93/1 yarenleri burayaa

ama öyle diyince bi anda az gözüküyo bak dene kendine söyle çok etkili :)

sevilmez mi canım yaa şimdi askerdeler diyede tuhaflaşıyolar işte ...

Dün akşam KV aradı işte nasılsın napıyosun diye aklına gelmşim falan konştk ,,sabahta askerime söyledm onunda pek hoşuna gidio beni arıyolar soruolar diye =)

hahaha şiveli konusana koptm tahmn edıyorumm bızımkındede var öleleri
ztn sevgı olmasaa aşk olmasa insan katlanabılırmiii dayanabilirmiiiii :97:

Ama bide senam bizimkinin taklit yeteneği baya yüksek Bide taklit edince gülmekten kırılıyorum ya

Kuzularım nasılsınız napıyosunuz

Selenim gelmiş özledik valla

Telefon konusunda konuşmuşsunuz benim askerim de ayakkabısının içine soktu öyle girmeye çalıştı ama olmamış

İçerde telefon almış üst devrelerden birinden. Öyle hallettik biz yani

Yakalnınca askerlik uzama konusu da bilmiyorum her yerde farklıdır belki ama önce 2 kere filaan tutanak tutup uyarıyolarmış. Baktılar olmuyo öyle askerliğini uzatıyolarmış:26::44:

Pekmeziiim hoşgeldin sefalar getirdin ya hu
İyiyim tatlım hayatı tesbih yapıyorum
Sen nasılsın, napıyosun askeriiin nasııl rahat mı ?
Benim askerim soktu ayakkabısının içinde
Yemekhaneci olduğu için çay ocağına saklamış o orda yokken bulmuşlar telefonunu almışlar ama Allahtan bilmiyolar telefonun kimin olduğunu.. Sonradan içerden 40 tl'lik telefon aldı. Kullanmıycaktı bugün açtı telefonu. Öyle mesajlaşıyoruz arada, telefonunu sonra deposuna saklıyo falan
Valla bende bilmiyorum pek canım askerim uzaattılar askerliklerini dedi bana :26:

bazen diyorum hakikaten nasıl geçicek bu zaman duruyo sanki akmıyo o zaman çok öfkeleniyorum ...

Niye böyle diyorsun canım? Bak 454'ten bu güne düşmüşüz. Bugünlere geldiğimize şükretmemiz lazım şuan..
Zaman durmuyor, durmaz ki. Duruyormuş gibi geliyor ama zaman geçiyor aslında.. Geçiyor yani.. :26:
Öyle bi geçecek ki bi bakmışsın plaka sayıyoruz. O zaman hepimiz bugünlerede şükür diyeceğiz.

hosgeldın tatlım hemen öyle askerlik uzatmazlar bencede sonucta bır cok asker telefon kullanıyo illaki kullanılıyo ztn uyarı olablr dedigin gibi

koskoca 15 ay ya ... el insaf ya ... ömrümüzden 1 yaş götüren askerlik ...

çok atarlıyım gene ...

begumm hıc olmadi tatlım bu bıkac saat önce şafaklarla ılıgılı ii seyler sölıodk
deme öylee askerlik bu bi dönem gelıyo ve gecıyo

derbeder begüm keşke nickimi böyle yapsadım :)

ya ben heralde bi iki ay sonra ankaray gidicem gidişat onu gösteriyo çok özledm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…