- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
- #3.081
Nasılsa kullanmak zorunda izinlerini şimdi ya 1 haftalık / yada 10 günlük geliyor geri kalan iznini kurban bayramında kullanacak
Erken biliyorum çok konuştum onunla gelme sonrası zor olacak diye ama sevinmemekte elde değil kii edacm
Aynen öyle cnm..gelmesi güzelde ayrılması zor yani..hayırlısı olsun yinede
7 ay kalıcak 2çnci izinden sonrada bari onu ertelet kuzum çok zor olur ama senin gitme şansın var gidersin olmadı günübirlik
Gitme şansım şöyle vaar ya babamla gideceğim, ya da kayınpederlerle.. Malum iş güç yok, insanda para istemeye çekiniyor edacım :26:
Elimden geleni yapacağım duaların benimle olsun
Çıkmak için birşeyi bahane etmiş mi seninki ?
olsun görme şansın var ufakta olsa canım sıkma canını yani.
tabiki tatlım
Şans varda cameradan görmeyle pek farkı olmuyor ki canım:26:
Saçmaama cnm sarılıyor öpüyorsun farkı olmazmı yani.
Kaynanam yalnız bırakmaaazzzkardeşleri de.
olsun cnm elini tutmak bile farklı olur..
Kokusunu doya doya içine çekemedikten sonra, sıkı sıkı sarılamayıp, gözlerine derin derin bakamadıktan sonraaa. Ben ona görüşmek demem arkadaşşş
Kızlar askeriim çarşıya çıktıı1 HAZİRAN İZNE GELİYOR!!
yapmaa canım yapmaaa bak ben cok yaptım zamanında olan sadece sana oluyo ona hıc bısı olmuyo geri donup olanlarıda deiştiremıosun
kendı kendını yıosun anca daha cok yıpratıosun o olayı 5 yıl öncede bıraktıysan suana taşıma gercekten en cok kendıne yapıyosun
ılıskınle ılgılı ne dusunuyosun bilemem ama asker beklıosun ve cıddı ılıskın var
cok yıkıcı bısı yaşasaydın 5 yıl önce bısıler bıterdi devam ettıgıne göre bakma geriye cunku senınde ona karsı hataların olmuştur
şimdi tatlışkom ortada sorun yokken teeeee 5 yıl öncki sorunları cıkartıp canını sıkma boşa
Kızlar askeriim çarşıya çıktıı1 HAZİRAN İZNE GELİYOR!!
Doğru valla en çok kendime zararım dokunuyo balım
Ortada bi şey yokken değil aslında ya bi lafı bi sözü veya yakınlarıyla arasında geçen bi konuşma beni direk eskiden yaşanan soruna götürüyoYapmamaya çalışıyorum artık ne kadar başarılı oluyosam o kadar
yapma yapma hıc bısı deişmio soncta
ilk önce kendı icinde bitir canım benim
Zamanla hallederim canım düzeltirim bu durumu diye umuyorum
Aşağıda Seleni gördüm daha demin hiçbir şey yazmadan çıktın mı Seleeeeeeen
inş.. cnm
sanırım selen gitti :44:
cenazemiz dolasıyla yoktum buralarda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?