- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
Benimki dün başlamış eğitimlere
Arar yine fırsat buldukça. Biz sabah 7de konuşuyoruz
Ceren yani namı diğer depressifpolyanna bu topiği açtığında kimse yoktu canım bir tek pekmez arkadaşımız vardı..Zaman geçtikçe siz geldiniz.İnşallah daha çok kişi gelir zamanlaaaa
aynen cnm yawas yawas gelmeye basladılar ztn
Ohh gelsinler tabiii dertleşirsiniz yemin töreni heyecanı sonra usta birliğinin açıklanması heyecanı sonra dağıtım heyecanı ahh ahhhHepsi ayrı ayrı heyecanlar canım özellikle usta birliği heyecanı en ama en heyecanlısı Benimki bir de baya geç açıklandı herkesin belliydi benimki baya geç açıklandı çok heyecan basıyo.İnşallah hayırlı yerler çıkar sizedeee
İnşallah canım yaa walla bende ustabırlıgı acıklanana kdr rahatlıyamıcam gibi gelıyor dogu olmasından cok endişeliyim ama hayırlısı demekten baska carede yok sımdıden beklıyorum yani
Amin Edacım sağ olOhh gelsinler tabiii dertleşirsiniz yemin töreni heyecanı sonra usta birliğinin açıklanması heyecanı sonra dağıtım heyecanı ahh ahhhHepsi ayrı ayrı heyecanlar canım özellikle usta birliği heyecanı en ama en heyecanlısı Benimki bir de baya geç açıklandı herkesin belliydi benimki baya geç açıklandı çok heyecan basıyo.İnşallah hayırlı yerler çıkar sizedeee
ayy sabah 7demibende gözum telefonda beklıyorum aradı arıcak die telefon calsa kalbım cıkıcak gibi oluyo bı bakıyorum annem falan sonra bi hüsran
ptesi baslasın bakalım ozaman anlıcaz nasıl arıcak nolcak ne biticek 9 marttad yemın törenı olucakmıs cnm sizin bellı oldumu
Canım acemiliği 75 gün dimi seninkinin ? Şimdiden bekleme açıklanmasını bence benimki 75 gün yaptı acemiliği çok sonra açıklandı ben başlarda beklemedim son 1 buçuk ay meraklandım işte
Amin Edacım sağ ol
Evet canım sorma ya gece 4ten sonra uyanmaya başlıyorum artık saat kaç olmuş hadi arasa falan diye
Sormadım ben o da söylemedi henüz bilmiyorum yanii:26:
9 martta yemın torenı dedı ondn snra bıtmıyomu acemligi 75 gun olmuyo ozmn ama orasida jandarma komando bırlıgı yanı daha uzun olmasi lzm
:
9 martta yemın torenı dedı ondn snra bıtmıyomu acemligi 75 gun olmuyo ozmn ama orasida jandarma komando bırlıgı yanı daha uzun olmasi lzm
bellı olmamıstır belkı cnm olunca söler benmkıde gece arayamıomuş sureklı kayıtlar falan bı takım işler oluyomuş öglen aksam uzerı fln anca aradı dun cok tuhaf ınsan dolu burası dıo :))) hatta ılk aradıgında söyledigi keske 4 yılııgı bıtırıp gelseydım oldu kahroldum yani öle diiinceee
Canım hayır sizin acemiliğiniz 90 gün de olabailir ama bilmiyorum yani onu bir sor sevgiline.Bitmiyo yemi n törenin den sonra çarşı izinleri başlıcak her hafta sonu çarşısı kitlenmediği yani ceza almadığı sürece haftasonu çarşıya çıkar kameradan konuşursunuz.İşte 75 gün sonundada dağıtım iznine gelirr
Netten araştır acemiliği 75 mi daha mı fazla diye
Söyler canım evet
Nası biridir sevdiceğin hani çok abartan şikayetlenen memnun olmayan biri midir?? Eğer öyle biriyse verdiği tepkiler normaldir bence :44:
Benimki hiç şikayet etmedi daha bilmiyorum üzülmeyim diye mi böyle yapıyo yoksa memnun mu :44:
Dur ablasına bi soruyum ben
aa bana bıtıyo dedı arkdslar falan ona sormadım daha sadece yemın torenınden bahsetti bende 75 yada 90 olucagını dusunuyorum ögrenıyım onu aradıgında carsılar baslasa guzel oluuurr
,Aynen canım öğren bencede bil yani ne zaman geleceğini.Aynen çarşılar teselli olucak sana yüzünü görünce .Hele ilk çarşı 1 aydan sonra görmek ama dokunamasan bile güzel oluyor canımm
evet canım yaa sımdıden cok özledım ztn bırazda olsa iyi gelirr
Geçiyor canım merak etme bu günler
Bende çok özledim ..
Arasa diye bekliyorum..
İlk bir hafta çok zor geçiceğe benziyor..
Benimkinince acemisi 75 gün. Çavuş olarak yapacağı için . Eğitimle birlikte.. Tabi ben yanlış bilmiyorsam ..
İçimde çok büyük bir sıkıntı var yarimden haber alamadım daha şimdiden çok özledim onu napacağım bilmiyorum geçmiyor saatler kızlar sizde aynımısınız?
İçimde çok büyük bir sıkıntı var yarimden haber alamadım daha şimdiden çok özledim onu napacağım bilmiyorum geçmiyor saatler kızlar sizde aynımısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?