- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
- #2.901
Bende öyle diyorum bu kezde duramıyorum sesini duymadan diyor uyuz ediyor insanıı ya.
aynen hayatım ya bırak arasın sende tekrarla ...düşündünde noldu gene bağardı bırak bitsin ...sana gaz vermek için demiyorum he yanlş anlama ama sen ne güzel düşünüosun maşallah senin ki patlamaya bulaşıkların hıncını çıkartmaya yer arıyo
Bence bu sık konuşmanıza bi çözüm bulun esin .
Yani sorun bence çok sık konuşuyor olmanızda .
Bakalım kendi haline bırak biraz . O zaten istediğinde arıyor . Yine arayacaktır . Sen güçlü görün . Ağladım ettim deme .
Seni üzmek ona güç mü veriyor ? Çok kızdım gerçekten ..
Kızlaaaaaaar iyi ki varsınızzz, heyt be topik doldu benim derdimi dinliyorsunuz hepiniz akıl veriyorsunuz sağoluun
Ooff gizemcim ya. Valla artık yoruldum yolun başındayız henüz 3 ay bitmiş ve sürekli sürekli tartışıyoruz :26:
Begüşüümm artık tek kelime etmem, hadi hayatım kapatalım dediğim bile oluyordu sırf düşündüğümden artık istediğini kadar kartı bitsin bağaaaneeeeee ..
Aynen öyle yavrum siz bile anladınız o anlamıyor
Tekmeyi vur gitsin iznim var hatta kürekle vuracağım ağzınaa !!
Kartlar çok gidiyo dedi bende az ara o zaman dedim. Yemekhaneci olduğundan beri günden 6 kez bile aradığı oluyor boş vakitlerinde..
Bende az ara çok gitmesin günde 2-3 kez arasan yeterli dedim. Bana demez mi sadece ''seni mi arıyorum be'' diye sert bi ses tonuyla ne dedim ki ben dedim birşey demedin esin tamam dedi. Birden ismimle hitap etmeye başladı bunu yapmaz aşkım demese bile kullanmaz. Çok nadiren. Düzgün konuş ne oluyo ne dedim seni düşündüğüm için konuştum cebindeki paran bitmesin diye ayrıca ailenden çok beni arıyorsun o yüzden yetmiyor sanki sana aileni arama diyorum dedim. Uff tamam esin sus ben kapatıyorum görüşürüz dedi. Telefon kapandı. Sinirden ağladım annemde arasın bana veriyorsun ne bu böyle sürekli ağlatıyor seni o asker diye herşeyi alttan alman gerekmiyor dedi. Benim kötü bi niyetim yoktu ki yoktu yani.. Sürekli aramasını istemiyorum açıkçası günde iki üç kez arasa yetiyo sonra konuşacak birşey bulamıyorum bu kezde kızıyor. Off offf :26:
Yok canım ne diyeceğim hiç te diyemem ağladım diye o ne öyle kendini acındırıyormuş gibi..
Kendi haline bırakıyorum artık. İster çok arasın, ister az. İster kartı bitsin, İster bitmesin..
Esinim tatlım tüm kızlar sana hep destek olmuşlar ben pek birşey demiyeceğim sadece üzme kendini artık hasta olacaksın askerin orada birine sinirlenip sana patlıyordur ertesin gün özür diler sen üzüldüğünle kalırsın canım benim.
Yok canım ne diyeceğim hiç te diyemem ağladım diye o ne öyle kendini acındırıyormuş gibi..
Kendi haline bırakıyorum artık. İster çok arasın, ister az. İster kartı bitsin, İster bitmesin..
esiin uzulme tatlımm senın sucun yok o herseyı ters anlamak istio heralde gercekten cok fazla tepkı verıo
gunde kac kez aradıgı önemli deil senı uzmek ıcın arıosa hıc aramasın yani rahatıda yerinde nedir bu ani cıkısmanın sebebı
annende haklı böyle sacma davranıyo yanı herkes asker bıtek o deil uzme sen kendını ama onun artık böle herseyde gelıp sana sacma sacma patlamalarına izin verme bnce hep böle uzulen sen oluyosun canım yaa :26: haketmıyosun yani böyle bi davranişi
Uufff edamm. :26: Napcam ben bilmiyorum neden böyle oluyor ki ? Ama ben kötü birşey demedim. Yeri geldiğinde tırnaklarımıda çıkartıyorum ama yok ortada dediğim birşey yok. Yol uzun ama askerlik bitecekte, beni de bu tartışmalara bitirecek gibi. Saçma sapan şeylere sert çıkışmaları yoruyor insanı..
Esinim tatlım tüm kızlar sana hep destek olmuşlar ben pek birşey demiyeceğim sadece üzme kendini artık hasta olacaksın askerin orada birine sinirlenip sana patlıyordur ertesin gün özür diler sen üzüldüğünle kalırsın canım benim.
Senam napıyorsun tatlım.
esiin uzulme tatlımm senın sucun yok o herseyı ters anlamak istio heralde gercekten cok fazla tepkı verıo
gunde kac kez aradıgı önemli deil senı uzmek ıcın arıosa hıc aramasın yani rahatıda yerinde nedir bu ani cıkısmanın sebebı
annende haklı böyle sacma davranıyo yanı herkes asker bıtek o deil uzme sen kendını ama onun artık böle herseyde gelıp sana sacma sacma patlamalarına izin verme bnce hep böle uzulen sen oluyosun canım yaa :26: haketmıyosun yani böyle bi davranişi
Ahh ahh ordaki stres ne olacak kaygısı tüm bunlara sebep..Benimki sakindi şimdi verdiği tepkiler daha sertleşti ama dozunda yine yoksa boğarım adamı vallaNe kadar az tartışma o kadar iyi demiyorum...0 tartişma iyi..Arada olur tabii ama her gün hergün bunaltır insanı...Yol uzun..Ama güzelleştiren bizleriz.Sakin anlayışlı olmamız lazım ama biz değil askerlerimizde bunu yapmalı yoksa bu gemi yürümez.. Çookk yorulur insan... Daha yeni gittiler birde aylar geçsin özlemden deliye dönücekler daha fena olucaklar sizde aynı şekilde..Zor..:Çok zor Allah bizlere ve askerlerimize bol sabır versin kızlar..
Kızlar sağoluunDüzelttik gece aradı özür diledi beni çok sevdiğini, çok özlediğini söyledi. Ve seni kırmak istemiyorum ama tutamıyorum kendimi dedi. Ağlamaya başladı çok özledim seni diye..
Öyle işte..
Siiz nasılsıınızzz ?
canım benım cok sevindim simdi daha iyisindir
iyim canım ben sen nasılsınn
Günaydinn bu arada fıstıklarimmmmm:82:
Midem rahatsız biraz tatlım onun dışında bi sorunum yok.
Sana da günaydın tatlım
gecmıs olsn tatlım rahatlatıcı caylar oluyo onlardan ic istersn midede cok zor bılıyorum benımde cok hassas dıkkat etmem lzm hep
Bebeğim sağolasın da benim midem sorunlu. Yemek yemeye yemeye küçüldü büyümüyo arada yemeği fazla kaçırıncada böyle oluyo
Günaydın kızlar ,,Esincim çok sevindim barışmanıza inşallah bu son olur diyelim...
Senacım,Selencim sizleer ve askerlerinizde iyidir inşallah...
Benimde kuzucum aradı ,,çarşılarıda yok koğuşlarda kapalıymş aptal aptal dolanıyoruz gazinoda müzik dinliyoruz dedi...
Dün akşam da kurabiyelerinden yedim çok sağol diyo çok iyi geldiler diyo dedm ben gene yollarım merak etme dedm...ama diyo koliye kendinide koy :)
Nedense bu sefer ayrı bir özledik ya bende anlamıyorum daha 27 sinde gitti ama çok farklı oldu...öyle konuştuk 8-9 dk artık anlatcakta bişi kalmadı hadi kapatalım gene konuşuruz dedik...Biz bu ankesörlülerde çok uzun konuşamıyoruz tıkanıyoruz :)
Atarsa 358, 358 gün sonra bizde buralarda değiliz :)
Günaydın kızlar ,,Esincim çok sevindim barışmanıza inşallah bu son olur diyelim...
Senacım,Selencim sizleer ve askerlerinizde iyidir inşallah...
Benimde kuzucum aradı ,,çarşılarıda yok koğuşlarda kapalıymş aptal aptal dolanıyoruz gazinoda müzik dinliyoruz dedi...
Dün akşam da kurabiyelerinden yedim çok sağol diyo çok iyi geldiler diyo dedm ben gene yollarım merak etme dedm...ama diyo koliye kendinide koy :)
Nedense bu sefer ayrı bir özledik ya bende anlamıyorum daha 27 sinde gitti ama çok farklı oldu...öyle konuştuk 8-9 dk artık anlatcakta bişi kalmadı hadi kapatalım gene konuşuruz dedik...Biz bu ankesörlülerde çok uzun konuşamıyoruz tıkanıyoruz :)
Atarsa 358, 358 gün sonra bizde buralarda değiliz :)
ay su mide kucultmeyı banada söleyin yaabı ben beceremıyorum
OyyyNe güzel konuşuyo senin ki öyle maşallah maşallah Rabbim bozmasın
Askeriiim gidelii bugün 17. gün :26: Bende çooooooook özlediim ya hu öküz falan ama seviyom işte
Dün ankesörlüyle bizde konuşurken arkadaşının teki demiş seni telefonla birleştirmek lazım diye, şiveli konuşan bi arkadaşıda ''adam seviyoğ adam aşık'' diyomş oda taklidini yapınca gülmekten öldüm öldüm
8 gün sonra 350 :) Düz rakamlara gidelim ya hu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?