- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
- #2.941
Begüüşş sen uçtun yavrum
Git git bencede git bu hasret sana hiç yaramadı
bize 15 günden fazla geldi gibi ya valla bende anlamadm ne olduğunu kısmet artık bakalm..şu ankesörlüler keşke görüntülü olsa :)
derbeder begüm keşke nickimi böyle yapsadım :)
ya ben heralde bi iki ay sonra ankaray gidicem gidişat onu gösteriyo çok özledm :)
EsinYakupAlbayrak | safaksayac.com - İnteraktif Şafak Sayacı
Şuraya 1 haftada bi bakıyorum bakınca mutlu oluyorum
Canım ben de çalışmıyorum ki para biriktirmem lazım yoksa gidemem valla çünkü yol parası ayrı ordaki harcama ayrı oluyo ...bakma böyle diyorum cidden çok özledm ama elden de bişi gelmiyo belki işte geçsin az vakitte giderm paramı denkleştirip
demeyın böle seylerrrr ben napım kuzum yaagidemem ki
ne guzel fotolarınız
Canım ben de çalışmıyorum ki para biriktirmem lazım yoksa gidemem valla çünkü yol parası ayrı ordaki harcama ayrı oluyo ...bakma böyle diyorum cidden çok özledm ama elden de bişi gelmiyo belki işte geçsin az vakitte giderm paramı denkleştirip
aynen cnm su iş durumu benmde canımı sıkıyo artık:26:
Çok sevindim esinimKızlar sağoluunDüzelttik gece aradı özür diledi beni çok sevdiğini, çok özlediğini söyledi. Ve seni kırmak istemiyorum ama tutamıyorum kendimi dedi. Ağlamaya başladı çok özledim seni diye..
Öyle işte..
Siiz nasılsıınızzz ?
Geçmiş olsun tatlım üzüntü midenemi vurdu yoksa?Midem rahatsız biraz tatlım onun dışında bi sorunum yok.
Sana da günaydın tatlım
Günaydın kızlar ,,Esincim çok sevindim barışmanıza inşallah bu son olur diyelim...
Senacım,Selencim sizleer ve askerlerinizde iyidir inşallah...
Benimde kuzucum aradı ,,çarşılarıda yok koğuşlarda kapalıymş aptal aptal dolanıyoruz gazinoda müzik dinliyoruz dedi...
Dün akşam da kurabiyelerinden yedim çok sağol diyo çok iyi geldiler diyo dedm ben gene yollarım merak etme dedm...ama diyo koliye kendinide koy :)
Nedense bu sefer ayrı bir özledik ya bende anlamıyorum daha 27 sinde gitti ama çok farklı oldu...öyle konuştuk 8-9 dk artık anlatcakta bişi kalmadı hadi kapatalım gene konuşuruz dedik...Biz bu ankesörlülerde çok uzun konuşamıyoruz tıkanıyoruz :)
Atarsa 358, 358 gün sonra bizde buralarda değiliz :)
Kuzularım nasılsınız napıyosunuz
Selenim gelmiş özledik valla
Telefon konusunda konuşmuşsunuz benim askerim de ayakkabısının içine soktu öyle girmeye çalıştı ama olmamış
İçerde telefon almış üst devrelerden birinden. Öyle hallettik biz yani
Yakalnınca askerlik uzama konusu da bilmiyorum her yerde farklıdır belki ama önce 2 kere filaan tutanak tutup uyarıyolarmış. Baktılar olmuyo öyle askerliğini uzatıyolarmış:26::44:
Senamm sağol kuzum
O iş, para derdi bende de var. Ya hu gitmek istesek te gidemiyoruz ki. İlla babamdan istemem gerekiyo bazen diyorum ki keşke emekli olmasaydın baba yakup askerden geldikten sonra olsaydın diyorum THY'de çalışıyordu. İndirimli alıyorduk o zaman uçak biletlerini ooff offf herşey dert :26:
Selencim valla canları hep sıkılıyo şu an çarşıda yok ya ...diyo boş boş geziniyoruz gazinoda falan vakit geçmiyo diyo dedm geçicek biticek azcık sabır yarın pazar günü diye bugün gibi boş bi gün olcak diyo isyanlardaydı
Şanslı tatlım senin askerin ozaman dua etsin valla benim askerim çok yoruluyor günde 2 kez nöbet tutuyorlar 5 güne birde bulaşık sırası geliyormuş bugün bulaşık yıkadı yemeklerden midesi bulanmış kaşıklar bardaklar yağ içinde hiç yıkamıyorlar diyor canım çok sıkıldı.
kuzum bizimkilerde paspas yapmşlar bugün sabahtan temzlk yaptık dedii yeni gidenler yapıyomş ,,yemeklerde bi iyi bi kötü çok kötü olrsa tostla idare ediyomş falan...bulaşklarda askerler iyi yıkamıyo demekki :S
valla heryerde aynı yaa geçen bi çorba diyo resmen su gibiymş falan ne bilim ya insanda duydukça morali bozuluyo haklısın
Öyle böyle bitecek bu askerlik tatlım onlar orada ne kadar zorlanıyorsa bizde burada üzülüyoruz onlar için Allah yardımcıları olsun zor alışkın değiller anne kuzuları tabi bizimkiler.
bitcek canım mecburuz bana dio gel beni kaçır oldu dedm bu kadar şafak attı yani eklemeye hiç niyetim yok :)
çok fazla ya 15 ay ömrümüzden 1 yaş alıyo resmen,,ideal süre olsa askerlerde bunalmıcak seve seve gitcekler böyle resmen eziyet çekiyolar
Çok haklısın begümüm yazık bizide hayatımızdan 1 sene alıyorlar ve üzülmekten yıpranıyoruz ama inşallah sevdiklerimizi oradan alınca herşey geride kalacak ah şu günler bir geçsede nefes alsak.Bugün askerim keşke 4 yıllığı bitirip öyle gitseydim diye çok isyan etti ama kısmet işte.
bitcek canım mecburuz bana dio gel beni kaçır oldu dedm bu kadar şafak attı yani eklemeye hiç niyetim yok :)
çok fazla ya 15 ay ömrümüzden 1 yaş alıyo resmen,,ideal süre olsa askerlerde bunalmıcak seve seve gitcekler böyle resmen eziyet çekiyolar
Çok haklısın begümüm yazık bizide hayatımızdan 1 sene alıyorlar ve üzülmekten yıpranıyoruz ama inşallah sevdiklerimizi oradan alınca herşey geride kalacak ah şu günler bir geçsede nefes alsak.Bugün askerim keşke 4 yıllığı bitirip öyle gitseydim diye çok isyan etti ama kısmet işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?