93/1 yarenleri burayaa

İnşallah canım inşallah. Ne zamandır haber bekliyoruz öyle bi umut. Alırız umarım bir an önce

sağol canım allah razı olsun,canımın canı ananem vefat etti

Begüşüm başın sağolsun :26: Allah rahmet eylesin..

ay canım ne guzel dugun icin kullanıyo dımı gerci dugun bahane
geri donusu zor olcak canım ama olsn genede görebılıceksin ii vakit gecirin

Düğün bahane kuzum aynen öyle. İyi vakit geçirmek tek dileğim canım ilk iki gün kına/düğün zaten. Sonra kaçabilirse hep yanımda Geri dönüşü düşünmek istemiyorum şimdi canım, onu gidince düşünürüm

2 hafta da bi oluyor muş çarşı izinleri zaten bu hafta çarşısı yok, ondan sonra ki hafta yanımdaa
Tek çabam o olacak erken gelme diyeceğim kuzum, şu askerlik düşsünde 10 aya valla göbek atıcam sabahtan akşama

cenazemiz dolasıyla yoktum buralarda...

Begüşş canım başın sağolsun anneanne acısı çok farklı oluyor, Rabbim sabır versin. :26:

Begüüş canım bugün nasılsın saçma bi soru belki ama.. :26:
Askerin nasıl?

canım valla ruh halimiz çok değişik annem zaten perişan eli kolu kalkmıyo zamanla toparlancak daha 1 hafta oldu ,,, bende öyle bazen gizli gizli kapanıp ağlayasım gelio bazen hiç olmadık bi gülümseme hayatın anlamsız olduğunu ölümler mi hep hatırlatıyo diyorum...

Askerim iyi çok şükür biraz sıkıldı bu haftada çarşıya çıkamadılar onun dışında 6 saat nöbeti oluyo 2-2-2 şeklinde ama odada tutuyolarmş oturarak ...vakit geçmiyo burda diyo bakalm belki bu hafta çarşısı olabilirmş daha kesinde değil...

Doğal olarak canım, benim annem hala ağlıyor.. 2008 yılnda vefat etmiş olsa da insan alışamıyor ki..
Rabbim sabır versin.. Ne diyebilirim ki herşey boş şuanda zaten.. :26:

Oturarak tutuyor canım en azından iyi bu bence. Benim askerimde 3 saat tutuyor iki kere yani günde 6 saat. Askeriyenin önünde bekliyormuş oda. Çıkarlar canım inşallah. En azından onu görerek tselli bulursun. Bizimki bu hafta da çıkmıyordu komutanlar karar değiştirmiş, saat 2 de salmışlar.

Aynen ben de gün boyu göbek atarım o haberi bi alsam

Neyse gelsin de güzel güzel vakit geçirmeye bak balım sen. Gitmeden önce konuşursunuz bu konuları

Aynen ben de gün boyu göbek atarım o haberi bi alsam

Neyse gelsin de güzel güzel vakit geçirmeye bak balım sen. Gitmeden önce konuşursunuz bu konuları

Gelsinde onun ağzını gözünü dağıtcam
Konuşacağım çok şey var alcam karşıma ''yakup gözlerini benden ayırma dinle'' diyeceğim

iyi bari görmüşsün canım ..şafakta hiç bakamadm valla bi anda 10 gün atınca çok güzel geldi gözüme

iyi bari görmüşsün canım ..şafakta hiç bakamadm valla bi anda 10 gün atınca çok güzel geldi gözüme

Zaten bu hafta çarşısı yok haftaya da yanımda.. Keşke yarın doğum günü yanında olabilseydim ama nasip kısmet meselesi bu ya :26:
Aynen canım şükür 3'49'lara düştüükk. 49 gün sonra 300'lere veda..

hakikaten öyle 49 gün sonra 300 lerde biticek şöyle 100 leri bi görsek daha ne kalır ki zaten...

Slm kızlar nasılsınız.Begümcüm öncelikle başın sağ olsun şimdi okudum Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin Allahım.Ben çok üzgünüm kızlar bugün askerim aradı kavga etmiş biriyle üst dudağı patlamış el bileği kanamış nasıl kanadı onuda tam bilmiyorum fazla konuşamadık tutanak tutmuş komutanı askerliği uzayabilirmiş of yaa.

hakikaten öyle 49 gün sonra 300 lerde biticek şöyle 100 leri bi görsek daha ne kalır ki zaten...

nasılsın begumcum bugun askerin nasıll
inş su gibi gecıcek gercı daha basında sayılırız :26:

aa canm ck uzuldum yaa ıns öle bısıolmazzz kolay kolay uzatmıolar askerligi be
neden kvga etmısler ıyıkı daha kötu bısı olmamıs:26:

kızlar çok sağolun iyi olmaya çalşıyorum ya ne bilim buruk içim çok ...Selencim sanada geçmiş olsun

Kuzum geçmiş olsun. :26: Allah allah niye kavga etmişler sebep neymiş :44:
İnşallah askerliği olduğu gibi kalır uzamaz, direk tutanak tutuyorlar mıymış ki? Suçluysa kesin tutuyorlar ama iki tarfta suçluysa uyarıyorlar diye biliyordum ben :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…