- 30 Ocak 2013
- 1.582
- 27
- 108
- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
- #3.041
merhaba kızlar.aranızda ben de varım.eşim şubat 7den beri askerde.izne gelmsti dun geri dondu brlgne.istanbula.hala uzgunum ne yalan solym.brz erken geldi izne.cok ozlems beni.geldi.moral buldu brz.ama vakt dolup da donmesi gereken gun gelnce cok kotu oluyor.dun butun gun agladm,yataktan cıkamadım.askerlkte 4.ayımız ama hala alısamadm.kalan zaman nasl gececk dye dusunyrm.asla safak saymyorum br de.o bana kotu hssettryr.br ay gectgnde sevnyrm.gunleri sayınca sanki daha da uzuyor zaman.br de kızlar sık sık haberleri takip edn.netten haberleri yoklayın.askerlik bu sne duseblr.2014teki secmler dolayısıyla bz bekleyenlere devlet br iyi haber vereblr.o seklde br yasa tasarısı hazırlandgnı okudum gazetelerde.henuz boyle br yasa dusunmuyorz denlyr ama meclse yakın zamanda sunulacak dye dusunuyrm cnku genelkurmay baskanı da boyle brsye olumlu bakablrms dye okudum.yaz aylarnda bole br haber alablrz,12 ya da 10 ay dye konusuluyor.umarım 10 ay olur.12 ay ble olsa yterli gerci.1 gun ble erken olsa mutluluk.bn de bole br haber bekleyerek avutuyorum kendmi smdlk.
iyim selenim sen nasılsın seninkii nasıll napıonuzz
Senaaamm ağzını hayra aç kızz
Şükür pazar gününden beri tartışmadıık
Senin ki nasıl kuzum ?
Çok şükür iyi herşey yolunda tatlım.Sen nasılsın senden ne haber.
hahaha sukur kuzum dilimi isiriyim sende totişini kaşı nazar degmesn
benımkide iyi canım napsn cok sukur zorlanmadık suana kdr Allaha cok sukur :81: cok tedirgindim ilk baslarda biliosun
hepte böle gider inşş
Hemen kaşıdım
Oh oh bunu duyduğuma çok sevindim kuzum, inşallah böyle gider
Canlarım ben çıkıyorum yiğenime bakacağım görüşürüz akşam dikkat edin kendinize.
Canlarım ben çıkıyorum yiğenime bakacağım görüşürüz akşam dikkat edin kendinize.
Ben de çıkacağım birazdan zaten, görüşürüz kuzum sende kendine dikkat et
tatlım bende cıkıyorum görusrurs bıkac saat snra gelırım gerci bn işleri halledimburda olursan laflariz cnm
hepnze tskr edrm.bn de brz destek bulmak sıkıntımı atablmek için katıldım aranza.kayseride yasyrm ben.br de kucuk canavar br oglum var.esm brz da onu gormeye geldi.ben oglum dolayısıyla gidemedm.br dahakne ben gdcem inş.ole dusunyrm.artk oglumu brne bırakablck kdr buyudu.bu arada ben 20 yasndaym.esm benden 10 yas buyuk.tecili btnce gtti bu subatta.2 sene once universtedeydm.bolumu begenmedm ve istedgm yere gtmeye karar verp dondum.snra esmle evlendk br de canavarmz var iste.haziranda son sınavlarma grcem.terchmi istanbuldan yana dusunyrm.esimi goreblmek de var işin içinde.acıkcası eylul ayını da beklyrm brz o yuzden.işte ders calısmakla ogluma bakmakla zaman gecyr ama dedgm gbi izinden snra insan brz buruk kalıyor.buraya gryrm bos vaktlermde.szlern de aynı seyleri yasadgnzı okuyunca moral buluyorum brz.su yaz br an once gecsn istyrm.ve askerlgn dusmesi umudum var cnku secmlerden once bunu yapmaları gerek.askerlern terhs islemleri uzun suruyormus esm ole soyledi bana.hrkesn yararlanablmesi için agustostan snra br duzenleme geleblr dye dusunyrm cnku bu hem 20 yasnda erken terhs olan genclern hem de onların ailelernin oyları demek.bole br kitleyi kaybetmek istemezler sanrm dye dsnyrm.
Kıızlaaaaaarrrrrrr???
Buraları çok boş kaldı. :26:
Bende artık çok sık girmeyeceğiiim
tatlımm ben geldiimmmmmnapıosunnnn
Oturuyorum canım yeni geldim eve dışardaydım bende.. Üniv.den arkadaş geldi de bizim kızları topladım onun yanına gittim.
Çıkacağım birazdanSen nasılsın, napıyosun canım ?
iyim canım bende yenı geldim iş görusmesine gittim bilmiyorum ne yapsam ne etsem baslasammı :26:
kafam karişti anlıcagınnn
Niye kafan karıştı yavrum ? :44:
ya aslında işe baslamak ıstıorm cnm adamda hemen oluruna gitti işin ben kıvırdım
konusucaz tekrar ama eskı ıs yerımden bılınc altıma yerlestı sanırım hemen tmm dien işlern altından bişi cıkıcak kötu mu acaba die dusuncelere kapılıyorum eskı iş yerımden resmen kactım cunku cıkmak icin 10 takla attim adam hala bırakmıodu
Allah allah :44: Ne diyeyim hayırlısı olsun tatlım hakkında :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?