- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
- #3.001
Seleeen, Senaaa, Feryal ben çıkıyorum kızlar
Çok yorgunum duramıyorum daha, öpüyorum sizi görüşmek üzere kendinize çok iyi bakınn
Tabi tatlım normal öyle olman, bende hiç tanımadğım birine kadar öyle olurdum zaten
Zamanla insan alışıyo ya, herşeye alışıyo. Tabi bu rahatlık kaynana'dan aldığın saygı,sevgiye bağlı her zaman
hosgeldın canımm daha cok bası sızın aman zamanla alısıcan mecburen cnm bak bızlerde sızler gibidik alısıosun
özellıkle dagtıma geldiginde 1 hfta kalıp gittigi zaman suandan dha zor olucak canım cunku geldiginin daha 2. gunu sankı hıc gitmemiş askeree gitmicekmiş gibi gelmeye baslıo
ve sonra bıanda gidio bıdaha nezmaan gelicegi belli deil ama napalım safak atırıcak kendımıze zehır etmıcez bu gunleri cunku bunlarn yasanması gerekıo bu dönemı en iyi sekılde atlatmaya bakın canım
tartişmalari en aza indir exstra bonus tanı askerineben öyle dıyorum zor ama canım biticek
Seleeen, Senaaa, Feryal ben çıkıyorum kızlar
Çok yorgunum duramıyorum daha, öpüyorum sizi görüşmek üzere kendinize çok iyi bakınn
Tabi tatlım normal öyle olman, bende hiç tanımadğım birine kadar öyle olurdum zaten
Zamanla insan alışıyo ya, herşeye alışıyo. Tabi bu rahatlık kaynana'dan aldığın saygı,sevgiye bağlı her zaman
İyi şükür tatlım tek sorunumuz çok nöbet yazmaları.Senin askerin nasıl.evet canım nasılms askerin
haha evet öyle tahmın edıyorum bende ztn zamanla olur bende ılk zamnalar öledim
Görüşürüz esinim dikkat et kendine dinlen güzelce.Seleeen, Senaaa, Feryal ben çıkıyorum kızlar
hoş bulduk canım ya çok zor çok ya sizin gibi bilenler anlayabilir anca bilmeyene anlatsanda anlamaz zaten. Şuan dağıtıma gelmesini o kadar çok istiyorum ki daha kötü olcağını hiç düşünmemiştim günler geçtikçe daha mutlu olur gibiyim hani azaldığını gördükçe içim içime sığmaz olur gibi geliyor :) şuan nedense hiç tartışcakmışız gibi gelmiyor bana bide benimkinin yapısı çok değişik orda ölse bitse bana kötüyüm demez sesinden anlarım sadece yorulduğunu söylüyor ama ses inanılmaz derecede kötü ben onu idare etceğime o beni idare eder gibi bişey :) ben mutsuzum telefonda o beni mutlu etmeye çalışıyo yinede toparlıyorum daha iyiyim telefonda bugün hep gülmüşüm kaydettim telefon konuşmasını onu dinliyorum sürekli sesini ama yetmiyo bu konuşmalar günde 3 kez arıyor bugün en fazla 8 dk konuştuk telefonu bi kapatıyorum şunuda dicektim bunuda dicektim e hadi arada söyle imkansız çok zor el kol bağlı telefona yapışık bekliyorum
İyi şükür tatlım tek sorunumuz çok nöbet yazmaları.Senin askerin nasıl.
sagol canım senın annenınde kutlu olsun dha nice anneler gunlerine inşş :)
bende aradım bugun görusuyoruz ama olmazdi aramamak iyi konuştuk.. sen sana dusenı yapmıssın canım kadında iyi konuşmuş bosver hoş davran arada senınki var cunku:)
duzelir canım duzelir oluyo böyle durumlaryasadım bılıyorm yani tak edıyo bazen işte böle
Kızlaar bugün yokluğumu hiiç farketmemişsiniizz:26:
Ayrıca geleceğin Anneleri olarak, hepimizin Anneler günü kutlu olsun.
Tabi Anne'ciklerimizindee...
Amin kardeşim inşallah. Yok be yavrum keşke öyle olsa, ben 2 yıldır çekiyorum bunu çok fazla yersem böyle ağrıyo midem 2-3 gün. Eee artık fındık kadar olmuş çok yiyemiyorum, yiyemediğimden de kilo da alamıyorum
Ahaha gel kuşum gel sana da alak. Hatta gel beraber oturup yaparıız, paraları da harcarız
Hayırdır canım? Biz düzeliyoruz siz başlıyorsunuz ya hu ? :26:
Senin de canım.. Bende aradım saat 11 gibi kızıımm diye açtı telefonu şöyle bi kaldım sonra annem anneler günün kutlu olsun öpüyorum çok dedim. Böyle kuru kuru olmadı dedi öyle deyince hediye falan diyo sandım sonra devamında gelip yanaklarımı öpmen gerekiyo en kısa zamanda demez mi sonra bi kal daha geçirdimTamam anne dedim görüşürüz öpüyorum deyip kapattım
merhabaa kızlarrben sanırım sizin bi alt devreniz oluyorum 3 gün önce uğurladım askerimi balıkesire ben normalde 93/2 topiğindeydim ama esin arkadaşımla tanıştım oda bizim topiğimize gel dedi bende geldim. böyle birbirimize destek vererek geçircez günleri ilk günler evet çok zor geçiyor ama destek oluyorlar şükürler olsun sizler olsun arkadaşlarım olsun e tabi askerimde arayınca sık sık çok güzel geçiyor. zorunlu bi durum sonuçta elbet olcaktı bugünleri kendime zehir etmemeye çalışıyorum, hayata bi yerde tutunma çabalarındayım:)
Uffff çok sıkıcııı. Kimse yook neden kimse yok. :84:
Nerdesiniiz kızlaaarrr ???
Selam cnm bizim topicte bomboşşş...
nasılsınn
Aynen ya bu ne boşluk? Hiç böyle olmamıştı illa ki bi topik dolu oluyodu
İyiyim edacım, sen nasılsın alışverişin nasıl geçti ?
iyiyim cnm nasıl olıyım aynı sıkılıyorum bende
Güzel geçti diyemem kendime bir şeyler aldım ama kargo göndericem tişört alıcaktım sevgilime düzgün onun tarzına göre bir şey bulamadım sinirlerim bozuldu.Daha aktardan gıda boyası alıcam kurabiye yapıcam falan filan of...bir an önce göndermek istiyodum..
Gönderirsin canım, sıkma bu kadar kendini ya
İnsan istediğini gibi birşey bulamıyor ki ya. Bende çok arıyorum yakupa öyle bulamıyorum. :44:
Gıda boyasından yaptığın kurabiyenin tarifinin, ve resmini paylaşırsın artık bizimle bize de fikir olur yavrum
yaptıktan sonra paylaşırım güzel olursa tabiama burdan yapıcam şeker hamurunuda lokumdan yapıcam 2-3 ay dayanıyormuş
Leyla ile Yemek Saati Şeker Hamurlu Kurabiye Tarifi - Leyla ile Yemek Saati
evet tatlım evett yaşamayan anlayamaz gercektenn etraf hep dıle kolay avutma sözleri falan
ama boş gelıyodu bana sölenenler.. orda pisikolojisi deişiebılır daha farklı dvranabılır daha kısknac olablr ama en onemlisiiii canım askerligini rahat yapmasi
onun ıcın cok dua et.. telefon konusundada senı cok ii anlyrym bende öleydım hatta konusurdum onla kapatır sonra aglardim ilk gunler öle maleseff
telfnda söliceklerini unutuosun sureklı onu sormaktan nolcak ne bıtıcek die her arayana o die bakıosn o cıkmıo sınır oluyosun falan falannn
ama ustaya gectıgınde rahat olsn ıns canım rahat tel kullansın ozaman rahatlarsin işte
Düzelir de ne zamana düzelir bilmiyorum canım ya hala kötüyüz
Valla yaa bi sor bakıyım bu taraflara iş gönderiyolar mıymış balım
Ne biliyim Zeynebim ya arada esiyolar benimkine heralde
Hoşgeldin canım
Allah kavuştursun öncelikle. Zor bi durum yani birbirimizin halini görüyoruz burda her gün. Yaşamayan anca sayılı gün çabuk geçer demesini bilyo. Aradan 2 5 ay geçince aa ne çabuk geçmiş demesini biliyo. Ama tabi dışı seni içi seni misali nası "çabuk" geçtiğini bi biz biliyoruz
Zehir etme zaten baktım topiğe de katiplik için filan uğraşmışsın olmamış. Mutlaka kendine bi iş veya uğraş bul yoksaa ben gibi evde çürümeye başlarsınUğraştığın bir şey olursa zaman daha çabuk geçer yoğunluk koşturmaca arasında
selaam esincim bunlar ne :)))Günaydıın canlarııımmm
Benim türkiye haritam bile hazıır
Askerimin ajandaları, künyem, 2.5 ay'da kullanmış olduğu 58 telefon kartı
Eki Görüntüle 710116
bugün bi kere arayabildi canım ya( komutanlar gelmiş eğitime başladık dedik çok yoruluyorum ayaklarım çok ağrıyor diyo çok üzülüyorum nasıl geçer bu psikolojisi bozulmuş bile beni özledin mi diyo çoook dedim bende çok özledim diyo özlemezmiyim diyo daha 4 gün oldu yarabbim geçer mi bu günler diyorum bazen çıkmazdayımm...
Günaydıın canlarııımmm
Eki Görüntüle 710116
Günaydıın canlarııımmm
Eki Görüntüle 710116
bugün bi kere arayabildi canım ya( komutanlar gelmiş eğitime başladık dedik çok yoruluyorum ayaklarım çok ağrıyor diyo çok üzülüyorum nasıl geçer bu psikolojisi bozulmuş bile beni özledin mi diyo çoook dedim bende çok özledim diyo özlemezmiyim diyo daha 4 gün oldu yarabbim geçer mi bu günler diyorum bazen çıkmazdayımm...
hoşbuldum canım ya katiplik için hala pes etmedim uğraşıyorum klavye çalışıyorum zaten şuan okuyorumda dersaneye gidiyorum açıköğretim okuyup derslerini alıyorum oda son dönemdi eylülde bidaha sınava gircem onun için uğraşıyorum ablamın yanına gidiyorum zaman geçiyo şükür hiç evde değilim bişeylerle uğraşmak daha iyi arkadaşlarım var hep yanımda bide heyecanlıyım yanına gitcem onun heyecanı 1 ay geçmez :))
selaam esincim bunlar ne :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?