93/1 yarenleri burayaa

Gelsinde onun ağzını gözünü dağıtcam
Konuşacağım çok şey var alcam karşıma ''yakup gözlerini benden ayırma dinle'' diyeceğim

Ayy çatlak Baktın dinlemiyo bağla bi yerlere elini ayağını

Selenim ya hayırdır nolmuş neden kavga etmişler kii :26:

Canım koutan eğer çok sert disiplinli biri değilse biraz hoşgörülüyse korkutmak için öyle demiştir. Hemen uzatmazlar askerliğini üzülme sen. Bazen tutanak tutup sonra vazgeçebiliyolarmış öyle cezadan filan

Geçmiş olsun iyi ki bu hasarla atlatmış balım Allah korusun yani bulundukları ortamı düşününce:18:

kızlar çok sağolun iyi olmaya çalşıyorum ya ne bilim buruk içim çok ...Selencim sanada geçmiş olsun

Çok saolun kızlar gece konuştuk tekrardan darp için revire göndereceklerdi bugün kimde suç olursa ona vereceklermiş cezayı tam birşey anlatmadı olayla ilgili ankösörlüden konuşunca ama nöbet ile ilgiliymiş ben üzülmeyeyim diye birşeyim yok geçti diyor ama yinede kafama takıp üzülüyorum kızlar.

şafak olmuş 348,,
kalbimiz hep bir hasretler içindeyiz,,
sanma ki bugünler bitmeyecek,,
348 gün sonra bizde buralarda değiliz...

uzulursun tbı canım yaa ıns bısı olmaz ceza almaz ya :26:

Ayy çatlak Baktın dinlemiyo bağla bi yerlere elini ayağını

Çatlakk demeyen bi sen kalmıştın kardeşim sende dedin tam oldu
Dinlemeyince bağlayacağım, ağzına ağzına kürekle vuracağım öküz herif beni üzüyo ya la
Ama onu da çoookkk seviyoruuummm, iyi ki doğmuş benim aşkilataaamm

İnşallah birşey olmaz ya :26: Uff :26: Hep bi terslik çıkıyo zaten ya sizde ya bizde.. Rabbim şu olaydan da sıyrılmayı nasip eder inşallah kuzum..

Yarıın mehtabımıızz Sooooon 10 geri sayım başlayacakkkk
Askeriiimmmmm gelecek, düğüne gideceğiz 4. dansımızı edeceğiiiz ye huu

Gün saymaya bile başlamışsın esinim valla tadını çıkart canım.

Gelmesini aslında hiç istemiyordum ama bilet alındıktan sonra bana daha laf söylemek düşmüyo kuzum napalım bende seviniyorum, mehtap sayıyorum sadece Gene haberim olmazdı cumartesi çarşıya çıktığında ağzndan kaçırdı
Gelecek ama dönüşü var birde.. Gene alışmaya çalışacağım.. Ne bileyim..
Düşünmek istemiyorum açıkçası kuzum.

uzulursun tbı canım yaa ıns bısı olmaz ceza almaz ya :26:

Bugün hiç aramadı kızlar çok merak ediyorum kamp kuracağız 2 gün cadırda yatacağız aramayabilirim merak etme demişti dün ama yinede merak ediyorum ne oldu diye.

Bugün hiç aramadı kızlar çok merak ediyorum kamp kuracağız 2 gün cadırda yatacağız aramayabilirim merak etme demişti dün ama yinede merak ediyorum ne oldu diye.

Elinden gelen hiç birşeyin olmaması ne kadar zor. Dua etmekten başka çaren yok kuzum.
Dediği gibi 2 gün sonra arar seni mutlaka beklee. Beklemekten başka yaptığımız birşey yok ki zaten

Düşünme zaten canım tadını çıkartmaya çalış özlem gider erken olmuş biraz ama napacaksın olması gerekiyormuş olmuş kısmet herşey sen gidersin çok özlersen.

Düşünme zaten canım tadını çıkartmaya çalış özlem gider erken olmuş biraz ama napacaksın olması gerekiyormuş olmuş kısmet herşey sen gidersin çok özlersen.

Gitme gibi pek şansım yok aslında keşke çalışabilseydiim, baba parasıyla nereye kadar. Her özlediğimden babamdan istemeye çekinirim.
Kayınpederler giderse onlarla gidebilirim ancak yavrum :26:

Gitme gibi pek şansım yok aslında keşke çalışabilseydiim, baba parasıyla nereye kadar. Her özlediğimden babamdan istemeye çekinirim.
Kayınpederler giderse onlarla gidebilirim ancak yavrum :26:

Ah tatlım dertler hep bir sen yine nişanlısın diyeceğim ama durumlar aynı sanırım bende gidemiyorum yinede bir kere deneyeceğim şansımı.

Ah tatlım dertler hep bir sen yine nişanlısın diyeceğim ama durumlar aynı sanırım bende gidemiyorum yinede bir kere deneyeceğim şansımı.

Ben çıkıyorum canım yarın iyi haberler veririm inşallah kendine iyi bak esinim görüşürüz yarın.

Bende deneyeceğim bi kereye mahsus gerçi babam hayatta tek yollamaz çok titriyo üzerime bi de daha önce tek başıma hiç uzağa gitmediğim için.. :26: Yani kayınpeder'le gitsem bile birşey anlamam gittiğmden canım.
Görüşürüz bebeğğiiim kendine çok dikkat et, iyi haberlerini bekliyorum

Hayırlı akşamlar kızlar, keyifler nasıl ?

Askerler iyi mi ?

Hoşgeldin canım :)
Benim keyfim yerinde çok şükür, daha ne isterim ki bugün askerimii doğurmuş anası
Askerimde iyi şükür.
Sen nasılsın, askerin nasıl canım ?

Hoşbuldum Esin,Allah'a şükür iyiyiz.Bir sıkıntı yok şimdilik.Nöbetler falan var işte,öyle geçip gidiyor günler..

Ay spor yaptım az önce , şu göğüs kafesimin tam ortasına bi ağrı girdi. Nefes alıp verirken iğne batıyor gibi oluyor.Neden böyle oldu anlayamadım.Birde kol çalıştım yani..
Mekik falan çeksem ,tamam diycem. İki kolumu hareket ettirdim pertim çıktı. Demek ki mekik falan çeksem hepten gidicem
53 kiloyum ama vermeye niyetlendim.Bacaklarda falan sorun yok,kollarımda da yok ama sanki tombiş kolluyum gibi geliyo bana. Niye anlayamadım :44:

Nice senelere,Rabbim askerine ve sana sağlıklı uzun ömürler versin esinim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…