- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
- #3.101
begumcum basın sagolsn canım kım vefat etti:26:
sağol canım allah razı olsun,canımın canı ananem vefat etti
kızlar haberleri okurken basbakanımızın askerliği dusurmeyi hedefledklerni,meclsn bu yıl tatile grmeycgni ve calısacgnı okudum.acık acık dusureceklerni iletyor.terorun btmesnden dolayı asker ihtiyacının azalacgnı ve bu yuzden de askerlgi kısaltacaklarnı soylemiş.umarım yaz aylarında devletimizden mutluluk verci bu haberi alırız.
ay canım ne guzel dugun icin kullanıyo dımı gerci dugun bahane
geri donusu zor olcak canım ama olsn genede görebılıceksin ii vakit gecirin
Benim askerim de yarın çıkacak
Canım 1 haziran çok erken olmuş ya :26: Ama düğün olunca tabi bi şey diyemem
Bence geldiği zaman al karşına konuş ciddi ciddi geri kalan iznini erken kullanmasın. Gelişi güzel de sonrasında kalan 7 ay zor dayanırsınız. Hele son 100lerde şafak sıkıştırmaya başlar heralde iyice gider ipin ucu :44:
Gerçi inşallah bunlar için kafa yormamıza gerek kalmaz da askerlik 10 aya düşer
cenazemiz dolasıyla yoktum buralarda...
Arkadaşlarım hepinizden Allah razı olsun çok sağolun...
Begüüş canım bugün nasılsın saçma bi soru belki ama.. :26:
Askerin nasıl?
canım valla ruh halimiz çok değişik annem zaten perişan eli kolu kalkmıyo zamanla toparlancak daha 1 hafta oldu ,,, bende öyle bazen gizli gizli kapanıp ağlayasım gelio bazen hiç olmadık bi gülümseme hayatın anlamsız olduğunu ölümler mi hep hatırlatıyo diyorum...
Askerim iyi çok şükür biraz sıkıldı bu haftada çarşıya çıkamadılar onun dışında 6 saat nöbeti oluyo 2-2-2 şeklinde ama odada tutuyolarmş oturarak ...vakit geçmiyo burda diyo bakalm belki bu hafta çarşısı olabilirmş daha kesinde değil...
Düğün bahane kuzum aynen öyle. İyi vakit geçirmek tek dileğim canım ilk iki gün kına/düğün zaten. Sonra kaçabilirse hep yanımdaGeri dönüşü düşünmek istemiyorum şimdi canım, onu gidince düşünürüm
2 hafta da bi oluyor muş çarşı izinleri zaten bu hafta çarşısı yok, ondan sonra ki hafta yanımdaa
Tek çabam o olacak erken gelme diyeceğim kuzum, şu askerlik düşsünde 10 aya valla göbek atıcam sabahtan akşama
Begüşş canım başın sağolsun anneanne acısı çok farklı oluyor, Rabbim sabır versin. :26:
Aynen ben de gün boyu göbek atarım o haberi bi alsam
Neyse gelsin de güzel güzel vakit geçirmeye bak balım sen.Gitmeden önce konuşursunuz bu konuları
Doğal olarak canım, benim annem hala ağlıyor.. 2008 yılnda vefat etmiş olsa da insan alışamıyor ki..
Rabbim sabır versin.. Ne diyebilirim ki herşey boş şuanda zaten.. :26:
Oturarak tutuyor canım en azından iyi bu bence. Benim askerimde 3 saat tutuyor iki kere yani günde 6 saat. Askeriyenin önünde bekliyormuş oda. Çıkarlar canım inşallah. En azından onu görerek tselli bulursun. Bizimki bu hafta da çıkmıyordu komutanlar karar değiştirmiş, saat 2 de salmışlar.
iyi bari görmüşsün canım ..şafakta hiç bakamadm valla bi anda 10 gün atınca çok güzel geldi gözüme
Zaten bu hafta çarşısı yok haftaya da yanımda.. Keşke yarın doğum günü yanında olabilseydim ama nasip kısmet meselesi bu ya :26:
Aynen canım şükür 3'49'lara düştüükk. 49 gün sonra 300'lere veda..
hakikaten öyle 49 gün sonra 300 lerde biticek şöyle 100 leri bi görsek daha ne kalır ki zaten...
hakikaten öyle 49 gün sonra 300 lerde biticek şöyle 100 leri bi görsek daha ne kalır ki zaten...
Slm kızlar nasılsınız.Begümcüm öncelikle başın sağ olsun şimdi okudum Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin Allahım.Ben çok üzgünüm kızlar bugün askerim aradı kavga etmiş biriyle üst dudağı patlamış el bileği kanamış nasıl kanadı onuda tam bilmiyorum fazla konuşamadık tutanak tutmuş komutanı askerliği uzayabilirmiş of yaa.
nasılsın begumcum bugun askerin nasıll
inş su gibi gecıcek gercı daha basında sayılırız :26:
aa canm ck uzuldum yaa ıns öle bısıolmazzz kolay kolay uzatmıolar askerligi be
neden kvga etmısler ıyıkı daha kötu bısı olmamıs:26:
Slm kızlar nasılsınız.Begümcüm öncelikle başın sağ olsun şimdi okudum Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin Allahım.Ben çok üzgünüm kızlar bugün askerim aradı kavga etmiş biriyle üst dudağı patlamış el bileği kanamış nasıl kanadı onuda tam bilmiyorum fazla konuşamadık tutanak tutmuş komutanı askerliği uzayabilirmiş of yaa.
kızlar çok sağolun iyi olmaya çalşıyorum ya ne bilim buruk içim çok ...Selencim sanada geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?