- 12 Şubat 2013
- 7.374
- 552
- 398
- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
- #3.021
bugün bi kere arayabildi canım ya( komutanlar gelmiş eğitime başladık dedik çok yoruluyorum ayaklarım çok ağrıyor diyo çok üzülüyorum nasıl geçer bu psikolojisi bozulmuş bile beni özledin mi diyo çoook dedim bende çok özledim diyo özlemezmiyim diyo daha 4 gün oldu yarabbim geçer mi bu günler diyorum bazen çıkmazdayımm...
hoşbuldum canım ya katiplik için hala pes etmedim uğraşıyorum klavye çalışıyorum zaten şuan okuyorumda dersaneye gidiyorum açıköğretim okuyup derslerini alıyorum oda son dönemdi eylülde bidaha sınava gircem onun için uğraşıyorum ablamın yanına gidiyorum zaman geçiyo şükür hiç evde değilim bişeylerle uğraşmak daha iyi arkadaşlarım var hep yanımda bide heyecanlıyım yanına gitcem onun heyecanı 1 ay geçmez :))
selaam esincim bunlar ne :)))
ay canım bunlar ne böyleee gercektn bırıktırıcekmisin ya daha cok uzulurm ben gördukce böleama cokta guzel olmuşşşşşş :26:
Benim askerim de almış bu ajandadan getirmişti bana balım.
2 de boş mermi getirmiş. Senin kalem taktığın yere ben onları taktım
Kızlar bugün kimse girmemiş topiğe çok şaşırdımm:26:
Tatlım.. Acemide şuan eğitimleri yoğun olacak gerçekten yorucu olacak. Ama askerlik bu kim bitirememiş ki biz mi bitiremeyeceğiz. Askerimin ayaklarının altı su toplamıştı hep oda öyle diyordu. Yorgunluktan yatar yatmaz uyuyordu. Psilokolojisinin bozulmasıda çok normal hangi askerin bozulmamıştır ki. Rabbim yardımcısı,yardımcıları olsun.
Öyle bi geçiyor ki canım sen bile anlayamıyorsun, 99 gün geçti yarın tam 100 günlük asker bizimkiler. Geçmese de geçiyor. Sabırlı ol, geçmeyecek değil geçeçek bitireceğiz de bu dönemde kimse seni avutmaz, sen kendi kendini avutursun.
- 1 resim - Şafak takvimim her gün bi çizik atıyorum.
- 2 resim - Türkiye haritası yani bize göre plaka numaraları.
- 3 resim - 2.5 ayda kullanmış olduğu 58 telefon kartı, künyem ve orta tuttuğu ajandası (günlük) canım..
1 hafta da bi karalayınca üzülmüyorum seviniyorum canımmm.Dün gece hazırladım haritayı da telefondan int. girdim il plaka kodlarına bakarak tek tek yazdım bitince sevindim. Üstüne de ''Bir gün bizde plaka'lara geleceğiz !! '' yazdım. Vakit geçiriyoruz tatlım, bi gün inşallah bizde şafak ; tokat,ordu,ığdır,ankara hepsini tek tek diyeceğiz
Esinim napıyorsun tatlım nasılsın
Oturuyorum boş boş kuşum, iyiyim nasıl olayım.
Sen nasılsın, napıyorsun dün nerelerdeydin kayıptın ?
Dün alışverişteydim tatlım gezdim tüm günannem,ablam,yiğenim yeni ciciler aldım kendime akşamda yorgun olunca giresim gelmedi.
Ohhh ohh ben alışverişe dahi çıkamıyorum sen gene iyisin kuzum
Dün askerim gez dolaş aşkım evde oturma dedi bende o demişken çıktım gezdim tatlım bu aralar nazar değmesin üzerime titriyor benimki romantik oldu valla usta birliği yaradımı ne
kızlaaar napıosunuzzz
Maşallah maşallahBenimki hayatta değişmeezzz :)
Geçen bi ispanyol pantolon gördüm ama çok hoş fiyatıda iyi 25 tl. Dedim aşkım almaya gidicem.
Olmaz benim görmem lazım, ben görmeden alamazsın demez mi tamam sus gitmiyorum dedim herşeyden hevesimi kaçırınca, birşeye heveslenmiyorum
merhaba kızlar.aranızda ben de varım.eşim şubat 7den beri askerde.izne gelmsti dun geri dondu brlgne.istanbula.hala uzgunum ne yalan solym.brz erken geldi izne.cok ozlems beni.geldi.moral buldu brz.ama vakt dolup da donmesi gereken gun gelnce cok kotu oluyor.dun butun gun agladm,yataktan cıkamadım.askerlkte 4.ayımız ama hala alısamadm.kalan zaman nasl gececk dye dusunyrm.asla safak saymyorum br de.o bana kotu hssettryr.br ay gectgnde sevnyrm.gunleri sayınca sanki daha da uzuyor zaman.br de kızlar sık sık haberleri takip edn.netten haberleri yoklayın.askerlik bu sne duseblr.2014teki secmler dolayısıyla bz bekleyenlere devlet br iyi haber vereblr.o seklde br yasa tasarısı hazırlandgnı okudum gazetelerde.henuz boyle br yasa dusunmuyorz denlyr ama meclse yakın zamanda sunulacak dye dusunuyrm cnku genelkurmay baskanı da boyle brsye olumlu bakablrms dye okudum.yaz aylarnda bole br haber alablrz,12 ya da 10 ay dye konusuluyor.umarım 10 ay olur.12 ay ble olsa yterli gerci.1 gun ble erken olsa mutluluk.bn de bole br haber bekleyerek avutuyorum kendmi smdlk.
Hoşgeldiin Senacııımmm
Napak muhabbet işte, gördüğün gibi. Sen napıyosuunn ?
Benimkide öyle normalde ama dün ne oldu anlamadım canım napalım esinim seviyoz işte
merhaba kızlar.aranızda ben de varım.eşim şubat 7den beri askerde.izne gelmsti dun geri dondu brlgne.istanbula.hala uzgunum ne yalan solym.brz erken geldi izne.cok ozlems beni.geldi.moral buldu brz.ama vakt dolup da donmesi gereken gun gelnce cok kotu oluyor.dun butun gun agladm,yataktan cıkamadım.askerlkte 4.ayımız ama hala alısamadm.kalan zaman nasl gececk dye dusunyrm.asla safak saymyorum br de.o bana kotu hssettryr.br ay gectgnde sevnyrm.gunleri sayınca sanki daha da uzuyor zaman.br de kızlar sık sık haberleri takip edn.netten haberleri yoklayın.askerlik bu sne duseblr.2014teki secmler dolayısıyla bz bekleyenlere devlet br iyi haber vereblr.o seklde br yasa tasarısı hazırlandgnı okudum gazetelerde.henuz boyle br yasa dusunmuyorz denlyr ama meclse yakın zamanda sunulacak dye dusunuyrm cnku genelkurmay baskanı da boyle brsye olumlu bakablrms dye okudum.yaz aylarnda bole br haber alablrz,12 ya da 10 ay dye konusuluyor.umarım 10 ay olur.12 ay ble olsa yterli gerci.1 gun ble erken olsa mutluluk.bn de bole br haber bekleyerek avutuyorum kendmi smdlk.
hosbulduk canım iyim bende bi sizlere bakım dedim dun bomboştu topık
kızlaaar napıosunuzzz
Aynen kuzum, boştu kimsecikler yoktuu :26:
Şimdi gördüm tatlım geldiğini hoşgeldin.Nasılsın.
sen nasılsın canım askerin nasıl kavga yok dimii :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?