılsınız..?
esincim ya neden o kadar sert bir tepki vermiş .. senin arayabileceğin ankesörlü telefon yokmu bu arada:26:
Aynen öyle yavrum siz bile anladınız o anlamıyor
Tekmeyi vur gitsin iznim var hatta kürekle vuracağım ağzınaa !!
Kartlar çok gidiyo dedi bende az ara o zaman dedim. Yemekhaneci olduğundan beri günden 6 kez bile aradığı oluyor boş vakitlerinde..
Bende az ara çok gitmesin günde 2-3 kez arasan yeterli dedim. Bana demez mi sadece ''seni mi arıyorum be'' diye sert bi ses tonuyla ne dedim ki ben dedim birşey demedin esin tamam dedi. Birden ismimle hitap etmeye başladı bunu yapmaz aşkım demese bile kullanmaz. Çok nadiren. Düzgün konuş ne oluyo ne dedim seni düşündüğüm için konuştum cebindeki paran bitmesin diye ayrıca ailenden çok beni arıyorsun o yüzden yetmiyor sanki sana aileni arama diyorum dedim. Uff tamam esin sus ben kapatıyorum görüşürüz dedi. Telefon kapandı. Sinirden ağladım annemde arasın bana veriyorsun ne bu böyle sürekli ağlatıyor seni o asker diye herşeyi alttan alman gerekmiyor dedi. Benim kötü bi niyetim yoktu ki yoktu yani.. Sürekli aramasını istemiyorum açıkçası günde iki üç kez arasa yetiyo sonra konuşacak birşey bulamıyorum bu kezde kızıyor. Off offf :26:
Gizem hoşgeldin canım nasıl olabilirim ki gördüğün gibi :26: Sen nasılsın, Askerin nasıl ?
Telefon götürdü o giderken avea hattını aldı annesininde, bende avea hat aldım hatta bana kendisi dedi her yöne değil avealılarla yap sadece diye bende 2000 dk lık konuşma paketinden aldım sadece avea. Şimdide telefon kullanmıyor. Avea'dada bi paket 1 ay gitmeden değiştirilemiyor artık diğer ay değiştireceğim paketi canım. Anlamıyorum, çok sert çıkışları var sanki ben ona tek beni ara, tek beni arıyorsun, aileni arama, diyormuşum gibi sert çıkışında çok zoruma gitti :26:
Pes yani .
Telefon kartı mı yok , rica etsin bi arkadaşından . Seni geri aramalı telefondan çaldırsın . Hayatım , dakikam yok , bu numarayı arada 5 dakikada olsa konuşalım desin yine kafi ..
Yani ''ben sadece seni aramıyorum , kart çok bitiyor vs'' demesi gerçekten çok ayıp. Bir kere beni ara beni ara diye ısrar etme bana kalırsa ..
Asker adam ,sevdiği insanı karşısındakinden önce düşünmeli. Bu kız beni merak eder , 5 dakikada olsa gün içinde arayayım .Bi sesimi duyurayım .Kendi keyfimde yerine gelsin , onun keyfide yerine gelsin düşüncesiyle aramalı ..
Boş yere ağlama . Bir çocuğu yaptığı terbiyesizlikleri ''askerdeyim '' bahanesinin ardına saklıyor ..
İçeri telefon soksa,ve seninle mesajlaşırken veya konuşurken yakalanda,askerliği bir ay uzasa daha mı iyi olacakmış ?
Askerin sana kart çok gidiyor dediğinde ,peki o zaman ne zaman aramak istersen o zaman ararsın demeliydin .
Senden çok , onun seni merak etmesi gerekir .
Dışarıda olan sensin.
Ben erkek olsam sürekli kız arkadaşımı düşünürüm ya.Ne yapıyor ne ediyor diye ..
Ayıp gerçekten ..
Sıkma canını ..
Gizem hoşgeldin canım nasıl olabilirim ki gördüğün gibi :26: Sen nasılsın, Askerin nasıl ?
Telefon götürdü o giderken avea hattını aldı annesininde, bende avea hat aldım hatta bana kendisi dedi her yöne değil avealılarla yap sadece diye bende 2000 dk lık konuşma paketinden aldım sadece avea. Şimdide telefon kullanmıyor. Avea'dada bi paket 1 ay gitmeden değiştirilemiyor artık diğer ay değiştireceğim paketi canım. Anlamıyorum, çok sert çıkışları var sanki ben ona tek beni ara, tek beni arıyorsun, aileni arama, diyormuşum gibi sert çıkışında çok zoruma gitti :26:
hoşbulduk canım iyiyim askerimde iyi allaha şükür..
hımmm telefonu şimdi kullanmayınca kötü olmş:26:
evet sen sadece sana fazla para gidiyo demişsin hiç bi şeklde sadece beni ara dememişsinde işte askerlik dolaysıyla bence ya bide alışmaya çalışıyor ya oraya :26: üst devrelerle falan sıkıntısı mıvar ki??
Esiiinnn.Sen neden askerim bahanesiyle bu kdr müsamma gösteriyorsun kuzum ? bizde gösteriyoruz ama belirli şeyler abartmış seninki.Tabii seni arıycak her daim ya..Sıkma canını hatasını anlar da yıpratmayın birbirinizi daha yol uzun...
Marga canım ben ona sürekli diyorum, biraz tutumlu ol karta vereceğin parayla git karnını doyur dediğim bile oluyor.
Sıksık aramasın benim içinde iyi olmuyor aslında konuşulacak birşey bulamayıncada kızıyor her durumda kızıyor.
Askerlikle ilgili tek kelime etmiyorum, ettiğim an yalnış anlaşılıyorum. Ama dediğin gibi o askerde diye ben sürekli üzülmek zorunda değilim. Ben hep onu düşündüğümden konuşuyorum ama.. Zoruma gitti açıkçası baya baya zoruma gitti :26:
Allah iyilik versin tatlım
Hiç bi sıkıntısı yok üst devrelerle, hatta biri ilk gittiği zaman askerime sahip çıkmaya başladı.
Yemkhanede bütün gün rahat yani. Desem ki tek beni ara diye demiyorum da ne dedim de suçlu çıktım anlamıyorum ya valla anlamıyorm askerlik sabretmeyi öğretiyor ama şu tartışmaları engellemiyor mesafeler..
Senin yerinde kim olsa , onunda zoruna giderdi emin ol ..
Valla ben askerim aradığında askerliktende konuşuyorum . Gün içinde neler yaptığımdan ve onun neler yaptığından bahsediyorum . Okuduğum bir haberi , bir filmi onunla paylaşıyorum .Takip ettiğimiz yabancı dizileri anlatabildiğim kadar anlatabiliyorum .
Futbol haberlerine bakıyorum . Aradığında nasıl bi erkek arkadaşıyla futboldan konuşuyorsa ,benlede o şekilde konuşuyor .
Az aramakla yada çok aramakla alakası yok onun .
Sen benimle konuşmak isiyor musun ? istemiyor musun ? İstiyorum der .
O zaman bana yok kartım bitiyo öyle oluyo böyle oluyo demeyeceksin .
Bunun çözümü var. bittiğinde ben ararım . olduğunda da sen ararsın diyeceksin .
Konuşucak birşey bulamıyorsanız ,akşam seni müsat olduğunda 9 buçuktan sonra arasın .Rahat rahat istediğiniz kadar konuşursunuz .
Kesinlikle taviz verme . Ağlama lütfen .
Şuan üzülüyorsun geçiceğini bildiğin halde ..
Canım rahatlık konusunda sıkıntım yok.
İzlediğim filmden, yaptığım yemeğe, öğrendiğim şeyleri falan ne varsa anlatıyorum.
Günde 6 kez aradığında da doğal olarak insan birşey bulamıyor. Hangi kişi bulur ki ?
Gün içinde yaptığın şeyleri mi tekrarlayacaksın habire..
Yeri geliyor Annemin telefonunu alıyorum, yeri geliyor babamın, yada ev telefonu..
Kartım bitti diyor ben geri dönüyorum ve buna rağmen böyle yapıyor.
Üzülmemek elde değil canım.. Uzaktasın, sen onu bekliyorsun ve saçma sapan şeylere tartışılıyor.
canım herşey mükemmelde gitse tartışma mutlaka oluyo olucak kolay bi süreç değil .. ama hani başına kakar gibi bu dk olayını söylememesi gerek sennin gücüne gider bunu düşünmeli..
hem en büyük destekçisi bizken bizi aramalrını istemeden onların araması lazım zaten .. hemde sen ona masraf olmasın diye bile düşünürken yani..
Esincim bence ararsa arasın arama deme madem onları düşünsende suç naparsa yapsın arasın ...
Günde iki kere konuşun ama uzun konuşun daha iyi bence ..
Kızlaaaaaaar iyi ki varsınızzz, heyt be topik doldu benim derdimi dinliyorsunuz hepiniz akıl veriyorsunuz sağoluun
Ooff gizemcim ya. Valla artık yoruldum yolun başındayız henüz 3 ay bitmiş ve sürekli sürekli tartışıyoruz :26:
Begüşüümm artık tek kelime etmem, hadi hayatım kapatalım dediğim bile oluyordu sırf düşündüğümden artık istediğini kadar kartı bitsin bağaaaneeeeee ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?