93/1 yarenleri burayaa

Aynen öyle cnm..gelmesi güzelde ayrılması zor yani..hayırlısı olsun yinede
7 ay kalıcak 2çnci izinden sonrada bari onu ertelet kuzum çok zor olur ama senin gitme şansın var gidersin olmadı günübirlik

Gitme şansım şöyle vaar ya babamla gideceğim, ya da kayınpederlerle.. Malum iş güç yok, insanda para istemeye çekiniyor edacım :26:
Elimden geleni yapacağım duaların benimle olsun

Doğru valla en çok kendime zararım dokunuyo balım

Ortada bi şey yokken değil aslında ya bi lafı bi sözü veya yakınlarıyla arasında geçen bi konuşma beni direk eskiden yaşanan soruna götürüyo Yapmamaya çalışıyorum artık ne kadar başarılı oluyosam o kadar

Kızlar askeriim çarşıya çıktıı 1 HAZİRAN İZNE GELİYOR!!

Benim askerim de yarın çıkacak

Canım 1 haziran çok erken olmuş ya :26: Ama düğün olunca tabi bi şey diyemem

Bence geldiği zaman al karşına konuş ciddi ciddi geri kalan iznini erken kullanmasın. Gelişi güzel de sonrasında kalan 7 ay zor dayanırsınız. Hele son 100lerde şafak sıkıştırmaya başlar heralde iyice gider ipin ucu :44:

Gerçi inşallah bunlar için kafa yormamıza gerek kalmaz da askerlik 10 aya düşer

yapma yapma hıc bısı deişmio soncta
ilk önce kendı icinde bitir canım benim

kızlar haberleri okurken basbakanımızın askerliği dusurmeyi hedefledklerni,meclsn bu yıl tatile grmeycgni ve calısacgnı okudum.acık acık dusureceklerni iletyor.terorun btmesnden dolayı asker ihtiyacının azalacgnı ve bu yuzden de askerlgi kısaltacaklarnı soylemiş.umarım yaz aylarında devletimizden mutluluk verci bu haberi alırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…