- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
- #3.061
sağol cnm
Kandiliniz mubarek olsn kızlar Allah dualarimizi kabul etsin inşş..
Canlarıım
Kandiliniz mübarek olsun. Hayırlı kandiller
Bu gece yapılan dualar reddolunmazmış. Dua edin bol bol. En çok da askerliğin bi an önce düşmesine dua edin
Güzel haberler alalım artık
Öpüyorum hepinizi
Kızçelerim Regaib Kandiliniz Mübarek Olsun Allahım dualarımızı kabul etsin.. Hepimizi sağ salim askerlerimize kavuştursun inşallah..
Canlarıım
Kandiliniz mübarek olsun. Hayırlı kandiller
Bu gece yapılan dualar reddolunmazmış. Dua edin bol bol. En çok da askerliğin bi an önce düşmesine dua edin
Güzel haberler alalım artık
Öpüyorum hepinizi
Kızçelerim Regaib Kandiliniz Mübarek Olsun Allahım dualarımızı kabul etsin.. Hepimizi sağ salim askerlerimize kavuştursun inşallah..
Kızlar nasılsınız
Nasıl geçiyo günleriniz? Askerleriniz nasıl
Kızlar nasılsınız
Nasıl geçiyo günleriniz? Askerleriniz nasıl
iyii canımmm gunlerde monoton gecıo askerimde alıstı cok sukur bı sorunumz yok sımdılık
sen nasılsınn seninki nasıl canımm
Migrenim tuttu onunla savaşıyorum yavrum :26:
Günler sıkıcı geçiyor. Askerim iyi çok şükür.
Sen nasılsın ? Askerin ne durumda ?
Aynen benim de günlerim monoton geçiyo canım öyle
Geçmiş olsun balım ya baş ağrısı çok illet bi durum. Hele bi de migreni düşünemiyorum :26:
Allah askerlerinize iyilik versin kızlar ikinize de yazıyım
Ben nasılım bi durgunum valla içimden hiçbir şey yapmak gelmiyo.
Biliyosunuz kavga etmiştik geçen. En ufak bi şey bana söylediği sözleri hatırlatıyo tekrar
Öyle olunca ben biraz mesafeli davranıyorum ister istemez. :26: Ne söyleyecek bi şey bulabiliyorum ne soracak bi şeyKonuşmak mesajlaşmak da gelmiyo içimden hiç
Bugün gezileri varmış Polatlıya gittiler erkenden. Biraz da ordaki ağaçları budayıp otları yolacaklar sanırım
neden hatırlatıyo unutturmak yerınee :44:
böyle olunca tabı sende ıster ıstemez souk davranırsın yanı hıc bısı gelmez ıcınden kuzum anlıyorum seni
duzelicek canım ama orda en cok ıhtycı olan sensin cunkuu senin ilginuzatmanın anlamı yok yani şu durumda göruşme sansımız da olmadigi icin
uzatmak daha cok zarar veriri canım :26:
Yok balım ya o hatırlatmıyo. Farkında olmadan söylediği tek bi sözle kendim hatırlıyorum malesef
Farkındayım uzatmak çare değil ama kolay unutabilen biri de değilim kiİster istemez o noktada takılı kalıyorum. Ona söylemesem de kendi içimde bi şeyler kurup kurup düşünüyorum ha bire Dün mesela taa 5 yıl önceki olayı hatırlayıp kendi kendime kızdım köpürdüm bi sürü
Kızlar askeriim çarşıya çıktıı1 HAZİRAN İZNE GELİYOR!!
Canım nedne o kadar erken geliyor ki çok erken kullanıyorsunuz sonra pişman olmayın :26:
Anladım cnm bölerek kullanıosnz siz biz tek seferde kullanıcaz fakat kalan izninide erken kullanıyor ekime mı geliyor bayram ?Nasılsa kullanmak zorunda izinlerini şimdi ya 1 haftalık / yada 10 günlük geliyor geri kalan iznini kurban bayramında kullanacak
Erken biliyorum çok konuştum onunla gelme sonrası zor olacak diye ama sevinmemekte elde değil kii edacm
Anladım cnm bölerek kullanıosnz siz biz tek seferde kullanıcaz fakat kalan izninide erken kullanıyor ekime mı geliyor bayram ?
iyi ayarlamak lazım işte cnm ama zaten sen gelme desende yanlış anlıcak mecbur yani
Kesinlikle öyle canım yalnış anlıyor sen beni görmek mi istemiyorsun yeterince özlemedin mi gibi kelimeler kullanmaya başlayınca sen bilirsin diyorum artık ne derse.
Evet ekim'in ortaları gene gelme diyemem ki canım :26: Öyle yapcam diyor tamam diyorum. Bende istemiyorum hemen gelsin, tamam özlüyorum özlemiyorum değil ama bunun dönüşü de var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?