93/1 yarenleri burayaa

aynen tatlımm görusurruz öpuyorum

hoş bulduk canım ya çok zor çok ya sizin gibi bilenler anlayabilir anca bilmeyene anlatsanda anlamaz zaten. Şuan dağıtıma gelmesini o kadar çok istiyorum ki daha kötü olcağını hiç düşünmemiştim günler geçtikçe daha mutlu olur gibiyim hani azaldığını gördükçe içim içime sığmaz olur gibi geliyor :) şuan nedense hiç tartışcakmışız gibi gelmiyor bana bide benimkinin yapısı çok değişik orda ölse bitse bana kötüyüm demez sesinden anlarım sadece yorulduğunu söylüyor ama ses inanılmaz derecede kötü ben onu idare etceğime o beni idare eder gibi bişey :) ben mutsuzum telefonda o beni mutlu etmeye çalışıyo yinede toparlıyorum daha iyiyim telefonda bugün hep gülmüşüm kaydettim telefon konuşmasını onu dinliyorum sürekli sesini ama yetmiyo bu konuşmalar günde 3 kez arıyor bugün en fazla 8 dk konuştuk telefonu bi kapatıyorum şunuda dicektim bunuda dicektim e hadi arada söyle imkansız çok zor el kol bağlı telefona yapışık bekliyorum

görüşürüz canım sende kendine çok çok iyi bak

evet canım nasılms askerin

haha evet öyle tahmın edıyorum bende ztn zamanla olur bende ılk zamnalar öledim
İyi şükür tatlım tek sorunumuz çok nöbet yazmaları.Senin askerin nasıl.
Görüşürüz esinim dikkat et kendine dinlen güzelce.

Son düzenleme:

evet tatlım evett yaşamayan anlayamaz gercektenn etraf hep dıle kolay avutma sözleri falan
ama boş gelıyodu bana sölenenler.. orda pisikolojisi deişiebılır daha farklı dvranabılır daha kısknac olablr ama en onemlisiiii canım askerligini rahat yapmasi
onun ıcın cok dua et.. telefon konusundada senı cok ii anlyrym bende öleydım hatta konusurdum onla kapatır sonra aglardim ilk gunler öle maleseff
telfnda söliceklerini unutuosun sureklı onu sormaktan nolcak ne bıtıcek die her arayana o die bakıosn o cıkmıo sınır oluyosun falan falannn
ama ustaya gectıgınde rahat olsn ıns canım rahat tel kullansın ozaman rahatlarsin işte

Düzelir de ne zamana düzelir bilmiyorum canım ya hala kötüyüz

Valla yaa bi sor bakıyım bu taraflara iş gönderiyolar mıymış balım

Ne biliyim Zeynebim ya arada esiyolar benimkine heralde

Hoşgeldin canım

Allah kavuştursun öncelikle. Zor bi durum yani birbirimizin halini görüyoruz burda her gün. Yaşamayan anca sayılı gün çabuk geçer demesini bilyo. Aradan 2 5 ay geçince aa ne çabuk geçmiş demesini biliyo. Ama tabi dışı seni içi seni misali nası "çabuk" geçtiğini bi biz biliyoruz

Zehir etme zaten baktım topiğe de katiplik için filan uğraşmışsın olmamış. Mutlaka kendine bi iş veya uğraş bul yoksaa ben gibi evde çürümeye başlarsın Uğraştığın bir şey olursa zaman daha çabuk geçer yoğunluk koşturmaca arasında

Aynen ya bu ne boşluk? Hiç böyle olmamıştı illa ki bi topik dolu oluyodu
İyiyim edacım, sen nasılsın alışverişin nasıl geçti ?

iyiyim cnm nasıl olıyım aynı sıkılıyorum bende
Güzel geçti diyemem kendime bir şeyler aldım ama kargo göndericem tişört alıcaktım sevgilime düzgün onun tarzına göre bir şey bulamadım sinirlerim bozuldu.Daha aktardan gıda boyası alıcam kurabiye yapıcam falan filan of...bir an önce göndermek istiyodum..

Gönderirsin canım, sıkma bu kadar kendini ya
İnsan istediğini gibi birşey bulamıyor ki ya. Bende çok arıyorum yakupa öyle bulamıyorum. :44:
Gıda boyasından yaptığın kurabiyenin tarifinin, ve resmini paylaşırsın artık bizimle bize de fikir olur yavrum

Bunu buldum bugün saçma ama çok gülüyorum bunu dinlerken, izlerken

[video=youtube;pYe6IzTIZNc]http://www.youtube.com/watch?v=pYe6IzTIZNc[/video]

yaptıktan sonra paylaşırım güzel olursa tabi ama burdan yapıcam şeker hamurunuda lokumdan yapıcam 2-3 ay dayanıyormuş
Leyla ile Yemek Saati Şeker Hamurlu Kurabiye Tarifi - Leyla ile Yemek Saati
Şarkı acaip saçmaymış yalnz
tatlım bnm çıkmam lazım çpüyorum konuşuruz yineee

Son düzenleme:

bugün bi kere arayabildi canım ya ( komutanlar gelmiş eğitime başladık dedik çok yoruluyorum ayaklarım çok ağrıyor diyo çok üzülüyorum nasıl geçer bu psikolojisi bozulmuş bile beni özledin mi diyo çoook dedim bende çok özledim diyo özlemezmiyim diyo daha 4 gün oldu yarabbim geçer mi bu günler diyorum bazen çıkmazdayımm...

hoşbuldum canım ya katiplik için hala pes etmedim uğraşıyorum klavye çalışıyorum zaten şuan okuyorumda dersaneye gidiyorum açıköğretim okuyup derslerini alıyorum oda son dönemdi eylülde bidaha sınava gircem onun için uğraşıyorum ablamın yanına gidiyorum zaman geçiyo şükür hiç evde değilim bişeylerle uğraşmak daha iyi arkadaşlarım var hep yanımda bide heyecanlıyım yanına gitcem onun heyecanı 1 ay geçmez :))

Günaydıın canlarııımmm

Benim türkiye haritam bile hazıır
Askerimin ajandaları, künyem, 2.5 ay'da kullanmış olduğu 58 telefon kartı

Eki Görüntüle 710116
selaam esincim bunlar ne :)))

deme canım öyle gecıyor henuz alısamadıgınız ıcın böylee hıc merak etme bı bakmişsin 100 gun bitmiş bile :)
acemide bıraz zorlancak cnm mecburen egtmleride görucek soncta egtm olmazsa olmaz benım askerimde öleydı hepimizinki öleydi
orda ailesınınde senınde degerınızı daha cok anlıcak cnm 1 ay snra sızın ustabırlıklerınız bellı olcak ztn bizim askerlerimizin daha uzun surdu acemıleri

Günaydıın canlarııımmm

Benim türkiye haritam bile hazıır
Askerimin ajandaları, künyem, 2.5 ay'da kullanmış olduğu 58 telefon kartı

Eki Görüntüle 710116

Benim askerim de almış bu ajandadan getirmişti bana balım.

2 de boş mermi getirmiş. Senin kalem taktığın yere ben onları taktım

Ooo sen baya yoğunmuşsun zaten canım

İyi ya yoğun olmak yorulmak iyi geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…