93/1 yarenleri burayaa

Bende öyle diyorum bu kezde duramıyorum sesini duymadan diyor uyuz ediyor insanıı ya.

Bence bu sık konuşmanıza bi çözüm bulun esin .

Yani sorun bence çok sık konuşuyor olmanızda .

Bakalım kendi haline bırak biraz . O zaten istediğinde arıyor . Yine arayacaktır . Sen güçlü görün . Ağladım ettim deme .

Seni üzmek ona güç mü veriyor ? Çok kızdım gerçekten ..

Hııh artık banane gerçekten. Yok yavrum ne yalnış anlaması biz burda kardeş gibiyiz akıl veriyoruz birbirmize derlerimizi dinliyoruz sonuçta. Yalnış anlamıyorum merakın olmasın

Yok canım ne diyeceğim hiç te diyemem ağladım diye o ne öyle kendini acındırıyormuş gibi..
Kendi haline bırakıyorum artık. İster çok arasın, ister az. İster kartı bitsin, İster bitmesin..

cnm işte hepimiz birbirimiz için burdayız bu zor dönemlerde insanı destekçilerinin olduğunu bilmesi kadar güzel birşey yok gerçekten

canım gerçekten daha yolun başındayken birbirinizi yıprtamayın bi dur demeniz lazım:26: bak marga da demiş az olsun sıklığı ama güzel şeyler paylaşın bu daha önemli .. sen bide ona bence söyle bu ani çkışların beni üzüyor kırıyor diye.. sonuçta böyle yapması için bi neden yok huzursuz bir ortamda da değilmiş..

esiin uzulme tatlımm senın sucun yok o herseyı ters anlamak istio heralde gercekten cok fazla tepkı verıo
gunde kac kez aradıgı önemli deil senı uzmek ıcın arıosa hıc aramasın yani rahatıda yerinde nedir bu ani cıkısmanın sebebı
annende haklı böyle sacma davranıyo yanı herkes asker bıtek o deil uzme sen kendını ama onun artık böle herseyde gelıp sana sacma sacma patlamalarına izin verme bnce hep böle uzulen sen oluyosun canım yaa :26: haketmıyosun yani böyle bi davranişi

Canlarım hepiniize çok teşekkür ediyorum. Dinlediğiniz için.. Şimdi çıkıyoruz yarın ne olup ne bittiğni anlatırım tabi ararsa :26:

Öpüyorum iyi akşamlar kızlar

Yok canım ne diyeceğim hiç te diyemem ağladım diye o ne öyle kendini acındırıyormuş gibi..
Kendi haline bırakıyorum artık. İster çok arasın, ister az. İster kartı bitsin, İster bitmesin..
Esinim tatlım tüm kızlar sana hep destek olmuşlar ben pek birşey demiyeceğim sadece üzme kendini artık hasta olacaksın askerin orada birine sinirlenip sana patlıyordur ertesin gün özür diler sen üzüldüğünle kalırsın canım benim.

Senam napıyorsun tatlım.

Ahh ahh ordaki stres ne olacak kaygısı tüm bunlara sebep..Benimki sakindi şimdi verdiği tepkiler daha sertleşti ama dozunda yine yoksa boğarım adamı valla Ne kadar az tartışma o kadar iyi demiyorum...0 tartişma iyi..Arada olur tabii ama her gün hergün bunaltır insanı...Yol uzun..Ama güzelleştiren bizleriz.Sakin anlayışlı olmamız lazım ama biz değil askerlerimizde bunu yapmalı yoksa bu gemi yürümez.. Çookk yorulur insan... Daha yeni gittiler birde aylar geçsin özlemden deliye dönücekler daha fena olucaklar sizde aynı şekilde..Zor..:Çok zor Allah bizlere ve askerlerimize bol sabır versin kızlar..

Kızlar sağoluun Düzelttik gece aradı özür diledi beni çok sevdiğini, çok özlediğini söyledi. Ve seni kırmak istemiyorum ama tutamıyorum kendimi dedi. Ağlamaya başladı çok özledim seni diye..
Öyle işte..
Siiz nasılsıınızzz ?

canım benım cok sevindim simdi daha iyisindir
iyim canım ben sen nasılsınn

Günaydinn bu arada fıstıklarimmmmm:82:

gecmıs olsn tatlım rahatlatıcı caylar oluyo onlardan ic istersn midede cok zor bılıyorum benımde cok hassas dıkkat etmem lzm hep

Bebeğim sağolasın da benim midem sorunlu. Yemek yemeye yemeye küçüldü büyümüyo arada yemeği fazla kaçırıncada böyle oluyo

Günaydın kızlar ,,Esincim çok sevindim barışmanıza inşallah bu son olur diyelim...
Senacım,Selencim sizleer ve askerlerinizde iyidir inşallah...

Benimde kuzucum aradı ,,çarşılarıda yok koğuşlarda kapalıymş aptal aptal dolanıyoruz gazinoda müzik dinliyoruz dedi...

Dün akşam da kurabiyelerinden yedim çok sağol diyo çok iyi geldiler diyo dedm ben gene yollarım merak etme dedm...ama diyo koliye kendinide koy :)

Nedense bu sefer ayrı bir özledik ya bende anlamıyorum daha 27 sinde gitti ama çok farklı oldu...öyle konuştuk 8-9 dk artık anlatcakta bişi kalmadı hadi kapatalım gene konuşuruz dedik...Biz bu ankesörlülerde çok uzun konuşamıyoruz tıkanıyoruz :)

Atarsa 358, 358 gün sonra bizde buralarda değiliz :)

Son düzenleme:
Bebeğim sağolasın da benim midem sorunlu. Yemek yemeye yemeye küçüldü büyümüyo arada yemeği fazla kaçırıncada böyle oluyo

ay su mide kucultmeyı banada söleyin yaa bı ben beceremıyorum

saol canım ıyıler cok sukuurr
bnmkınınde carsısı yok ama olsada cıkmak ıstemem dıo burda gidilcek yapılcak bısı yok dıo haklı olarak
telefon ve net alınca yeticek sanırım ona

358 dile bile zor begumcum yaa daha buralardayızz 11 ay kadar

Oyyy Ne güzel konuşuyo senin ki öyle maşallah maşallah Rabbim bozmasın
Askeriiim gidelii bugün 17. gün :26: Bende çooooooook özlediim ya hu öküz falan ama seviyom işte
Dün ankesörlüyle bizde konuşurken arkadaşının teki demiş seni telefonla birleştirmek lazım diye, şiveli konuşan bi arkadaşıda ''adam seviyoğ adam aşık'' diyomş oda taklidini yapınca gülmekten öldüm öldüm

8 gün sonra 350 :) Düz rakamlara gidelim ya hu

hahaha şiveli konusana koptm tahmn edıyorumm bızımkındede var öleleri
ztn sevgı olmasaa aşk olmasa insan katlanabılırmiii dayanabilirmiiiii :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…