- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
- #2.981
Ergen tribii atayıım ha atayım mı
Oooo bugün naptın yavruumm anlat ?
Ben piknik'teydiim, hamak keyfi yaptım. Sevdiceğimin adaşı, teyzemin oğlu, ufak aşkım yakupla oynadım
Eve gelir gelmez güzel bi duş, çok yorgunum lakin sizinle konuşmadan edemedim
Veeee hiç şaşırmayacaksın eminimYakupla tartıştıık, sonra ağlaştık, sonra gülüştük Ya biz çok acayibiz ya
ooh keyıf yapmişin canım iyi olmuşş
hıc şaşırmadm gercekten1 gun tartişmayın ne istionuz bırbırınızden iyi cabuk barişionuz uzamıo sukur
ben naptm anneler gunu vesilesile sevgılı mustakbel kayınvalideciğimi aradimcok hosuna gtmiş ilk ben aramişim falan benımkine söylemş öle
tabi oda azı kulaklarinda bana söyluyo böle böle dediler falan
anneler gunu nedenıyle alısveriş indirimler malum almazsam olmazöylee yani tatlımmm
Kızlar ne kaynatıyorsunuz bakalım.
Hoşgeldiin yavrum gördüğün gibi işte
Sen nasılsın, sen naptın bugün anlat bakiim
Ne aldın ne aldın ?? Ben hiç birşey almadım canımm
Ne keyif ne keyif ya hu yorgunluktan pc koltuğunda bile oturamıyorum ya hu
Şaşırmadığına bende şaşırmadım kuzumAma baya uuzun sürdü gene de sbah 7'de tartıştık 8-9-10-11-12-13-14 hep aradı açmadım mesaj attı cevapta vermedim sonra aradı açtım seni çok seviyorum, çok özledim deyince ağlaşmaya başladık. Sonrada öküzlük yaptı gülüşmeye başladık
Ooooooo begüşşün deyişiyle Kv yaniiBende aradım yukarıda okumuşsundur tatlım. Lakin yakup bey anneme mesaj atmış ''anne anneler günün kutlu olsun bu sefer elini öpemiyorum, seneye artık.'' yazmış bana birde demez mi sen annemi aradın mı diye öküz herifff
Kızlar ne kaynatıyorsunuz bakalım.
Okudum tatlım valla herkes kayınvalidesinin Anneler gününü kutlamış sanırım bende bugün kutladım aşkım çarşı iznine çıkmıştı onunla nette görüştük tlfonda konuştuk.Ablam bize gelmişti yiğenimle oynadım yogundum bugün maşallah.Sen nasılsın tatlım piknik nasıl geçti askerin nasıl.
wala canım mutfak robotundan kozmetik alişverişine kdr orkideme saksi bile aldm
benmkide konusmak ıstıoduda utandi kaldi öyleaslında pekte utangac bırı deil ama söz konusu anne olunca cekınıyo
annemde öyle daha tanısmadıkları ıcın
iyi gene snnkı uzuluo anlıo dönuyo geri kalbını almaya calısıo ne guzel işte anlasıonz :))
hos geldın tatlım yenı basladık kaynatmaya sende dahıl ol hemen napıon naptn bugun
wala canım mutfak robotundan kozmetik alişverişine kdr orkideme saksi bile aldm
benmkide konusmak ıstıoduda utandi kaldi öyleaslında pekte utangac bırı deil ama söz konusu anne olunca cekınıyo
annemde öyle daha tanısmadıkları ıcın
iyi gene snnkı uzuluo anlıo dönuyo geri kalbını almaya calısıo ne guzel işte anlasıonz :))
[/FONT]
Selenim siz baya şanslısınız yahu çok sevindiimmm18 gündür aşkımın yüzüne hasretiim
Bugün yiğenlerle oynayarak geçirmişiz günümüzü anlaşılanÇok yoruldum canım birazdan çıkıp yatacağıım
Askerimde iyi canım nasıl olsun seni çok seviyorum ama çatal kaşık sevmiyorum diyordu en son
Askerin nasıl gözüküyodu camerada iyi mi canım ?
merhabaa kızlarrben sanırım sizin bi alt devreniz oluyorum 3 gün önce uğurladım askerimi balıkesire ben normalde 93/2 topiğindeydim ama esin arkadaşımla tanıştım oda bizim topiğimize gel dedi bende geldim. böyle birbirimize destek vererek geçircez günleri ilk günler evet çok zor geçiyor ama destek oluyorlar şükürler olsun sizler olsun arkadaşlarım olsun e tabi askerimde arayınca sık sık çok güzel geçiyor. zorunlu bi durum sonuçta elbet olcaktı bugünleri kendime zehir etmemeye çalışıyorum, hayata bi yerde tutunma çabalarındayım:)
Hoşgeldin tatlım çok iyi yapmışsın Allah kavuştursun.Güzel yere göndermişsin askerini inşallah usta birliğide güzel yere çıkar.
hoşbulduk canım inşallah öyle olur ben kendimde izmirdeyim yakınız yani yanına gidicem 3 hafta sonra şayet yemin töreninden önce görüş varsa yoksa törenden sonra :)
Canım izimirden geldiğinde çok kilo almıştı ankarada sürekli kilo veriyormuş bugün üzüldüm kilo vermiş yüzü süzülmüş gördüm ağladı zaten beni görünce çok özledim aşkım buradan sana dokunamıyorum diyerek.Benim askerimde aynı senin gibi 5 güne bir bulaşık yıkıyormuş midem çok bulanıyor yıkarken diyor çok üzülüyorum durumuna tatlım.
merhabaa kızlarrben sanırım sizin bi alt devreniz oluyorum 3 gün önce uğurladım askerimi balıkesire ben normalde 93/2 topiğindeydim ama esin arkadaşımla tanıştım oda bizim topiğimize gel dedi bende geldim. böyle birbirimize destek vererek geçircez günleri ilk günler evet çok zor geçiyor ama destek oluyorlar şükürler olsun sizler olsun arkadaşlarım olsun e tabi askerimde arayınca sık sık çok güzel geçiyor. zorunlu bi durum sonuçta elbet olcaktı bugünleri kendime zehir etmemeye çalışıyorum, hayata bi yerde tutunma çabalarındayım:)
Oh iyi yapmışsın tatlım sitres atmışsındır alışverirşte.Bende bugün askerimle konuştum güzel bir gündü.
Son olaydan sonra böyle olmamız normal canım 1 kaç güne normale döneriz
Oooo sen baya çabalamışsın yavrum iyi yapmışsn
Zamanla açılır tatlım, benim kide utangaçtı bi zamanlarŞimdi anneme neler diyo neler
Bugün aramadı bi sinir etti beni eşşek
haha evet öyle tahmın edıyorum bende ztn zamanla olur bende ılk zamnalar öledim
Ben hiç sıkıntı çekmemiştim kuşum annesine teyze diyordum annemle kardeş gibi büyüdükleri için ama sonra anne demekte zorlandım
ben hıc tanımadıgım icinn cok utangac gecmıstı o gunlrim
sonra alıstık tbı oda rahat kadın ve dusuncelide sagolsn ee öle olunca kalmıyo utangaclık bıde görusmeler sıklaştı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?