- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
- #2.961
Pekmeziiim hoşgeldin sefalar getirdin ya hu
İyiyim tatlım hayatı tesbih yapıyorum
Sen nasılsın, napıyosun askeriiin nasııl rahat mı ?
Benim askerim soktu ayakkabısının içinde
Yemekhaneci olduğu için çay ocağına saklamış o orda yokken bulmuşlar telefonunu almışlar ama Allahtan bilmiyolar telefonun kimin olduğunu.. Sonradan içerden 40 tl'lik telefon aldı. Kullanmıycaktı bugün açtı telefonu. Öyle mesajlaşıyoruz arada, telefonunu sonra deposuna saklıyo falan
Valla bende bilmiyorum pek canım askerim uzaattılar askerliklerini dedi bana :26:
hosgeldın tatlım hemen öyle askerlik uzatmazlar bencede sonucta bır cok asker telefon kullanıyo illaki kullanılıyo ztn uyarı olablr dedigin gibi
begumm hıc olmadi tatlım bu bıkac saat önce şafaklarla ılıgılı ii seyler sölıodk
deme öylee askerlik bu bi dönem gelıyo ve gecıyo
Bende özledim tatlım sizi nasılsın askerin nasıl görüşemiyoruz malum gece kuşusun
Hoşbuldum bebeğimm
Ay şu tesbih işinden ben de istiyorum yaaa
Benimki de 50 tl lik almıştıNeresinde saklıyo hiç bilmiyorum valla. Doğru düzgün konuşamıyoruz kavga etmek dışında
Önce uyarmışlardır bence canım korkma sen korktuğun başına gelir
Askerim öyle diyo canım valla bilmiyorum biliyo mu sıkıyo mu artık bana da inanmak düşüyo
Siz de bana takılın gece kuşu olup hayatı yaşayın
Ben idare ediyorum Selenim ya canım sıkkın benim öküzümsü yüzünden birazÖyle işte
Sen nasılsın nasıl askerin
hosgeldın pekmezim nie canın sıkkın tartiştinizmi
Hoşbuldum Senam sen de hoşgeldin.
Tartıştık kuzum ya dün gece çok ağır konuştu bugün de düzeltmeye çalıştı beceremedi kaldık böyle
Sen nasılsın
iyim canım ben olur öyle arada sıkma canını dıcemde imkansız yani :)
askerlik olunca bısıde denmıyo ama en azındn duzeltmeye calısmıs oda bişi bunu yapamayan okuzlerde var
Anca çalışıyo zaten canım tamama erdirdiğini göremedim bi türlü 5 yıldır
Dün o söyledi ben sustum zaten sabah deli gibi aramasaydı daha susucaktım ama açtırdı kutuyu söyletti kötüyü kusura bakmasın
İçime şüphe tohumlarını ekti çekti gitti sonra da. Kendi bilir ne diyim yani ben
evet o sölerken susmak daha fena bırıkıo ıcınde
patlayınca daha beter oluyo bende cok yapardım
yıpratmayın bırbırınızı helede bu dönemdee
hem cocuk asker supe fln bosverrr bunlari blkı öncekı olaylardir bilemicem ama ikinzde sakınleşn karsılıklı barş olr
Yok canım şüphem zaten başka birinin varlığından değil. Acaba ilerde verdiğim karalardan pişman olucak mıyım şüphesi taşıyorum o duyduklarımdan sonra
Yıprancağımız kadar yıprandık artık daha fazlası olamaz Senam öyle eften püften şeyler değil yani ettiğimiz kavgalar. Her kavga bir şey alıp götürdü çünkü hiçbirinde sınır bilmedi kendisi bilmiyorum nolucak bundan sonra
Affetsem de aynı şeyleri yaşayacağım düşüncesi var. Eski halimize dönmemiz zor olacak
gunaydın canım nasılsınn
Uyuyamadım , çok sinirliyim . Sabahın köründe evin telefonuna bakmaktan artık bıktım yani
Gereksiz bi sinir ve gerginlik var üzerimde .
Askere yansıtmamak için zor tutuyorum kendimi .
Onada ayrı bi sinirlendim zaten .
Ne b.ktan bi gün öf..
Senden naber ?
ben iyim cnm dişari atıcam bırazdan kendımı hawa cok guzel
sen nıe bukdr gerildin sbh sbh uykusuzluktan mı
askerede yansıtılmaz tabi mecburen
Aynen öyle . Öyle güzel uykum vardıki , susmak bilmeyen telefondan ve kapı zilinden ve annemle babamın hafta sonu kahvaltı masasındaki muhabbetlerinden uyuyamadım
Ben uyuyamayınca çok gergin sinirli aptal gibi oluyorum
Vallahi çık gez, benim yerimede gez
Sinirimden tuşları çıkartıcam o derece yani ..
Ay ..
canımm bak uzun sureli ilişkilerde oluyo bu tarz durumlar bizde yaşadık
ayrılıktan donduk yani bende senın gibi dusunuyodum hatta ara verdık 1 ay kadar hiç görusmdik
bu surede nolduysa oldu tekrar bırbırımıze donduk ara verdıgımız zaman dıyorum zaten ya tamamen biticek yada tekrar baslıcak die ölede oldu
insanlar deişiyor canım benım zamanla anlayıp deişiyolar sende bunu görursun bıanda 5 sene sılınmez o yuzden yapıcı olmaya bakın ikinizde
suan asker oldugu ıcın bu sure sızın icin dahada zor gecicek
kızlar hepinizin annelerinizin anneler gününü kutlarım ...
KV aradım konuşurken bile susmak istiyorum resmen anneler gününüz kutlu olsun dedm sağol yavrum falan öyle 1 dk içinde kapadık :) konuşamıyorum yaa dicek bişi bulamıyorum neyse görevimi yerine getirdm
kızlar hepinizin annelerinizin anneler gününü kutlarım ...
KV aradım konuşurken bile susmak istiyorum resmen anneler gününüz kutlu olsun dedm sağol yavrum falan öyle 1 dk içinde kapadık :) konuşamıyorum yaa dicek bişi bulamıyorum neyse görevimi yerine getirdm
Valla senam bilmiorum ya uğraşıyoruz bakalım yapıcı olmaya az da olsa. Öyle direk tamam bitti artık ayrıldık diyen bi çift değiliz zaten de işte canımıza okudu yani bu durumlar
Çok sevindim esiniminşallah birdaha yaşamazsın böyle üzüntüler.
Geçmiş olsun tatlım üzüntü midenemi vurdu yoksa?
Hoşbuldum bebeğimm
Ay şu tesbih işinden ben de istiyorum yaaa
Benimki de 50 tl lik almıştıNeresinde saklıyo hiç bilmiyorum valla. Doğru düzgün konuşamıyoruz kavga etmek dışında
Önce uyarmışlardır bence canım korkma sen korktuğun başına gelir
kızlar hepinizin annelerinizin anneler gününü kutlarım ..
Kızlaar bugün yokluğumu hiiç farketmemişsiniizz:26:
Ayrıca geleceğin Anneleri olarak, hepimizin Anneler günü kutlu olsun.
Tabi Anne'ciklerimizindee...
aaa aşk olsn canım farkettm ama bende yenı geldım eve
sagol tatlımm seninde vee anneninde kutlu olsunnn sen nerelerdeydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?