93/1 yarenleri burayaa

Hoşbuldum bebeğimm

Ay şu tesbih işinden ben de istiyorum yaaa

Benimki de 50 tl lik almıştı Neresinde saklıyo hiç bilmiyorum valla. Doğru düzgün konuşamıyoruz kavga etmek dışında

Önce uyarmışlardır bence canım korkma sen korktuğun başına gelir

Askerim öyle diyo canım valla bilmiyorum biliyo mu sıkıyo mu artık bana da inanmak düşüyo

Bende özledim tatlım sizi nasılsın askerin nasıl görüşemiyoruz malum gece kuşusun

Siz de bana takılın gece kuşu olup hayatı yaşayın

Ben idare ediyorum Selenim ya canım sıkkın benim öküzümsü yüzünden biraz Öyle işte

Sen nasılsın nasıl askerin

hosgeldın pekmezim nie canın sıkkın tartiştinizmi

Hoşbuldum Senam sen de hoşgeldin.

Tartıştık kuzum ya dün gece çok ağır konuştu bugün de düzeltmeye çalıştı beceremedi kaldık böyle

Sen nasılsın

iyim canım ben olur öyle arada sıkma canını dıcemde imkansız yani :)
askerlik olunca bısıde denmıyo ama en azındn duzeltmeye calısmıs oda bişi bunu yapamayan okuzlerde var

iyim canım ben olur öyle arada sıkma canını dıcemde imkansız yani :)
askerlik olunca bısıde denmıyo ama en azındn duzeltmeye calısmıs oda bişi bunu yapamayan okuzlerde var

Anca çalışıyo zaten canım tamama erdirdiğini göremedim bi türlü 5 yıldır

Dün o söyledi ben sustum zaten sabah deli gibi aramasaydı daha susucaktım ama açtırdı kutuyu söyletti kötüyü kusura bakmasın

İçime şüphe tohumlarını ekti çekti gitti sonra da. Kendi bilir ne diyim yani ben

evet o sölerken susmak daha fena bırıkıo ıcınde
patlayınca daha beter oluyo bende cok yapardım
yıpratmayın bırbırınızı helede bu dönemdee
hem cocuk asker supe fln bosverrr bunlari blkı öncekı olaylardir bilemicem ama ikinzde sakınleşn karsılıklı barş olr

Yok canım şüphem zaten başka birinin varlığından değil. Acaba ilerde verdiğim karalardan pişman olucak mıyım şüphesi taşıyorum o duyduklarımdan sonra

Yıprancağımız kadar yıprandık artık daha fazlası olamaz Senam öyle eften püften şeyler değil yani ettiğimiz kavgalar. Her kavga bir şey alıp götürdü çünkü hiçbirinde sınır bilmedi kendisi bilmiyorum nolucak bundan sonra

Affetsem de aynı şeyleri yaşayacağım düşüncesi var. Eski halimize dönmemiz zor olacak

canımm bak uzun sureli ilişkilerde oluyo bu tarz durumlar bizde yaşadık
ayrılıktan donduk yani bende senın gibi dusunuyodum hatta ara verdık 1 ay kadar hiç görusmdik
bu surede nolduysa oldu tekrar bırbırımıze donduk ara verdıgımız zaman dıyorum zaten ya tamamen biticek yada tekrar baslıcak die ölede oldu
insanlar deişiyor canım benım zamanla anlayıp deişiyolar sende bunu görursun bıanda 5 sene sılınmez o yuzden yapıcı olmaya bakın ikinizde
suan asker oldugu ıcın bu sure sızın icin dahada zor gecicek

gunaydın canım nasılsınn

Uyuyamadım , çok sinirliyim . Sabahın köründe evin telefonuna bakmaktan artık bıktım yani

Gereksiz bi sinir ve gerginlik var üzerimde .

Askere yansıtmamak için zor tutuyorum kendimi .

Onada ayrı bi sinirlendim zaten .

Ne b.ktan bi gün öf..

Senden naber ?

Son düzenleyen: Moderatör:

ben iyim cnm dişari atıcam bırazdan kendımı hawa cok guzel
sen nıe bukdr gerildin sbh sbh uykusuzluktan mı
askerede yansıtılmaz tabi mecburen

ben iyim cnm dişari atıcam bırazdan kendımı hawa cok guzel
sen nıe bukdr gerildin sbh sbh uykusuzluktan mı
askerede yansıtılmaz tabi mecburen

Aynen öyle . Öyle güzel uykum vardıki , susmak bilmeyen telefondan ve kapı zilinden ve annemle babamın hafta sonu kahvaltı masasındaki muhabbetlerinden uyuyamadım

Ben uyuyamayınca çok gergin sinirli aptal gibi oluyorum

Vallahi çık gez, benim yerimede gez

Sinirimden tuşları çıkartıcam o derece yani ..

Ay ..

canım sen uyu bencee böle gun gecmez ki :)
söle sizinkılere sussunlar cek telfonun fısını cek kapat perdeleri oohh miisss

Son düzenleme:
kızlar hepinizin annelerinizin anneler gününü kutlarım ...

KV aradım konuşurken bile susmak istiyorum resmen anneler gününüz kutlu olsun dedm sağol yavrum falan öyle 1 dk içinde kapadık :) konuşamıyorum yaa dicek bişi bulamıyorum neyse görevimi yerine getirdm

Valla senam bilmiorum ya uğraşıyoruz bakalım yapıcı olmaya az da olsa. Öyle direk tamam bitti artık ayrıldık diyen bi çift değiliz zaten de işte canımıza okudu yani bu durumlar

Sağol canım senin annenin anneler günü de kutlu olsun

Ay benimki de gitmeden önce tutturmuş annemin numarasını veriyim ara sıra ara halini hatrını sor diyo. Daha yüz yüze görüşmedik bile. Önce tanışalım da öyle konuşuruz telefonda her şeyin sırası var dedim ben de

Son düzenleme:

sagol canım senın annenınde kutlu olsun dha nice anneler gunlerine inşş :)
bende aradım bugun görusuyoruz ama olmazdi aramamak iyi konuştuk.. sen sana dusenı yapmıssın canım kadında iyi konuşmuş bosver hoş davran arada senınki var cunku:)

Valla senam bilmiorum ya uğraşıyoruz bakalım yapıcı olmaya az da olsa. Öyle direk tamam bitti artık ayrıldık diyen bi çift değiliz zaten de işte canımıza okudu yani bu durumlar

duzelir canım duzelir oluyo böyle durumlar yasadım bılıyorm yani tak edıyo bazen işte böle

Kızlaar bugün yokluğumu hiiç farketmemişsiniizz:26:

Ayrıca geleceğin Anneleri olarak, hepimizin Anneler günü kutlu olsun.
Tabi Anne'ciklerimizindee...

Çok sevindim esinim inşallah birdaha yaşamazsın böyle üzüntüler.

Geçmiş olsun tatlım üzüntü midenemi vurdu yoksa?

Amin kardeşim inşallah. Yok be yavrum keşke öyle olsa, ben 2 yıldır çekiyorum bunu çok fazla yersem böyle ağrıyo midem 2-3 gün. Eee artık fındık kadar olmuş çok yiyemiyorum, yiyemediğimden de kilo da alamıyorum

Ahaha gel kuşum gel sana da alak. Hatta gel beraber oturup yaparıız, paraları da harcarız
Hayırdır canım? Biz düzeliyoruz siz başlıyorsunuz ya hu ? :26:

Senin de canım.. Bende aradım saat 11 gibi kızıımm diye açtı telefonu şöyle bi kaldım sonra annem anneler günün kutlu olsun öpüyorum çok dedim. Böyle kuru kuru olmadı dedi öyle deyince hediye falan diyo sandım sonra devamında gelip yanaklarımı öpmen gerekiyo en kısa zamanda demez mi sonra bi kal daha geçirdim Tamam anne dedim görüşürüz öpüyorum deyip kapattım

Son düzenleme:
Kızlaar bugün yokluğumu hiiç farketmemişsiniizz:26:

Ayrıca geleceğin Anneleri olarak, hepimizin Anneler günü kutlu olsun.
Tabi Anne'ciklerimizindee...

aaa aşk olsn canım farkettm ama bende yenı geldım eve

sagol tatlımm seninde vee anneninde kutlu olsunnn sen nerelerdeydın

Son düzenleme:
aaa aşk olsn canım farkettm ama bende yenı geldım eve

sagol tatlımm seninde vee anneninde kutlu olsunnn sen nerelerdeydın

Ergen tribii atayıım ha atayım mı
Oooo bugün naptın yavruumm anlat ?
Ben piknik'teydiim, hamak keyfi yaptım. Sevdiceğimin adaşı, teyzemin oğlu, ufak aşkım yakupla oynadım
Eve gelir gelmez güzel bi duş, çok yorgunum lakin sizinle konuşmadan edemedim
Veeee hiç şaşırmayacaksın eminim Yakupla tartıştıık, sonra ağlaştık, sonra gülüştük Ya biz çok acayibiz ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…