93/1 yarenleri burayaa

Canlarıım

Kandiliniz mübarek olsun. Hayırlı kandiller

Bu gece yapılan dualar reddolunmazmış. Dua edin bol bol. En çok da askerliğin bi an önce düşmesine dua edin

Güzel haberler alalım artık

Öpüyorum hepinizi

Kızçelerim Regaib Kandiliniz Mübarek Olsun Allahım dualarımızı kabul etsin.. Hepimizi sağ salim askerlerimize kavuştursun inşallah..

sağol cnm

Kandiliniz mubarek olsn kızlar Allah dualarimizi kabul etsin inşş..

Seninde kandilin mübarek olsun tatlım.

Senin de kandilin mübarek olsun yavrum
Ben dün geceden dua etmeye başladım, niyetlendim birde bol bol dua ediyorum
Bende seni öpüyoruum

Kızçelerim Regaib Kandiliniz Mübarek Olsun Allahım dualarımızı kabul etsin.. Hepimizi sağ salim askerlerimize kavuştursun inşallah..

Seninde kandilin mübarek olsun canım, hayırlı kandillerrr AMİİİİNN TEZ ZAMANDA TEZKERE ALMAK DİLEĞİYLEE

sagol tatlım sanada hayırlı kandıller bu aksam dua edelim dedigin gibiii guzellikler gelsn artık

sagol cnmm senınde mubarek olsunnn inş Allah dualarimizi kabul eder
askerlerimize sag saglım kavusmamızı nasıp eder

Son düzenleme:
iyii canımmm gunlerde monoton gecıo askerimde alıstı cok sukur bı sorunumz yok sımdılık
sen nasılsınn seninki nasıl canımm

Aynen benim de günlerim monoton geçiyo canım öyle

Migrenim tuttu onunla savaşıyorum yavrum :26:
Günler sıkıcı geçiyor. Askerim iyi çok şükür.
Sen nasılsın ? Askerin ne durumda ?

Geçmiş olsun balım ya baş ağrısı çok illet bi durum. Hele bi de migreni düşünemiyorum :26:

Allah askerlerinize iyilik versin kızlar ikinize de yazıyım

Ben nasılım bi durgunum valla içimden hiçbir şey yapmak gelmiyo.

Biliyosunuz kavga etmiştik geçen. En ufak bi şey bana söylediği sözleri hatırlatıyo tekrar

Öyle olunca ben biraz mesafeli davranıyorum ister istemez. :26: Ne söyleyecek bi şey bulabiliyorum ne soracak bi şey Konuşmak mesajlaşmak da gelmiyo içimden hiç

Bugün gezileri varmış Polatlıya gittiler erkenden. Biraz da ordaki ağaçları budayıp otları yolacaklar sanırım

neden hatırlatıyo unutturmak yerınee :44:
böyle olunca tabı sende ıster ıstemez souk davranırsın yanı hıc bısı gelmez ıcınden kuzum anlıyorum seni
duzelicek canım ama orda en cok ıhtycı olan sensin cunkuu senin ilgin uzatmanın anlamı yok yani şu durumda göruşme sansımız da olmadigi icin
uzatmak daha cok zarar veriri canım :26:

Yok balım ya o hatırlatmıyo. Farkında olmadan söylediği tek bi sözle kendim hatırlıyorum malesef

Farkındayım uzatmak çare değil ama kolay unutabilen biri de değilim ki İster istemez o noktada takılı kalıyorum. Ona söylemesem de kendi içimde bi şeyler kurup kurup düşünüyorum ha bire Dün mesela taa 5 yıl önceki olayı hatırlayıp kendi kendime kızdım köpürdüm bi sürü

yapmaa canım yapmaaa bak ben cok yaptım zamanında olan sadece sana oluyo ona hıc bısı olmuyo geri donup olanlarıda deiştiremıosun
kendı kendını yıosun anca daha cok yıpratıosun o olayı 5 yıl öncede bıraktıysan suana taşıma gercekten en cok kendıne yapıyosun
ılıskınle ılgılı ne dusunuyosun bilemem ama asker beklıosun ve cıddı ılıskın var
cok yıkıcı bısı yaşasaydın 5 yıl önce bısıler bıterdi devam ettıgıne göre bakma geriye cunku senınde ona karsı hataların olmuştur
şimdi tatlışkom ortada sorun yokken teeeee 5 yıl öncki sorunları cıkartıp canını sıkma boşa

Canım nedne o kadar erken geliyor ki çok erken kullanıyorsunuz sonra pişman olmayın :26:

Nasılsa kullanmak zorunda izinlerini şimdi ya 1 haftalık / yada 10 günlük geliyor geri kalan iznini kurban bayramında kullanacak
Erken biliyorum çok konuştum onunla gelme sonrası zor olacak diye ama sevinmemekte elde değil kii edacm

Anladım cnm bölerek kullanıosnz siz biz tek seferde kullanıcaz fakat kalan izninide erken kullanıyor ekime mı geliyor bayram ?
iyi ayarlamak lazım işte cnm ama zaten sen gelme desende yanlış anlıcak mecbur yani

Son düzenleme:
Anladım cnm bölerek kullanıosnz siz biz tek seferde kullanıcaz fakat kalan izninide erken kullanıyor ekime mı geliyor bayram ?
iyi ayarlamak lazım işte cnm ama zaten sen gelme desende yanlış anlıcak mecbur yani

Kesinlikle öyle canım yalnış anlıyor sen beni görmek mi istemiyorsun yeterince özlemedin mi gibi kelimeler kullanmaya başlayınca sen bilirsin diyorum artık ne derse.
Evet ekim'in ortaları gene gelme diyemem ki canım :26: Öyle yapcam diyor tamam diyorum. Bende istemiyorum hemen gelsin, tamam özlüyorum özlemiyorum değil ama bunun dönüşü de var.

Aynen öyle cnm..gelmesi güzelde ayrılması zor yani..hayırlısı olsun yinede
7 ay kalıcak 2çnci izinden sonrada bari onu ertelet kuzum çok zor olur ama senin gitme şansın var gidersin olmadı günübirlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…