93/1 yarenleri burayaa

Ah o nöbetler yok onlarda olmasa konuşayamayacağız amaa
Bana da öyle oluyor, koşarken falan nefes alırken bi sancı giriyor nefes alasım gelmiyor o zaman
Sigara kullanıyor musun canım ? Ben mekik çekemiyorum
53 kilosun ve vermeye mi niyetlendir saçmalama canım, ben kilo almak için uğraşıyorum 48 kiloyum 50-52 hedefim ama ne yesem yaramıyorum, daha doğrusu fazla yiyemiyorum mide fındık kadar kalmış Bizde bi problem sanırım bu kilolu olmasak bile kiloluymuş gibi hissetmek inanır mısın bugün anneme annee çok kilo aldım dimi dedim bi dövmediği kaldı

Amiin kuzum, hepimize inşallah.

Sorma valla,nöbetlerde olmasa ayvayı yemiştik ..

Yok canım kullanmıyorum.
Kilo almak istiyorsan kesinlikle kalın hamurlu bir büyük boy pizza bitirmelisin haftada 2 kez hemde
Valla ben bizimkiyle iki büyük boy yiyoruz. Oda ince bende inceyim . Ama gel gör ki yinede takıntı haline geliyor.
Ama inan bana o yedikten sonra tartıldığımda tamı tamına 58 kiloydum yaaa

1 büyük boy pizza'nın iki diliminde doyuyorum ben Çok yiyince iki gün açıkmıyorum biliyor musun
Annemler fındık mideli diye, nişanlımın teyzeleri çırpı gelin diyo napiim ben napiiimm
Kesinlikle öyle, takıntı haline geliyor ama aslında gayet güzel bi fiziğe sahipsin gene de takıntı yapıyorsun.
Senn ciddi misin? Ohhaaa diyesim geldi birden Vay be siz neymişsiniz helaal
Benimkide yer ama ben de tırt yok

Ciddiyim kız. Şaka yapar gibi bir halim mi var
Kalın hamurlu birde, zaten üstündeki malzemeler peynirdi pastırmaydı sucuktu sosisti mantardı derken adamı zaten doyuruyor.Birde hamuru eklenince tam oluyo

Ay bugunde çok yedim

Eksik kalmam hiçbir şeyden kuzum

Kendin için vurduğun kesmezse başla artık bu da pekmez için bu da Sena için bu da Selen için diyee

Üzseler de seviyoruz işte napak yani olmuyo di mi

Seleeeen noldu bi haber yok mu daha :26:

Aaaaaaaaaaa Harbiden ciddisin Yavrum şu midene bi dur de yokse kilolu olmasan bile, kilo alacaksın ya hu

Eksik kalmam hiçbir şeyden kuzum

Kendin için vurduğun kesmezse başla artık bu da pekmez için bu da Sena için bu da Selen için diyee

Üzseler de seviyoruz işte napak yani olmuyo di mi

Pekmeziim beni kesmez bunlar amaaa ben en iyisi sizide sayayım tek tek şaplatayım sonra öperim dee ayyy
He napak he mi gı ecim çook seviyoruz ya la

Yarenlerim nasılsınız :13:

Günaydın kızlar..

Günaydıın tertolar

Pekmeziim ben bugünde keyifliyim, peki ya siiz siz nasılsınız canlarım ?

İnşallah canım ne için aramadığını biliyorum en azından ondan biraz iyiyim canım.Sen nasılsın askerin nasıl.

İyi ol kardeşim. Bekle sadece.. En son dün gece konuştuk kuzum, iyiydi bugün konuşmadık. Ben iyiyim işte tesbih yapıyorum bu ay baya yaptım parayı yakup geldikten sonra alacağım. Alışverişe gideriz dye düşünüyorum malum onsuz üst baş alamıyorum. :26:

Bende öyleyim canım ama halimden şikayetçi değilim zevkine güzeniyorsan sorun olmaz en azından vakit geçirirsiniz beraber herkesten uzak.

Bende öyleyim canım ama halimden şikayetçi değilim zevkine güzeniyorsan sorun olmaz en azından vakit geçirirsiniz beraber herkesten uzak.

Bende değilim ama insanın içinde kalıyor bi gördüğü canım yani benim için öyle. Bu gelmesinde aldıracağım ona zaten, yanımdayken ikna edebiliyorum herşeye ama o yanımda değilken hayır genelde alşverişlerimizde onun değil benim zevkim konuşuyor kuzum
Benim şimdi çıkmam lazım öpüyorum seni, akşam uğrarım. Haber alırsan yaz girdiğimde bakarım.

Beraber olun herşey istediğiniz gibi olur tatlım.Bende öptüm tatlım görüşürüz akşam.

Askerim aradı sonunda kızlar klubeleri sökmüşler ondan arayamamış çadırda kalıyormuş tatbikat nedeniyle tulumda yatıyoruz hayatım dondum dün gece dedi.Kavga olayını sordum ne oldu diye komutanı yanına çağırmış geldiğinden beri seni takip ediyorum efendi biri olduğun için bu seferlik affettim demiş kavga ettiği çocuğa birşey yapmışlar tam anlamadım çadırda çok sessiz konuşuyordu içim rahatladı en azından birşeyi yok ya şükür bunada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…