- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
- #3.121
daha yenı canım ama gecicek alışıcaksiniz insanlar herseye alısıyo
öyle canım unutulmuyo hiç bi zaman sadece üstü kapanıyo gidiyo ...
senin askerin nasıl ?
Gelsinde onun ağzını gözünü dağıtcam
Konuşacağım çok şey var alcam karşıma ''yakup gözlerini benden ayırma dinle'' diyeceğim
Slm kızlar nasılsınız.Begümcüm öncelikle başın sağ olsun şimdi okudum Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin Allahım.Ben çok üzgünüm kızlar bugün askerim aradı kavga etmiş biriyle üst dudağı patlamış el bileği kanamış nasıl kanadı onuda tam bilmiyorum fazla konuşamadık tutanak tutmuş komutanı askerliği uzayabilirmiş of yaa.
nasılsın begumcum bugun askerin nasıll
inş su gibi gecıcek gercı daha basında sayılırız :26:
aa canm ck uzuldum yaa ıns öle bısıolmazzz kolay kolay uzatmıolar askerligi be
neden kvga etmısler ıyıkı daha kötu bısı olmamıs:26:
kızlar çok sağolun iyi olmaya çalşıyorum ya ne bilim buruk içim çok ...Selencim sanada geçmiş olsun
Kuzum geçmiş olsun. :26: Allah allah niye kavga etmişler sebep neymiş :44:
İnşallah askerliği olduğu gibi kalır uzamaz, direk tutanak tutuyorlar mıymış ki? Suçluysa kesin tutuyorlar ama iki tarfta suçluysa uyarıyorlar diye biliyordum ben :44:
Çok saolun kızlar gece konuştuk tekrardan darp için revire göndereceklerdi bugün kimde suç olursa ona vereceklermiş cezayı tam birşey anlatmadı olayla ilgili ankösörlüden konuşunca ama nöbet ile ilgiliymiş ben üzülmeyeyim diye birşeyim yok geçti diyor ama yinede kafama takıp üzülüyorum kızlar.
Ayy çatlakBaktın dinlemiyo bağla bi yerlere elini ayağını
Selenim ya hayırdır nolmuş neden kavga etmişler kii :26:
Canım koutan eğer çok sert disiplinli biri değilse biraz hoşgörülüyse korkutmak için öyle demiştir. Hemen uzatmazlar askerliğini üzülme sen. Bazen tutanak tutup sonra vazgeçebiliyolarmış öyle cezadan filan
Geçmiş olsun iyi ki bu hasarla atlatmış balım Allah korusun yani bulundukları ortamı düşününce:18:
Çok saolun kızlar gece konuştuk tekrardan darp için revire göndereceklerdi bugün kimde suç olursa ona vereceklermiş cezayı tam birşey anlatmadı olayla ilgili ankösörlüden konuşunca ama nöbet ile ilgiliymiş ben üzülmeyeyim diye birşeyim yok geçti diyor ama yinede kafama takıp üzülüyorum kızlar.
Ayy çatlakBaktın dinlemiyo bağla bi yerlere elini ayağını
Yarıın mehtabımıızz Sooooon 10 geri sayım başlayacakkkk
Askeriiimmmmm gelecek, düğüne gideceğiz 4. dansımızı edeceğiiiz ye huu
Gün saymaya bile başlamışsın esinim valla tadını çıkart canım.
uzulursun tbı canım yaa ıns bısı olmaz ceza almaz ya :26:
Çatlakk demeyen bi sen kalmıştın kardeşim sende dedin tam oldu
Dinlemeyince bağlayacağım, ağzına ağzına kürekle vuracağım öküz herif beni üzüyo ya la
Ama onu da çoookkk seviyoruuummm, iyi ki doğmuş benim aşkilataaamm
İnşallah birşey olmaz ya :26: Uff :26: Hep bi terslik çıkıyo zaten ya sizde ya bizde.. Rabbim şu olaydan da sıyrılmayı nasip eder inşallah kuzum..
Bugün hiç aramadı kızlar çok merak ediyorum kamp kuracağız 2 gün cadırda yatacağız aramayabilirim merak etme demişti dün ama yinede merak ediyorum ne oldu diye.
Gelmesini aslında hiç istemiyordum ama bilet alındıktan sonra bana daha laf söylemek düşmüyo kuzum napalım bende seviniyorum, mehtap sayıyorum sadeceGene haberim olmazdı cumartesi çarşıya çıktığında ağzndan kaçırdı
Gelecek ama dönüşü var birde.. Gene alışmaya çalışacağım.. Ne bileyim..
Düşünmek istemiyorum açıkçası kuzum.
Elinden gelen hiç birşeyin olmaması ne kadar zor. Dua etmekten başka çaren yok kuzum.
Dediği gibi 2 gün sonra arar seni mutlaka beklee. Beklemekten başka yaptığımız birşey yok ki zaten
Düşünme zaten canım tadını çıkartmaya çalış özlem gider erken olmuş biraz ama napacaksın olması gerekiyormuş olmuş kısmet herşey sen gidersin çok özlersen.
Gitme gibi pek şansım yok aslında keşke çalışabilseydiim, baba parasıyla nereye kadar. Her özlediğimden babamdan istemeye çekinirim.
Kayınpederler giderse onlarla gidebilirim ancak yavrum :26:
Ah tatlım dertler hep bir sen yine nişanlısın diyeceğim ama durumlar aynı sanırım bende gidemiyorum yinede bir kere deneyeceğim şansımı.
Ben çıkıyorum canım yarın iyi haberler veririm inşallah kendine iyi bak esinim görüşürüz yarın.
Hayırlı akşamlar kızlar, keyifler nasıl ?
Askerler iyi mi ?
Bende deneyeceğim bi kereye mahsus gerçi babam hayatta tek yollamaz çok titriyo üzerime bi de daha önce tek başıma hiç uzağa gitmediğim için.. :26: Yani kayınpeder'le gitsem bile birşey anlamam gittiğmden canım.
Görüşürüz bebeğğiiim kendine çok dikkat et, iyi haberlerini bekliyorum
Hoşgeldin canım :)
Benim keyfim yerinde çok şükür, daha ne isterim ki bugün askerimii doğurmuş anası
Askerimde iyi şükür.
Sen nasılsın, askerin nasıl canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?