93/1 yarenleri burayaa

Tatlım.. Acemide şuan eğitimleri yoğun olacak gerçekten yorucu olacak. Ama askerlik bu kim bitirememiş ki biz mi bitiremeyeceğiz. Askerimin ayaklarının altı su toplamıştı hep oda öyle diyordu. Yorgunluktan yatar yatmaz uyuyordu. Psilokolojisinin bozulmasıda çok normal hangi askerin bozulmamıştır ki. Rabbim yardımcısı,yardımcıları olsun.
Öyle bi geçiyor ki canım sen bile anlayamıyorsun, 99 gün geçti yarın tam 100 günlük asker bizimkiler. Geçmese de geçiyor. Sabırlı ol, geçmeyecek değil geçeçek bitireceğiz de bu dönemde kimse seni avutmaz, sen kendi kendini avutursun.

- 1 resim - Şafak takvimim her gün bi çizik atıyorum.
- 2 resim - Türkiye haritası yani bize göre plaka numaraları.
- 3 resim - 2.5 ayda kullanmış olduğu 58 telefon kartı, künyem ve orta tuttuğu ajandası (günlük) canım..

ay canım bunlar ne böyleee gercektn bırıktırıcekmisin ya daha cok uzulurm ben gördukce böle ama cokta guzel olmuşşşşşş :26:

1 hafta da bi karalayınca üzülmüyorum seviniyorum canımmm. Dün gece hazırladım haritayı da telefondan int. girdim il plaka kodlarına bakarak tek tek yazdım bitince sevindim. Üstüne de ''Bir gün bizde plaka'lara geleceğiz !! '' yazdım. Vakit geçiriyoruz tatlım, bi gün inşallah bizde şafak ; tokat,ordu,ığdır,ankara hepsini tek tek diyeceğiz

Benim askerim de almış bu ajandadan getirmişti bana balım.

2 de boş mermi getirmiş. Senin kalem taktığın yere ben onları taktım

Bizim ajandanın içi full dolu yanında ki küçük defterde dolu askerim her gün her boş vaktinde yazmış. Okudukta ağlamaya başlıyorum
19 gündür okuya okuya ezberledim kuzum
Mermi deyince aklıma şu geldi. ''1 mermi 2 mermi bu askerlik biter mi ? 1 çiçek 2 çiçek seve seve bitecek.''

Kızlar bugün kimse girmemiş topiğe çok şaşırdımm :26:

Evet sadece ben vardım bugün yavrum. Bende şaşırdım ama oldu bi kere

inşallah canım inşallah yaa o zamanları dusunuyorum avunuyorum iştee napalım 200lere nezaman dusuceeessss 3 ay sonraaa

Dün askerim gez dolaş aşkım evde oturma dedi bende o demişken çıktım gezdim tatlım bu aralar nazar değmesin üzerime titriyor benimki romantik oldu valla usta birliği yaradımı ne

Maşallah maşallah Benimki hayatta değişmeezzz :)
Geçen bi ispanyol pantolon gördüm ama çok hoş fiyatıda iyi 25 tl. Dedim aşkım almaya gidicem.
Olmaz benim görmem lazım, ben görmeden alamazsın demez mi tamam sus gitmiyorum dedim herşeyden hevesimi kaçırınca, birşeye heveslenmiyorum

merhaba kızlar.aranızda ben de varım.eşim şubat 7den beri askerde.izne gelmsti dun geri dondu brlgne.istanbula.hala uzgunum ne yalan solym.brz erken geldi izne.cok ozlems beni.geldi.moral buldu brz.ama vakt dolup da donmesi gereken gun gelnce cok kotu oluyor.dun butun gun agladm,yataktan cıkamadım.askerlkte 4.ayımız ama hala alısamadm.kalan zaman nasl gececk dye dusunyrm.asla safak saymyorum br de.o bana kotu hssettryr.br ay gectgnde sevnyrm.gunleri sayınca sanki daha da uzuyor zaman.br de kızlar sık sık haberleri takip edn.netten haberleri yoklayın.askerlik bu sne duseblr.2014teki secmler dolayısıyla bz bekleyenlere devlet br iyi haber vereblr.o seklde br yasa tasarısı hazırlandgnı okudum gazetelerde.henuz boyle br yasa dusunmuyorz denlyr ama meclse yakın zamanda sunulacak dye dusunuyrm cnku genelkurmay baskanı da boyle brsye olumlu bakablrms dye okudum.yaz aylarnda bole br haber alablrz,12 ya da 10 ay dye konusuluyor.umarım 10 ay olur.12 ay ble olsa yterli gerci.1 gun ble erken olsa mutluluk.bn de bole br haber bekleyerek avutuyorum kendmi smdlk.

Benimkide öyle normalde ama dün ne oldu anlamadım canım napalım esinim seviyoz işte

mrb canım hos geldin ozaman:) eşinin usta bırlıgı nereye cıktı
birde canım izne bukdr sık gelirse alışamazsiniz :26: cok zorlu bı surec zaten

Hoşgeldiin Senacııımmm
Napak muhabbet işte, gördüğün gibi. Sen napıyosuunn ?

hosbulduk canım iyim bende bi sizlere bakım dedim dun bomboştu topık

Benimkide öyle normalde ama dün ne oldu anlamadım canım napalım esinim seviyoz işte

Ohh oohh iyi bari keyfini çıkart yavrum

Aramıza hoşgeldin yeni tertipimiiz
Eşin baya erken gelmiş izne, sen gitseydin keşke o şimdiden izin kullanmasaydı gitme gbi bi ihtimalin yok muydu ?
Benim umudum ufacık, askerliğin düşmesiyle ilgili. 2013 sonlarına diye okumuştum en son.. İnşallah düşer ama..
Bitecek, geçecek canım. Allahın izniyle.. Eşinizin usta birliği neresi ?
Bu arada nerden katılıyorsun aramıza? Adın ne ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…